Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas-trainer wil zich tegen Ajax niet verschuilen achter volle ziekenboeg

Laatste update:

Besiktas is met een uitgedunde selectie afgereisd naar Amsterdam voor de ontmoeting met Ajax van dinsdagavond (18.45 uur) in de groepsfase van de Champions League. Trainer Sergen Yalçin kampt met grote personele problemen, waardoor hij liefst elf spelers moet missen. Desondanks rekent de coach van Besiktas op een goed resultaat.

Welinton Souza, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Cyle Larin, Javier Montero en Miralem Pjanic ontbreken bij Besiktas tegen Ajax. “We missen heel veel spelers, maar we gaan ons niet verschuilen achter de jongens die er niet zijn. We moeten vol overgave de wedstrijd ingaan en alles geven tot het laatste fluitsignaal”, zo wordt Yalçin geciteerd door Fanatik in aanloop naar het duel in de Johan Cruijff ArenA.

De trainer kreeg ook goed nieuws op weg naar de wedstrijd van dinsdagavond, daar de twijfelgevallen Michy Batshuayi, Oguzhan Özyakup en Salih Uçan inzetbaar zijn. “Wanneer we met z'n allen negentig minuten de strijd aangaan tegen Ajax dan ben ik ervan overtuigd dat we niet met lege handen terugkeren vanuit Nederland”, aldus de trainer. Besiktas begon de groepsfase van de Champions League met een 1-2 thuisnederlaag tegen Borussia Dortmund. Ajax begon met een 1-5 zege op Sporting Portugal.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Besiktas tankte Ajax zaterdagavond vertrouwen tegen FC Groningen. Voor eigen publiek was het team van trainer Erik ten Hag met 3-0 te sterk voor de ploeg van Danny Buijs door doelpunten van Edson Álvarez, Antony en Noussair Mazraoui. Besiktas verloor een dag eerder met 2-1 van Altay, de huidige nummer twee van de Turkse Süper Lig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De trainer heeft gelijk maar met de bestaande fitte elftal ben je voor 60 % verzwakt, zeker weten. Zelfs met met een 100 % fitte ploeg zou het moeilijk worden. Erg jammer want ik keek uit naar deze wedstrijd. Afgelopen week duidelijk gezien dat we blessures ons punten hebben gekost.

27 september 2021 om 13:20

Aan de andere kant, jongens die nu kans krijgen willen die ook wel 100% pakken. Niemand verwacht veel dus kan alleen maar meevallen.

Ook meespelen van Batshuayi scheelt veel. Fysiek sterk waar wij moeite mee kunnen hebben.

27 september 2021 om 13:40

Ja en dat is dus precies het probleem. Tegen dit Ajax heb je kwaliteit en een idee nodig, gretigheid heb je lekker wat aan als je al veel zwakker bent en ook nog eens de helft mist.

27 september 2021 om 14:46

Het zijn allemaal voetballers die hun kansen gaan grijpen alleen het probleem is, afgelopen weekend hebben ze hartstikke hun best gedaan maar de kwaliteit met de basis spelers is gewoon te groot. Onze bank is niet goed genoeg, daarbij weet ik niet of veel banken 10 geblesseerde spelers kunnen opvangen hoor.

27 september 2021 om 15:10

Ja dat is inderdaad vanuit Ajax oogpunt het vervelendst. Maar ik weet niet hoelang hij geblesseerd is geweest en wat ritme mist en of hij überhaupt 90 minuten kan spelen

27 september 2021 om 13:32

Eens! Hoe je het ook wend of keert, Besiktas mist nu kwaliteit en komt een Ajax tegen op volle sterkte en in vorm. Beide in normale doen zou ik op 50-50 schatten over twee wedstrijden maar nu behoort Ajax te winnen. Dat wetende kan het voor Besiktas alleen maar meevallen . Een puntje stelen kan prima , zeker als je weet dat Ajax Europees thuis meestal minder resultaat haalt.

27 september 2021 om 13:42

Echt hè zijn dat Turken die dat zeggen of menen ze het? Want dan downgraden ze Ajax wel heeel erg…. Kijk even de laatste 5 jaar terug op elk gebied en je zult zien dat Besiktas meer van het niveau az is dan van het niveau Ajax. Kan ook niet wachten tot morgen mag hopen op een 4-0 want ik ken slecht tegen mensen die clubs omhoog praten.

Mensen zien Pjanic en Batshuayi en denken ooh leuk elftal. Gala had ook leuke spelers maar als je elkaar treft valt het verschil in niveau pas op. Ik kan ook zeggen dat ik en Mcgregor 50-50 is maar dat maakt het nog niet waarðÿ¤£

Mooi dat hij zich er niet achter verschuild, maar in dit geval had het toch echt wel terecht geweest.

Hopelijk worden dit "gewoon" 3 punten, dan staan we er echt wel heel goed op in deze poule.

27 september 2021 om 14:15

Achja ik zie het wel allemaal. Ajax zeker favoriet, maar ik ben al vaker teleurgesteld geweest de laatste jaren.
Als besiktas alles geeft en de pot dicht gooit weet je nooit hoe het verloopt.

Ik snap zijn reactie wel, maar ja wat moet hij anders zeggen? Laten we gewoon eerlijk zijn dit is gewoon een onmogelijke opgave. Maar liefst 7/8BASISspelers ontbreken, dat kan geen enkel team (mits je geen top top bent) aan. We spelen nou eenmaal in een land waarin je verplicht bent om .. turken in je selectie te hebben, laat nou net die spelers ondermaats zijn.

27 september 2021 om 13:18

Kijk tuurlijk is de bal rond .Als je er centen op wilt zetten heeft Besiktas een quotering van 20 euro tegen 1.13 voor Ajax

27 september 2021 om 13:48

Oftewel daar zie je de logica. Wat nog niet wilt zeggen dat Ajax wint, maar dat zijn ze simpelweg wel verplicht. Nu helemaal maar ook in Istanbul tegen een fit Besiktas

27 september 2021 om 14:07

Ajax moet winnen .Besiktas neemt genoegen met een punt .Besiktas mist los van zijn basisspelers ook automatisme in het spel ..Ik ben van mening dat Ajax wint met minimaal 2 doelpunt verschillen .Wat voorspel jij ??

27 september 2021 om 14:28

Ik schat het niveauverschil enorm, maar dat bied geen garantie voor een ruime overwinning dus ik houd het op 3-1. Maar als Ajax echt energie erin gooit vraag ik me af of het daarbij blijft.

27 september 2021 om 13:47

Heeft niets met de blessures van doen. Ook een dit Besiktas zal onderuit gaan tegen Ajax en Dortmund. Beide clubs hanteren een veel hoger baltempo en Besiktas kan dat helemaal niet. Of Pjanic en Batshuayi er nu bij zijn ofniet. Heeft te maken met het systeem dat bedenk je als het goed is vóórdat je spelers aantrekt. Al lijkt dat in Turkije vaak anders.

27 september 2021 om 14:32

Gtore, in elk land heb je de verplichting om spelers van dat land in je selectie te hebben. 3 nationale spelers in de basis is geen gekke voorwaarde. Volgend jaar wordt het 5, dat vind ik dan geen goede regel. 6 jaar lang mochten ze 14 buitenlanders aantrekken en het heeft ons bijna niks opgeleverd (ook de export van spelers naar het buitenland had daar weinig mee te maken, maar dat is een andere discussie). Regels als 6+4 of 6+5 of 6+0+2+3 of wtf het ook mag zijn ook niet overigens. Misschien dat Kuntz ze kan adviseren daarover, maar ik geloof niet dat ze naar hem zullen luisteren.

27 september 2021 om 15:10

Clutch ik snap waar je naar toe wilt, en tuurlijk is het belangrijk dat je spelers van je eigen land in je selectie hebt. Maar 1+1=2, onze eigen spelers en dan met name de in Turkije opgeleide spelers zijn gewoon echt D R A M A T I S C H! Daarmee ga je het Turkse voetbal niet vooruit krijgen. In Arena's als de CL ga je dan finaal op je bek in situaties zoals die waar wij nu inzitten (met een fitte selectie is het al moeilijk, snapje).

27 september 2021 om 17:49

Stap 1 is accepteren dat we geen rol van betekenis spelen in de CL en dat alle Turkse clubs zich moeten richten op de Europa League. De CL is op dir moment niets meer dan een platform waar we geld kunnen verdienen en een paar spelers in de schijnwerpers kunnen zetten. En ja, als je eigen opgeleide spelers dramatisch zijn, moet je daar als club/land wat aan doen ipv te zeuren dat het zo is. Dat zien wij ook wel.

Het valt nog maar te bezien. Voor Ajax moet er gewoon gewonnen worden en als Beskitas echt achter de bal gaat hangen, dan weet je het nooit. Dortmund kreeg er zo ook niet bakken met doelpunten in, hoewel ze wel kwalitatief duidelijk beter waren. Als je echter 6 uit 2 staat dan is dat mooi meegenomen. Alleen al bij twee keer winst tegen Besiktas plus die overwinning uit tegen Sporting ben je eigenlijk al zeker van progressie naar de volgende ronde, want Sporting gaat nooit dubbel tegen Dortmund winnen, noch maken ze de 1-5 goed in de Arena (dus onderling resultaat is eigenlijk al beslecht).

27 september 2021 om 13:51

Dortmund had er 3 meer kunnen maken en dan had je dit niet gezegd. Besiktas is gewoon veel minder dan Ajax en Dortmund en kunnen met heel veel mazzel hopen op de derde plaats. Dat is geen arrogantie maar dat is clubbeleid. Op elke positie een betere speler maar het is 50-50 schiet mij maar lek. Indekken 9.0

27 september 2021 om 14:32

Tegen Dortmund misten we ook al een aantal basisspelers en waren we voor 0-1 heer en meester en hadden op het einde ook gelijk kunnen spelen. Dat Dortmund kansen kregen is logisch met een voorsprong en zo een voorhoede, maar qua veldspel waren we zelfs de betere en speelden zij op de counter.Met een fitte selectie hebben we gewoon echt een goed team dus waar die onzin van jou vandaan komt is me een raadsel.Niemand heeft gezegd dat Besiktas dan favoriet is he..

27 september 2021 om 14:54

Het was dus precies dat Dortmund er geen drie meer maakte waardoor ik dit zeg. Beetje vreemde beredenering. Er is 1 CL-wedstrijd gespeeld, laten we niet te hard van stapel lopen.

27 september 2021 om 16:09

Beetje vreemde beredenering? Dus je vind het vreemd dat ik naar het totaalplaatje kijk ipv alleen puur naar de goals? Dan blijf je van het niveau Besiktas afentoe met kunst en vliegwerk een punt pakken en de andere wedstrijden weggevaagd worden. Keken er juist maar meer naar spelbeeld, krijg hier ruzie met Turken omdat ik zeg dat hun voetbal nergens op lijkt. Ze zeggen voor BJK te wezen maar kijken ze wel?

Blessures of niet, de thuis wedstrijd tegen "pot 4" is misschien wel de belangrijkste. Deze moet hoe dan ook gewonnen worden, wil je verder komen in het toernooi. Ik heb er zin in, spannend!!

27 september 2021 om 13:53

Sowieso als je de clubs naast elkaar zet hoe kun je niet minimaal 4 punten pakken tegen Besiktas? Als je ziet dat in de conference league teams als Tottenham Roma en Union Berlin zitten moet je toch eerlijk wezen en zeggen dat je ze twee keer opvreet? Komop

Mooi dat hij karakter toont. Zou het wel mooi vinden als Besiktas het op 1-1 of 0-0 houd. Ik gun het ze wel

27 september 2021 om 13:32

Gelijk spelletjes is 9x je inzet bij de wedskantoren. Mocht je echt denken dat Besiktas kans op een gelijlkspel maakt, pak je kans zou ik zeggen.
De realiteit is dat Besiktas maar liefst 15 blessures heeft waaronder de beste spelers.

27 september 2021 om 13:45

Ik gun het ze echt totaal niet, zie ze het liefst 4e worden met 0 punten

Tja het is niet verschuilen toch?
Het is de realiteit dat je ze mist.
Besiktas moet top zijn om het Ajax lastig te maken en dat zijn ze niet.
Ik verwacht een makkelijke overwinning van Ajax.

Ajax moet zorgen dat het 1e doelpunt snel valt waardoor ze Besiktas kapot kunnen spelen. Maar hoe dan ook, ze moeten ze niet onderschatten, dan gaat het ook fout.

27 september 2021 om 13:25

Ik denk dat het met onderschatting wel meevalt. Als ik zie hoe er ook in de eredivisie tegen kleinere clubs gelijk opgeklapt en doorgepakt wordt heb ik wel vertrouwen dat ten Hag daar echt wel voor waakt.

Allemaal 30+ spelers kopen en dan verbaasd zijn dat ze vaak geblesseerd zijn. Op een gegeven moment zou je die relatie toch moeten snappen zou je denken.

Ik kan alleen maar hopen dat ze ervan leren, maar het zal wel niet.

27 september 2021 om 13:29

Mensen als jij.. zonder enig kennis van inhoud moeten ze niet eens een podium hier op VZ geven. 6/7 van die spelers zijn geen 30 maar wel goed geprobeerd.

27 september 2021 om 13:34

Ze hebben 15 blessures, 10 van die blessure gevallen zijn 29 jaar of ouder. Slechts 5 zijn er onder de 29.

27 september 2021 om 13:37

Grappig dat je vraagt om geen podium om aan jezelf te geven...
Van de 11 afwezige zijn er 7 30+, een 29 jaar en maar 3 jonger dan 29. Trieste waarheid.

Welinton Souza (32) Domagoj Vida (32), Atiba Hutchinson (38), Mehmet Topal (35), Necip Uysal (30), Rachid Ghezzal (29), Kevin N'koudou (26), Alex Teixeira (31), Cyle Larin (26), Javier Montero (22) en Miralem Pjanic (31)

Maargoed, mensen zullen zelfs dit wel weer ontkennen.

27 september 2021 om 13:55





Nederturk ik zal je even helpen!
Je hebt het over 30 spelers kopen!

Welinton - kwam op zijn 30e en is nog geen 1x geblesseerd geweest, zal over een week weer aansluiten.
Vida - Jij als Turk zijnde zou toch heel goed moeten weten dat Vida al jaren voor Besiktas speelt en dus voor zijn 30e al werd gekocht.
Atiba - in 2013 aangetrokken dus speelt al jaaaaaren voor Besiktas
Topal - Enige aankoop die niemand begrijpt
Necip - Eigen jeugd dus speelt al jaaaren voor Besiktas
Ghezzal - Kwam op zijn 28e bij Besiktas
Nkoudou - Is nog maar 26 en speelt al jaren bij Besiktas
Alex Texeira - Is 31 ja maar zijn blessure komt enkel doordat hij even stil heeft gezeten, maar jij zal de komst van zn speler vast niet begrijpen.
Larin - Is nog maar 26 en speelt al jaren bij Besiktas
Montero - Is 22 en kwam op zijn 21e bij Besiktas
Pjanic - Is net de 30 gepasseerd, maar gaan we discuseren over de komst van Pjanic? Hij geeft Turkije voetballes

Om het even samen te vatten!!
Jij zegt: Allemaal 30 spelers kopen en dan verbaasd zijn dat ze vaak geblesseerd zijn. Nu mag jij even hoofdrekenen en ons vertellen hoeveel 30 spelers wij hebben gehaald en die op dit moment een blessure hebben.





27 september 2021 om 13:58

Speedyafc daar gaat het niet om, hij heeft het over 30+ spelers kopen en dan verbaasd zijn, dus ik nodig hem uit om ons even te vertellen hoeveel van die spelers na hun 30e zijn aangetrokken.

27 september 2021 om 14:03

Wat ontkennen? Als je halve elftal geblesseerd is vraag ik me af waar het stukje ‘prof’ em inzit… geen spiermassa of geen rust maar zo snel hoor je niet uit elkaar te scheuren. En Besiktas is hoe dan ook zoveel minder neem een voorbeeld aan je trainer en jank niet zo. Of nog beter ga naar Israël en bevrijd Palestina🤣 kom je ook weleens buiten de deur?

27 september 2021 om 14:40

Bro Nederturk en die Rafc zijn gewoon trollen die structureel zo reageren.Blijkbaar zit de jaloezie en haat diep.,Als je onze aankopen had bekeken had je gezien dat niemand is gekocht boven de 30.Pjanic is een topper en is gehuurd, Alex idem en die kwam transfervrij en die zijn 31.Voor de rest allemaal spelers onder de 30 gehaald,op Topal na die nooit speelt..Niet serieus te nemen dit soort haters

27 september 2021 om 15:40

Atiba is zo oud, ook toen hij werd aangetrokken in 2013 was hij al de 30 gepasseerd. En Pjanic wordt over iets meer dan een half jaar 32, en jij zegt is net de 30 gepasseerd? Wat een enorm huilverhaal zeg tjonge jonge. Eerst beweren dat ze niet boven de 30 zijn, nu moeilijk doen om het woordje kopen, en dan nog allemaal onzin zeggen.

Ik weet jullie blij te maken: Besiktas voert een actief beleid op het laten doorstromen van jongere spelers en kopen, doorontwikkelen en verkopen van jongere spelers. Besiktas doet dat beter dan Ajax!!11!!1 Zo beter? Jij je zin.

28 september 2021 om 08:37

Hebben we weer NederTurk met zijn getrol. En iedereen die hem een like geeft, moet even de reactie bekijken van Gtore. Sommige reacties van sommige mensen hier moet je met een korreltje zout nemen. NederTurk is daar een van.

Wat voor zin heeft het om te gaan klagen dat spelers er niet zijn. Steek je energie in de spelers die er wel staan. Ik heb niks met janktrainers. Hopelijk laat Ajax zich niet in slaap sussen met de gedachte dat er een aantal spelers niet is. Vol er voor gaan.

Heel dapper maar dit word gewoon een afslachting. Met een volle openstelling hou je de schade klein of pak je een punt.

Hoop dat Ajax geleerd heeft en het niet te licht oppakt omdat we nou zo goed draaien en we het om 60 procent ook wel redden.Elke pot vol erop dan komt het goed.Nu winnen en je maakt een reuze sprong in deze poule.

Sergen weet zelf ook wel dat hier geen eer valt te behalen, een punt zou gezien de situatie een wonder zijn. Jammer want op volle sterkte hadden we wellicht 40% kans gehad.

Tja dit zijn gewoon hun beste spelers. Vooral Pjanic ben ik blij mee, die weet best hoe hij een wedstrijd moet controleren en andere spelers in positie moet brengen. Ook Montero en Larin ben ik blij mee. Ik vind het jammer dat Vida niet kan spelen, die had ik graag een 8-0 om de oren gegeven of zo. Desalniettemin is het fijn dat Batsman speelt voor Besiktas, die weet best hoe hij een goal tegen Ajax moet maken. Ik denk 4-0, wij zijn in topvorm en hebben zelfs op volle oorlogssterkte een stuk beter elftal dan dat van Besiktas, zeker met de blessures erbij moet Ajax thuis ze kunnen afmaken.

Voor de mensen die Besiktas volgen, hoe fit is Batshuayi?
Kan hij 90min spelen?

4-0 voor Ajax, mark my words.



Wel baas dat hij dit zo uitspreekt en zo zou een trainer zich ook moeten uitlaten. Ik ken een trainer die momenteel actief is in het mooie Catalunya die elke keer maar aanhaalt hoeveel spelers hij wel niet mist. Gewoon strijden en als je verliest strijdend ten onder gaan. Mij boeit het verder niet al wint Ajax morgen geheel onterecht in de 95e minuut door een eigen goal van BJK: de 3 punten moeten hoe dan ook achter de naam van onze club uit Amsterdam toegevoegd worden!

Tjah, is een beetje de ploeg moed inpraten natuurlijk. Hij weet ook wel zelf dat zelfs een gelijkspel nagenoeg onmogelijk is. Maar je moet wat.
Ben wel alleen klaar met de enorme arrogantie van de Ajax-supporters hier. Leuk dat jullie hebben gewonnen van een Sporting dat de hele defensie mist en morgen gaan winnen van een Besiktas dat 10 spelers mist. Jullie hoeven je hierover ook niet te schamen, ook dit hoort bij voetbal. En vooral in het geval van Besiktas is het ook een tekortkoming van Besiktas zelf. Maar als ik dan zie wat een hoogpraat er is hoop ik wel vurig dat Dortmund Ajax alle hoeken van het veld laat zien en dat wij idem dito in Turkije, als we op volle oorloggsterkte zijn, zullen laten zien dat Ajax helemaal niet zo geweldig is. Maar goed, ik weet wel zeker dat als we in Istanbul winnen men zal zeggen dat Ajax laks was en niet alles heeft gegeven etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren