Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Big Sam' waarschuwt eigen defensie: 'Bemoei je niet met Diego Costa'

Laatste update:
/

Geniepige methoden om een spits uit de tent te lokken worden veelvuldig toegepast door verdedigers in de top, maar de defensie van West Ham United zal zich daar woensdagavond verre van houden. Manager Sam Allardyce heeft zijn spelers namelijk nadrukkelijk gewaarschuwd voor de gevaren van een geagiteerde Diego Costa.

Met zeventien goals in twintig Premier League-optredens toont de Braziliaanse Spanjaard namelijk aan hoe gevaarlijk hij kán zijn. "Dus we gaan hem niet tegen ons in het harnas jagen", legt Big Sam uit. "Onze centrale verdedigers zijn gewaarschuwd; ze moeten hem niet geïrriteerd maken. Hij is een ouderwetse centrumaanvaller, die juist gemotiveerd raakt als een tegenstander hem fysiek aanpakt of uitdaagt."

"Hij raakt niet overstuur", concludeert Allardyce na het bestuderen van beelden. "Het windt hem op, maar op een goede manier. Hij wordt er alleen maar beter van en dat is voor ons niet handig. Zelf is hij ook voortdurend bezig met het zoeken van opstootjes met verdedigers, daar is hij niet vies van. Dat hoort echter allemaal bij zijn kwaliteiten als topspits."

Maakt West Ham United woensdagavond een kans om te winnen van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het costa niet veel boeit, want die man kan op de een of andere man je irriteren en daar houd hij wel van, werd ook is tijd was wel klaar met de 'mietjes' die we een lange tijd hadden.

4 maart 2015 om 17:10

Drogba is inderdaad een mietje.

4 maart 2015 om 17:55

Drogba is misschien heel erg groot, maar aanstellen kon hij als geen ander..

4 maart 2015 om 17:14

Eto'o en Ba zijn geen mietjes....alleen Torres misschien.

4 maart 2015 om 17:52

Je hebt het zeker over die wedstrijden tegen Barca? Dat was gewoon pure wraak van Drogba van de wedstrijden van een paar seizoenen daarvoor. Normaal haat ik al die fopduikjes, maar wat heb ik genoten toen Drogba het deed.

4 maart 2015 om 17:55

Kom op dit is zo overduidelijk sarcastisch man dat zie je toch wel. Hij bedoelt gewoon dat Drogba een beest is en dat vind iedereen. Heb niks met Chelsea maar vind Drogba echt geweldig

4 maart 2015 om 18:00

De wedstrijden tegen Barcelona, dat moment heb ik besloten een standbeeld van Drogba mede te zullen financieren. Sweet revenge.

4 maart 2015 om 18:13

Ba een mietje?

Big Sam snapt het. Costa geeft nooit op, en van boegeroep wordt hij beter. Als hij mist zie je hem denken dat de volgende erin gaat. Als je Costa geen aandacht schenkt speelt hij veel minder goed.

Costa is echt zo'n irritante speler om naar te kijken. Van heel zijn opgefokt en vervelend gedrag word ik echt lastig. Hij is zo'n goede speler, hij heeft dat toch niet nodig.

4 maart 2015 om 17:23

Tja 't zit nou eenmaal in de man z'n natuur. Hij is ook niet opgegroeid in 't meest kalme land op aarde en zeker zijn dorp/wijk waar hij vandaan komt lijkt me geen pretje om te leven. Hij heeft overal voor moeten knokken en doet dat nog steeds, kijk maar wat ie bereikt heeft, dus zijn kwaliteiten als voetballer mogen er ook wezen.

Verwacht een makkelijke overwinning voor Chelsea, West Ham speelt niet meer zoals aan het begin van het seizoen

West Ham uit is een vieze plek om te spelen. Kleine veld, grote en sterke spelers en een intimiderende thuispubliek. Jammer dat Arsenal moet spelen want dit seizoen is de sfeer op Upton Park geweldig.

West Ham is wel in staat om te stunten, het zou de competitie mooier maken.
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air.

4 maart 2015 om 17:37

Laten we het hopen, dan blijft in ieder geval die 7e plek nog in zicht! Ik heb er zin, en vertrouwen in!

4 maart 2015 om 18:17

Hammers worden enkel opgewonden als wij langskomen, en tegen Chelsea moet je net dat beetje meer brengen om te winnen. Dus ik denk dat Chelsea dit makkelijk (en lelijk) gaat winnen 0-1.

4 maart 2015 om 19:16

Spurs komt nog niet in de buurt van Millwall, als die tegen elkaar spelen is het pas echt feest.

4 maart 2015 om 19:44

Ja dat is waar, maar ja die tijden zijn voorbij.

eindelijk eens een verstandige commentaar van een trainer ! eigenlijk is het niet te verwonderen dat het net big Sam is dit zegt , hij was in zijn spelersloopbaan zelf een meester in het uit concentratie brengen van de tegenstrever door confrontaties op te zoeken om daar met zijn team voordeel uit te halen, maar net zoals costa deelde hij uit maar kon hij ook incasseren zonder direct naar de referee te rennen om te wenen !

4 maart 2015 om 18:08

Even om objectief te blijven. Dat laatste wat je zegt doet costa ook hoor, al helemaal bij atletico.

4 maart 2015 om 19:28

Objectief bedoel je denk ik.

On: Costa natuurlijk een heerlijk vechtertje. Houdt altijd wel 2 verdedigers bezig en pikt bijna altijd wel z'n doelpuntje mee.

4 maart 2015 om 20:43

Oh foutje, Thanks mate

Is wel, scoren na een opstootje doet hij inderdaad maar al te vaak. Daarna zo kijken van: "zie je wel". Dat is funest voor de rest van de wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren