Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beschamende nederlaag voor Feyenoord: ‘Het was stil in de kleedkamer’

Laatste update:

Feyenoord leed zondag een ontluisterende 0-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard. De club uit Rotterdam verloor zodoende voor het eerst dit seizoen punten in de eigen Kuip en Steven Berghuis stelt dat Feyenoord het gemors aan zichzelf te wijten heeft.

“Iedereen denkt dat je een ploeg als Fortuna even aan de kant zet, maar dan moet je wel goed voetbal laten zien”, aldus de rechtsbuiten voor de camera van FOX Sports. In de ogen van de aanvoerder (Jordy Clasie was geblesseerd) was Feyenoord ‘niet creatief genoeg’ tegen de nieuwen nummer tien van de Eredivisie.

“We hadden een goed gevoel aan de laatste weken overgehouden. We gingen steeds beter voetballen. Nu bleef ik er bij een achterstand ook in geloven, want je kunt zo twee doelpunten maken. Helaas viel de 1-1 nu niet”, aldus Berghuis. In de ogen van Giovanni van Bronckhorst had Feyenoord een hoger tempo moeten hanteren.

“Dat was een stuk minder vandaag. En we leden een paar keer balverlies waardoor het achterin open lag. We zijn allemaal teleurgesteld”, aldus de trainer. “Dat voelen we allemaal. Het was aardig stil in de kleedkamer en dat moet ook. De laatste weken hebben we goodwill gekweekt met goed spel, vandaag was daar niks van te zien.”

Was de nederlaag voor Feyenoord terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar, in eigen huis verliezen. 2019 is nog niet begonnen en Feyenoord speelt niet mee voor de titel. Europees uitgeschakeld door een club met een begroting van 2 miljoen. Vervolgens heel slecht voetbal en amper vooruitgang. Ook wordt er gezegd de jeugd staat er wel bij Feyenoord. Dan is het eerder opstellen om het opstellen van jeugd. Met Nieuwkoop en Malacia moet je niet willen en Beek ook niet. Er moet serieus beleid gevoerd worden bij Feyenoord. Wil je ooit nog een structurele titel kandidaat worden. Dan heb je niks aan het huidige beleid. De kritische noot in Rotterdam ver te zoeken. Ook met het oog op het nieuwe stadion wankelt het continue. Er is zoveel potentie bij Feyenoord. Alleen zij benutten het verkeerd telkens.

16 december 2018 om 19:48

Nee, het was Feyenoord dat kampioen werd; niet Gio. Ik snap nog steeds niet dat die man zoveel krediet krijgt hier voor dat kampioenschap. Je ziet toch overduidelijk dat die man helemaal niets losmaakt en tactisch al helemaal achterblijft t.o.v. een Ten Hag (lees: alhoewel ik ervan overtuigd ben dat meer trainers dit kunnen presteren met die selectie) en Van Bommel. Ook zijn wisselbeleid is hopeloos en tijdens de wedstrijd zie je hem amper aanpassingen doorvoeren. Een goed voorbeeld was Van Bommel in De Kuip, wie ik tot driemaal toe z’n dug-out uit zag komen, wat riep en drie keer met resultaat: een grote kans of goal. Gio moet je bedanken voor bewezen diensten, maar het wordt tijd voor iemand die deze groep optimaal kan laten presteren en daadwerkelijk teams als Fortuna met 4-0 naar huis stuurt, want dat is met deze selectie prima mogelijk. Tegens Van Geel out, want die weet na al die jaren bij verschillende clubs nog steeds niet hoe hij met geld om moet gaan, net als dat andere mensen in de organisatie jaren geleden te veel op safe gespeeld hebben met Jong Feyenoord in de inmiddels KKD; iets wat binnen een X aantal jaar een veelvoud had opgeleverd van wat het op dat moment zou kosten (lees: stilstand is achteruitgang en dat is precies wat er weer gaat gebeuren als deze mensen te lang blijven zitten).

16 december 2018 om 22:23

Ik denk dat Feyenoord eerder naar het aankoopbeleid moet kijken dan naar de trainer. Ze hebben toch een erg matige selectie vergeleken met Ajax en PSV en doen het tot nu toe nog vrij redelijk in de competitie. In een normaal seizoen hadden ze er nu best goed voor gestaan, alleen is het de pech dat Ajax en PSV abnormaal goed presteren.

Toch moet Feyenoord inderdaad achter hun oren krabben wat betreft het beleid. Het aankoopbeleid is niet goed genoeg. Er is gewoon te veel geld uitgegeven aan matige spelers die ook nog eens niet extreem veel in waarde zullen stijgen. Vergelijk dat met Ajax, dat continu spelers vindt die veel meer waard kunnen worden. Een goed voorbeeld is de transfer van Sam Larsson: Je geeft 4+ miljoen uit aan een 24 jarige speler die eigenlijk amper indruk heeft gemaakt. Die speler doet het eigenlijk niet echt geweldig en zal je ook niet echt met winst doorverkopen. Ondertussen lukt het Ajax en PSV om jonge spelers met veel talent te scouten, die dan over het algemeen met winst worden doorverkocht. De scouting van Feyenoord lijkt eigenlijk niet te bestaan; Ze kopen tot nu toe eigenlijk enkel in de eredivisie of ex-eredivisie spelers. Daar moeten ze aan werken.

Daarnaast doet de jeugd van Feyenoord het niet geweldig. Het is eeuwig zonde dat ze nu niet in de jupiler league spelen, want dat lijkt toch wel een positieve uitwerking op de andere talenten te hebben. Er is al een tijdje weinig echt doorgebroken bij Feyenoord. Malacia en Nieuwkoop begonnen redelijk, maar ik denk niet dat je die voor erg veel geld gaat verkopen. Hopelijk voor Feyenoord komen er weer wat talenten aan, want dat is waar je echt extreem veel geld aan kan verdienen zoals Ajax en PSV waarschijnlijk met De Jong, De Ligt en Bergwijn gaan doen.

16 december 2018 om 23:20

Komaan Jerom. Je kan toch niet zeggen dat Larsson amper indruk heeft gemaakt in zijn periode bij Heerenveen. Je kan vrij veel “verkeerde aankoop” voorbeelden geven. Larsson vind ik echter niet zo sterk.

17 december 2018 om 13:51

Ja Feyenoord heeft een mindere selectie dan Ajax en PSV maar een betere dan de rest. Toch verliest men van De Graafschap en Fortuna. Van PSV wordt er dan wel gewonnen wat je als bonuspunten kan beschouwen.

Tel daarbij op dat Feyenoord niet Europees speelt, dat gat had veel kleiner moeten zijn.

16 december 2018 om 19:52

Dat is, 1.5 of 3 jaar geleden, gewoon weg niet meer relevant. Wil je bij de top blijven dan moet je er constant bovenop blijven zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren