Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre verspreking Van Dongen bij Goedemorgen Eredivisie: ‘Wat zeg ik nou?!’

Laatste update:

Een pijnlijk moment voor ESPN-presentator Milan van Dongen zondagochtend. Bij Goedemorgen Eredivisie beging Van Dongen een opmerkelijke en zeer pijnlijke verspreking.

De presentator wilde kort voor de reclamebreak duiden waar het na de onderbreking over zou gaan. "We gaan natuurlijk NEC - PSV (3-1) erbij pakken, want dat was een wedstrijd vol spektakel gisteren in De Goffert."

"En natuurlijk zo, Hans Draait Door. Daar zit u allemaal al op te wachten. Hans (Kraay junior, red.) gaat eerst nog even klaarkomen", beseft Van Dongen zich onmiddellijk de fout die hij maakt.

Bij tafelgasten Urby Emanuelson, voormalig SC Cambuur en Fortuna Sittard-coach Sjors Ultee en Mario Been leidt het direct tot schatergelach. "Dan is het programma om!", lacht Been.

Van Dongen kan zichzelf wel voor de kop slaan. "Wat zeg ik nou? Wat zeg ik nou? Hans gaat zich nog even klaarmaken en dan gaan we zo kijken naar Hans Draait Door", verbetert een beschaamde presentator zich vlug.

Kraay junior kan het niet laten de draak te steken met zijn collega."Ik denk dat er niemand afhaakt!", besluit een breedlachende analyticus.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren