Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beschamende beelden: selectie PSG wordt na titel opgewacht door drie fans

Laatste update:

De selectie van Paris Saint-Germain is in de nacht van zaterdag op zondag niet bepaald hartelijk ontvangen in de Franse hoofdstad. Na het binnenhalen van de Franse landstitel op bezoek bij Strasbourg (1-1) vlogen spelers en staf terug naar Parijs, waar niet minder dan drie fans op het vliegveld stonden te wachten om hun helden te zien.

Op de beelden is te zien hoe de spelers en staf van Paris Saint-Germain met hun koffers het vliegveld verlaten, waar achter dranghekken drie fans staan. Zij hopen hun helden te kunnen feliciteren met de behaalde landstitel en uiteindelijk melden zich met Juan Bernat en Danilo Pereira twee spelers voor foto's en handtekeningen. De overige spelers lopen meteen door naar de gereedstaande auto's. Dat er geen sprake is van groot feest, is gezien de ontwikkelingen van de laatste weken logisch.

Fans van PSG zijn bijvoorbeeld niet blij met Lionel Messi, die volgens hen niet genoeg inzet toont, en ook is de toekomst van trainer Christophe Galtier onzeker. Die sloeg op de persconferentie na het behalen van de landstitel nog terug naar de pers. "Oké, schrijf maar wat jullie willen. Ondanks al die analyses, de vervelende reacties en het gebrek aan respect, is er een groot verschil tussen wat de media zeggen en wat ik heb meegemaakt met mijn team. Jullie zijn hard voor me geweest, maar uiteindelijk ben ik wel kampioen van Frankrijk en hebben we de Supercup gewonnen"

Paris Saint-Germain wist zich zaterdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen Strasbourg voor de elfde keer in de clubgeschiedenis tot landskampioen van Frankrijk te kronen. De Parijzenaren speelden ongeïnspireerd en Messi was nagenoeg onzichtbaar. De Argentijnse sterspeler zette de ploeg van Galtier met een klein uur op de klok wel op voorsprong en die goal bleek uiteindelijk cruciaal. De gelijkmaker van Kevin Gameiro, die tien minuten voor tijd doel trof, bracht het landskampioenschap voor les Parisiens niet meer in gevaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja… dit is toch niet verassend. Koopclubje, maar niet alles is te koop.

Beschamend.

Rijke voorzitter kan beter de club verkopen en richting PL gaan.

Laat PSG weer gewoon subtop club worden.

28 mei 2023 om 15:50

@ Mr Krillin: Ze zijn inmiddels bezig in Italië, ik geloof dat ze Sampdoria in het vizier hebben.

Tsja, echte fans kun je niet kopen

28 mei 2023 om 13:25

PSG heeft gewoon een goede aanhang hoor.

28 mei 2023 om 13:27

Is te zien ja

28 mei 2023 om 13:39

Nou gs jij maar eens naar een pot van PSG of Marseille. Van die ultras word je echt niet blij hoor. Kan me nog een keer herinneren dat Twente fans toen hard belaagd werd toen ze in Europa tegen deze clubs uit speelde.



Tja, met geld kun je niet alles kopen. PSG is een zielloze club met 0 identiteit, behalve het verkopen van trainingspakken aan hangjongeren die nog nooit een wedstrijd van die club hebben gezien.

28 mei 2023 om 13:15

Ik heb helemaal niks met het hedendaagse PSG. Maar PSG is zeker, wat mij betreft vooral voor 2010, een karakteristieke club met een fanatieke aanhang. De successen worden natuurlijk wel gekocht door die sjeik en staat de club niet zo goed.

28 mei 2023 om 13:33

De oude garde zul je vast hebben inderdaad, maar buiten mensen die het supporter zijn voor PSG doorkrijgen van ouders/familie/vrienden lijkt mij dat de club tegenwoordig toch weinig supporters meer aantrekt op basis van een echt identiteit buiten het zijn van een rijke club die supersterren etaleert op het veld.

28 mei 2023 om 13:26

Totdat Mbappe en Messi straks vertrekken. Dan zijn ze ineens weer supporter van pak hem beet City of Juventus.

"Messi was nagenoeg onzichtbaar". Wat was de rest dan wel? Het was niet een iconisch optreden, maar hij zet Mbappe drie keer alleen voor de keeper en scoort een goal.

28 mei 2023 om 13:24

Messi is een karikatuur geworden van zielloze clubs. Denkt dat hij alles kan en mag. Dat is er van hem geworden. Wereldspeler maar niet meer in gedrag.

28 mei 2023 om 13:34

Dat is precied wat die 21jarige geldwolf nu al doet. En messi is toch wel heel wat beter als dat menneke

28 mei 2023 om 13:34

Gaat niet echt over mijn reactie dit he.

In alles een parodie op een voetbalclub. Een walgelijke ontwikkeling

28 mei 2023 om 13:38

Ontzettend lege club man. Dit is tekenend voor de situatie in Parijs.

Met het risico om mijn leeftijd te verraden... Paris Saint-Germain was op enig moment natuurlijk wel een sympathieke club met een flinke achterban, kan me bijvoorbeeld de tijden nog herinneren met spelers als Pauleta, Rothen en Luyindula. Niet dat het spelers van de buitencategorie waren, maar op relatief jonge leeftijd heb je misschien niet altijd een even goed beeld van wat goede voetballers zijn. Dado Prso was bijvoorbeeld een van m'n favoriete spelers, maar als je de beelden achteraf ziet... Dan weet ik niet wat ik precies in hem had gezien.

28 mei 2023 om 13:40

De tijden van Ronaldinho en Okocha waren ook mooi. Toen was PSG een van de mooiste subtoppers van Europa.

28 mei 2023 om 14:13

Maar eigenlijk was PSG in die tijd (vanaf begin jaren 90) ook een beetje een koopclub. Daarvoor was PSG eigenlijk een vrij marginale club, nog altijd ietwat in de schaduw van de originele club in Parijs, namelijk Racing Club de Paris. Dat is eigenlijk de echte oude traditieclub in de stad, maar zij zijn inmiddels al decennia al aan het ploeteren in de krochten van het Franse voetbal. Maar begin jaren 90 besloot Canal + dat het tijd was om in Parijs weer een relevante club te hebben, dus kochten zij PSG en pompten ze er voor die tijd veel geld in. Daarvoor was PSG ook zelfs al in handen van rijke zakenlieden (hechter, die ook het karakteristieke ontwerp van de shirts heeft bedacht. Maar voor de overname door Canal + waren de enige successen een landstitel en twee bekers. Maar na die overname ging het budget zwaar omhoog, zijn alle schulden afgelost en is gebouwd aan een team met vedettes als George Weah en Rai. In die periode is eigenlijk ook pas de rivaliteit begonnen tussen PSG en Marseille, puur omdat Canal+ en de rijke voorzitter van Marseille toen (bernard Tapie) het beide voordelig zagen om die rivaliteit aan te wakkeren om de Ligue 1 beter te kunnen promoten. Het Franse voetbal is eigenlijk in veel opzichten best apart, omdat er bijvoorbeeld ook totaal geen stadsderby's zijn, en nooit een absolute topclub die er altijd wel bovenuit wist te steken zoals een Bayern in Duitsland. PSG is dat inmiddels wel natuurlijk.

28 mei 2023 om 14:31

@ Guaporta & Goonerkid: Dank voor de geschiedenisles. Jullie boomers

28 mei 2023 om 15:04

Dit is voor het eerst in m'n leven dat iemand me 'boomer' noemt. Gelukkig had ik nog nooit gehoord van Racing Club de Paris, dus dan valt het gelukkig nog een beetje mee.

28 mei 2023 om 19:56

Hahaha gelukkig scheelt het tussen mij en de (daadwerkelijke) boomer generatie een jaartje of veertig. Maar als je nog iets wil weten over waarom de vierkante lat van Hampden ervoor heeft gezorgd dat Saint-Étienne niet een Europa Cup I in de prijzenkast heeft staan kan je mij zeker inhuren.

28 mei 2023 om 20:07

Het grappige is dat Racing ook een koopclub was. In ieder geval in de jaren 80, toen heeft een ambitieuze zakenman ook zo'n 300 miljoen in die club gestopt. De echte traditie komt meer uit het feit dat ze in de 19e eeuw zijn opgericht en in de aller vroegste periode van het Franse voetbal, met name de jaren 30, 40 en 60 succesvol waren. Maar in de jaren 80 hadden ze dus ook ineens weer een suikeroom die met Enzo Francescoli begon als vedette. Daarna is het wel weer in elkaar gestort, maar moraal van het verhaal is misschien een beetje dat voor een Parijzenaar alles te koop is.

Lege club met mensen aan de macht die geen zak om het spelletje voetbal geven. Die Messi is een zielloze persoon geworden. Jarenlange bescheidenheid heeft plaats gemaakt voor enorme arrogantie, misplaatste kleineringen richting club en fans en andere spelers.

Dus Perr Schuurs had meer mensen na het landen destijds 😂😂😂

Wat een belevenis. Echte supporters daar in Parijs.

Vind t wel mooi dat ze alleen op messi zeiken. Heb gister de wedstrijd zitten kijken maar dat grote 21jarige geldmonster stond 90%met de handen in zn zij als die moest verdedigen.

Gezellige club is dit toch, en leuke supporters. Doet me denken aan dat filmpje van kampioenschap Man City een paar jaar geleden VS Ajax op het leidseplein (moet je maar even opzoeken op youtube, hilarisch).

Geld maakt het voetbal stuk, dat is alles.

Hulde voor Pereira en Bernat. Hoe beschamend het ook mag aanvoelen dat er maar 3 wachten, het zijn nog steeds de 3 gasten die hun tijd hebben vrijgemaakt om je te feliciteren. Je zou je als professional en als mens behoorlijk mogen schamen dat je hier voorbij loopt.

1 ding wat ik heb geleerd mbt werk. Als je echt wil leren hoe iemand in elkaar zit, les niet op de interactie die een persoon maakt met Ceo's, partners etc. Let op de interactie die hij of zij heeft met het 'onzichtbare' personeel: schoonmakers, cafetaria medewerkers, bedieners etc.

28 mei 2023 om 14:03

Sowieso eens met je eerste deel, goed dat die spelers dat doen. Mbt je tweede deel moet ik denken aan de foto van Obama die de schoonmaker in het witte huis een boks geeft. Dat was natuurlijk ook goed voor z'n populariteit, maar het is wel hetzelfde principe denk ik.

28 mei 2023 om 14:28

Het is inderdaad hetzelfde principe. Ook helemaal niet van toepassing op alleen werk, maar meer in het algemeen dat je niet alleen aardig hoeft te zijn als je er zelf profijt van hebt.

Dat zijn wel echte fans dan! Hopelijk dat die 3 dan wel mooie foto’s hebben mogen maken met de spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren