Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berghuis: ‘Ik ben niet gekomen voor de bank’

Laatste update:

Steven Berghuis hoorde bij Watford dat hij geen kans zou maken op speelminuten en daarom verkaste de vleugelspeler op huurbasis naar Feyenoord. Daar maakt Jens Toornstra een prima indruk als rechtsbuiten, waardoor Berghuis ook in Rotterdam vooralsnog genoegen moet nemen met een plek op de bank. Berghuis vertelt dat hij weinig zin heeft om lang als reserve te moeten leven.

/

“Ik ben wel gekomen voor de basis. Het was wél lekker die waardering van het publiek te voelen, ik was ook nog dicht bij een doelpuntje en een assist, maar ik snak naar negentig minuten”, zegt Berghuis, invaller tegen FC Groningen en FC Twente, tegen Voetbal International.

Berghuis geeft eerlijk toe dat Toornstra het goed doet als rechtsbuiten en Bilal Basacikoglu noemt hij zelfs ‘een fenomeen’. De drievoudig international weet dat hij het zelf zal moeten laten zien, maar om dat te kunnen doen zal hij wel een kans moeten krijgen. Berghuis denkt hoe dan ook dat Feyenoord mee gaat doen om de titel. “Ik denk echt niet dat wij minder zijn dan wie ook.”

Steven Berghuis moet in de basis staan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

even geduld nog.
Dan neemt Toornstra t plekje van Dirk over en kan Berghuis gewoon rechtsbuiten.

Zn laatste stuk gaat dan weer nergens over. Gewoon kijken of je dit jaar eens aan kunt sluiten.

17 augustus 2016 om 11:20

Berghuis op rechts, toornstra op 10 en kuijt in de spits. Niet voor niks zo veel goals vorig seizoen

17 augustus 2016 om 11:28

En jorgensen dan? Kuyt lekker op de bank, kan bijna overal spelen dus is een goed breekijzer als de wedstrijd op slot zit. Als hij wat voor feyenoord wilt betekenen richt hij zich op een rol in de kleedkamer en niet meer als basisspeler op het veld.

17 augustus 2016 om 11:34

@ timeredivisie

Penaltys ja.. daar hoef je hem niet voor in de spits te zetten..

17 augustus 2016 om 11:41

Kuyt heeft 19 keer gescoord in de eredivisie en 4 daarvan waren Penalty's... Echt een reusachtig aantal ja

Verdiep je eerst eens in spelers voordat je dit soort vooroordelen op tafel gooit.

17 augustus 2016 om 12:36

15 Veldgoals is gewoon een prima aantal voor Kuyt..Die ga je toch niet op de bank zetten.

17 augustus 2016 om 13:21

Jawel, Kuijt wordt met de maand trager. Zijn lichaam begeeft het op dit niveau. De acceleratie is zo laag bij hem, ik weet nog dat Viergever Kuijt in een sprint versloeg over 25 meter terwijl Viergever een paar meter achterstand had. De commentator toen schrok ook een beetje en zei 'tsja, 10 jaar geleden was die bal voor Kuijt geweest'. Wel geestig haha.

17 augustus 2016 om 13:21

Viergever staat nou niet bekend als een snelheidskanon!

17 augustus 2016 om 11:37

Zou zomaar kunnen dat Elia met een blessure aan de kant staat komende tijd (schouder). Dan gaat Berghuis sowieso meer minuten maken.
Overigens vind ik zn opmerking over Basacikoglu wel bijzonder. Ik denk dat iedereen ziet dat die jongen wel wat in zn mars heeft, maar er niets uitkomt.

17 augustus 2016 om 12:06

Nou Ijsmuts, dat kan je wel stellen ja.
Basacikoglu was ronduit dra-ma-tisch tegen Twente, gadverdamme wat ergerde ik me zeg.
Hopelijk komt het er ooit nog een keer uit.

OT: Berghuis is wel een fijne aanwinst, maar het staat op dit moment wel redelijk goed, Feyenoord had ook tegen Twente een aantal momenten waarvan ik echt vond dat het sprankelend voetbalde, o.a. de combinatie met El Ahmadi.
Dat heb ik toch lang, echt lang niet gezien bij Feyenoord.
We zijn wel nog maar 2 wedstrijden onderweg dus ik juich niet te vroeg, maar ik heb wel het gevoel dat het dit jaar zou kunnen, mits ze niet weer een rare fase doorgaan zoals vorig seizoen.

17 augustus 2016 om 12:14

Belangrijkste is dat de ploeg echt elke wedstrijd alles geeft. Ajax en PSV zijn normaal gesproken sterker, maar dit Feyenoord hoeft in principe tegen de andere ploegen geen punten te verspelen. Ze hebben dus zelf in de hand of ze bijblijven of niet. Op het gebied van ervaring en fysiek zit het wat dat betreft wel goed. Ook is er meer voetbal gekomen met de komst van Jorgensen en Berghuis. We zijn er niet, maar het begint ergens op te lijken

Berghuis lekker in de basis en toornstra op 10!

Berhuis moet niet zeuren, hele voorbereiding gemist en dus wat chemie gemist. Nog 2 weekjes wachten en dan start je in de basis. Trouwens helemaal niet gaan zeuren als het nu goed gaat met feyenoord.

17 augustus 2016 om 12:18

Huh? Hij geeft aan dat hij graag in de basis wil. Hij zeurt niet, hij doet wat een professional moet doen. Ambitie tonen, zonder respectloos te zijn tegenover de concurrentie. Ik vind hem hier realistisch en ambitieus overkomen, maar zeker niet zeuren.

Maar hoelang blijft Dirk het nog goed doen.
Ik denk dat er dit seizoen een kantelpunt gaat aanbreken dat Dirk als breekijzer wordt ingezet.

Dan is het ongeveer 30 min per wedstrijd voor hem en alleen meer minuten als een speler geschorst of geblesseerd is.

Dan kan Toornstra op zijn plek als 10

17 augustus 2016 om 11:24

hij doet het al lang niet goed meer.
En dat voelt hij zelf ook, vandaar zn frustraties in de pers over zn wissels

17 augustus 2016 om 11:33

Dirk het goed doen? 2 wedstrijden absoluut triest gespeeld. Van mij mag die banken.

Speeltijd dwing je zelf af. Niet in de media maar op het veld.

Berghuis gaat op korte termijn gewoon spelen, heeft genoeg kwaliteit.
Bilal een fenomeen? Fysiek misschien ja, aan de bal is het tot nu toe allemaal erg blind en onrustig.

17 augustus 2016 om 11:21

Fenomenaal kan je breed interpreteren... hij kan ook fenomenaal falen of fenomenaal onzichtbaar zijn etc.

Bilal, een fenomeen? Is die whiskey alweer op Steven?

17 augustus 2016 om 12:20

Ik snap het wel. Bilal is een ongeleid projectiel. Maar hij heeft wel bakken talent. Als hij rustig kan blijven in zijn kop en al die energie kan kanaliseren, wordt ie echt goed. Prima traptechniek en hij is ontzettend snel. Ook een aardige techniek, maar ook daarin is hij nog te druistig. Daarnaast kan hij verrassend goed koppen voor zo'n klein ventje. Misschien niet voor Feyenoord, maar voor elke counterploeg een meerwaarde.

17 augustus 2016 om 12:49

Berghuis is zelf prof, weet dus wat een speler moet kunnen, is bekend met die positie en heeft inmiddels van dichtbij kunnen zien wat Bilal kan. Maar jij zal het met je whiskey opmerking wel beter weten.

Er komen nog voldoende wedstrijden voor hem.

Die gaat echt zijn speeltijd wel krijgen. In ieder geval meer dan bij Wattford. Straks begint de Europa League en spelen we twee wedstrijden per week. En al heb je dan twee invalbeurten van een half uur is dat ook alweer een uur speeltijd per week

17 augustus 2016 om 11:42

Berghuis komt echt wel in de basis. Als de wedstrijd bij Groningen niet zo goed was geweest (wat niemand verwacht had) dan had die dat al gestaan. Na zo'n wedstrijd kan je het echter niet maken om Toornstra eruit te halen, zou trouwens ook niet verstandig zijn.

Komt goed steven, nog even en Dirk zit op de bank want gio kan niet meer om jens en berghuis heen. Een stuk meer voetbal en diepgang in de ploeg. Kuyt is een semi held, maar niet groter dan de club. Ja hij werkt hard, maar toornstra is ook geen luie speler hoor, die moest het altijd van zn mentaliteit hebben.
Dit zou imo altijd de basis moeten zijn:
Jones
Karsdorp botteghin kongolo Woudenb.
El ahmadi toornstra vilhena
Berghuis jorgensen elia

Ik begrijp hem wel, als hij alleen maar gaat banken kon hij beter bij Watford blijven want dat verdient beter. Overgins vind ik Berghuis voor veel meer dreiging zorgen dan Kuyt. Net als de mensen hierboven deel ik de mening: Toornstra op 10, Kuyt bank en Berghuis rechts

Als ik hem zie spelen, dan valt het me eigenlijk een beetje tegen. Als ik puur kijk naar de manier waarop hij op rechtsbuiten spelt of hoe Toornstra het doet, vind ik Toornstra gewoon (voetballend) beter. Ik zie verder graag een echte nummer 10. Misschien dat Maher die rol op kan vullen. Kuyt is eigenlijk een beetje op, die moet je alleen nog als stand-in gebruiken. Een middenveld met Vilhena - Toornstra - El Ahmadi mist in mijn ogen voetballend vermogen (wat ze compenseren met power). En rechtsbuiten moet een strijd worden tussen Berghuis en Toornstra.

17 augustus 2016 om 11:44

De echte 10 hebben we al, hij heet Gustafsson. Daarnaast kan Toornstra daar ook prima spelen al vind ik hem daar niet geweldig.

17 augustus 2016 om 11:55

Man, je heb hem twee invalbeurtjes zien spelen op rechtsbuiten en trekt al meteen de conclusie dat Berghuis voetballend niet denderend is. Waar gaat het over? Toornstra heeft het leuk gedaan tegen twee uiterst zwakke tegenstanders, maar is natuurlijk alles behalve een rechtsbuiten. Wanneer er dalijk meer gevraagd wordt dan enkel leuk meevoetballen, dan valt die weer keihard door de mand.

Beetje voorbarige conclusie o.b.v. twee invalbeurtjes.

17 augustus 2016 om 12:22

Dan heb je niet goed gekeken beste Westend. Berghuis speelde met name tegen Groningen zeer sterk. Het is dat de rest van het team het toen al wel geloofde, maar hij zette onder andere Jorgensen 1 op 1 en zorgde voor veel snelheid in aanvallen met zijn combinaties.

Bascacikoglu fenomeen? Hij heeft echt een kras op zijn lens. Beter blijven banken als hij het echt meent.

Inderdaad. Gelukkig heb je ook alles te "eisen" als fulltime bankzitter van Watford. Hij moet gewoon geduld hebben, zijn speeltijd gaat echt wel komen. Als hij gaat brengen wat vrijwel iedereen van hem verwacht zal hij zich in no-time in de basis spelen.

Blijft toch jammer om te zien wat het buitenland of een enkele interland met sommige mensen kan doen. Prima talent die Berghuis, maar het zou hem sieren om gewoon lekker nuchter te blijven en je op het veld te bewijzen.

17 augustus 2016 om 12:23

Hij zat bij Watford op de bank omdat dat een Engelse schoppersploeg is. Berghuis is een echt sierpaard. Dat past niet in Engeland, maar ik ben er zeker van dat hij beter kan voetballen dan 95% van Watford.

17 augustus 2016 om 13:05

Oh absoluut mee eens hoor. Ik bedoel ook helemaal niet te zeggen dat Berghuis een speler van niets is. Maar voetbal draait ook om status. En laten we wel zijn: als bankzitter van Watford ben je nou niet echt in de positie om dergelijke "eisen" te stellen. Niet dat het nu keiharde eisen zijn, maar ik bedoel meer te zeggen dat hij er goed aan doet om niet te veel te praten maar zich vooral op het veld te laten zien.

Toornstra is een prima eredivisie speler, maar iedereen kan zien dat Berghuis veel meer talent heeft. Normaliter is het dan een kwestie van tijd tot je je plek hebt afgedwongen.

17 augustus 2016 om 13:34

Hij is ook een Oranjespeler. Dat kun je van Toornstra niet zeggen.
Toornstra blijft in de basis zolang hij goed speelt. Als hij een slechte pot speelt gaat hij meteen naar de kant.

Berghuis meent volgens mij ook dat hij Bale is ofzo..

Speelde niet voor niks nooit bij Watford.. ja oke 300 minuten in een heel seizoen..

En daarbij Kuyt op de bank zetten..dat durft Gio niet.. :no:

Ik begrijp Berghuis wel. Hij heeft salaris moeten inleveren om bij Feijenoord te spelen en verwachtte uiteraard een basis plek. Als hij deze niet krijgt had hij net zo goed bij Watford kunnen blijven op de bank voor meer geld.

Lees net dat Elia voor een week of 6 is uitgeschakeld met een schouderblessure dus je kans gaat snel komen Berghuis

Voor een middelmatige speler heeft hij toch wel aardig wat praatjes hij mag god op zijn blote knieën danken dat hij überhaupt voor Feyenoord mag spelen.

Realiteitszin is er blijkbaar niet gekomen in dat jaartje Engeland. Berghuis is en blijft een momentenvoetballer die een 4 scoort of een 8. Hij heeft de voorbereiding grotendeels gemist en als ervaren bankzitter heb je weinig te eisen. Hij is Berghuis, geen Ronaldo of Bale.

Grappig dat Toornstra, die tot een paar weken terug maximaal de ideale twaalfde/dertiende man was, nu ineens kostte wat kost op 10 moet. Wat is er gebeurd met Gustafsson btw?

denk niet dat gio het lef heeft om dirk op de bank te zetten die speelt zowiezoelke wedstrijd een dikke 60 minuten en als jens zo blijft spelen heeft berghuis nog een hele kluif om zich in de basis te spelen denk dat dit het laaste jaar is voor dirk daarna lekker banken met gio als assistent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren