Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belgen lachen om transfergerucht Nuytinck: ‘Er mag gelachen worden’

Laatste update:

Bram Nuytinck heeft dit seizoen nog niet overtuigd. De 25-jarige verdediger kwam mede door blessureleed tot slechts vijf officiële wedstrijden in het eerste van Anderlecht, maar zou volgens de Daily Mirror desondanks in de belangstelling staan van Sunderland. Bij Het Laatste Nieuws heeft men daar hard om moeten lachen.

/

“De 'impressionante' statistieken van Nuytinck dit seizoen? Drie wedstrijden en één gele kaart. Er mag al eens gelachen worden op zondag”, schrijft de meest gelezen krant van België. Nuytinck kwam in 2012 over van NEC en heeft nog een contract tot medio 2018 in Brussel.

Trainer Besnik Hasi stelt dat Nuytinck moet beseffen dat de concurrentie fors is: “Dit is Anderlecht, hier kan dat gebeuren. Dat moeten spelers ook beseffen als ze hier tekenen. Maar Nuytinck mag niet weg.”

Denk jij dat Bram Nuytinck zijn contract bij Anderlecht gaat uitdienen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen heeft het eigenlijk nooit waar kunnen maken. Ik herinner me nog dat mensen in zijn NEC tijd riepen dat het een toekomstig international was en toen zijn transfer naar Anderlecht bekend werd dat de Nederlandse top 3 daar spijt van zou gaan krijgen. Tot nu toe moet ik zeggen dat de Nederlandse clubs het toch goed gezien hebben, Nuytinck is niet die topverdediger die mensen in hem zagen.

28 december 2015 om 14:16

Is ook wel jammer dat hij vaak geblesseerd is, want hij deed het aan het begin niet zo onaardig. Maar na zijn blessure kon hij zich niet meer verder ontwikkelen. Maar van NEC naar Anderlecht is ook wel een iets te grote stap.

Lachwekkend dat sunderland interesse heeft.

28 december 2015 om 15:01

HLN lacht niet met Nuytinck, maar met The Daily Mirror. Die noemt Nuytinck een onmisbare schakel en zegt dat hij een indrukwekkend seizoen speelt. Dat terwijl hij enkel op de tribune en in de ziekenboeg zit. Het niveau van die Engelse kranten is dan ook lachwekkend.

Dat Sunderland interesse heeft is natuurlijk een kwakkel. In het begin deed Nuytinck het nog redelijk bij Anderlecht, maar hij komt in het algemeen toch te kort. Hij heeft zeker bepaalde kwaliteiten: hij heeft duelkracht en kopbalsterkte, coacht veel en kan ook behoorlijk uitvoetballen. Daarentegen is hij niet echt snel en wendbaar. Maar vooral zijn positiespel is echt ondermaats. Hij stapt veel te gemakkelijk uit, waardoor er ruimte komt in zijn rug. Dat zie je wel vaker bij verdedigers die van de Eredivisie naar België komen: in Nederland is het bijna altijd man op man, bij ons verdedigt iedereen in zone.

Als ik van hem was zou ik een stapje terugzetten, misschien weer richting middenmoot in Nederland? Voorlopig is hij slechts vierde keuze bij Anderlecht, na Kara/deschacht/heylen (en als puntje bij paaltje komt trekt Hasi nog liever Dendoncker een rij achteruit denk ik).

28 december 2015 om 13:53

Goede analyse van je antwerpfan. Als ik hem was zou ik ook terug naar de middenmoot in NL. Net als Arnold Kruiswijk eerder is Anderlecht een stapje te hoog gebleken.

28 december 2015 om 14:01

Helemaal met je eens, lachwekkend dat iedereen hier In Nederland nog in de mandekking speelt. Dat kan als je druk vooruit zet, maar als je wat achter leunt is zoneverdediging een must.

28 december 2015 om 14:37

Man op man verdedigen is gewoon niet meer van deze tijd. Tegenwoordig kan je haast elke ploeg ter wereld opvangen als je maar gedisciplineerd in zone speelt (op de Barça's, Reals en Bayerns na dan). Dat vraagt natuurlijk wel veel -tactische- training. Ik moet toegeven dat ik haast nooit live naar Nederlands voetbal kijk, maar zelfs in samenvattingen valt de manier van verdedigen op. Het is uiteraard wel aantrekkelijk om naar te kijken, maar het levert weinig resultaat op (zeker Europees, als je tegen ploegen speelt met een andere spelstijl). Die tegengestelde manier van verdedigen is trouwens één van de redenen waarom zoveel spelers het wel goed doen in Nederland en niet in België of omgekeerd (vleminckx, Finnbogason, Kums...), hoewel het niveau van beide competities zeer gelijkaardig is. Het geval Sven Kums is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Bij Heerenveen was hij niet uitzonderlijk, terwijl hij nu bij Gent kapitein is, kampioen werd, opgenomen werd in het Champions League-elftal van de groepsfase en meer dan waarschijnlijk Gouden Schoen wordt. Hij heeft zelf al vaak aangegeven dat hij het gewoon heel vreemd vond om in Nederland continu achter de nummer 10 van de tegenstander aan te hollen, zelfs al duikt die in de hoeken. Bij Gent spelen ze veel meer vanuit zone, wat hem beter ligt.

28 december 2015 om 19:55

Ik sluit me hierbij aan, je ziet vaak dat de Belgische teams het vaak beter doen Europees en niet omdat ze kwalitatief zoveel sterker zijn maar wel omdat ze beter staan. Ik vind mandekking achterhaald en vaak niet goed werken. Wij hebben bij onze club sinds kort ook een nieuwe trainer en hij is toevallig een Belg, sinds zijn komt staan we tactisch veel beter, omdat we eerst een typische "nederlandse school" trainer hadden. Ik zelf vind deze manier van voetballen al veel fijner, alleen is het in het begin heel erg wennen. Zo zie je maar weer dat voetbal bepaald wordt door dit soort belangrijke beslissingen. Ik vind sowieso dat Nederland eens af moet van die "nederlandse school" want het is achterhaald en je gaat er nooit meer iets mee winnen. Voetbal gaat niet meer om schoonheid maar om de punten en als wij als dwaze dat niet willen geloven, dan ga je nog veel verder achteruit. Ik zou sowieso graag een gemengde competitie zien tussen Nederland en België, je krijgt hierdoor een sterke competitie, waardoor jongens als Tielemans, Praet, Bazoer ect. meer weerstand krijgen dus sneller volwassen worden. Hierdoor wordt de competitie sterker en blijven jongens langer, omdat je op een langer termijn meer sponsoren krijgt, meer televisiegeld. Maar dat is natuurlijk weer een ander verhaal en waarschijnlijk niet realistisch maar het zou mij echt heel erg vet lijken.

Matige en geen top speler, misschien moet hij het proberen bij een 2e divisie club. Misschien is Almere-city wel een club voor Brammetje? Zie hem ook wel bij PEC of iets dergelijks. Anderlecht is te hoog gegrepen voor hem.

28 december 2015 om 15:25

Ja ja, almere of pec.. wat een blaaskaak.

OT: van harte welkom in nijmegen hoor bram!

28 december 2015 om 16:54

Bram was erg goed bij Nec, maar met het blessureleed dat hij nu achter de rug heeft en nog steeds moet je hem niet meer terug willen. Voegt momenteel niets toe aan het huidige team. Zijn beste tijd heeft hij hier bij NEC gehad en met wat er na gebeurd is met hem kan je wel stellen dat zijn beste tijd als profvoetballer wel geweest is. Met alle respect voor Bram.

Daarbij opgeteld kan en zal NEC het geld niet willen investeren om bovengenoemde reden.
Liever terugkijken op een mooie periode die al geweest is dan straks terugkijken op een periode waarin hij alleen maar geblesseerd is.

28 december 2015 om 22:26

Blaaskaak? Zijn toch leuke clubs om te spelen of niet??

Waarom uitlachen? Het is toch logisch? Sunderlad draait niet en Bram is ook niet in beste doen ;-) grapje voordat ik gefileerd word

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren