Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekritiseerde United-aanvaller krijgt bijval: ‘Het ging veel te ver’

Laatste update:

Wayne Rooney krijgt de laatste maanden felle kritiek te verwerken in Engeland. De dertigjarige aanvallende middenvelder zou over zijn top heen zijn. Er wordt geroepen om een afscheid bij Engeland, terwijl anderen vinden dat hij moet vertrekken bij Manchester United. Manager José Mourinho zegt volledig achter zijn aanvoerder te staan en neemt het op voor de routinier.

/

Na het voor Engeland teleurstellend verlopen EK in Frankrijk was Rooney al mikpunt van kritiek. Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije (0-1 winst) werd dat nog erger. “Eerlijk gezegd, denk ik dat er een Wayne was voor Slowakije – Engeland, en een Wayne na Slowakije – Engeland”, aldus Mourinho. Bondscoach Sam Allardyce zei voor dat duel dat hij Rooney zag als een aanvaller, maar liet hem spelen als middenvelder. Dat bleek geen succes. “Ik neem Sam niets kwalijk. Wie ik wel wat kwalijk neem zijn de mensen die na Engeland – Slowakije, naar mijn mening, te hard waren voor iemand die een grote speler is in de geschiedenis van het Engelse voetbal, de aanvoerder van Engeland, de topscorer en bijna recordinternational. Het ging veel te ver. Maar hij is een grote kerel en kan dat wel slikken.”

Rooney geniet het volledige vertrouwen van Mourinho. “Hij is mijn aanvoerder en de captain van de club. Hij is de leider van het elftal. De spelers vertrouwen hem en ik vertrouw hem. Hij vertegenwoordigt de club op een fantastische manier, als speler en persoon.”

Had Wayne Rooney na het EK moeten stoppen als international?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang Wayne Rooney zo een grote rol heeft binnen dit elftal, zal United nooit een grote prijs winnen, daar ben ik zeker van. Onze eigen Steven Gerrard die ruimte voor betere spelers en verbetering blokkeert omdat hij een aantal jaren terug fenomenaal was. Is moeilijk te slikken onze concurrentie Eriksen, Silva, de Bruyne, Ozil, Coutinho tot haar beschikking heeft en wij op 10 hebben iemand met de first touch van een muur, draagcirkel van een tractor om over zijn passing nog te zwijgen. Mourinho graaft zijn eigen graf als hij Rooney als sleutelspeler wil gebruiken.

24 september 2016 om 10:03

Waar staat dat hij de sleutelspeler is?
Je noemt een rijtje spelers op die allemaal op de bruyne na misschien (met aguero) geen sleutelspelers zijn, maar gewoon goed. Rooney speelt even minder maar werkt keihard. Tegen city was heel utd drama maar er was er maar 1 die er volop zichtbaar voor ging.
En dat je zijn passing slecht noemt is natuurlijk niet waar.
Ik denk dat utd hem gewoon moet behouden. Komt allemaal goed.

24 september 2016 om 10:09

Captain, aanvoerder, leider van het elftal, en speler die hij vertrouwt duidt daar wel op. Rooney is al sinds 2014 ver beneden niveau en nu werkelijk dramatisch, zijn passing is bijzonder slecht. Behalve die voorspelbare naar Valencia natuurlijk.

24 september 2016 om 10:11

Özil en Coutinho zijn toch wel sleutelspelers van hun clubs? En David Silva heeft andere kwaliteiten maar is zeker niet minder dan De Bruyne.

Maargoed, het gaat hier over Rooney, en Rooney was geweldig op zijn positie maar Van Gaal heeft altijd het idee dat de beste spelers op het middenveld moeten staan. Alleen heeft Rooney zoveel bereikt door in de aanval te staan dat het eigenlijk te bizar is dat Van Gaal dit doet. Rooney is topscorer van Engeland geworden, die zet je gewoon waar hij altijd heeft gespeeld. Of vind je dat het goed komt als Rooney op het middenveld moet blijven staan?

24 september 2016 om 10:15

Maar heeft het ook niet met het elftal te maken. Heel utd draait niet best en rooney is momenteel echt overdreven de zondebok. Op VZ ook joh al die analysten. Bij het natioale elftal ging het heel de kwalificatie reeks prima en na een ek waarin iedereen drama was moet rooney ineens stoppen?? Zelfde als dat Mourinho ineens geen goede trainer is na 3 nederlagen. Het is allemaal zo zwaar overdreven

24 september 2016 om 10:18

Hij haalt wel te ver naar achter die ballen op. Dat vind ik altijd behoorlijk storend. Als ik soms liverpool kijk (dat is niet heel vaak eerlijk gezegd) gaat het daar wel sneller naar voor en heb je over coutinho wel gelijk dat hij wel een soort sleutelspeler is die heel veel en vooral snel voor gevaar kan zorgen.

Tegenwoordig ben je met 30 al een routinier.. die jongen is in de kracht van zijn leven, heeft inderdaad wat ervaring, maar is nog zeker in staat tot twee tot vier jaar topvorm.

24 september 2016 om 10:39

Wel als je vanaf je 16e al regulier speelt in de meest fysieke competitie ter wereld. Rooney is zoveel trager en zwakker dan 5 jaar geleden bijvoorbeeld.

24 september 2016 om 10:59

Heb je ook enig idee waarom dat zo is? Is de PL de laatste jaren opeens fysiek nog sterker geworden dan voorheen? Of doordat hij al op jonge leeftijd zoveel speelde dat zijn lichaam nu al op raakt?

24 september 2016 om 11:20

Dirk Kuijt heeft daar ook gespeeld. Kijk wat hij nou presteert bij Feyenoord. Van de Vaart is dan weer het tegenovergestelde voorbeeld. Zo zie je maar dat elk lichaam anders is en het is niet altijd te voorspellen hoelang iemand mee gaat.

Wat betreft Rooney lijken zijn gloriejaren achter zich te liggen en lijkt zijn niveau zwakker te worden. Het is een groot icoon voor Manchester. Maar als ze slim zijn zorgen ze dat er volgend seizoen een waardige vervanger staat.

Zet Ferguson voor die ploeg en ze worden gewoon kampioen.

Rooney is niet meer de rooney van vroeger. Op 10 vind ik hem gewoon te slecht. Als he dat vergelijkt met andere top teams die hebben oa De Bruyne, Coutinho, Eriksen etc. Gewoon Mata of Mhikitaryian op 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren