Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas is de houding van NAC beu: soap rond Van Gastel krijgt nieuwe wending

Laatste update:

Besiktas heeft een officieel bod gedaan op NAC Breda-trainer Jean-Paul van Gastel, zo meldt Voetbal International. De Bredanaars willen hun oefenmeester niet laten gaan en die houding werkt de Turkse topclub ‘op de zenuwen’, zo klinkt het. Besiktas is dat zat en heeft daarom een take it or leave it-bod gedaan: NAC heeft tot woensdagavond laat om te reageren.

Giovanni van Bronckhorst staat op het punt om de hoofdtrainer van Besiktas te worden, maar wil het avontuur alleen aangaan als hij Van Gastel kan meenemen. De Turkse topclub doet er daarom alles aan om dat te realiseren. Besiktas wil Gio namelijk op korte termijn presenteren.

“Besiktas zou een bod aan NAC gedaan hebben om het plotselinge vertrek van Van Gastel financieel te compenseren en aan de wensen van de beoogde nieuwe hoofdtrainer te voldoen”, schrijft VI. Van Gastel is al akkoord met de Turken en wil de overstap dolgraag maken. De trainer kan zich financieel ‘gigantisch’ verbeteren.

Van Gastel is echter afhankelijk van NAC, dat hem niet wil laten gaan met het oog op de sportieve ambities van de ploeg in de tweede seizoenshelft. De huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie liet daarom dinsdagavond al weten dat het niet bereid is om de trainer te laten vertrekken.

“Onder de huidige omstandigheden kan er geen sprake van zijn dat we onze niet zo lang geleden aangestelde hoofdcoach laten vertrekken”, aldus NAC.

“Over onze ambities en de belangrijke rol van Jean-Paul daarin zijn we over en weer heel duidelijk geweest. Daar kan geen enkel misverstand over bestaan. Jean-Paul kan op dit moment niet weg bij ons. Dat hebben we zijn zaakwaarnemer ook laten weten.”

Van Bronckhorst en Van Gastel werkten in het verleden jarenlang samen bij Feyenoord en Guangzhou City. Van Gastel zwaait pas sinds eind september de scepter in Breda. De trainer staat na veertien wedstrijden op zeven overwinningen, drie remises en vier nederlagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kom nog weleens bij NAC, maar het publiek is nou niet bepaald fan van JP. Lijkt erop alsof het bestuur de enigen zijn die hem willen behouden.

3 januari 2024 om 19:56

Of er zo veel mogelijk voor te vangen. Wat uiteraard wel hun recht is.

3 januari 2024 om 19:59

Wat hierboven al gezegd wordt. Zoveel mogelijk knaken eruit halen om te investeren in een goeie speler of trainer

Dit is ookwel een vervelende houding van Van Gastel. Ik snap dat hij graag ergens meer kan verdienen en straks een leuke afkoopsom want geen een trainer maakt zijn contract af daar.

3 januari 2024 om 19:56

Wat is precies de vervelende houding van Van Gastel? Besiktas is echt in alles een veel grotere club dan NAC, je kunt ze eigenlijk helemaal niet vergelijken zo groot de verschillen zijn. Het is dan ook niet vreemd dat hij liever daar heen gaat. Het is echt in alles een enorme stap vooruit toch?

3 januari 2024 om 20:04

Het inkt op het contract dat Van Gastel met NAC heeft getekend is nog niet eens droog. En nu alweer weg willen. Vind het niet bepaald sjiek

3 januari 2024 om 20:12

Nee dat klopt. Maar NAC ontslaat zelf ook de een na de andere trainer. Lijkt me ook niet bepaald sjiek.

3 januari 2024 om 20:13

Er is eindelijk rust in Breda en hij doet als trainer beter dan hijzelf heeft gedacht.

Dus Besiktas "is het beu" dat NAC Van Gastel aan z'n contract wil houden, dat hij pas enkele maanden geleden bij z'n volle verstand ondertekend heeft? OK. Dus als er vanaf nu iemand weg wil bij Besiktas ondanks een doorlopend contract, dan is dat geen probleem?

3 januari 2024 om 20:29

Als R.Madrid komt met een afkoopsom voor een medewerker waarvan het contract over een paar maanden afloopt en de medewerker gaat er ogenschijnlijk sportief en financieel op vooruit dan zou ik het niet gek vinden als mijn cluppie water bij de wijn zou doen. En los daarvan, alsof ze superhoge ambities hebben bij NAC. Je staat lekker veilig in de middenmoot.

Als ik van Gastel was zou ik lekker de motivatie op 1% zetten en in de zomer transfervrij vertrekken en Gio joinen.
Voor BJK is het seizoen toch voorbij, kan hij lekker meedraaien in het nieuwe seizoen. Is het een sjiek gebaar? Nee. Maar het komt wel vaker voor dat iemand er sportief en financieel er heel erg op vooruit kan en heel stug aan een contract vasthouden is ook niet sjiek....

3 januari 2024 om 21:11

Dus omdat Besiktas komt, moeten wij in Breda op onze knieën gaan en de trainer zomaar laten gaan is je redenering? Je mag blij zijn als je je transfersom betaald krijgt in onze positie. Nu is het zo dat Van Gastel zelf graag gaat maar dat wil niet zeggen dat je alles kan maken als het grote Besiktas...

4 januari 2024 om 04:39

Mee eens.. hij heeft een contract dus er zal betaald moeten worden

Jammer na dat lange interview over hoe NAC zo belangrijk voor 'm was dat ie zo snel weer lijkt te vertrekken. Wel begrijpelijk gezien het financiële plaatje, maar geld zal ie toch inmiddels wel hebben en jezelf als hoofdtrainer ontwikkelen lijkt me ook wat waard. Kun je zelf op termijn wellicht nog een mooie stap maken ipv id kielzog van v. Bronkhorst overal heen.

Sowieso al een unicum dat NAC WillemII 'er v Gastel aanstelde. Gewoon laten gaan voor een mooie vergoeding en een beter passende trainer aanstellen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren