Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Beschamende’ Lineker krijgt er opnieuw van langs: ‘Hij moet beter weten’

Laatste update:

Gary Lineker uitte vorige maand forse kritiek richting Karim Benzema. De tv-presentator twitterde dat de spits van Real Madrid ‘overschat’ is en dat hij ‘gered' wordt door de doelpunten van ploeggenoot Cristiano Ronaldo. Christian Vieri dient de oud-spits nu van repliek.

Zinédine Zidane noemde de opmerkingen, die geplaatst werden tijdens de wedstrijd tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur in oktober, ‘beschamend’ en ploeggenoot Marcelo nam het voor de Franse spits op. In gesprek met beIN SPORTS doet Vieri daar nog een schepje bovenop: “Ik weet niet waarom Gary Lineker voor de tv werkt in Engeland.”

“Hij kan alleen in Engeland voor de tv werken. Hij maakte al zijn doelpunten in het vijfmetergebied. Het punt is dat hij (Benzema, red.) een spits is. Dus als een spits een aantal wedstrijden niet scoort, ga je hem dan vermoorden? Hij moet beter weten”, besluit de Italiaan. Lineker reageert op Twitter op de opmerkingen en schrijft: “Hij is op tv om vragen te stellen over voetbal, wat, verrassend genoeg, met zich meebrengt om vragen te stellen over voetballers?”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benzema is een inwisselbare spits. Kan er zo een ander inzetten zonder dat je hem mist. Goed, maar niet uitzonderlijk.

8 november 2017 om 20:59

Benzema is zeer zeker uitzonderlijk hij presteert alleen niet zo goed op het moment, er zijn heel weinig spitsen die zo lang bij RM hebben gespeeld. Wnr RM je verdedigd kan je eigenlijk schijt hebben aan iedereen zn mening

Wie denkt deze man week niet wie hij is? Linker hoort in het rijtje top 10 Europese spitsen aller tijden. Wat een spits was dit. Overigens heeft Linker gewoon gelijk, want Benzema kan al jaren niet meer. Loopt alleen maar in de weg en mist iedere wedstrijd twee honderd procent kansen.

8 november 2017 om 20:04

In welke tijd was dat dan? Heb nog nooit van hem gehoord als voetballer. Heb ook nog nooit iemand horen zeggen dat hij net als Lineker wil zijn. Zal wel aan mij liggen.

8 november 2017 om 20:23

Moet zeggen vroeger wilde ik altijd Lineker zijn. Topscorer wk 86 dacht ik. Overal waar hij gespeeld heeft heeft hij gescoord. Leicester Spurs Barça. Werd destijds natuurlijk ooverschaduwd door betere splitsen. Maar een nobody is hij zeker niet.

8 november 2017 om 20:41

Klopt, ligt aan jou.

8 november 2017 om 21:23

En dat er nog mensen op je blijven reageren ook... Onbegrijpelijk... Lineker was een fantastische spits om te zien spelen, ik heb veel van hem teruggezien en dat was toch echt wel goed hoor.

8 november 2017 om 20:21

Al jaren? Haha wat? Dit seizoen eventjes uit vorm en ondanks een karrenvracht aan kritiek vorig seizoen gewoon verdienstelijke cijfers gehaald. En dat terwijl hij voetballend heel wat toevoegt aan de ploeg.

8 november 2017 om 20:23

Haha heerlijk dit... Zover liggen de prestaties van Vieri en Lineker als voetballers niet uit elkaar hoor kerel

Lineker top 10 Europese spitsen aller tijden

8 november 2017 om 20:33

Serieus? Uit zijn tijdperk waren Van Basten, Klinsmann, Valdano, Hugo Sanchez, Butragueno en Oleg Blokhin echt wel beter. Voller, Papin, beetje gelijkwaardig. En dan noem ik Batistuta, Romario, Baggio, Rossi, Zico, Rummenigge, e.d. maar niet omdat die net na of voor hem kwamen. Rush was trouwens ook beter. Spelers als Gullit, Maradonna en Platini laat ik maar buiten beschouwing als spits. En dat in een tijdperk dat er veel minder voetballers waren op de wereld.

Grappig genoeg heeft Benzema betere stats in Spanje dan Lineker.

8 november 2017 om 20:58

Het was dus eigenlijk een beetje de Roy Makaay van toen? Goed, maar niet noemenswaardig. Weten we dat ook weer.

8 november 2017 om 23:17

Niet noemenswaardig? Hij was topscorer van het wk 86 heeft 80 interlands gespeeld waarin hij 50 goals heefr gemaakt, verder is hij al bijna 20 jaar van zo'n beetje het best bekeken voetbalprogramma ter wereld. Lijkt me niet helemaal niets.

8 november 2017 om 20:56

Haha top 10?? Ben je wel helemaal wakker? Sommige gasten praten op VZ om nostalgisch te doen zonder dat ze weten waar ze het over hebben

8 november 2017 om 22:10

Christian Vieri: topscorer in Italië, Spanje

8 november 2017 om 22:25

Lineker staat niet eens in de top 50 van beste Europese spitsen aller tijden. Neemt niet weg dat zijn kritiek op Benzema redelijk terecht is.

Ik heb Vieri niet zo hoog zitten als mens, en daar krijg ik nu weer een stukje bevestiging voor.. Wat een engnek zeg..

Lineker wordt over de hele wereld gezien als een famtastische presentator van het mooiste voetbalprogramma ter wereld, met een indrukwekkende voetbalachtergrond! Wie denkt die hele Vieri wel niet dat hij is dan..

Of de kritiek van Lineker terecht is is een tweede, maar in principe ben ik het jiet met hem oneens. Benzema speelt bij Real, maar eigenlijk al jaren niet meer zo goed als voorheen. Ik vind het een klein wonder dat wij nu Morata hebben en zij nog steeds Benzema!!

8 november 2017 om 21:21

Nee absoluut niet, maar ik snap zijn kritiek wel. Wat mij betreft zit hij er nu niet naast?!

8 november 2017 om 21:00

Lineker presenteert hij is geen pundit ala Shearer dat snap je hoop ik wel?

8 november 2017 om 21:20

Ja? Maar deze uitspraken heeft hij gedaan op twitter, dus Niet bij Match of the Day.. Daar kan hij zeggen wat hij wilt..

Vind het flauw om nu zo op Lineker af te geven. Die vent is meestal heel correct en gematigd in wat hij zegt, itt enkele van zijn collega 'analisten'.

Overigens een net zo flauwe repliek van Lineker in deze imo. 'vragen stellen over voetballers'? Je stelde toch geen vraag over Benzema of wel kerel? Dat was een oordeel.

Lineker was een prima spits maar Benzema is in zijn slechste seizoen nog steeds een klasse beter dan Lineker ooit geweest is. Benzema is geen koele afmaker als andere topspelers maar dat fantastische rendement van Ronaldo is voor een belangrijk deel te danken aan Benzema.

Vind Benzema ook een matige spits voor Real. Heb toch altijd al een zwak voor hem gehad, zou hij goed bij Arsenal passen? ik denk van wel. Wenger heeft ook al vaak zat aangegeven Benzema een goede spits te vinden dus waarom zou het niet kunnen??

Lineker was ook maar een bruikbare spits en meer ook niet, maar wat hij zei over Benzema ben ik volledig met hem eens, overschat en geen Real materiaal, gezien al die kansen die hij iedere wedstrijd krijgt moet hij minimaal 30 erin schieten op jaarbasis maar haalt zelden de helft.

Benzema is uit vorm net zoals 75% van het team. Dat kan gebeuren na 3x de champions leauge in 4 jaar tijd gewonnen te hebben. Ze hebben tijd nodig om weer scherp te worden en te herstellen. Linker begint de derksen van Engeland te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren