Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij FC Twente wil ik uitvinden of ik ambitie heb hoofdtrainer te worden’

Laatste update:

Ellery Cairo kwam in zijn actieve loopbaan drie seizoenen uit voor FC Twente en werkt daar nu als stagiair bij de jeugd. De 35-jarige oud-aanvaller, die in 2012 zijn profcarrière afsloot bij AGOVV Apeldoorn, probeert erachter te komen of het vak van trainer iets voor hem kan zijn.

/

“Hier wil ik uitvinden of ik ambitie heb om hoofdtrainer te worden. Ik heb altijd al trainer willen worden. Ik zou niet weten wat ik anders had moeten gaan doen, personal trainer of in de sportschool werken misschien? Ik heb TC 3 gehaald en hoop in mei TC 2 af te ronden. Daarna wil ik de cursus Coach Betaald Voetbal gaan doen”, laat Cairo weten aan Voetbal International.

Cairo begon in het seizoen 1994/95 bij Feyenoord in de Eredivisie, maar brak daar nooit door. Via Excelsior keerde hij terug in De Kuip, maar in 2000 stapte hij over naar FC Twente. De aanvaller speelde in de jaren erna nog voor SC Freiburg, Hertha BSC en Coventry City, voordat hij terugkeerde op de Nederlandse velden. In de laatste seizoenen speelde Cairo nog voor NAC Breda, Heracles Almelo en AGOVV.

Denk jij dat er een goede hoofdtrainer schuilgaat in Ellery Cairo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft een hele stappenplan in gedachten

22 januari 2014 om 17:41

Dan weet je dat die jongen daar goed over heeft nagedacht. Alleen maar positief, toch?

22 januari 2014 om 17:41

Haha wou net zeggen

Het plan is er iniedergeval, nu de uitvoering nog.

22 januari 2014 om 17:49

Tenminste iemand die nadenkt over zijn toekomst, zijn er zat, die dat niet doen en uiteindelijk werk hebben, wat ze niet aanstaan.

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van deze man gehoord.

22 januari 2014 om 18:24

Oei... een gemis in je opvoeding!

22 januari 2014 om 20:30

Haha meen je die? Ik geloof er eerlijk gezegd vrij weinig van

23 januari 2014 om 10:49

Haha, nee hoor.. als Twente of Feyenoord niet je club waren, kan het best langs je heen zijn gegaan. Ik als tukker kon ik soms van hem houden maar soms ook verafschuwen.

Wat een held was deze man. Echt in idool in mijn jeugdjaren waarin ik voor het eerst naar Twene ging. Mooi om te zien dat hij nu weer verbonden is aan Twente.

Hij heeft tenminste plannen voor na zijn carriere.
Veel spelers gaan op dezelfde voet door met geld uitgeven en zijn zo platzak na hun carriere. In Duitsland had men onderzocht dat een kwart van de profs na hun carriere geen geld meer over heeft of zelfs enkel schulden hebben.

en ja over 5 jaar stopt hij en gaat hij een kantoorbaan zoeken.....

22 januari 2014 om 20:04

Niks mis mee toch.

Voetballers zouden zich ook gewoon kunnen laten bij- en omscholen. Er is al een overschot aan trainers. Begin eens in de jeugd van een 6e klasser amateurclub. Ook daar kun je uitvinden of 'het ' in je zit....twente had al een trainerscollectief, maar daar mag inmiddels een andere naam voor verzonnen worden. Er lopen er, kan je het geloven, wel 80 in de rondte. Trainersmagazijn. Wat een onzin.

23 januari 2014 om 00:02

@titty Bar: Zou jij mij de namen van die 80 trainers van FC Twente kunnen noemen? Of nee, wacht, noem maar de namen van 25 trainers... en dan natuurlijk wel van het eerste team van FC Twente, waar - zoals jij dat noemt - een trainerscollectief werkzaam is.
Bij voorbaat dank voor je ongetwijfeld zeer leerzame bijdrage.

Denk dat hij best een goede trainer kan worden

Daar gaat nu de hele samenleving aan ten onder. Iedereen noemt elkaar maar JIJ en JE.
Als buitenstaander wens ik als U aangespro=en te worden. En wel ten aller tijde.
Ook het snelle nieuwsmedium is mij veel te snel.
In de trend van een tempo te hoog in de aether roepen : "blijf bij ons", alsof ik die neiging al had.
Ook het niet uit laten spreken van een spreker is de mode - trend van deze tijd.
Altijd maar weglachen van een probleem .
Als we echt weer terug willen naar een normale bericht-geving moet er weer normaal gerapporteerd worden, zonder het gehijg van kijk-cijfers in de nek.

Terug naar het onderwerp.
Ook hier weet U niet of hij een goede trainer wordt.
Het is weer een poule om niets,
VZ en andere media stop hiermee.
Dan wordt het weer duidelijk in media - land.
Succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren