Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica dreigt topscorer in aanloop naar ontmoeting met Ajax kwijt te raken

Laatste update:

West Ham United hoopt Darwin Núñez voor het verstrijken van de winterse transferwindow over te nemen van Benfica, zo meldt Sky Sports. De clubs zijn het naar verluidt al eens geworden over een transfersom voor de topscorer van de huidige nummer drie van Portugal. Met deadline day in zicht, is het echter nog geen uitgemaakte zaak dat de 22-jarige spits de overstap naar Londen maakt.

West Ham is voor het sluiten van de transfermarkt naarstig op zoek naar een aanvallende versterking. Sky Sports meldde zondag dat the Hammers tevergeefs navraag bij Leeds United hebben gedaan naar Raphinha en vervolgens zijn doorgeschakeld naar Núñez. West Ham zet alles op alles om de deal maandag rond te krijgen. De spits maakt momenteel deel uit van de selectie van Uruguay voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Venezuela van komende dinsdag, wat een mogelijke transfer naar West Ham bemoeilijkt.

Núñez scoort dit seizoen aan de lopende band voor Benfica. De spits was vooralsnog goed voor 20 treffers in 25 officiële duels en met 15 treffers voert hij bovendien de topscorerslijst van de Portugese Liga aan. West Ham richt zijn pijlen echter niet alleen op de Uruguayaanse aanvaller. De huidige nummer vijf van de Premier League is ook nog steeds met Stade Reims in gesprek over een overgang van de Franse tienersensatie Hugo Ekitike. Reims verlangt vooralsnog meer dan dertig miljoen euro voor de negentienjarige spits, die dit seizoen al acht keer scoorde in tien Ligue 1-optredens. Toulouse-spits Rhys Healey wordt tot slot gezien als goedkoper alternatief.

Mocht Benfica Núñez vlak voor het sluiten van de transfermarkt daadwerkelijk aan West Ham verliezen, dan zou dit een flinke aderlating voor de ploeg van trainer Nélson Veríssimo betekenen in aanloop naar de Champions League-duels met Ajax. De Portugezen treffen de Amsterdammers op 23 februari (Estádio da Luz) en 15 maart (Johan Cruijff ArenA) in de achtste finale van het miljardenbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervelend zou dit niet zijn natuurlijk.

Deze Darwin kan toch bij een veel betere club dan West Ham terecht!! Beetje een denk vu als in de tijd van Tevez en nog wat anderen. Kan bij menig topclub of net daar onder echt van grote waarde worden… West Ham is echt de verkeerde club! Denk dat Darwin bij een Italiaanse club als Inter of AC Milan uitstekend zou passen. Al zou ik hem het liefste bij Atletico Madrid zijn; kan 10 jaar lang daar de ster worden!’

30 januari 2022 om 22:40

Tuurlijk kan die gozer beter krijgen dan West Ham, maar dit doen ze bij West ham supervaak. Net voor het sluiten van de markt nog ff bieden op een onrealistische speler zodat ze tegen de fans kunnen zeggen "we hebben het geprobeerd". Dit gaat niks worden joh.

30 januari 2022 om 22:42

Dit lijkt me nou echt een perfecte spits voor Arsenal! Arsenal mist duidelijk een scorende spits en ik zie in deze Nunez wel een perfecte kandidaat dat Arsenal goed kan gebruiken. Arsenal staart zich te veel blind op Isak, David, DCL, Watkins, etc, maar ik denk dat deze Nunez de beste optie is die ze kunnen krijgen.

Lol, net zoals de vorige keer dat bij sporting hun topscorer vlak voor duel Ajax geblesseerd raakte. Blijft toch opmerkelijk. Maar die Darwin Nunez is echt een geweldenaar, kan me niet voorstellen dat Benfica die in de winter laat gaan. Van mij mag die trouwens lekker naar Milan komen in de zomer en als niveautje West Ham geïnteresseerd is, is het nog mogelijk ook.20 wedstrijden, 15 goals gemaakt.

31 januari 2022 om 06:17

Is nog veel opmerkelijker hoe vaak supporters van andere clubs daar mee bezig zijn en erover ouwehoeren, lol.

31 januari 2022 om 07:00

Ja, je zou bijna denken dat Westham meer bezig is met de 8e finale van Ajax dan met de CL ticket die in het vizier is.
Net als vorig jaar bij Sporting idd. Die spits wilde liever thuis zitten dan een ronde verder in de CL. Die zat vast onder de plak bij zijn vrouw die Ajacied is.

Zou fijn zijn zo’n meevallertje bij een CL tegenstander, hebben we al een paar jaar niet gehad helaas.

30 januari 2022 om 23:09

Is dit een grapje of?

31 januari 2022 om 01:38

Hou toch op man. Iedereen riep juist dat Juve een van de lastige tegenstanders was. Speelden de ronde daarvoor Altetico he-le-maal zoek met een ontketende ronaldo. En in het 2 luik speelde alleen chiellini niet. Ajax speelde 2e wedstrijd noodgewongen ook met sinkgraven en veltman als backs.. real madrid ben ik wel met je eens overigens

31 januari 2022 om 07:59

Real vond ik meer de eigen schuld van Ramos met zn bewuste gele kaart in Amsterdam

31 januari 2022 om 10:55

@kinggeorge,

Welke clubs zaten dan precies op hun absolute dieptepunt ?

Hooguit Real Madrid. Wie kun je nog meer noemen, want volgens mij roep je maar wat.

31 januari 2022 om 07:57

Haha, een goede sarcastische opmerking kan ik altijd wel om lachen.

31 januari 2022 om 09:42

@teesboer, de enige die het snapt. Natuurlijk is dit sarcastisch. Het zit ons al een paar jaar enorm mee.

Nou dat kan ik alleen maar toejuichen , echt een goede speler maar hij kan wel wat hoger inzetten dan West Ham.

Goeie speler, snelheid, doelgericht, heeft eigenlijk alles wel een beetje. Benfica heeft er zelf ook fors voor betaald natuurlijk. 24 miljoen is ook voor hun heel fors. Als iemand nog Grimaldo weghaalt is het helemaal top. Normaal gesproken is een betere vervanger onmogelijk, maar ze hebben wel wat breedte op de spitspositie. En hebben ook wat centjes nu natuurlijk.

30 januari 2022 om 22:47

Grimaldo zou voor Newcastle perfect zijn. Zij zoeken nog een linksback en de topclubs tonen geen interesse. Dan is het voor Newcastle een perfecte slag om te slaan.

30 januari 2022 om 22:50

Grimaldo heeft zelf ook wat te vertellen natuurlijk. Ik denk eerder dat ie richting Spanje wil, maar Newcastle kan het altijd proberen natuurlijk. Hij is aanvallend heel sterk dus in dat kader is het inderdaad logisch vanuit hun perspectief. Of de topclubs in de zomer stil blijven is nog maar de vraag, volgens mij heeft hij een vrij kortlopend contract. Zal wel wat interesse voor zijn gok ik, goeie speler.

Nunez zou een geweldige stunt zijn voor WHU. Ze hebben achter Antonio nog geen echte concurrent en deze Nunez kan daarin een prima invulling zijn. Toch valt het me op dat veel clubs liggen te slapen, zoals Arsenal. Dit is nou echt een type spits dat Arsenal onwijs goed kan gebruiken. Waarom zien ze hem zo over het hoofd? Nunez is denk ik een veel betere optie dan Isak, DCL, Watkins, J. David of wie dan ook.

Dat zou zonde voor Benfica zijn
Maar voor Ajax een fikse meevaller

Ach, net of hij de speler is die het verschil gaat maken tussen absolute winst of absoluut verlies.
Het is geen CR7 of Lm10.

Heel Nederland dacht hetzelfde bij Haaland....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren