Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berghuis baalt op bank: ‘Ik voel me er klaar voor, ik ben gretig’

Laatste update:

Steven Berghuis trok naar Feyenoord in de verwachting dat hij alles zou gaan spelen, maar de buitenspeler moet vooralsnog voorrang verlenen aan Jens Toornstra. Laatstgenoemde doet het prima en hij kwam tegen FC Twente tot scoren. Voor Feyenoord is een scorende speler natuurlijk goed nieuws, al baalt Berghuis dat hij niet mag spelen.

/

Berghuis laat aan RTV Rijnmond weten dat hij wat toe kan voegen aan Feyenoord. “Dat hoop ik snel over negentig minuten te doen. Ik voel me er klaar voor, ik ben gretig, dus ik wacht op die kans. Wanneer dat is weet ik niet, maar ik hoop zo snel mogelijk”, vertelt hij.

De rechtsbuiten is van mening dat Toornstra het ook wel heeft verdiend om te spelen. “Daar kan ik niets van zeggen, maar ik wil graag spelen.” Het is mogelijk dat Dirk Kuyt, die al twee keer werd gewisseld voor Berghuis, het kind van de rekening wordt. “Jens kan ook goed op 10 spelen, maar daarvoor moet je niet bij mij zijn”, reageert Berghuis.

Steven Berghuis hoort in de basis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jens zal na vandaag er niet zo snel uitgaan. En Kuyt op de bank zie ik ook niet snel gebeuren. Voor Gio is het wel super. Eindelijk wat te kiezen en een brede selectie zolang de egootjes dit trekken

15 augustus 2016 om 04:12

En toch ben ik van mening dat je met Berghuis op de flank een veel dreigendere flank hebt, hij heeft veel meer snelheid, diepgang, en een venijnig schot en dribbel. Toornstra heeft andere kwaliteiten, en is absoluut de man in vorm. Maar we hebben Berghuis nog niet zien starten dus we kunnen ook nog niet oordelen over wat híj kan inbrengen. Hij heeft inmiddels ook een flinke duit Championship ervaring in de pocket, en ik vond hem destijds bij AZ al één van de betere spelers van de ED, dus ik ben benieuwd wat hij nu gaat laten zien.

Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van Berghuis, vond het jammer dat Ajax destijds de interesse niet doorzette. Nu hoeft dat overigens niet meer van mij, vooral omdat we gewoon mooi bezet zijn.

Zou wel mooi zijn als hij rechtsvoor gaat spelen en toornstra cam.

14 augustus 2016 om 19:30

En waar moet Kuyt spelen? Zie hem het lieft op CAM met Toornstra op de bank, al is Toornstra natuurlijk ook een goede speler daar.

15 augustus 2016 om 05:21

Tussen de bank en alle voor hem enigszins getrainde, speelbare posities.
Hij moet vooral zijn doorzettingsvermogen, passie en strijdlust op de Feyenoord spelers weten over te brengen, zijn scorend vermogen zal, evident met het verliezen van (handelings)snelheid en loopvermogen, ook afnemen.

Het wordt dus minder belangrijk om hem in een aanvallende positie op te stellen, hoewel je hem daar natuurlijk wel in sommige situaties wilt hebben. Hij heeft nog steeds een geweldige conditie, en ook op strijdlust kan je extra kilometers maken, als je het niet forceert. Maar Kuyt is een top-atleet, die voor de sport leeft en ademt dus dat zit wel goed lijkt me zo. Hij kan ook op andere posities nog een rol van betekenis spelen, maar hij moet er vrede mee nemen dat hij niet alles meer gaat kunnen spelen, ook al kan hij dat conditioneel misschien wel aan.

Hoop ook dat berghuis gauw erin staat, kan meer toevoegen dan toornstra.

14 augustus 2016 om 20:57

Mwa ik vind Toornstra een zeer degelijke speler in dit Feyenoord team. Ik zou hem er niet uit halen. Berghuis moet voor Kuyt in de ploeg komen (gaat niet gebeuren denk ik), en dan moet Toornstra naar de 10 positie worden geschoven.

Op dit moment is er geen reden om Toornstra eruit te halen. Het zou dan Kuijt moeten worden, maar dat zal Gio ook niet zo snel doen. Berghuis moet dus nog gewoon even geduld hebben en wachten op zijn kans. Die gaat echt wel komen als het dubbele programma begint.

14 augustus 2016 om 19:26

Ik zou Kuijt er gewoon uit halen. Kramer zien te lozen. Dan is Kuijt tweede keus voor 2 posities (rechtsbuiten en spits) en speelt hij genoeg. Ook op het middenveld zou hij kunnen spelen bij afwezigheid van Toornstra, maar daar zou ik eerder Gustafson, Tapia of Vejinovic opstellen. Dat zijn toch middenvelders.. Kuijt daar neer zetten is alleen om Kuijt op te stellen...

14 augustus 2016 om 19:48

Gustafson of Kuijt idd, hooguit Vilhena, maar geen Tapia of Vejinovic, die spelen beter als ze verder naar achter staan.

Haha twee keer winnen en toch enkele spelers die balen. Ik ben benieuwd hoe Van Bronckhorst dit gaat managen. Feyenoord heeft een brede selectie met een stuk of 5 spelers die op een vergelijkbaar niveau zitten als de spelers in de basis. Voor een trainer is dat geweldig, luxe. Zeker in de Eredivisie bij een topclub is dat soms lastiger dan het lijkt. Wat de breedte van de selectie betreft is Feyenoord trouwens wel echt vooruit gegaan de afgelopen anderhalf jaar, complimenten voor de technische leiding wat dat betreft. Maar het balen van nu kan de keerzijde zijn van zo'n brede selectie als de trainer het niet in goede banen weet te leiden. Laten we voor Feyenoord hopen dat Gio dit goed aanpakt en de onderlinge concurrentie het beste uit de spelers haalt.

14 augustus 2016 om 21:09

Als het goed is baalt iedereen als hij niet speelt. Er wordt nergens onbegrip getoond toch? Dit zou idd kunnen komen maar is nu nog nuet relevant. Dat Kuyt niet met de pers wilt praten, heeft die in de loop van vorig seizoen al aangegeven. Hij wil alleen op de moeilijke teammomenten de pers te woord staan

14 augustus 2016 om 21:09

Als het goed is baalt iedereen als hij niet speelt. Er wordt nergens onbegrip getoond toch? Dit zou idd kunnen komen maar is nu nog nuet relevant. Dat Kuyt niet met de pers wilt praten, heeft die in de loop van vorig seizoen al aangegeven. Hij wil alleen op de moeilijke teammomenten de pers te woord staan

Het is tussen Kuijt-Toornstra-Berghuis wel lastig kiezen ja, waarbij ook nog eens (ver ver op de achtergrond) meespeelt dat Toornstra het meeste waarde vertegenwoordigt. Ook al moet eigenlijk altijd de beste spelen, je ziet vaak dat bij twijfel de huurspeler wat sneller misbruikt zal worden

Kuyt lijkt langzaam toch wel op te zijn, werkt hard maar voegt weinig toe, viel beide wedstrijden inclusief de Johan Cruijff schaal gewoon uit de toon.

Gio durft hem ook gewoon te wisselen dus ik zie het ook gewoon gebeuren dat hij er voor gaat kiezen om straks Kuyt te laten banken als hij dit niveau nog een tijdje blijft etaleren.
Toornstra speelt nu gewoon goed dus daar is geen reden toe om hem er uit te halen, hij op 10 en dan Berghuis op rechts er bij.

Heb het interview op Rijnmond op de terugweg uit de Kuip in de auto gehoord. Hij wil inderdaad graag 90 minuten spelen en hoop dat dit snel gebeurt. Hij traint er hard voor. Het woord : "balen" is totaal niet gevallen in dit gesprek.

Moet toch heerlijk zijn voor Feyenoord. Goede basis en hongerige spelers op de Bank.
Toornstra speelt goed alleen is geen buitenspeler. Dus lekker Toornstra of Kuyt op 10 en berghuis op de flanken. Kun je altijd nog de boel forceren met Kuyt/toornstra en Kramer

Ik vind hem niet echt iets toevoegen wanneer hij speelt. Kan natuurlijk aan mij liggen of dat hij er maar net is. Maar ik snap wel dat Feyenoord hem rustig wilt brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren