Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bijna nog makkelijker voetballen in Champions League dan in Eredivisie'

Laatste update:
/

Ajax pakte zaterdag drie punten in een weinig onderhoudende wedstrijd tegen VVV-Venlo (2-0). Het team van Frank de Boer speelt woensdag in het kader van de Champions League tegen Borussia Dortmund. Niklas Moisander stelt maandag in het Algemeen Dagblad er alle vertrouwen in te hebben.

"Het moet anders, maar tegen Dortmund krijgen we straks wel de ruimte om te voetballen", verzekert de verdediger. "Eigenlijk is het bijna nog makkelijker voetballen in de Champions League dan in de competitie. VVV deed hetzelfde als Vitesse: helemaal inzakken. Daar hebben wij grote moeite mee. Ik verwacht dat we tegen Borussia Dortmund wel weer de ruimte krijgen om te voetballen."

Derk Boerrigter krulde direct na rust een vrije trap op fraaie wijze in de bovenhoek. "We oefenen na de training vaak op vrije trappen en nu dacht ik: ik neem 'm gewoon", reageert de aanvaller. "Mijn eerste doelpunt van het seizoen. Dan valt er toch iets van je af." Danny Hoesen maakte de 2-0. "Ik had afgelopen week nog met Dennis Bergkamp geoefend op afronden. 'Als je in zo'n positie komt, hard en in de verre hoek schieten', had hij gezegd. En zo ging hij er precies in", straalt Hoesen.

Ajax eindigt in de groepsfase als ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 november 2012 om 08:33

Dat zei ik over city ook.
Uit bij dortmund was ook een wedstrijd die gemakkelijk in gelijkspel had kunnen eindigen. Nee, we zijn nog niet kansloos.

Wel is dortmund kwalitatief sterker.
Maar woensdag is woensdag. In de arena, we gaan het beleven

19 november 2012 om 08:34

Nog steeds van die onzin aan het uitkramen? Volgens mij werd dat ook gezegd toen ze naar Dortmund moesten, thuis tegen city speelden en uit bij city. Elke keer het tegendeel bewezen, dus die onzin opmerkingen mogen eindelijk wel eens stoppen.

19 november 2012 om 08:38

Vandaar dat ze thuis pas in de laatste minuut wonnen. Ajax had daar makkelijk een gelijkspel uit kunnen halen en dan sta je er nu anders voor.

Ik denk dat tegenstanders als City en Dortmund te gemakkelijk over Ajax denken terwijl dat in de eredivisie totaal niet het geval is op zn zachtst gezegd.

19 november 2012 om 12:09

Ik denk dat Ajax kwaliteiten mist om een topteam te kunnen zijn. Een topteam moet kleine clubs als VVV wegvagen met een monsterscore zoals PSV dat wekelijks doet.
De aanval is bedroevend slecht en hoort eigenlijk niet in de top van de Eredivisie thuis.
Eigenlijk is het een schande voor Ajax dat PSV nu al de dubbele aantal heeft gescoord dan Ajax.

19 november 2012 om 15:04

Tja als je de EL laat lopen enzo, en spelers spaart voor VVV om daar monsterscores te halen, dan ben je geen eens een topclub! En wekelijks? omdat het nu even loopt haha, echt NL en de waan van de dag, wacht maar op een tegenslagje dan ben ik benieuwd of het nog een 'team' is..

Daarbij de enige 'schande' is dat Ajax zich niet zo kan opladen voor een wedstrijd thuis tegen VVV of Vitesse als tegen Dortmund of City.. Maar och verder moet je juist blij zijn dat Ajax Europees het voetbal laat zien waardoor mensen in het buitenland nog respect houden voor het Nl'se voetbal.. Waarom niet proberen de EL te winnen als je zo geod bent? Nee je handelt uit zwakte, uit angst om weer geen kampioen te worden, met zo een instelling verdien je helemaal niks zeker geen Cl..

19 november 2012 om 08:38

Uitwedstrijd vergeten?
Ajax verloor pas in de laatste minuten van de wedstrijd. Een overwinning wordt wel moeilijk, maar een gelijkspel sluit ik helemaal niet uit.
En met een gelijkspel zijn ze denk ik zeker van Europa League, omdat ik Madrid wel zie winnen in Manchester.

19 november 2012 om 08:46

Toendertijd liep Dortmund niet heel lekker, ook in de competitie niet, nu draait het lekker, gaat het in de compeitie goed en je zag de klasse van Dortmund tegen Real Madrid.. Maar als je dat niet wil zien is dat jou probleem, niet het mijne .

19 november 2012 om 10:05

@berriegunner en hetzelfde gaat op voor jou...als jij het niet wilt zien is dat jou probleem en niet het mijne

Ontopic: Natuurlijk Ajax is komende wedstrijd weer de underdog....maar Ajax heeft wel vaker voor een verrassing gezorgt. Door vele wordt een goed resultaat van Ajax in de CL afgeschildert als zwakte van de tegenstander....zo ook in een groepswedstrijd tegen AC Milan in 1994....maar soms.....soms komt een overwinning van Ajax niet door de zwakte van de tegenstander maar onderschat men Ajax..... Dat kunnen er echter maar weer weinig toegeven.

Wat het nu is...we zullen zien!

Da's natuurlijk logisch.

Wel geeft het precies aan wat er bij ajax nog moet verbeteren.
Ajax kan heel leuk voetballen. Mits ze de ruimte krijgen.
Ruimte zelf creeren, dat zal toch 1 van de aandachtpunten zijn hoop ik.

Elke wedstrijd is anders of heb ik dat?? city is ook echt goed maja dat was die 2 wedstrijden ook niet echt te zien. En je ziet dit seizoen dat ajax in de champions league gewoon 500% meer geeft dan in de eredivisie

19 november 2012 om 10:01

Denk meer dat ze op het feit doelen dat ze in de champ league vrijuit kunnen spelen aangezien ze alleen maar wereld ploegen hebben geloot.

19 november 2012 om 11:05

Nee ze doelen op het feit dat de tegenstanders in de Champions Leageu wel willen voetballen tot tegenstelling in de Eredivisie. Zelfs Twente ging zich ingraven in de Arena, waardoor er bijna geen ruimte is om door de verdediging te combineren.
Hopelijk haalt Ajax weer een goed resultaat zodat er in ieder geval nog een ploeg is dat presteerd in Europa. Op de coefficientenlijst zullen we wel paar plekken dalen.

Dat heeft alleen maar met kwaliteit te maken. Ze hebben dusdanig weinig voetballend vermogen op het middenveld (poulsen, De Jong en Schone), dat je zelfs tegen VVV het tempo niet hoog kan houden.

Tegenstanders als Dortmund en City zullen zelf meer initiatief nemen, waardoor je meer ruimte zal krijgen om aan voetballen toe te komen.

Tegenstanders als VVV blijven enkel gegroepeerd opgesteld staan en proberen enkel op de counter aanvallend iets te doen.

Wanneer je een middenveld hebt met veel meer lichtvoetige en kaatsende spelers, dan kun je veel meer tegenstanders kapot spelen.

19 november 2012 om 15:14

Ja Barcelona heeft ook geen kwaliteit, en zo weinig voetballend vermogen dat je zelfs tegen Celtic er niet doorheen komt..

Sorry maar tegen Vvv, zijn Eriksen en Schone voetbal genoeg hoor, en dat je de wedstrijd wint met 2-0 is gewoon netjes, speel die wedstrijd 5x en je wint hem 3x met mooie cijfers en 2x plichtmatig het zijn ook mensen. Het is makkelijker voetballen inderdaad door de ruimtes, maar dat is niet alleen kwaliteit maar ook de instelling en motivatie waarmee de clubs tegen Ajax spelen. Geen een club heeft zoveel wedstrijden van het jaar tegen zich, Ado, Utrecht, Psv etc. en voor de meeste is het sowieso het leukste om van Ajax te winnen van alle clubs. (ik geef toe 'vroeger' hadden ze vaak zoveel kwaliteit dan ze overal doorheen breidden) Maar kom op ook twente en Vitesse graven zich helemaal in en spelen op de counter.. Oftewel iedereen weet als we tegen Ajax gaan voetballen gaan we bijna zeker verliezen, laten we dus niet over kwaliteit en voetballend vermogen beginnen, want ook al vind jij dat weer matig is het veruit het ebste van de hele eredivisie..

dat zijn de betere tips van bergkamp, dat soort dingen kun je inderdaad alleen van de echte grote voetballers leren die een half miljoen per jaar verdienen ....

Alsof ajax de enige club in Nederland die met tegenstanders te maken krijgt die zich massaal ingraven.
Wat dacht je van PSV dan?
De rede waarom Narsingh veel minder rendeert bij PSV dan bij Heereenveen is dat hij veel minder ruimte krijgt.
Krijgt PSV de ruimte dan winnen ook zij elke wedstrijd met 10-0.
Wat die Ajax nu roept gebeurd als een jaar of 30...
Alsof het iets nieuws iets.

Tja, de wedstrijden worden steeds saaier als er kleine clubs op bezoek komen. Ze dekken zich helemaal in, waardoor er bijna geen ruimte is om te voetballen. Je kunt je afvragen of het dan aan de kwaliteit ligt dat ze niet door de verdediging kunnen komen, maar bij Barcelona is dit wekelijks precies hetzelfde. En die beschikken toch wel over redelijk wat kwaliteit.

Ajax is echt niets bijzonders..in alle linies een zwakken schakel..sana ,blind, Vermeer wisseld hele goede met zeer matigen momenten af en Shone is wel goed maar in a,dam dan weer niet zo. en zo kan ik ik er nog wel3,4 roepen die stuk voor stuk niet ajax waardig zijn .veel gekeklaag over en weer en hups weer onnodigen goal tegen.vanrhijn gemiddeld 5 en eeen half enbabel die ken er weinig meer van en samen met Poulsen vallen ok ma tegen alleeen tegen die Duitsers waren ze echt sterk ..geen moment erna dat ik keeek en dacht ...kijk is wat een rust vanuit uit Poulsen niet en Babel is zwaar uit vorm en da had ik echt zo erg verwacht..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren