Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema en Vinícius Júnior blijven er ook tegen Cillessen op los scoren

Laatste update:

Real Madrid heeft zich zaterdagavond overtuigend herpakt van de nederlaag tegen Getafe. De ploeg van Carlo Ancelotti kende weinig problemen met Valencia, dat dankzij twee doelpunten van zowel Karim Benzema als Vinícius Júnior opzij werd gezet: 4-1. Benzema kwam daarmee op zeventien goals dit seizoen in LaLiga, zijn Braziliaanse ploeggenoot op twaalf. Daarmee staan de sterren van de Koninklijke samen bovenaan de topscorerslijst. Koploper Real komt op acht punten van Sevilla, dat wel nog twee duels tegoed heeft. Valencia blijft in de middenmoot hangen op plek negen.

Bij Real keerde Vinícius terug van een coronabesmetting op de plek van Eden Hazard, die verhuisde naar de reservebank. Valencia kwam met duidelijk verdedigende intenties naar het Santiago Bernabéu en liet het initiatief aan de Koninklijke. Jasper Cillessen redde in de openingsfase op een dreigende kopbal van Éder Militão, maar voor het overige slaagde Real er aanvankelijk niet in om openingen te vinden.

Valencia moest gaandeweg de eerste helft echter steeds meer kansen toestaan. De beste was voor Luka Modric, die het strafschopgebied in dribbelde en met links hard op de lat schoot. Twee minuten voor rust werd Casemiro na een kapbeweging aangetikt door Mouctar Diakhaby, waarvoor Real een penalty kreeg. Die werd onberispelijk in de kruising geplaatst door Benzema, die daarmee Cillessen kansloos liet: 1-0.

Zeven minuten na rust verdubbelde Real de score via Vinícius, die de bal na een-twee met Benzema in de drukte gelukkig voor de voeten kreeg en van dichtbij intikte: 2-0. De beslissing volgde slechts negen minuten later. Het schot van Marco Asensio werd met moeite gekeerd door Cillessen, waarna Vinícius de rebound benutte: 3-0. Valencia kreeg een kwartier voor tijd uit het niets een strafschop, toen Marcos André aan de arm werd getrokken door Ferland Mendy. Thibaut Courtois wist de slappe penalty van Gonçalo Guedes keren, maar kon niet voorkomen dat de Portugees in de nastoot raak kopte: 3-1. Het deerde Real geenszins en twee minuten voor tijd maakte Benzema er 4-1 van. De Fransman wist een lage bal in het strafschopgebied te controleren, draaide handig weg en vond de hoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een genot om Benzema en Vinicius aan het werk te zien. Ook vandaag pakken ze weer hun goals mee. Iedereen speelde echt goed, van Courtois tot Mendy en natuurlijk ons gouden KCM. Op dit moment speelt Carlo weer met een vaste kern, zo deed hij dit ook in 2013/2014, en het is genieten! We haperden even in Getafe en meteen dachten een paar leden hier dat Real de titel weg ging geven, en prompt lopen we weer even wat punten uit. En dan nog te bedenken dat we het zonder Carvajal doen en eigenlijk ook zonder een echte rechtsbuiten. Wacht maar tot Mbappe bij ons zit… you guys aint seen nothing yet! Morgen ook nog de kraker tussen de Gele Onderzeeer en de Matrassen Makers. Ik vermaak me uitstekend tijdens dit LaLiga seizoen. Overigens zat Zidane vandaag vanuit zijn eigen skybox in het Bernabeu naar deze wedstrijd te kijken. Maar alle lof is voor Ancelotti, wat heeft de Italiaan het sterk neer gezet met toch wel een beperkte transferwindow afgelopen zomer. Het voelt echt heerlijk om bovenaan te staan! Donderdag gaan we alweer verder met El Clasico in Saudi Arabia, and you already know what is going to happen! Welterusten Madridistas

8 januari 2022 om 22:56

Waar zien Madrid supporters Mbappe in dit elftal eigelijk. Als rechtsbuiten of als linksbuiten? Of als vervanger van Benzema op de lange termijn? Ik ben wel echt van mening dat hij een Linksbuiten is die ruimte moet hebben om naar binnen te gaan. Gaat dat dan niet ten koste van Vini?

8 januari 2022 om 22:58

@ems52 eigenlijk beide, mbappe gaat eerst rechtsbuiten spelen. En later verwacht ik in de spits spelen, real heeft op die rechtsbuiten positie een linkspoot nodig,

8 januari 2022 om 23:01

Heeft bij Monaco toch City naar de flarden geschoten vanaf rechts, of met Frankrijk bv tegen Argentinië waren vaak vanaf rechts.

Mbappé kan overal in de aanval, daar zou ik mij geen zorgen om maken.

Vinicius zal zich moeten ontwikkelen om ook af en toe is vanaf rechts te voetballen, zodat zij ‘switchen’ tijdens de match bijvoorbeeld. Ronaldo en Bale deden dit bijvoorbeeld destijds ook.

8 januari 2022 om 23:02

Mbappã© kan prima op rechts. En hij gaat vast de hele tijd gewoon wisselen in het veld met Benzema. Zoals Benzema en Ronaldo dat ook deden. Ronaldo stond ook op links op papier maar wisselde vaak af met Mbappe. Denk ook zoiets. En bij het Franse nationale team zien we ook een goeie wisselwerking tussen die 2. Dus komt helemaal in orde

8 januari 2022 om 23:03

Klopt CMG, maar ik denk dat Mbappe nu wel een grote ster is en dat hij bijvoorbeeld zoiets wel kan eisen. Mbappe vanaf rechts is imo minder gevaarlijk, gaat een karweitje worden nog maar zo'n speler gratis binnenhalen laat je natuurlijk niet liggen.

8 januari 2022 om 23:05

Modricmagic: Hmm, ik neem dat voor nu van jullie aan. Ben wel blij voor Spaanse voetbal uiteindelijk dat zoiets gebeurd. Als fan van Barca maar ook Spanje vind ik La Liga de laatste tijd een beetje aanzien verliezen maar dit gaat hopelijk veranderen en hopelijk lift Barcelona mee.

8 januari 2022 om 23:20

Bij Monaco stond ie spits naast Falcao, zelden op rechtsbuiten.

Iets wat ik ook bij Madrid hoop te zien met Haaland als partner

8 januari 2022 om 23:20

442

Mbappe, Benzema/Haaland voorin
Vini vanaf links, 2 controleurs, rechts Fede bijv.

8 januari 2022 om 23:24

@SocioFan1 dat kan best maar ik verwacht niet day carlo dat gaat doen, kroos-casemiro-modric zijn onmisbaar

8 januari 2022 om 23:56

Een soort verkapte 433 met Valverde die de rechterkant op zijn rekening neemt dus. Wel interessant, omdat het al goed loopt.

8 januari 2022 om 23:58

@real8madrid: Haaland en Mbappe lijkt me een beetje teveel van het goede. Mbappe heeft respect voor Benz, maar denk dat hij en Haaland iets te individualistisch zijn. Ook voor het teambelang is een teamspeler zoals Benz en Vini erg onderschat. Ik denk dat een Salah bijv veel beter zou renderen in Spanje.

8 januari 2022 om 23:59

Jasper in Oranje toch? Onze absolute nr 1 en man in topvorm volgens een aantal supporters hier. Na een mooie redding een x aantal wedstrijden geleden. Ik weet het, flauw van me.. maar zo gaat het blijkbaar ook wanneer hij een keer een goede pot staat te keepen.

8 januari 2022 om 22:57

Prachtige verhaal InsideRMadrid. Jouw verhaal is altijd leuk om te lezen. Had het ook niet wat anders verwacht, Chapau

8 januari 2022 om 23:00

Geniet er van maatje, heerlijk dag voor ons Madrid fans om het af te maken Pique die boos is mooier kan je het niet krijgen. Eindelijk was het spel van Real Madrid omte smullen.

8 januari 2022 om 23:03

@Aqua1 als culer geniet ik echt van modric, deze man is een all-round living legend. Wordt deze zomer 37 en nog steeds zo beslissend zijn en een van de beste middenvelders van de wereld. Modric kan je eigenlijk niet haten. Zonder twijfel een van de beste middenvelders ooit, hopen dat ie zijn contract verlengt bij real

8 januari 2022 om 23:08

Modric is gewoon aan zijn derde jeugd bezig, ongekend hoe hij nog presteert.

8 januari 2022 om 23:10

Zekers aqua, van mij mag modric aanschuiven aan tafel met xavi en iniesta, wat een legende is die man

8 januari 2022 om 23:17

Plus het zijn rustige kalmerende types, als voetballers waren ze echt machtig

8 januari 2022 om 23:19

Ja maat klopt en op zo’n leeftijd ook nog

8 januari 2022 om 23:22

Mag hij aanschuiven aan tafel ja? Met een Ballon d’or denk ik dat hij aan een andere tafel zit.

8 januari 2022 om 23:27

@CMG- in 2018 had modric de ballon d’or echt totaal niet verdiend, messi of ronaldo had hem verdiend, maar goed wel blij voor hem dat ie hem heeft, een van mij favo middenvelders ooit

9 januari 2022 om 00:07

Het helpt dat Modric ook gewoon een hele fijne en nette speler is, dat geeft hem een stuk meer gunfactor dan een nummer 6 die elke wedstrijd drie man de ziekenboeg in moet schoffelen of een aanvaller die ondanks zijn goede spel elke helft wel een schawlbe of vijf maakt.

9 januari 2022 om 09:47

Hij mag zijn tafel aan de grote tafel schuiven, maar niet naast Iniesta en Xavi gaan zitten.

9 januari 2022 om 10:33

Een andere tafel zegt ie, het moet hier echt niet gekker worden soms.

8 januari 2022 om 23:04

Zekers, top resultaat en een ongekende duo, Vini x Benzema! 👏🔥😎

8 januari 2022 om 23:15

Voordat ik naar beneden ging scrollen verwachtte ik al deze roman... wel verdient de 3 punten gefeliciteerd. Modric was wel gevaarlijk. Eerlijk is eerlijk.

Real is toch wel echt niveau's beter dan de rest van La Liga. Spijtig om dat nu al te concluderen, maar zeer goed voetbal in combinatie met effectiviteit. Klasse trainer die Ancelotti.

8 januari 2022 om 22:57

We speelde wel tegen een heel zwak Valencia. Even een goede serie neerzetten maar tot die tijd wil ik Sevilla niet uitsluiten.

8 januari 2022 om 23:01

Ik denk toch dat Sevilla de daadkracht niet heeft om verder te stoten. Ik denk serieus dat Atletico en Barcelona hun in gaan halen.

Valencia speelde slecht maar dat komt denk ik ook omdat Real zo goed was. Zo'n Valencia moet je vanaf minuut 1 geen hoop geven en dat deed Real heel goed.

9 januari 2022 om 02:41

Dat zal toch best moeilijk worden met een achterstand van 9 punten en nog 18 wedstrijden te gaan en daarbovenop een wedstrijd minder in het geval van Barca.

Vinicius is een ster hoor, hij is werelds, fantastisch gewoon. Zoveel lef, zoveel wil, zoveel dreiging komt uit die jongen. Ik zeg het en blijf het zeggen, mits hij dit blijft vasthouden is hij kanshebber voor de Ballon d'or in de toekomst.

Hij werkt zich kapot, ik ken denk ik geen flankspeler op de wereld die zo hard werkt.

Al bij al een topwedstrijd gezien, vooral de 2e helft.

Toch sloot ik deze wedstrijd af met een bittere nasmaak door 2 punten.

• Geen cleansheet voor Courtois door onnodig en domme fout van Mendy.

• Situatie van Valverde begint nu wel serieus te worden, waar is Ancelotti mee bezig? Wat wilt hij bereiken met die jongen? Hij is de toekomst van dit Real Madrid en moet altijd de eerste wissel zijn boven Ceballos bijvoorbeeld.. hij moet altijd rond minute 60 inkomen, al helemaal met zoveel ruimte. Ik maak mij zorgen.

Don Carlo is een fantastische coach en laat op korte tijd alweer Real top voetballen en je ziet gelijk zijn hand weer. Maar zijn wisselbeleid is van de jaren 1995 denk ik, nog steeds veel te laat. Je mag 5 keer wissel, maak hier extra gebruik van aub.

8 januari 2022 om 22:56

Valverde heeft gewoon pech dat hij een van de beste middenvelders ooit in Modric voor hem heeft die een tijdmachine lijkt uitgevonden te hebben. Zijn tijd komt nog wel, voetballen verleer je niet

8 januari 2022 om 22:57

hoop het ja

8 januari 2022 om 23:04

Sosuh. Dat snap ik wel, maar dan moet je hem meer speeltijd geven.

Zidane haalde een Kroos of Modric vaker en sneller eraf voor Valverde, desnoods zet je hem als rechtsback of rechtsbuiten, laat hem gewoon spelen.

8 januari 2022 om 22:57

Cmg

Ik vrees, maar ik hoop van niet, dat we misschien Valverde wat overschat hebben of dat hij niet helemaal fit is. Vorig jaar paste hij natuurlijk goed bij het spel zonder de bal maar met Ancelotti hebben we meer de bal en misschien werkt het dan niet? ik hoop van niet maar het begint nu wel seireus te worden ja... was vorig seizoen een van mijn favoriete spelers hoor met zijn passie en strijd!

8 januari 2022 om 23:03

Je doet Valverde echt te kort hoor. Valverde met de bal is ook werelds hoor. Is aan de bal 1 van de snelste voetballers, heeft een fantastische rush, een heerlijk harde strakke trap, een goede pass in huis. Het is geen Modric, maar is bv wel veel beter dan Casemiro, Ceballos etc.

8 januari 2022 om 23:00

Valverde moet imo gewoon eens elke 3 wedstrijden oid starten op zijn minst en verder inderdaad zo'n beetje elke wedstrijd rond de 60e minuut invallen. Kan eens een uitzondering zijn natuurlijk maar die daargelaten

8 januari 2022 om 23:07

Heel vreemd.. desnoods doe je net als Zidane, haal je Vazquez eraf of een Asensio maar laat Fede gewoon spelen. Die jongen moet spelen, anders zijn we hem echt kwijt hoor.

8 januari 2022 om 23:31

Ik maak me ook zorgen om Carlo’s wisselbeleid, die man wisselt altijd laat en soms snap ik de wissels niet. Vini’s impact is vandaag zeer duidelijk het is altijd heel moeilijk zonder hem. Ik hoor trouwens niemand over Asensio maar die speelde vandaag een zeer goede wedstrijd.

9 januari 2022 om 11:36

Ja omdat de breedte niet sterk is dus speel je zolang mogelijk met je basiself. Als er gewisseld wordt, een Luka of Toni gaat eruit, heb je heel vaak een ongecontroleerde wedstrijd. En betreft Asensio, ja die speelde idd zeker een goede pot. Maar men is denk ik (althans ik) wat gematigd omdat hij dit maar eens een keer constant moet laten zien. Kunnen hem nu wel ophemelen maar dan gaat ie de volgende pot opeens weer zuur zijn lijkt het wel. Ook Carlo was scherp in zijn reactie. Die zei van als hij zo 90 min speelt, dan speelt hij gewoon, als het enkel 45 min is, dan niet.

9 januari 2022 om 00:58

Ik ben nog altied iemand die Vinicius als renpaars ziet. Is totaal niet terecht, maar dat komt omdat ik amper Real kijk. Hij is 10 klassr beter als dat blijkbaar. Hoe is die jongen qua stijl? Heel doelgericht dit seizoen zo te zien en zijn dribbels waren altijd al top. Wereldtalent?

9 januari 2022 om 01:16

Qua stijl is het eigenlijk een beetje als Robinho/Mbappé.

Kan eigenlijk beide spelstijlen hanteren, kan zowel op techniek iemand met een dribbel voorbij zijn tegenstander komen, maar op snelheid ala Mbappé/Bale kan hij ook een bal naar voren duwen en gaan sprinten.

Alles wat hij doet is wel puur flair, gooit bij elke baltoets een truckje erbij, een hakje hier een overstapje daar. Het is een echte rasvoetballer waar je echt van kan genieten.

Zijn dribbels zijn dit seizoen echt wel veel beter, loopt zich amper nog vast, kiest nu zijn momenten heel goed uit. Hier en daar loopt hij zich wel vast, maar dat heeft puur te maken met zijn speelstijl.

Echt een geweldenaar!

9 januari 2022 om 08:43

Klinkt dan ook een beetje als Antony?

9 januari 2022 om 09:23

Gooner maar dan 2 klasses beter 😀

9 januari 2022 om 10:49

Je tweede stukje, dan kijk je te weinig naar Martinelli en Saka.

Niks tegen te beginnen, hoe matig Valencia ook was dit Real is oppermachtig.

8 januari 2022 om 22:58

Schaam je je voor de tweet van het account van je club op twitter waar word gerept over ''bestolen'' enzo?beetje flauw van ze, uit jou reactie valt op te maken dat je keurig bent

8 januari 2022 om 23:01

Waarom zou je je als fan schamen voor een malloot die het twitter account vd club beheert? Is niet dat de president, bestuursleden of coach daar achter zitten hoor

8 januari 2022 om 23:03

Valencia had niets te vertellen, al had Real geen pingel gekregen had Real alsnog met gemak gewonnen.

8 januari 2022 om 23:05

Je kan je toch wel schamen voor je club die dat uit dat Valencia zegt bestolen te zijn real8madrid?

8 januari 2022 om 23:11

'de club' ja hallo. Dit is het twitterkanaal. Daar zit gewoon 1 persoon die niets met de staf of het bestuur te maken heeft hoor. Dat is niet representatief

8 januari 2022 om 23:15

Hij draagt gewoon de club uit hoor. Hij vertegenwoordigd Valencia.

8 januari 2022 om 23:15

Het Twitter account van Valencia is sowieso de schaamte voorbij en dat al bijna 300 dagen. Men ging mee in de hype om reacties uit te zetten op social media en heeft dat als enige(?) nooit terug gedraaid waadoor de fans jn de eeuwigheid het zwijgen op gelegd lijkt te worden vanuit Singapore. Kon om de desbetreffende tweet wel lachen overigens, evenals de reactie erop van Piqué.

8 januari 2022 om 23:19

Zure Piqie niks mooier dan dat maakt een avond op zich al compleet. Wie wijst wijzen 3 vingers naar hem zelf

8 januari 2022 om 22:59

Hopen dat er nog 1/2 versterkingen komen in de transferwindow.

8 januari 2022 om 23:18

Bizar dat jullie zoveel goeie spelers hebben laten gaan... als je Villarreal ziet voetballen...

8 januari 2022 om 23:19

Met Valencia moet het met een aantal aankopen wel goedkomen. Een creatieve middenvelder en een goede spits is wat ze vandaag misten

Vinicius gaat door waar hij mee is begonnen dit seizoen in het nieuwe jaar! Is zo enorm gegroeid. Niet alleen het scoren maar ook gewoon het maken van de juiste keuzes. Zowel in loopacties als passes. Echt een fenomenale ontwikkeling maakt hij door. We kunnen gewoon niet zonder hem meer met zijn snelheid, scorend vermogen en ook explosiviteit. Ook Asensio vond ik prima deze pot. Vond hem prima mee voetballen en was wel gretig. Helaas is hij te wisselvallig. Al met al goed gerevancheerd van de nederlaag tegen Getafe! Op naar Barcelona voor de Supercopa!

8 januari 2022 om 22:55

Ceballos viel mij positief op. Ik schrok wel van de speeltijd van Fede, zouden wij hem te snel de hemel in hebben geprezen?

8 januari 2022 om 22:57

Hoe bedoel je te snel de hemel hebben geprezen, het is niet zo dat hij slecht speelt hé. Hij krijgt gewoon weinig of geen speelkansen.

Valverde heeft inmiddels al zoveel matchen gespeeld dat hij zich helemaal heeft bewezen. Die jongen had in de zomer al aanbiedingen van Manchester United.

Ik twijfel echt niet aan zijn kwaliteiten. Valverde is een fantastische voetballer.

8 januari 2022 om 22:58

Ja Ceballos speelde echt een puike wedstrijd. Echt een Spaanse klassespeler!

8 januari 2022 om 22:59

Tja dat is jammer. Maar goed een dip heb je altijd in je carrière en dit is de eerste echte van Valverde. Ben er wel van overtuigd dat hij hieruit kan komen.

8 januari 2022 om 23:01

Het is niet dat ik twijfel maar misschien is het aanpassen aan een andere coach moeilijker? ik denk dat hij er ook wel komt hoor

Vini is een beest. Wat een ontwikkeling maakt die door. Benzema gaat door waarmee die in 2021 geëindigd was. Wil Vini Benzema en Mbappe zien volgend seizoen. Genieten dan

PSG en Barca zijn al aan het bibberen. Real is een paar klassen beter dan de rest dit jaar. Modric en Kroos weer ouderwets goed. Vini aan het toveren en Benz weer terug!!

Siiuuu Hala Madrid!

8 januari 2022 om 23:15

Real is veel beter dan de rest in La Liga, maar dat zegt ook iets over het niveau van La Liga. Ik ben heel benieuwd hoe ze het doen tegen PSG in de CL.

9 januari 2022 om 09:05

real moet zijn jeugdopleiding opdoeken. Wanneer is eingelijk een talent doorgebroken. Neppe club

9 januari 2022 om 09:35

Vazquez, fede, carvajal, Diaz bijvoorbeeld

9 januari 2022 om 09:49

De rest? Ik denk dat ze tegen Liverpool, City en Bayern toch het haasje zijn.

Vini terug en Real draait weer.Dat is geen verrassing meer. De aanval draait dankzij hem. Valencia schandalige vertoning en bijzonder dat ze met 11 man het eindige hebben gehaald. Die ploeg gun je niets. Op naar de volgende met hopelijk vini, dan is er spektakel.

8 januari 2022 om 23:13

Echt he! Wat was die Wass toch irritant vandaag.

9 januari 2022 om 00:24

Die nummer 6 was ook heel irritant probeerde een paar keer om rood te vragen.

Vinicius jr wat een speler is het toch. Ik zeg het je dit wordt de nieuwe Neymar.

8 januari 2022 om 22:59

Ik denk zelfs dat hij een betere versie kan worden. Qua spelintelligentie misschien wat minder, maar mentaliteitwise is Vini volgens mij echt veel verder.

8 januari 2022 om 23:04

Ik vind eerder dat er een verschil in fysiek is. Vinicius is qua fysiek echt een fenomeen. Zo snel en sterk ookal is hij niet per se zo breed. Onmogelijk van de bal te krijgen. Neymar moet meer van pure techniek hebben

8 januari 2022 om 23:07

Inderdaad, Neymar is zo talentvol maar ik heb liever zo'n Vinicius die er zo staat op dit moment dan een Neymar. Ook qua imago voor de club lijkt me Vini veel beter.

Heerlijke tweede helft. Echt ongelooflijk hoe die zuurpruimen bij Ziggo die 2e helft van Real wegdoen als 'nahh nahh was niet echt een showtje, kwam gewoon doordat Valencia zo zwak was'. Je merkt gewoon dat ze het echt niet kunnen hebben daar dat Real het gewoon goed doet. :

9 januari 2022 om 09:35

Ja doen ze al jaren bij ziggo. Niet objectief en serieus te nemen.

Vini lekker terugkomen zo. Wat een ontwikkeling dit seizoen. We blijven het herhalen maar ik vraag me echt af wat Ancelotti hem voert dit seizoen.

Benz was zwak imo (tegen Getafe ook al) en kan volgens mij wel wat rust gebruiken maar toch weer een prima doelpunt.

Al bij al makkelijk potje hoor. Ik erger me wel compleet groen en geel aan de manier waarop Ancelotti met Valverde omgaat. Sowieso zijn wisselbeleid in het algemeen, je staat na 60 minuten 3-0 voor tegen een impotent Valencia met zat spelers tussen de lijnen die rust kunnen gebruiken en zat spelers op de bank die ritme kunnen gebruiken en toch komt de eerste wissel pas 18 minuten voor tijd...
Maar dan even specifiek Valverde, wat heeft die jongen gedaan? Krijgt gatverdamme 8 minuten terwijl Ceballos als eerste invalt. Dat is gewoon een slag in het gezicht. Ik zou flink met de vuist op tafel slaan als ik Valverde was en als ik geen degelijk antwoord kreeg van Carlo op de vraag waarom ik zo weinig speel serieus nadenken over een vertrek. Die jongen mogen we echt niet verliezen. Heeft net een half jaar quasi verloren door blessures en gebrek aan vertrouwen van Carlo maar hij heeft echt het potentieel om de beste box-to-box ter wereld te zijn.

8 januari 2022 om 22:58

Wat gebeurd er met Vini, als Kylian en Haaland komen?

8 januari 2022 om 23:03

Als het enkel Mbappe is blijft alles volgens mij hetzelfde met Vini op links en Mbappe op rechts. Als beide komen zal het veel rouleren worden en dan hoop ik persoonlijk dat Madrid op termijn naar een 442 gaat met (na het pensioen) Mbappe als rechterspits naast Haaland, Vini op links en Valverde op rechts.

8 januari 2022 om 23:00

Nou ja Ceballos viel wel aardig in. En Valverde is gewoon niet in vorm. Kan gebeuren in een carrière. Hij heeft nooit eerder zo'n dip gehad. Maar ben er wel van overtuigd dat hij hieruit kan komen.

9 januari 2022 om 09:38

Misschien wat transferwaarde opkrikken voor ceballos. Fede komt er wel.

BIG BENZ. Top 10 spits aller tijden.

8 januari 2022 om 23:56

Dat is een feit! Weinig spitsen met zijn voetbalvermogen

Heerlijk resultaat. Ging lekker makkelijk betreft controle en geen gevaar van Valencia. Was even wachten op de goal. Je mist toch wel steeds die individuele wereldklasse maar gelukkig is Vinicius opgestaan. Was broodnodig geweest. Tsja voor de rest Mendy wat stom. En Benzema, tsja! 👏🔥 Een zakelijke winst en lekker 3 punten erbij.

Echt een spectaculaire ontwikkeling die die Vinicius doormaakt. Van amper rendement naar een echte killer voorin

8 januari 2022 om 23:06

Van speler die oogkleppen had en vorig seizoen gewoon een Wiliams 2:0 was die alleen kon rennen en niet kon afmaken en schieten ben ik verast.

8 januari 2022 om 23:41

Ja precies vindt Vinicius jaren terug een soort Bruma. Een snelle blinde paard met dribbels. Ik weet noet wat hij gegeten heeft maar van mij mag hoe zo doorgaan

8 januari 2022 om 23:40

Ja wie had het verwacht dat hij zo snel door ging groeien. Zat al jaren vastvin zijn ontwikkeling. En dan boom in 6 maanden heeft hij meer gescoord dan de afgelopen jaren bij Real Madrid.

9 januari 2022 om 00:12

@japie_krekel

Naast het feit dat hij waarschijnlijk kei hard heeft gewerkt in de pre-season (wat mij toch wel positief verrast) , is Carlo Ancelotti ook een ideale trainer om mee samen te werken lijkt me.

Naast het feit dat hij zijn spelers continu scherp houdt, houdt hij ook een arm rond hun schouders en de spelers lijken vol zelfvertrouwen te voetballen.

Vinicius heeft daar in de selectie het grootste profijt uit gehaald. Je ziet dat een Benzema ook gewoon zijn beste seizoen ooit draait tot nu toe. (sinds begin 2021 is die eigenlijk alles aan flarden aan het schieten)

9 januari 2022 om 04:16

Ik ben het daar zeker mee eens. Ancelotti is een enorm goede coach die dit Real geweldig laat renderen. Het was niet makkelijk om Zidane op te volgen maar vooralsnog heeft niemand het meer over hem dus dan is Ancelotti gewoon heel goed bezig

9 januari 2022 om 09:08

hij speelt nu maar een paar wedstrijden goed. Wat heeft die blinde paard nou laten zien

Gefeliciteerd Real, was niet best vandaag van uit onze kant. De 2cvs vooral Diakhaby waren heel erg matig..

Vinicius jr wordt met de dag beter. Het zal me niet verbazen als hij over een paar jaar de ballon d'or wint.

Wat een speler is Karim Benzema ook. Heel veel respect voor deze legende.

Genoten!

Asensio puike wedstrijd gespeeld. Hopelijk kan hij dit seizoen nog zijn 2017 niveau aantikken.

8 januari 2022 om 23:04

Die Asensio is echt een rode lap voor mij. Zelfs als ie een goede wedstrijd speelt kan ik het niet zien. Het is dat jij het zegt en ik je mening waardeer en serieus neem

Leuke wedstrijd. Vond persoonlijk dat Camavinga iets te agressief is (die tackle op 2 man was wel doodlachen, daar niet van hoor), kan nog veel leren van de subtiele overtredingen van Casemiro! Ceballos speelde verassend goed. Over Benzema en Vinicius hoef ik uiteraard niets te zeggen. Vind wel dat Vazquez per direct verkocht moet worden. Snap niet waarom die gozer überhaupt nog mag spelen. Real moet z.s.m. Pedro Porro van Sporting overnemen voor die 45 miljoen of Mazraoui overhalen. Carva is 90% van het jaar geblesseerd tegenwoordig helaas.

8 januari 2022 om 23:13

Heb je nou die Porro al aan het werk gezien en heb je een radicaal andere mening dan mij? Zoals ik eerder al opperde heb ik het gevoel dat hij vooral door mensen genoemd wordt die hem uberhaupt niet hebben zien spelen.

8 januari 2022 om 23:20

Ik pik hier en daar wat FC Porto wedstrijden mee ja, vind het een interessante speler

8 januari 2022 om 23:25

Vind hem in niets beter dan Odriozola

Met Vinicius erbij zijn we zoveel beter. Asensio ook uitstekend gespeeld. Jammer dat hij dit niveau maar zelden laat zien. Militao, Benz, Courtois en Modric ook fantastisch weer.
Ook zeer tevreden met de invalbeurt van Ceballos. Ik ben dan ook super benieuwd naar zijn evolutie onder Ancelotti. Enige kritiek punt is: Valverde. Vind dat hij veel meer moet spelen.
Al met al een heerlijke match gezien. Buenas Nochesss en Hala Madrid!

8 januari 2022 om 23:05

We kunnen niet zonder Vini. Hij heeft gewoon de snelheid en explosiviteit die de andere vleugelspelers niet hebben. Met Rodrygo, Asensio en Hazard zie ik het gewoon totaal niet als die erin staan. Komen alle 3 niet in de buurt van Vini.

8 januari 2022 om 23:10

Eens! Hij geeft ons zo ontzettend veel. Niet alleen in aanvallend opzicht maar hij helpt Mendy ook enorm veel.

8 januari 2022 om 23:10



blink valt jou niet op dat als Hazard niet speelt Vini gewoon veel beter is? Alleen daarom is het beter dat Hazard blijft banken. Hopelijk beseft Carlito dat.

8 januari 2022 om 23:16

Geen raar argument hoor. Hazard trekt (door automatisme) dan teveel naar links en blokkeert Vini's ruimte.

Barca kan beter thuis blijven en de 3-0 verlies pakken dan af te reizen naar Saudi Arabie (wat natuurlijk een verschrikking is, dat een Spaans toernooi daar gespeeld wordt). Wat was dit Real toch sterk. Ik wil niet weten wat er gaat gebeuren als Mbappe vanaf rechts gaat spelen, er is niet heel veel wat dat Real nog kan gaan stoppen.

Ancelotti weet van Real Madrid echt een ijzersterke ploeg te maken. Hij is dan ook de ideale trainer om voor een sterrenselectie te zetten. Iedereen weet waar hij aan toe is en er hangt een rustige sfeer rond de groep. Bij Madrid is er niets van onvrede of onrust te horen op dit moment. Heeft Perez toch wel weer goed gezien om na Zidane voor Carlo Ancelotti te kiezen.

Er werd de afgelopen jaren vaker voor Poch geopperd en dat zou denk ik in mijn ogen niet goed hebben afgelopen. Die heeft het nu al moeilijk bij PSG. Toegegeven, daar lopen wel wat sterren rond met een enorm ego die ze bij Madrid iets minder hebben lopen , maar dat warme van Ancelotti zou die nooit kunnen uitstralen naar de groep.

Proficiat Madridistas, ik zou zeggen dat ik jaloers ben, maar mijn Catalaans hart laat dat niet toe haha! Wij maken op dit moment even een pas opzij en ik verwacht dat wij over enkele jaren terug kunnen concurreren met elkaar.

Maak er nog een fijn weekend van iedereen en stay safe!

9 januari 2022 om 01:03

@FCBInsider Mooie reactie kerel. Gelukkig is het idd ancelotti geworden en geen allegri of conté. We riepen toen allemaal aub geen allegri poch of conté. Dat het carlo werd was een grote verrassing. Zelfs de media zag die niet aankomen. Het schijnt dat Carlo zelf contact heeft gezocht met perez bleek later. Tot nu toe een goed huwelijk en de juiste trainer. Vooral nadat het centrum vertrok ( ramos en Valverde ) was het nog maar de vraag .. maar militao en alaba is een ijzersterk duo gebleken die elkaar goed aanvoelen .

9 januari 2022 om 01:12

@mcgregor

Thanks! Is ook oprecht hoor, ondanks dat Real en Barça aartsrivalen zijn is er geen speld tussen te krijgen op dit moment. Madrid doet gewoon uitstekende zaken op de transfermarkt de afgelopen 10 jaar (afgezien van een paar grote miskopen) , Mbappé transfervrij binnenhalen streept al de miskoop van Hazard volledig weg. Als je een Alaba transfervrij kan binnenhalen, een Mbappé transfervrij kan binnenhalen, een Vinicius die zijn transfersom volledig waarmaakt , een Kroos transfervrij binnenhalen....

Dat is allemaal resultaat van goed beleid voeren. Wij konden in de periode 2010-2020 de genadeklap uitdelen naar Madrid, want destijds domineerden we gewoon zowel in La Liga en waren we altijd een van de topfavorieten voor de CL. Helaas heeft Bartomeu er een zootje gemaakt met het geld dat Neymar heeft opgeleverd en moeten we nu even op de blaren zitten.

9 januari 2022 om 02:50

Kroos was niet transfervrij, daar is 25 miljoen voor betaald. Alsnog een koopje natuurlijk. Volgens Perez zelfs zijn beste aankoop sinds zijn aanstelling in 2009. Samen met Modric (30 miljoen) en Casemiro (7 miljoen) mooi waar voor je geld gehad centraal.

9 januari 2022 om 03:03

@real8madrid

Ah ik vergis me inderdaad! Hij had nog maar een jaar contract, daarmee dat ik me vergis. Ik weet dat Pep hem heel graag wou behouden en ze hem telkens wouden verlengen. Maar inderdaad, 25 miljoen voor Kroos is echt een koopje. Dat jaar hebben wij Rakitic ook voor een miljoentje of 20 afgetikt. Er was toen sprake dat de manager van Kroos hem had aangeboden bij Barcelona en dat Barça absoluut Rakitic wou. Was ook een schot in de roos voor Barcelona vind ik toch, alleen heeft Kroos het wel langer volgehouden!

Wat een speler Karim Benzemaa nueve. Heerlijke speler om naar te kijken, zoveel gevoel in zijn balcontacten.

Wat een heerlijke wedstrijd. Wederom genoten van modric en kroos. Die 2 zijn legendes en nog lang niet klaar .. vini tja daar is al zoveel over gezegd. Wat een geweldenaar. Vind het wel jammer dat Carlo Valverde te weinig minuten gaf. Hopelijk blijft die jongen tevreden want zie Valverde in de toekomst echt wel belangrijk worden. Maar Jan en feb zijn volle maanden en je speelt wekelijks 2x. Verwacht dus wel een aantal basisplaatsen voor Valverde . Op naar woensdag tegen barca in s.Arabië

Mooi te zien dat Vini z'n talent eindelijk inlost. Geweldige speler doet me denken aan een jonge Neymar

Ben benieuwd of Mbappe , Benzema kan vervangen , want die schijnt naar Manchester City te gaan na dit seizoen. Ook de reden dat Real Madrid ook interesse heeft in Haaland. We gaan het zien. Madrid scoort makkelijk op dit moment (als ze wakker zijn, niet zoals de eerste wedstrijd na de winterstop). Madrid lijkt makkelijk kampioen te worden dit jaar.

9 januari 2022 om 09:18

Benzema naar Manchester City ? Dat zie ik toch niet gebeuren. De enige ploeg waar hij nog naar toe zou gaan, als het stopt bij Real, is Lyon.

11 januari 2022 om 09:30

Er is al officieel Contact tussn Benzema, Real en City, dus we gaan het zien of ze eruit kunnen komen. Zou persoonlijk (als City fan) het natuurlijk te gek vinden als hij zou komen , goede opvolger van Aguero .

Wat een klasbak die Benzema, elk seizoen staat hij er weer. En het lijkt wel alsof hij elk seizoen beter wordt.

Carlo heeft het echt goed voorelkaar zeg bij Real madrid... sinds zijn komst is die Vini echt losgekomen. en draait real goed. ik zie Real madrid ook als 1 van de kanshebbers om de CL tegaan winnen uiteindelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren