Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijzonder filmpje Riedewald: 'Fuck twijfel! Nooit meer zullen we dat doen'

Laatste update:

Vorig seizoen leek het er lange tijd op dat Ajax de titel zou gaan pakken, maar in de kampioenswedstrijd ging het toch nog mis voor de Amsterdammers. Op De Vijverberg kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen De Graafschap en omdat PSV wel wist te winnen van PEC Zwolle, ging de schaal naar Eindhoven. Dit seizoen willen de Ajacieden revanche.

/

In een bijzonder filmpje op de clubwebsite blikt Jaïro Riedewald nog een keer terug op de mislukte middag in Doetinchem. “We kunnen doen alsof het allemaal niet is gebeurd, maar de beelden staan in mijn netvlies gekrast”, zegt de verdediger. “Elke dag weer dezelfde film in mijn hoofd. Het alfabet heeft te weinig letters om de pijn van die dag te beschrijven. We hebben twijfel de kans gegeven om ons te pakken. Fuck twijfel! Tijd om onze rug te rechten en niet meer achterom te kijken. Kijken naar de top van de berg.”

"Ik, wij, allemaal zullen we een keer op ons bek gaan op de weg ernaar toe, maar nooit meer zullen we twijfelen", belooft de Ajacied. "Het gaat er niet om hoe vaak je valt, maar hoe vaak je weer opstaat. Als een man honger heeft, moet hij eten, als een man dorst heeft, moet hij drinken, als een man wil jagen, moet hij een prooi hebben. En neem van mij aan: die hebben we."

Denk je dat Ajax de titel gaat pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 augustus 2016 om 14:53

Ik denk niet eens in de top 3 met deze selectie. Maar met baloteli of zyiech, maken ze zeker kans en ook na de volgende ronde van de champions league. Dat klinkt als muziek in de oren. Maar oke, gister zat ik vi te kijken daar kwam ter spraken dat het gedrag van baloteli niet gepast is bij ajax ? Wat vinden jullie daar van

6 augustus 2016 om 15:02

Als Balotelli naar Ajax komt is dat om zijn carriere weer op de rails te krijgen. Anders was die allang naar China om lekker te verdienen. Balotelli heeft zoveel kwaliteit, maar tot nu toe gewoon een rot mentaliteit. Balotelli is een zeer complete spits met kwaliteiten die normaal gesproken de Eredivisie nieteens als optie ziet. Ik hoop dat die komt.

6 augustus 2016 om 15:31

Ja want de selectie van ajax is zo erg veranderd vergeleken met vorig jaar toen we eerste moesten moesten worden op de laatste speeldag.

Zit niet zo goedkoop te ouwe hoeren met je selectie, het is hetzelfde als vorig jaar en er zijn nauwelijks meetbare wedstrijden gespeeld in het nieuwe seizoen, de cl voorronde ging beter dan vorig jaar dus tot nu toe is het alleen maar groei

6 augustus 2016 om 15:48

De kans dat Balotelli of Ziyech naar Ajax komt, schat ik net ze hoog in als de kans dat Messi of Ronaldo naar Ajax komt. 0.

Maar daargelaten, de vraag of het gedrag van Balotelli gepast is bij Ajax: Ik zou niet weten waarom niet. De club heeft wel vaker rare mannetjes in de selectie gehad in de vorm van Zlatan en Suarez. Zolang ze maar presteren toch?

De jyiste instelling is er in ieder geval

6 augustus 2016 om 14:52

Helemaal mee eens, maar maak je geen druk.. Overmars wil echt wel !

6 augustus 2016 om 15:19

Dat Haller weg zou zijn op dat moment boeit toch niet? Haller moet je sowieso niet willen hebben. Wel eens dat ze eens daadkrachtig een spits moeten oppikken en niet weer een paniekaankoop op de laatste transferdag binnen moeten halen.

Laat het maar zien op het veld. Praatjes hebben we al genoeg gehad.

Beter hadden ze gewoon thuis gegeven op die dag zelf, dan hadden ze zichzelf nu geen moed in hoeven praten. Echte winnaars overkomt dit niet, die harken zo'n titel wel binnen op de Vijverberg.

6 augustus 2016 om 14:54

Tja az bij excelsior. . Bayern tegen ManU.. gebeurt wel vaker maar dat maakt het juist zo leuk.. Messi verliest 3x finale copa of is messi ook geen kampioen?

6 augustus 2016 om 15:02

Wat heeft dat te maken met het knullig verspelen van een titel?

6 augustus 2016 om 15:11

Er zit een verschil tussen het verliezen van een finale tegen een goede tegenstander zoals Messi op de Copa is overkomen en Bayern tegen Manu. Dan dat je een titel verkloot tegen een staart ploeg als de Graafschap of Excelsior. Een finale kun je verliezen als er voor 2 ploegen iets groots op het spel staat. Als je het doet tegen een club dat klaar is, dan is dat een schande en een chronisch gebrek aan een winnaarsmentaliteit.

Een PSV overkomt zoiets niet, die hebben er juist 2 onverwachtse titels aan over gehouden. Ander voorbeeld voor die gebrekkige winnaarsmentaliteit is de Cruijff-schaal. Wellicht onbelangrijk, maar PSV wint hem 2x uit de laatste 2 deelnames. Een Ajax mocht daarvoor 5 jaar op rij meedoen en won hem 1x.

6 augustus 2016 om 15:14

Ik denk dat alle grote kampioenen een titel wel eens lullig kunnen verspelen.

6 augustus 2016 om 17:18

Volgens velen werd Ajax onder Frank kampioen omdat Psv het liet liggen dus wat jij schrijft klopt niet. Psv had dus toen ook 4 jaar last van faalangst. Nu valt het geluk een keer de kant van Psv op en ze krijgen gelijk een hoop credits. Je vergelijkt appels met peren. De Cruijff schaal is gelukkig maar een nutteloze prijs die vaak bij Ajax afgewerkt werd met wat jeugdspelers. Waar Ajax nu een mindere periode heeft gaat Psv die ook nog gewoon weer een keer krijgen

Kan 't filmpje nergens vinden maar als hij van vorig jaar geleerd heeft dan vind ik 't best. Nu Overmars nog.

Gewoon een top filmpje. . Mooi gefilmd en gesproken. Ajacieden krijgen kippenvel en de rest vindt het zeer waarschijnlijk arrogant of misplaatst. . Leuk gedaan niet meer of minder. . Helaas wakkert dit soort items de vete onderling weer aan. Maar ja zo gaat dat

Gewoon een top filmpje. . Mooi gefilmd en gesproken. Ajacieden krijgen kippenvel en de rest vindt het zeer waarschijnlijk arrogant of misplaatst. . Leuk gedaan niet meer of minder. . Helaas wakkert dit soort items de vete onderling weer aan. Maar ja zo gaat dat

Je kunt niet verwachten van dit huidige team dat ze kampioen worden daar is het allemaal net te jong voor. Je kunt het Bosz ook niet aandoen want dan is het verwachtingsprobleem te hoog gegrepen. Bovendien moet iedereen nog wennen aan de speelstijl van Bosz. Ik verwacht dit seizoen nog niet maar het jaar erop kunnen we wel kampioen worden.

Denk dat de manier waarop bij de huidige generatie hiphop fans hoort ofzo. Die ruige praatjes op rap/poëtische manier. De inhoud past zeker bij Ajax. Ajax z'n doelstelling is toch altijd kampioenschap.

"Fuck twijfel! Tijd om onze rug te rechten en niet meer achterom te kijken. Kijken naar de top van de berg."

De vorige berg (De Vijverberg) was een berg die niet te overzien was. Ik zou voorzichtig zijn met zulke onzinnige uitspraken. Wat als je dit jaar weer niks, maar dan ook niks klaarspeelt?

6 augustus 2016 om 15:19

Dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Niet meer niet minder.

6 augustus 2016 om 15:47

Maat geloof me, ik ben een PSV supporter/scc houder. Maar dat interview waarin Mertens het over de kampioenswedstrijd heeft, hebben we nog heel lang te horen gekregen. En ergens is dat natuurlijk terecht. Als je zulke grote statements maakt, moet je ze of waarmaken of ermee leven dat je ze eeuwig voor de kiezen krijgt.

Altijd leuk zo'n uitspraken, maar je koopt er niets voor. Net zoals Dries Mertens: "dit was de kampioenswedstrijd" zijn ook dit loze woorden. Zoals de Ajax selectie nu is en het spel dat Bosz wilt spelen, zie ik ze niet eens de top 3 halen.

Als Ajax niemand erbij gaat halen, zie ik ze dit jaar geen rol spelen om het kampioenschap. Ze zijn nu al minder dan vorig jaar, en met het nieuwe tactiek dat Bosz wil implementeren, zullen de spelers tijd nodig hebben om hierop aan te passen.

6 augustus 2016 om 18:50

Denk het wel. Gebeurt ieder jaar weer. Er word Enorme middelmaat binnen gehaald. Uiteindelijk staan er dan toch spelers op uit het niets.
Ook gebeurt het vaak dat uitzichtloze spelers zoals Younes toch goed blijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren