Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berlusconi hoopt op Ancelotti en Ibrahimovic: ‘Het zijn lastige besluiten’

Laatste update:

Silvio Berlusconi hoopt vurig dat Carlo Ancelotti de nieuwe trainer wordt van AC Milan. Vicevoorzitter Adriano Galliani heeft inmiddels vijf gesprekken gevoerd met de trainer en komende woensdag hakt de bij Real Madrid ontslagen Ancelotti de knoop door, zo vertelde hij donderdag in La Gazzetta dello Sport. Berlusconi hoopt dat de coach ‘ja’ zegt.

/

“Ik hoop dat er een grote kans is dat Ancelotti de volgende trainer van Milan wordt”, zegt de clubeigenaar vrijdag in gesprek met Mediaset. “Alle fans hebben mij geadviseerd om Ancelotti terug te halen. Ik heb naar hen geluisterd en hoop dat we samen met Ancelotti weer gaan winnen. Want Ancelotti is een winnaar, overal waar hij gewerkt heeft, heeft hij gewonnen. Hij neemt straks een beslissing en gaat die uiteraard eerst met zijn familie bespreken.”

“Ik hoop dat het een voor Milan positief besluit wordt, want hij is hier erg geliefd. Of we alternatieven hebben? Daar denk ik niet eens over na. Als Ancelotti niet komt, gaan we er pas over nadenken.” Berlusconi laat ook weten uit te kijken naar een terugkeer van Zlatan Ibrahimovic, die momenteel bij Paris Saint-Germain speelt: “Ik ben daar erg op gefixeerd, maar ook dat is een lastige beslissing die tijd kost. Maar hij is inderdaad geweldig!”

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic als speler terugkeert bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op silvio, je hebt dit soort kunsjes eerder gefikst, doe het opnieuw! Beste trainer ter wereld bij Milan en een beest voorin!

29 mei 2015 om 20:29

Zlatan gaat na Real madrid.

Waar gaat hij heen dan na Real Madrid?

Als ik Milan was dan zou ik eerst maar zorgen dat er een goed team komt in plaats van 1 absolute topspeler en een geweldige coach

29 mei 2015 om 21:06

Ik tel tot 3 en dan heeft Milan een geweldige team..

Het moet toch ergens mee beginnen? Ibra en ancelotti is een perfecte begin om maar spelers aan te trekken, om zo dus uiteindelijk een geweldige team te krijgen.

29 mei 2015 om 21:42

Ik denk dat Milan meer moet gaan kijken naar de toekomst en eerst een team bouwen met goede spelers waar de absolute topspelers trek in hebben om naar toe te komen. Zlatan is erg duur en zal, als Milan echt weer top is al te oud zijn voor de top.

Is inzaghi al ontslagen? Vind deze uitspraak dan zeer respectloos tegem inzaghi

29 mei 2015 om 23:44

Inzaghi heeft precies hetzelfde gedaan afgelopen jaar, dus hij heeft totaal geen recht van spreken. Normaliter zou dit echter wel vreemd zijn ja, maar goed...

AC Milan moet gewoon Ancelotti als coach en Ibra in de spits en dan nog spelers in of engeland halen

ibra zou ik echt niet meer aan beginnen. is al aan de eind van zijn latijn.

haal eens een speler voor de toekomst zoals lacazette, of bacca van sevilla.

30 mei 2015 om 00:56

Bacca is idd een goede versterking voor Milan, trefzekere spits...

30 mei 2015 om 15:33

Ibracadabraaaa

Ik zou bv vooreen jongen als Berardi van Sassuolo gaan. Filipe Luiz heeft ongelooflijk geen basisplaats bij Chelsea.. Halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren