Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas verwelkomt zesde versterking door huurovereenkomst met Arsenal

Laatste update:

Besiktas heeft Mohamed Elneny op huurbasis overgenomen van Arsenal, zo maken beide clubs via de officiële kanalen bekend. De 27-jarige middenvelder kwam bij the Gunners niet meer in de plannen voor en mag daarom tijdelijk vertrekken. In de huurovereenkomst is naar verluidt een optie tot koop ter waarde van achttien miljoen euro opgenomen.

Arsenal telde in januari 2016 12,5 miljoen euro neer om Elneny over te nemen van FC Basel. De Egyptische middenvelder slaagde er vervolgens niet in om in het Emirates Stadium uit te groeien tot onbetwiste basisspeler. Elneny kwam in tweeënhalf jaar tot 89 officiële wedstrijden voor the Gunners, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 8 assists. Dit seizoen kwam de middenvelder nog niet in actie voor Arsenal, met wie hij de FA Cup en het Community Shield wist te winnen.

Elneny speelde eerder voor Al-Ahly en Arab Contractors SC en hoopt nu bij Besiktas weer aan spelen te kunnen toekomen. De Zwarte Adelaars zijn onder de nieuwe trainer Abdullah Avci met een nederlaag en een overwinning aan het seizoen in de Turkse Süper Lig gestart. Elneny is na Adem Ljajic, Georges-Kevin N'Koudou, Víctor Ruiz, Tyler Boyd, Douglas en Pedro Rebocho de zesde zomerse aanwinst van Besiktas.

Is Mohamed Elneny een aanwinst voor Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een hele goede voetballer hij zal zeker een aanwinst xijn voor besiktas ze hadden nog een goede middenvelder nodig voor de plaats vab atiba die man is al bijna 38

Prima deal. Voor arsenal niet goed genoeg en vaak een van de mindere als hij meedeed. Voor een niveautje lager lijkt hij mij een goed speler.

Was weer echt een typische Wenger aankoop. Weinig willen uitgeven. Eigenlijk een schande dat zulke spelers het shirt van Arsenal zo vaak aan hebben mogen trekken. Voor een niveau lager is het misschien wel prima maar voor mij is dit een van de spelers die symbool staat voor de decline van Arsenal (samen met vele andere). Goed dat ze bij arsenal bezig zijn om die middelmaat weg te werken, nu alleen nog Mustafi..

Prima versterking! Had uiteraard zelf liever Lemina gezien (wellicht komt hij nog, denk het niet) maar dit is ook zeker geen verkeerde speler! Denk dat hij in het systeem van Avci past. Nu nog een spits, aanvallende speler en misschien een laatste man?

Het bestuur wisselt goede zaken af met slechte zaken. We hebben afscheid mogen nemen van Medel en Quaresma, beide in mijn ogen terecht MAAR de manier waarop afscheid van Q7 wordt genomen is belachelijk. Sowieso is hij de beste vleugelaanvaller die wij hebben, alleen verdient de beste man gewoon teveel en wordt hij 36. Als je dan toch afscheid wilt nemen waarom dan niet gelijk aan het einde van vorig jaar? Waarom neem je niet in stijl afscheid van een speler die het meest geliefd is bij de fans, een speler die liefst 8 jaar voor jou heeft gespeeld. Geloof me had hij ook maar een klein beetje discipline dan hadden we zijn veters niet kunnen halen. In mijn ogen heeft Fikret Orman hier heel erg gefaald en dat zal die vanavond te horen krijgen denk ik. 2008-2009 werden we kampioen de fans schreeuwden 2 dingen! 1: Quaresmaaaa Quaresmaaa oley oley oley en 2: Galatasaray ve Fener den futbolcu alma, taraftari cildirtma, gelsin Quaresma bu taraftar arkanda!! En dan stuur je hem zo weg, Belachelijk. Gun je het allerbeste Q7 en we zullen je nooit vergeten.

Het bestuur moet weer 1heid vormen met de fans, want wij zijn een club die draait om de Fans!! Dus doe aub geen dingen die de fans niet willen, omdat jij zn grote ego hebt.

Elneny is een voorbeeldige prof maar komt gewoon tekort. Heerlijk dat alle middelmaat er langzaam uit wordt gewerkt. Welbeck, Elneny, Iwobi, Jenkinson. Stuk voor stuk spelers die bij geen enkele andere topclub basis zouden staan, maar onder Wenger toch ontzettend veel hebben gespeeld.

Het huidige technische hart van de club is geweldig bezig. Eindelijk straalt de club weer wat ambitie uit.

Betwijfel of Elneny een basisplek krijgt bij Besiktas, ik denk dat hij samen met Necip een alternatief wordt voor het middenveld. Deze jonge gaat Hutchinson, Dorukhan, Oguzhan en Ljajic niet uitspelen. Weet niet wat hij gaat verdienen maar +1,5m per jaar voor een speler die minder is als Medel lijkt mij niet echt een goede transfer.

Abdullah Avci wilt graag tikkend aanvallen en wat dat betreft past elneny beter bij ons dan bv een medel.

Ik merk dat het wanbeleid van de turkse (top)clubs van de afgelopen jaren erg zichtbaar wordt. Als je ziet dat clubs als Galatasaray en Besiktas gewooon simpelweg niet de financiele koopkracht hebben om een speler te kopen weet je voldoende. 9 vd 10 spelers worden daar gehuurd. Korte termijnvisie...

31 augustus 2019 om 17:47

Dus heel de Serie A heeft alleen een kortetermijnvisie? Ik vind dit juist slim, ze huren met optie tot koop, dat is hetzelfde als een testrit maken met je auto, dan weet je ongeveer wat je gaat krijgen.

31 augustus 2019 om 17:49

Turkse clubs huren vaker spelers om zo te kijken hoe ze het zullen doen, en maken daarna gebruik van de optie tot koop. Vaak zat gehad dat spelers die in het begin niet presteren en dat ze dan jaren lang aan het contract vastzitten. Vind dit juist een goede ontwikkeling. Zie bijv. Luyindama en Ljajic dit jaar die zijn aangetrokken met de optie tot koop. Prima spelers vooral Ljajic

31 augustus 2019 om 19:42

Reageren om te reageren noem ik dat. Besiktas heeft ljajic en boyd aangetrokken, 6.5 en 3.6 mil dus het is niet altijd huren en daarbij is het geen schande om een speler de huren hoor.

31 augustus 2019 om 19:57

Boyd heeft 2.4 miljoen gekost.

31 augustus 2019 om 20:53

Ik vergeet nkadou.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren