Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica troeft rivaal af en legt ‘Chucky’ voor 4,6 miljoen euro vast

Laatste update:

Benfica heeft zich verzekerd van de diensten van Franco Emanuel Cervi, een 21-jarige rechtsbuiten van Rosario Central. Hij heeft een zesjarig contract getekend en heeft de club uit Lissabon iets meer dan 4,6 miljoen euro voor negentig procent van de transferrechten gekost.

/

Chucky, zoals de bijnaam van de linkspoot luidt, gaat 450.000 euro op jaarbasis verdienen en dat is 50.000 euro meer dan wat stadsgenoot Sporting Portugal hem wilde betalen. Rosario Central zou overigens wel een doorverkooppercentage van vijftien procent hebben bedongen. Cervi sluit volgend jaar zomer aan bij Benfica.

Cervi komt uit de jeugdopleiding van Rosario en maakte in november zijn competitiedebuut. In februari jongstleden maakte hij zijn eerste competitiegoal en in totaal kwam hij tot vijf treffers en zes assists in 22 duels in competitieverband. Hij werd eerder ook gelinkt aan clubs als FC Porto, Internazionale, Palermo en Tottenham Hotspur.


Een goede aanwinst voor Benfica?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo valt best nog wel mee voor dit talentje, heb hem een paar keer zien spelen en hij had iets grilligs. Hoop dat hij zich goed ontwikkelt in Portugal

Bijzonder dat ze nog steeds spelers kunnen kopen. (hij ziet er trouwens wel een stuk ouder uit dan 21)

Is het nou een rechts of linksbuiten word beide genoemd?

15 september 2015 om 00:58

Het is een nummer tien haha

Waarom heet ie Chucky?lijkt ie op een pop ofzo?

15 september 2015 om 10:00

Nee, hij loopt altijd op All Stars.

Wannner sluit de transfermarkt daar?

Weinig florissante foto ook! maar beetje onduidelijke tekst? Per wanneer versterkt hij ze? Waarom heet hij chucky?

Dit zijn toch ook prima bedragen voor Nederlandse clubs? Waarom moet Ajax dan genoegen nemen met Younes?

Ik weet alleen dat deze speler enorm goed is/wordt op fifa. Zegt vrij weinig maar vaak hebben ze dat wel goed gezien bij het spel. Toen ik het bedrag las dacht ik idd ook aan dat het meeviel, maar als benfica meebied ben je al nederlandse club ook snel kansloos hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren