Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bergwijn: ‘De leider van Oranje? Virgil, Memphis en Gini praten het meest’

Laatste update:

Nederland deed zaterdagavond bijzonder goede zaken in de Nations League door in de Johan Cruijff ArenA Duitsland met 3-0 te verslaan. Na afloop sprak verslaggever Justus Dingemanse van Voetbalzone met een aantal van de hoofdrolspelers waaronder Steven Bergwijn die zijn debuut maakte in het Nederlands elftal.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Welke vleugelspits van Oranje vind jij het sterkst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het ook de 3 beste spelers zijn die we hebben. Met name Depay is toch de speler die telkens voor dreiging zorgt. Soms slaat hij wat door. Maar hij is sinds zijn vertrek bij Psv al een stuk constanter geworden. Die gaat echt nog wel stappen maken na Lyon.

Bergwijn zit nu in de fase waarin Depay in het begin ook zat bij Psv. Maar ik heb er vertrouwen in dat hij zich ook nog verder gaat ontwikkelen. Dit seizoen is hij namelijk ook al een stuk sterker begonnen dan vorig seizoen. Toch mooi om te zien dat er toch weer een nieuwe lichting talenten klaar staan. Zo hebben we Bergwijn , Dumfries , De Jong en De Ligt. Om er maar een paar op te noemen. Hoop alleen dat er in de toekomst een betere linksback komt dan Blind. Blijf hem nog wel middelmaat vinden.

14 oktober 2018 om 02:22

Frenkie de Jong is de beste, nu al ja. Je hebt natuurlijk een heel team nodig maar Frenkie brengt de bravoure en de x-factor. Depay is ook een speciale speler overigens.

14 oktober 2018 om 04:00

We zijn vaak te bang om zo vroeg iemand een stempel te geven maar ik vind ‘m ook de beste. Hij is voetballend zo intelligent. Hij weet tegenstanders precies op de juiste manier te lokken en denkt meestal al 2 stappen verder. Gaat echt een wereldspeler worden.

14 oktober 2018 om 07:14

Gisteren was Frenkie sowieso niet de beste. Minste van de drie middenvelders.

14 oktober 2018 om 08:01

Gisteren was Frenkie in ieder geval niet de beste. Hij komt de bal halen en dribbelt het middenveld in, maar een splijtende pass heeft hij niet gegeven. Hij speelt wel alles naar voren, maar dat doet een Rosario ook.

14 oktober 2018 om 08:28

Klopt..gisteren deed die enkel balletjes breed. Je zag ook dat hij conditioneel veel minder is dan Gio en Roon. Depay, Dumfries, VvD en Promes waren de beste.

14 oktober 2018 om 09:14

Ik vond Wijnaldum ook sterk spelen tussen de linies. Hij had die drive naar voren weer. Ik denk dat Koeman op zoek was naar de balans op het middenveld. De Jong niet als achterste controleur zal in de toekomst beter werken. Daarom was het goed om de Roon zo goed te zien spelen en dat Rosario eraan komt. Daardoor kunnen Wijnaldum en de Jong beter renderen. Wat ook geweldig was, was die Dumfries. Weer zo'n voetballer waar velen hun twijfels over hadden, maar daar stond hij dan gewoon, in Oranje. En natuurlijk, soms oogt het lomp of slordig, maar hij is degelijk en kan alleen maar beter worden. Depay is voetbal technisch al van een heel hoog niveau, als hij zijn kop wat beter gaat gebruiken, dan gaat hij de belangrijkste man voorin worden/blijven. Over Blind kunnen we kort zijn... dat komt ie... te kort.

14 oktober 2018 om 10:46

Dit was zijn eerste wedstrijd na de nederlaag tegen PSV, mag hij?

14 oktober 2018 om 11:12

Juist, ja. Ik heb het toch echt anders gezien. De Jong was gisteren minder nadrukkelijk aanwezig dan we van hem gewend zijn, maar speelde nog steeds voornamelijk naar voren. Aan alles zie je dat hij al een geweldige speler is en echt kan doorgroeien tot de absolute wereldtop.

Matig debuut, maar toch vind 34% hem de beste vleugel. Polls en clubvoorkeuren gaan gewoon niet samen.

14 oktober 2018 om 02:46

De vleugers zijn gewoon heel karig bezet.

14 oktober 2018 om 03:15

Bergwijn speelde niet zo’n goede pot nee. Maar dit is ook z’n dubuut, kan gebeuren. Iedereen ziet dat deze jonge voetbal ademt. Potentie zat Bergwijn komt er wel. Net zoals ik van andere talenten verwacht oa frenkie en hopelijk ook Rosario en wie weet dumfries.

14 oktober 2018 om 08:38

@Kevin
Toen destijds De Ligt matig debuteerde waren de rapen gaar. Over Bergwijn wordt nu heel relaxed gedaan. Zo zie je maar, destijds zocht men ook wel heel nadrukkelijk een stok om Danny Blind mee te slaan. Koeman geniet vertrouwen, dus hij kreeg (ook vooraf) alle credits ook al kwam hij met 2 debutanten tegen een topteam als Duitsland. Rare wereld is dit soms.

14 oktober 2018 om 09:02

Als je verdediger bent heb je bij een matig debuut vaak grotere schade. Zo ook bij de ligt, die in die wedstrijd negatief betrokken was bij 2 tegengoals. Dat Danny Blind minder krediet had dat klopt wel, hij is een beetje het gezicht geworden van een zwalkend oranje. De keuze voor Danny Blind als bondscoach was een hele rare. Bij Ajax gefaald als hoofdcoach en verder wat random baantjes bij Ajax gedaan. Onbegrijpelijke keuze dus als BC. Als je het dan verknalt, houdt het krediet gauw op.

14 oktober 2018 om 10:17

Dat is het verschil tussen een EK niet halen en 3-0 winnen van de wereldkampioen.. ergens is het dan ook wel logisch toch?

14 oktober 2018 om 11:11

De Ligt debuteerde in een cruciale kwalificatie wedstrijd. Dit ging nergens om. Daar zit het verschil in. Door Blind zijn foute keuzes mistten wij de eindronde.

14 oktober 2018 om 11:15

We speelden gisteravond tegen Duitsland, niet tegen de wereldkampioen Frankrijk. Duitsland lag er na verliespartijen tegen Mexico en Zuid-Korea al uit na de 1e ronde WK. De wedstrijd Duitsland - Zuid-Korea had wel wat van die van gister: Duitsland veel aanvallen en Z-K scoren uit counters. Ze speelden toen erg wanhopig omdat ze móesten winnen. Jammer voor Duitsland dat Draxler en Sané niet meededen vanaf het begin en dat Reus zich had afgemeld.

14 oktober 2018 om 19:00

van die wedstrijd werd de Ligt in de steek gelaten door andere spelers dus hem de schuld geven van die nederlaag is wat kort door de bocht, het is een TEAM sport

14 oktober 2018 om 03:32

Slecht was hij ook niet. Kreeg weinig aanvoer. Maar vind hem by far de meest getalenteerde nu, ja.

De 3 doelpuntenmakers blijken dus ook de 3 verbale leiders binnen de selectiegroep.

Geef mij maar maar Kluivert. Speelde uitstekend bij Jong Oranje. Hij heeft het al een heel seizoen bij Ajax laten zien en hij speelt op hoger niveau dan Bergwijn of Groeneveld.

14 oktober 2018 om 10:00

Haha, 'speelt' alleen niet. Bergeijk heeft het toch ook gewoon al een seizoen laten zien, wat lul je nou.

14 oktober 2018 om 19:01

als hij speelt is Kluivert beter dan bergwijn

14 oktober 2018 om 10:21

Kluivert heeft 1 seizoen in de basis gestaan bij ajax ja maar wist daar ook niet een bepalende speler te zijn. En was niet belangrijk met doelpunten. Heeft af en toe een goaltje mee gepikt, maar vind het meer een momenten voetballer.
Bergwijn vond ik vorig seizoen een beetje hetzelfde verhaal maar laat het nu wel zien. Maar nu is het zaak die lijn door te trekken.

14 oktober 2018 om 17:04

Groeneveld laat momenteel meer zien dan Kluivert hoor

Wat een hoop negatieve reacties. Ik vond eigenlijk iedereen wel goed spelen. Zelfs Blind waar ik normaal totaal geen fan van ben kon ik niet echt op veel grote fouten betrappen. Daarbij komt dat ik de Nederlandse selectie momenteel fysiek erg sterk vind. Je zag dat het beste er bij de Duitsers wel vanaf was met nog een kwartier te spelen. Alleen De Jong leek het moeilijk te krijgen naarmate het einde naderde, maar die heeft zowel aanvallend als verdedigend een hoop werk verzet.

14 oktober 2018 om 10:44

Ben het helemaal met je eens! Het lijkt alsof mensen altijd zoeken naar iets negatiefs, maar man 3-0 tegen Duitsland is geweldig. Er staat weer een ploeg met perspectief.

14 oktober 2018 om 12:06

Mee eens, ik heb echt genoten, ondanks dat het toch wel een tijdje billenknijpen was en we wel geluk hadden dat die Duitsers echt niet meer kunnen scoren. Natuurlijk ging bij het Nederlands elftal niet alles goed, de Ligt had een paar hachelijke momentjes, in de aanval liep het soms wat vast, maar mogen we niet gewoon trots zijn op dit resultaat. Het geeft wel echt een goed gevoel naar de toekomst, als we het EK halen, dan zijn al deze spelers 2 jaar verder, hebben ze veel meer internationale ervaring en spelen ze dus ook al 2 jaar samen. Lijkt me dat daar wat moois uit kan komen hoor.

Wat me opviel gisteren, en ook eerder bij PSV in de cl, is dat de psv spelers zich vaak vastlopen in een aanval in de grote wedstrijden. Dan blijven ze met de bal aan de voet, proberen 3 tegenstanders voorbij te gaan. Dat lukt met enige regelmaat in de eredivisie, maar op top niveau gaat dat niet, dan zullen ze andere keuzes moeten maken. Dat is niet alleen bij Bergwijn zo, ook Lozano heeft daar een handje van. Hoop dat van Bommel ze dat aangeleerd krijgt, want dan is Bergwijn wel echt super!

Tegen Duitsland was Bergwijn bedroevend matig. Net als in de CL met PSV waarin Bergwijn ook tot de slechtste van het veld hoorden. Naar mijn mening wordt Bergwijn teveel en te vroeg gehypet op basis van een paar eredivisie wedstrijden. Internationaal heeft die vooralsnog niets laten zien.

14 oktober 2018 om 12:27

In de cl wedstrijd tegen Inter was Bergwijn een van de beste spelers van het veld. Gister was hij niet bijzonder maar deze reactie slaat gewoon weer nergens op

14 oktober 2018 om 13:16

Juist tegen Inter was hij totaal onzichtbaar...

14 oktober 2018 om 16:09

Dan hebben we een andere wedstrijd gezien denk ik. Ik zag hem een aantal keer 2 a 3 verdedigers bezighouden. Het beoogde rendement was er nog niet maar vond hem wel heel dreigend. Misschien bekijk ik het iets te positief dat zou ook kunnen

nog niks bewezen vind het maar vooral blind rennen wat ie doet die bergwijn . leider is van dijk met die uitstraling

toch raar dat bergwijn die gisteren niet bijzonder opviel, nu een liesblessure niet hoefde te veinzen, jong oranje is onder zijn niveau jammer dat hij zijn neus zo hoog heeft zitten

de beste was cillessen laten we daar dan over eens zijn, en die is maar reserve

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren