Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berbatov steelt show met prachtig doelpunt en knuffel voor Jol

Laatste update:

Fulham komt stap voor stap dichter bij lijfsbehoud in de Premier League. De nummers elf tot en met zeventien in Engeland staan niet ver van elkaar af en dus kan ook Fulham zich weinig puntverlies veroorloven. Zaterdag deed het wat dat aangaat uitstekende zaken tegen Stoke City, dat Craven Cottage verliet met een 1-0 nederlaag. Dimitar Berbatov werd op mooie wijze matchwinner in Londen.

/

Fulham was de gehele eerste helft bovenliggend tegen the Potters en kreeg drie, vier kansen om te scoren. Berbatov schoot vroeg over, een rake vrije schop van Damien Duff werd afgekeurd wegens hands van Bryan Ruiz en Asmir Begovic redde adequaat op een sterke vrije trap van Giorgios Karagounis. Vlak voor de rust aanbrak schoot Berbatov uit zijn slof: in zijn 200ste duel in Engeland (een record voor een Bulgaar) nam hij een weggekopte voorzet in één keer geweldig op de pantoffel en ramde hij de bal binnen.

De normaal zo koele spits vierde zijn treffer buitengewoon uitbundig met Martin Jol: de Nederlandse trainer, die veel vertrouwen toont in hem, kreeg een warme omhelzing van Berbatov. Stoke probeerde na rust van alles om terug te komen, maar het zat de club niet mee. De beste kans van allemaal, van elf meter via Jon Walters, werd door Mark Schwarzer gepakt. Berbatov en Steve Sidwell lieten in het restant beiden kansen op de nekslag liggen.

Bekijk hier het doelpunt van Dimitar Berbatov en zijn omhelzing voor Martin Jol:


Fulham 1-0 Stoke (Gol de Berbatov) PREMIER LEAGUE door DaniDV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie goal van Berbatov. Gezien de eerste helft een verdiende overwinning. Na de rust kwam Stoke een paar keer voor het goal, maar daar hield het ook bij.

23 februari 2013 om 15:55

Nou ze hadden nog een penalty weetniet of je die vergeten bent..???

Mooie goal inderdaad maar in de 2e helft had hij een combinatie met Ruiz waar hij 2 keer de bal over een speler heenwipte en toen op doel schoot. Keeper pakte hem goed, maar wat een geweldige goal zou dát geweest zijn zeg, nog mooier dan deze.

23 februari 2013 om 15:59

Geniale goal bedoel je Berbatov is een van de meest onderschatte spelers vind ik. Die man heeft zoveel rust aan de bal en techniek niet normaal.

23 februari 2013 om 16:35

Is een beetje gekomen doordat hij naar United ging. Daar kwam hij niet aan spelen toe omdat SAF hem niet goed gebruikte. Het blijft gewoon een geniale speler.

23 februari 2013 om 16:57

Het komt idd doordat Fergie hem niet zoveel gebruikte maar ook door zijn houding, het lijkt altijd een beetje langzaam. Maar het is natuurlijk een geweldige speler

23 februari 2013 om 16:57

Helaas is hij wat traag en vrij lui in het veld, technisch hoort hij namelijk bij de besten ter wereld. Hij paste helaas niet goed in het systeem maar het is inderdaad een fenomenale speler, zou bij bijna iedere topclub gewoon in de basis staan.

23 februari 2013 om 17:49

Bij welke topclub zou hij een basisplaats krijgen dan? Noem er mij is een paar? Misschien Inter momenteel omdat die een blessure golf hebben dit seizoen met de spitsen maar ik kan zo snel geen andere topclub noemen die zouden zitten te wachten op berbatov, al met al denk ik dat Fullham een leuke club voor hem is.

Een van de betere spitsen van zijn leeftijd en nog steeds heel erg koudbloedig zo te zien.
Fantastisch hoe hij die bal erin knalt en togh doet hij het alsof hij het elke dag doet.

Geweldige goal, jammer dat de actie in de 2e helft er niet in ging. Dat had ook een goal verdiend.

Mooi doelpunt van Berbatov afgezien het feit dat je de bal amper ziet. Jammer dat Jol daar nog steeds trainer is, wat een beperkte trainer is dat. Hoe gaat het eigenlijk met Brian Ruiz??
Hopelijk kan Fulham nog meestrijden voor een europa league ticket.

23 februari 2013 om 15:53

Ruiz stond in de basis vandaag.

23 februari 2013 om 15:57

Ruiz speelde vandaag, deed het best verdienstelijk.. Hij is wel nog meer een middenvelder geworden dan bij Fc Twente, dat vind ik wel zonde. Zie hem liever wat meer naar voren spelen. Maar verder heb ik niet echt matches van hem gecheckt dus weet niet of hij in vorm is of onbetwist basisspeler, maar vandaag deed ie het wel lekker

23 februari 2013 om 16:00

oh okee bedankt! wel jammer dan want in de spits is het echt een toppertje. vindt het totaal geen middenvelder.

23 februari 2013 om 16:53

zo'n complete speler als Ruiz komt overal uit de verf, of het nou op het middenveld is of in de aanval. Hij was redelijk aanvallend ingesteld vandaag en kwam een paar keer aardig voor de goal.

23 februari 2013 om 17:02

Ik zie hem liever wat meer aanvallend spelen... Vind het maar de spelmaker rol op zich nemen... Bij Twente werd hij met de tijd ook minder aanvallend... Maar als je hem als 2e spits opstelt een beetje vanaf de zijkant is hij in mijn beleving het beste. Hij komt nu maar weinig in scoringspositie vind ik

23 februari 2013 om 17:08

Hij had naar mijn idee ook een redelijke vrije rol, hij zwerfde overal op het veld. Ruíz moet je lekker zijn gang laten gaan. Hij kan zo enorm belangrijk zijn voor je ploeg. Supporters van Fulham zijn ook helemaal gek van hem, zo'n speler vinden ze maar al te prachtig om te zien.

23 februari 2013 om 17:23

Kan ik mij wel voorstellen ja. Is een geweldige technische speler met enorm balgevoel, daarbij heeft hij fantastisch inzicht, goede pass, goed schot en ook een goed overzicht. Heb soms het idee dat hij liever goals voorbereid dan ze zelf maakt... net als bij Iniesta

Hopelijk krijgt Huth alsnog een schorsing voor die actie op Senderos, want wat hij deed was helemaal nergens voor nodig.

23 februari 2013 om 16:54

Jammer dat je na een gele kaart geen schorsing meer kan geven, want wat die N'zonzi bij Ruiz deed was ook compleet belachelijk.

23 februari 2013 om 16:59

Inderdaad. Allebei hadden ze rood moeten krijgen, maar niks nieuws dat Stoke overal mee wegkomt. Wat een walgelijk team is het ook. Jammer genoeg zullen ze ook dit jaar niet degraderen. Dan maar volgend jaar!

Wat een fantastisch doelpunt zeg, wat een speler. Ibrahimovic in het klein. Misschien doe ik hem daar nog tekort mee maar ik vindt Berbatov één van de mooiste spitsen die ik ooit heb zien spelen.

Fulham houdt weer eens de nul en haalt drie belangrijke punten binnen, Martin zal blij zijn.

23 februari 2013 om 15:59

Hoe durf je Ibrahimovic in het klein, topscorer in Duitsland en Engeland geweest. En hij is maar 5 centimeter kleiner dus.... je doet hem redelijk tekort.

23 februari 2013 om 16:18

Ik vindt Ibrahimovic een van de beste spitsen die de voetbalwereld ooit gekend heeft, dat is mijn mening. En ik vindt dat Berbatov als type speler vergelijkbaar is met Ibrahimovic. Allebei een geweldige techniek en tegelijkertijd een neusje voor de goal. Maar Berbatov is nog steeds beduidend minder dan Zlatan. Jij kan dat natuurlijk anders vinden.

23 februari 2013 om 17:19

Tuurlijk vind ik Ibra beter. Dat vind denk ik iedere voetbal-fan maar het gaat mij meer om hoe jij Berbatov betiteld "ibramhimovic in het klein" daar doe je hem toch echt tekort mee.

Snap nog steeds niet waarom Fulham Manolev heeft gehaald.....

23 februari 2013 om 16:16

Mino Raiola..

De Engelse commentatoren waren wel enthousiast over Manolev en hadden het er steeds over 'the Bulgarian International'. Enoh zit nu ook daar evenals Emanuelsson, beide ook Raiola, alhoewel ik van Enoh niet helemaal zeker ben.

23 februari 2013 om 16:29

In Bulgarije moeten zo ook eigenlijk wel hele slechte rechtbacks hebben dat hij in het nationale elftal speelt.
En die Raiola krijgt ook alles voor elkaar.. aparte man

23 februari 2013 om 16:34

hij is niet de rechtsback van bulgarije hij speelt daar rechtsbuiten.

23 februari 2013 om 16:45

Speelt hij echt rechtsbuiten bij het nationale elftal??

Toch wel grappig dat Jol daar nu spelers heeft als Enoh, Manolev, Ruiz en Emanuelson

23 februari 2013 om 17:10

Wat jij nu zegt kun je heel goed opvatten als een grap aangezien hij altijd de achterlijn overloopt. Maar bedoelde je dit ook als een grap ?

Wel een fantastische goal trouwens hoor

Goede teamprestatie van Fulham. Iedereen haalde een goed niveau, misschien dat Ruiz wat tegenviel deze wedstrijd. Man of the Match wordt close, maar ik ga voor Riether!

23 februari 2013 om 16:55

Riether was zo goed inderdaad. Wereld van verschil met Manolev. Wat een trap heeft die vent

Gaf Manolev nou de voorzet? Wow...

23 februari 2013 om 16:56

Ik dacht niet dat dat Manolev was, volgens mij was het Riether, maar ik kan er naast zitten hoor

23 februari 2013 om 17:31

Manolev speelde niet eens dacht ik.

Mooie goal. En van die knuffel, tja erg lief! Echt cute!

Vroeger bij tottenham was Dimitar al zijn eerste spits. En toen het niet goed ging bij Man utd bood Jol hem weer een kans.

Toen Jol werd ontslagen bij tottenham, maar nog van niks wist, kwam hij Dimitar in de gang tegen. Die zei nog: "sorry Boss." (want de spelersgroep was al ingelicht)

Toen wist Jol wel hoelaat het was. Maar de spelers vonden het heel erg, vooral Dimitar.

23 februari 2013 om 16:59

Tijdens zijn Tottenham tijd was Berbatov onder Jol ook op zijn best, hij deed echt ongelooflijke dingen bij tijden. Beste spits in Engeland op dat moment, was ook erg blij dat United hem destijds haalde maar doordat City net was overgenomen en wou laten zien dat zij er ook waren liep de prijs enorm op. Zijn prijs is hij nooit waard geweest maar echt een hele goede speler is hij wel.

wat een geweldige doelpunt je ziet de bal niet eens..

verder wat heeft iedereen met manolev iedereen lacht hem uit maar hij speelt wel in engeland. en verdient wat wij nooit zullen verdienen

Het is en blijft een killer die Berbatov.. maar wat is hij traag en lui.. ik vergelijk hem altijd met Van Nisterooy alleen vind ik Van Nisterooy 3x beter.. Berbatov moest bij United blijven en samen in de spits spelen met Robin Van Persie en Rooney er achter.

,
,
,
,
,
,
,
,
Rooney
Van Persie
Berbatov

Wat een goal van Berbatov.als die man een goal maakt zijn het ook altijd bijna geweldige goals zoals nu.

Weet iemand hoe begovic keepte?

Urby ook nog geen basisplaats afgedwongen zo te zien?! Hoop dat die zijn kansen gaat pakken want deed het bij ac toch niet onverdienstelijk. Denk dat Enoh in de premierleague wel goed tot zijn recht komt omdat daar echte balafpakkers zoals een mascherano, de jong (in het verleden) en tiote (in het heden) toch wel zwaar gewaardeerd worden.

Pff, prachtig uitgehaald. Mooi doelpunt.

Weet iemand btw waarom Urby niet speelt? Heeft hij nog geen kans gekregen of was hij niet goed in de wedstrijd(en) die hij heeft gespeeld?

Geweldige speler die Berbatov. Zou een perfecte speler voor Arsenal zijn alleen is hij een beetje oud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren