Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij Ajax zal hij niet spelen, maar bij bijvoorbeeld Feyenoord wel’

Laatste update:

Sofyan Amrabat beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak in het shirt van FC Utrecht. De twintigjarige middenvelder is een dragende speler in het elftal van de Domstedelingen en zou volgens Evgeniy Levchenko niet misstaan op een hoger niveau.

"Hij is een van de pareltjes van FC Utrecht", vertelt de voormalig middenvelder van onder meer Vitesse en FC Groningen bij FOX Sports over Amrabat. "Hij is een echte box-to-box-speler. Op dit moment kan hij vanuit het niets de diepte inrennen, 35 kilometer per uur halen en het overzicht bewaren. Hij kan nog veel leren, maar hij ontwikkelt zich dit seizoen hartstikke goed."

Amrabat scoorde dit seizoen in 29 competitiewedstrijden nog niet voor Utrecht, maar fungeerde al wel vijfmaal als aangever. "Ik denk dat hij een stap hogerop zou kunnen maken. Bij Ajax zal hij niet spelen, maar bijvoorbeeld bij Feyenoord wel als Jens Toornstra vertrekt. Ik zou hem daar wel willen zien", vervolgt Levchenko. "Hij heeft het absoluut in zich om de Nederlandse top te halen."

Denk jij dat Sofyan Amrabat op dit moment goed genoeg is voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou deze jongen ook zeker goed in de gaten houden als ik Van Geel was. Technisch goed, fysiek sterk en hij heeft ook het overzicht. Echt een interessante speler en ik zou hem denk ik liever naar Feyenoord zien komen dan Ayoub, die toch altijd wat meer in de picture staat.

23 april 2017 om 16:08

Ayoub is anders ook hartstikke welkom; zeker met een vertrek van Vilhena dat eraan zit te komen, want die bertrekt binnen nu en een jaar. Beide zijn het erg talentvolle spelers, waarbij Ayoub wel laat zien dat hij er nu echt klaar voor is.

23 april 2017 om 16:15

Dat soort spelers haal je tegenwoordig niet meer voor 3 miljoen euro op bij clubs als Utrecht. Zij hanteren tegenwoordig ook vraagprijzen van minstens 6-7 miljoen euro en ik vraag me af of Feyenoord dat wel wil en/of kan betalen. Verder vind ik Ayoub ook wel erg wisselvallig en ik betwijfel of hij de Nederlandse top uberhaupt aan kan.

Vorige week zei Barazite nog dat hij bij psv zou passen en nu past hij bij Feyenoord en bij ajax zou hij niet passen. Hoezo niet? Dat vind ik eigenlijk een beetje minachting naar Feyenoord: zoiets als, hij is niet technisch genoeg voor ajax... Ik weet niet of hij technisch de mindere is van bijv. vd Beek en op den duur Klaassen. Die is ook meer drive en loopvermogen dan technische begaafdheid waarmee ik niet wil zeggen dat hij geen goede speler is.

23 april 2017 om 16:41

Hij zegt nergens dat de beste jongen niet bij Ajax past, enkel dat hij bij ons niet aan de bak zou komen. En dat is gewoon de waarheid, wij hebben betere spelers en talenten.

23 april 2017 om 17:47

Dat zegt hij niet. Hij zegt dat hij Feyenoord aan de bak kan komen als Toornstra bijvoorbeeld vertrekt. Bij Ajax is het middenveld vrij sterk en is er minder kans om aan spelen toe te komen. Dat is toch niet minachtend, maar realistisch? Het is zijn mening, prima toch.

Amrabat is zeker de positieve verrassing dit seizoen. Vorig jaar al wat gespeeld maar toen nog te onervaren en viel hij tegen en was ik bang dat hij niet zou gaan aanhaken.

We hebben veel jong talent in Utrecht. Jongens als Troupee, Ayoub, Amrabat, Kerk, Hardeveld, Klaiber en Joosten zijn zeker spelers met voldoende potentie. Haller en Labyad erbij. Aangevuld met eind 20'ers en begin 30'ers voor de balans staat er toch een heel mooi team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren