Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

15 bekende Nederlandse spelers die binnen nu en vijf maanden transfervrij zijn

Laatste update:

De winterse transferperiode is al even gesloten, waardoor de meeste clubs zich langzaam al richten op de zomer. Sinds 1 januari mogen spelers die uit hun contract lopen officieel in gesprek met andere clubs. Maar welke Nederlanders zitten momenteel zonder club en zijn er komende zomer nog grote spelers gratis op te pikken? Voetbalzone geeft een overzicht van de meest aansprekende namen.

Kenny Tete (Fulham)


Het contract van Kenny Tete bij Fulham loopt komende zomer af, al heeft zijn club de optie om die verbintenis automatisch met een seizoen te verlengen. Het is echter nog maar de vraag of the Cottagers dat gaan doen, daar Tete dit seizoen pas 1.047 minuten in actie kwam, verdeeld over 15 optredens. De 28-jarige Amsterdammer, veertienvoudig international van Oranje, kampt vaak met blessureleed en moet Belgisch international Timothy Castagne voor zich dulden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Marten de Roon (Atalanta)


41-voudig Oranje-international Marten de Roon lijkt bezig aan zijn laatste maanden in Bergamo. De 32-jarige middenvelder van Atalanta speelde sinds 2017 liefst 328 officiële wedstrijden voor zijn huidige werkgever en is nog altijd basisspeler. Dat De Roon gratis op te pikken is kan interessant zijn voor geïnteresseerde clubs, aangezien Transfermarkt zijn marktwaarde nog altijd op zo’n 8 miljoen euro schat. Afgelopen winter werd de naam van De Roon meermaals getipt aan Ajax.

Gijs Smal (FC Twente)


Dat de 26-jarige Gijs Smal niet gaat verlengen bij FC Twente, is een grote domper voor de Tukkers. De aanvallende linksback lijkt te mikken op het eerste buitenlandse avontuur in zijn carrière. Over interesse heeft Smal niets te klagen, daar onder meer Rangers FC hem dolgraag zou willen overnemen. Mogelijk gaat de linkspoot dus aan de slag bij de 55-voudig kampioen van Schotland.

Davy Klaassen (Internazionale)


Het avontuur van Davy Klaassen (30) bij Internazionale is op individueel vlak nog niet bepaald een succes te noemen. De 41-voudig international kwam tot dusver slechts 247 minuten in actie, verdeeld over 12 optredens. De kans lijkt dan ook klein dat Inter gebruikmaakt van de eenzijdige optie om het contract van Klaassen te verlengen. Wel ziet het ernaar uit dat de middenvelder na de Supercoppa ook de Serie A-titel aan zijn palmares mag toevoegen. Verder is Inter nog in de race voor de eindzege in de Champions League.

Klaassen slaagt er nog niet in om een belangrijke speler te worden bij het uitstekend presterende Internazionale.

Dani de Wit (AZ)


AZ neemt komende zomer na vijf seizoenen afscheid van Dani de Wit. De 26-jarige Hoornaar speelde al 176 wedstrijden in dienst van de Alkmaarders, waarin hij goed was voor 42 doelpunten en 21 assists. Het is goed mogelijk dat het jeugdproduct van Ajax zijn opties voornamelijk buiten de landsgrenzen gaat overwegen, daar hij volgens zaakwaarnemer Guido Albers kan rekenen op sluimerende interesse vanuit de Premier League, Serie A, Major League Soccer en Championship.

Isaac Babadi (PSV)


Toptalent Isaac Babadi (18) is dit seizoen uitgegroeid tot een hoofdpijndossier voor PSV. Hoewel de Nijmegenaar meerdere verbeterde contractvoorstellen kreeg, heeft de technicus nog altijd niet getekend voor een langer verblijf in Eindhoven. Transfermarkt schat Babadi’s marktwaarde momenteel op 4 miljoen euro, maar het toekomstige bedrag dat PSV lijkt mis te lopen bij een gratis vertrek kan weleens veel hoger uit gaan vallen.

Joshua Brenet (FC Twente)


De 29-jarige Joshua Brenet was in het verleden actief in de Bundesliga (TSG Hoffenheim), maar beleefde sinds januari 2022 een succesvolle terugkeer in de Eredivisie bij FC Twente. Na dit seizoen lijken de wegen van de Tukkers en Brenet te scheiden en het is goed mogelijk dat hij uitstekend in de markt ligt. Met zijn aanvalsdrift kan de vleugelverdediger uit Kerkrade voor vele (Europese) clubs een zeer interessante versterking zijn.

Hans Hateboer (Atalanta)


De Roon is vermoedelijk niet de enige Nederlander die komende zomer na een lang dienstverband vertrekt bij Atalanta. Zijn geliefde collega, Hans Hateboer, beschikt eveneens over een aflopend contract. De dertigjarige vleugelverdediger speelde de afgelopen jaren liefst 229 officiële duels namens Atalanta, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en 21 assists. Hateboer, dertienvoudig international van Oranje, kwam voor zijn avontuur in Italië enkel uit voor FC Groningen.

Voor De Roon (links) en Hateboer (rechts) lijkt er een einde te komen aan een prachtig avontuur in Italië.

Thom Haye (sc Heerenveen)


Even leek het erop dat Thom Haye (29) sc Heerenveen afgelopen winter zou verlaten. Het Italiaanse Como bracht een bod van 700.000 euro uit op de sterkhouder van de Friezen, die echter weigerden om mee te werken. Haye’s huidige marktwaarde bedraagt volgens Transfermarkt liefst 3 miljoen euro, waardoor de houding van Heerenveen enigszins begrijpelijk is. De andere kant van de medaille is wel dat de Amsterdammer komende zomer helemaal niets meer gaat opleveren, wanneer Haye de deur van het Abe Lenstra Stadion na enkele dienstjaren transfervrij achter zich dicht trekt.

Shurandy Sambo (PSV)


Velen hadden verwacht dat Shurandy Sambo dit seizoen definitief zou doorbreken bij PSV, maar niets is minder waar. De 22-jarige rechtsback komt onder trainer Peter Bosz nauwelijks aan de bak bij de koploper van de Eredivisie. FC Utrecht hoopte Sambo afgelopen winter al op te pikken in het Philips Stadion, maar de rechtspoot gaf de voorkeur aan een seizoenseinde met PSV. Eind juni kan hij de Brabantse topclub na vijftien trouwe dienstjaren transfervrij verlaten.

Jaïro Riedewald (Crystal Palace)


Het avontuur van Jaïro Riedewald bij Crystal Palace lijkt na zeven seizoenen te eindigen. De 27-jarige linkspoot uit Haarlem speelde sinds zijn komst 91 officiële duels namens the Eagles, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 1 assist. Riedewald, die bij Ajax ooit te boek stond als groot talent, kan zich opmaken voor het volgende hoofdstuk in zijn carrière. Is deze veelzijdige drievoudig international van Oranje nog een versterking voor zijn jeugdliefde?

Timothy Fosu-Mensah (Bayer Leverkusen)


Voor Timothy Fosu-Mensah (26) geldt eigenlijk hetzelfde als voor Riedewald. De rechtsbenige verdediger was de afgelopen jaren actief in een absolute topcompetitie, al is het aantal wedstrijden dat hij daadwerkelijk heeft gespeeld voor Bayer Leverkusen minimaal. De Amsterdammer speelde dit seizoen nog geen minuut voor de Duitse koploper. De totale teller namens die Werkself staat sinds januari 2021 pas op dertig officiële wedstrijden.

Fosu-Mensah vertolkt een anonieme rol in het huidige succes van Bayer Leverkusen.

Kevin Strootman (Genoa CFC)


46-voudig international Kevin Strootman werd afgelopen zomer hevig gelinkt aan een terugkeer naar Sparta Rotterdam. Dit seizoen komt de 34-jarige controleur uit Ridderkerk nog regelmatig aan spelen toe bij Genoa in de Serie A. Toch schijnt Strootman de droom te hebben om zijn carrière af te sluiten in Nederland, waardoor de deuren van Het Kasteel nog altijd op een kier staan.

Anwar El Ghazi (nu al clubloos)


De 28-jarige Anwar El Ghazi zit al sinds begin november zonder club, nadat hij vanwege meerdere berichten op sociale media over het conflict tussen Hamas en Israël werd ontslagen door FSV Mainz 05. Momenteel traint de buitenspeler individueel, in afwachting van een nieuwe uitdaging. El Ghazi liet vorig seizoen bij PSV zien dat hij met zijn voetballende kwaliteiten en ervaring nog altijd van waarde kan zijn.

Jean-Paul Boëtius (nu al clubloos)


Voormalig toptalent Jean-Paul Boëtius trainde dit seizoen meerdere keren mee bij Sparta. De 29-jarige Rotterdammer besloot na zijn trainingsstage om niet definitief in zee te gaan met de huidige nummer acht van de Eredivisie. Zodoende zit Boëtius na ruim zeven maanden nog altijd zonder club. Het is vooralsnog onbekend op wat voor uitdaging hij wél zit te wachten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strootman terug naar Sparta zou wel echt een mooie transfer zijn vind ik. Na heel veel gesukkel heeft Strootman de draad ook redelijk opgepakt overigens, hij speelt dit seizoen eigenlijk altijd wel als hij fit is bij Genoa volgens mij. Eeuwig zonde overigens hoe de carrière van Strootman verlopen is, die had de absolute top of net daaronder wel kunnen bereiken denk ik. Bij een heel aardig Roma toch een paar jaar de beste of één van de beste geweest, veelvuldig gelinkt aan de Engelse top en zonder die knieën van hem was het ook wel tot een transfer gekomen denk ik.

Voor de rest klopt het in mijn hoofd overigens echt niet dat Klaassen een net zo oud is als Hateboer en al helemaal niet dat hij maar vier jaar scheelt met Timothy Fosu-Mensah:0 Laatstgenoemde zou overigens ook voor best wat clubs in Nederland een versterking zijn, maar ik denk dat hij dat zelf niet wil. Hij is te blessuregevoelig voor de top-3, maar je ziet aan zo'n Sandler bij NEC dat een stapje omlaag qua niveau ook wel wat met je fitheid kan doen, die is ook voor het eerst in zijn carrière een seizoen lang blessurevrij

23 februari 2024 om 11:47

Volledig met je eens over Strootman. Eeuwig zonde, want wel echt een harde werker op het veld.

23 februari 2024 om 12:00

Strootman zat op ongeveer hetzelfde niveau als Wieffer nu voor zijn blessures. Eeuwig zonde want die man was mooie stappen aan het maken.

23 februari 2024 om 17:24

Hahaha houd toch op man! Strootman in zijn prime was veel verder dan Wieffer nu...

Klaassen, Tete, Fosu-Mensah, Hatenboer, de Roon, Babadi en Smal zou ik als Ajax zijnde toch extra in de gaten houden. Valt me op dat het veel rechtsbacks zijn in deze lijst, maar deze spelers kunnen allemaal wel iets brengen bij Ajax. Uiteraard niet allemaal en je gaat er de CL niet mee winnen, maar om een beetje herkenbaar spel erin te slijpen prima vulling voor de selectie.

24 februari 2024 om 16:47

Wanneer was de laatste keer dat Fosuh Mensah speelde? Je hebt geen idee wat zijn niveau momenteel is, dus hoe kan je weten of hij Ajax wel iets brengen kan.

Klaassen vraagt veel te veel salaris voor wat hij brengt. Met alle middenvelders die er al bij Ajax lopen zullen ze alleen een middenvelder halen die echt wat toevoegd. Zo n speler is Klaassen duidelijk niet.

Ajax heeft geen "vulling voor de selectie" nodig, maar spelers die het elftal direct beter maken. De bovengenoemde spelers zullen ook een te hoge salaris vragen om bij Ajax reserve te spelen. Daarnaast zullen spelers als Tete, Fosu-Mensah, Hateboer en de Roon niet komen als aanvulling, maar alleen als een plek in de basis reëel is. Die jongens spelen in grotere competities dan de Eredivisie, dus als ze terugkomen naar de Eredivisie geen ze echt niet voor een plekje op de bank. Zelfs niet bij Ajax. Alleen een Klaassen misschien.



23 februari 2024 om 11:58

Wel benieuwd goed Timothy Fosu-Mensah eigenlijk is of nog is. Hij leeft voor mijn gevoel nog steeds op een handje vol goede wedstrijden onder Van Gaal, haalde daarmee zelfs Oranje, mede door zijn blessures heeft hij daarna nooit echt iets laten zien of kunnen laten zien.

Geen idee wat hij wil, maar ik kan me bijna niet voorstellen dat er nog veel clubs in de top 5 competities op hem zitten te wachten. Ik meen dat hij ook vooral bij Leverkusen kwam omdat Bosz hem kende en ze hem bijna gratis op konden halen.

23 februari 2024 om 17:26

Staat idd al even stil, maar kan zowel rechtsachter, centraal achter als CVM. Zou het transfervrij wel durven als Ajax zijnde. Was toch een aanzienlijk talent ooit.

23 februari 2024 om 18:15

Ooit is alleen inmiddels helaas 8 jaar geleden.
Buiten die paar wedstrijden in United onder van Gaal, heb ik hem alleen hier bij Fulham zien spelen, dat seizoen was hij niet best en in een Fulham wat redelijk kansloos degradeerde was hij meestal nog 2e of 3e keus. Zijn wedstrijd fitheid zal daar tussen zijn blessures door niet natuulijk niet mee geholpen hebben.

Ik weet niet of Ajax in een positie zit waarin ze een blessure gevoelig vraagteken waarvan niemand weet hij goed hij is moeten halen. Je hebt nu al 5 of 6 backs in de selectie waarvan er geen een is die echt voldoet en 2 spelers rechts centraal die niet voldoen. Als goedkope backup is hij misschien een optie, maar ik zou voor iets meer zekerheid kiezen.

25 februari 2024 om 02:46

Sutalo zou je niet kunnen slijten verwacht ik dus als je Fonsu kan halen als back up ipv Medic. Indien Fonsu fit blijft en zich ontwikkeld speelt hij Sutalo eenvoudig uit de basis.

Vooral Tete zie ik graag komen. Dan heb je een ervaren en verdedigend solide rechtsback en in Sosa een linksback die veel opstoomt.

Wie ik mis in dit lijstje (is geen Nederlander) is Eriksen.. Die zou ik graag naar Amsterdam halen!
Middenveld geloof ik verder wel bij Ajax met Boomen, Vos, Henderson, Hlynnson

Wat talent op de flanken zou ook heel fijn zijn. Tenzij Godts en Axel snel blessure vrij zijn en het gaan laten zien?!

26 februari 2024 om 16:25

@trobiii Ik denk zelf dat ze Sutalo komende zomer voor een vergelijkbaar bedrag als het aankoop bedrag weer kunnen verkopen.

Veel clubs zien toch een relatief jonge kroatisch international, die misschien in een volledig uit balans Ajax niet tot zijn recht komt. Het zelfde geld voor Sosa. En ook Akpom en Forbs zullen ze dankzij hun homegrown status wel weer voor een redelijk bedrag kunnen verkopen.

De dure aankopen waar ze eerder nooit meer veel voor terug gaan zien lijken me Avilla en Mikautadze.

Strootman en de Roon terug naar Sparta als opvolgers van de Guzman en Kitolano zou echt wel mooi zijn.

23 februari 2024 om 12:24

Kitolano is wel aanzienlijk sneller dan een Strootman of een De Roon. Ik denk dat je dan iets te snel wordt uitgelopen op het middenveld. Strootman speelt nu op z’n best als hij de middencirkel niet uit hoeft en ondanks dat De Roon veel meters maakt op het middenveld, is hij niet heel snel.

Vanuit Ajax-perspectief zitten hier misschien wel wat leuke, goedkope opties tussen voor de wederopbouw! Tete, Smal en Babadi bijvoorbeeld? De Roon hoeft niet meer met Henderson in je gelederen. Hateboer past niet bij het systeem. Fosu-Mensah en Riedewald vind ik moeilijk te beoordelen, gezien de weinige speeltijd

23 februari 2024 om 12:30

Niet persoonlijk naar jou, maar als er meer reacties komen (en ergens voel ik ze aankomen) dat Tete een optie is voor Ajax dan snap ik er echt niets meer van.

Afgelopen zomer vond bijna iedereen Dest niet goed genoeg voor Ajax en lachten we ons dood dat hij naar PSV ging (daar deed ik overigens niet aan mee).... en nu willen we Tete?

23 februari 2024 om 12:38

Moet je nagaan hoe snel we gezakt zijn. Hoe je het wendt of keert, Tete is beter dan Gaaie. Dus je zou er op vooruit gaan. Of je hoger moet en kan inzetten, is een 2e natuurlijk

23 februari 2024 om 23:40

Ik denk dat er genoeg Ajacieden waren die Dest(en Lang en Bosz) graag zagen komen afgelopen zomer. Wat had de wereld er anders uit kunnen zien als Mislintat niet langs was gekomen. Helaas is dat niet zo, en nu moeten we misschien gewoon uit deze transfervrije vijver vissen. Ze spelen allemaal niet veel, maar Klaassen zou ik graag terug zien komen, en Tete, Riedewald, Fosu Mensah, mogen het ook komen proberen. Het is bijna gratis en slechter dan wat we nu hebben lopen kan bijna niet. Eigenlijk zelfs El-Ghazi, dan hadden Banel, Martha en Hlysson niet op RB hoeven spelen. Babadi contracteren zou top zijn maar dat zie ik niet gebeuren.

24 februari 2024 om 01:13

Tete heeft meer gepresteerd in het buitenland dan Dest dus geen idee wat je precies probeert te zeggen. Heeft het bij Fulham gewoon meer dan prima gedaan/

24 februari 2024 om 04:55

En dan nog erger. Zouden deze spelers nu uberhaupt naar Ajax willen? Ik zie hem hier boven Smal noemen, maar die speelt bij een club dat beter presteert dan Ajax.
Babadi schijnt al onderweg naar Feyenoord te zijn wat weer CL gaat spelen.

24 februari 2024 om 04:56

Bijna gratis?
Je vergeet even de salarissen wat deze gasten verdienen he. Ze zullen vast niet voor minder dan 1.5 mil per jaar naar Ajax komen hoor.

24 februari 2024 om 07:01

Klaassen met de Brobbey van dit moment maakt er gewoon 20

24 februari 2024 om 15:35

Bijna gratis ja, stel dat Riedewald(die heb je eigenlijk niet echt nodig, cvm positie is goed bezet, en we hebben Hato lcv) voor 2mil per jaar komt met een contract van 2 jaar. Schrijf je 4 miljoen af. Dat is voor een club als Ajax die meer dan 20 miljoen aan Zagreb betaalde voor Sutalo toch bijna gratis ? Tete zal wellicht wat meer vragen maar dan nog.. Verdedigend is Tete zo sterk dat zou in dit elftal zeker niet misstaan. Klaassen zou ik zelfs voor 4 mil per jaar terug halen. Wat mis ik die man. Die had met de aanvoerdersband om zelf wel komen helpen achterin. Om vervolgens de 1-0 te maken aan de andere kant. Een speler kopen die Ajax direct beter maakt gaat meer dan 25milnoen kosten. Dus zijn alleen de salarissen toch bijna gratis

24 februari 2024 om 15:40

Tete is verdedigend juist heeeeeeeeeel erg zwak en aanvallend voegt hij ook nauwelijks iets toe.

24 februari 2024 om 21:01

Grapje toch Musi?

Ik snap niet hoe Boëtius zeven maanden zonder club zit. Dan heb je toch wel een slechte zaakwaarnemer. Is jarenlang relevant geweest in een topcompetitie.

23 februari 2024 om 12:52

Hij kan vast wel ergens tekenen als hij dat zou willen. Sparta wilde hem volgens mij beste een contract geven voor een half jaar. Denk dat hij een redelijk fors salaris wil.

Ajax moet gewoon kijken of je er met een je mettransfervrije speler op vooruit gaat of niet. Kan Riedewald als linksback dan doen. Ook kan hij stand in zijn voor Henderson. Tete is beter dan Gooijer en mag het uitvechten met Rensch op de rechtsback. Babadi op 10 mag het uitvechten met Hlynsson. Dan houd je geld over voor een rechtsbuiten en eventueel een linksback. Zo jammer dat Mishouy zijn contract niet wil verlengen.

24 februari 2024 om 03:16

Kans is groot dat babadi naar feyenoord gaat zo'n 80%

24 februari 2024 om 04:58

Helaas voor jou is Ajax niet meer zo relevant als dat het was.
Europees voetbal is volgend seizoen niet zeker, dus dan zullen deze spelers niet komen!

25 februari 2024 om 08:16

Ik mag toch hopen dat de rechtsback die gehaald wordt Rensch er lachend uitspeelt... dat die dwijl nog als optie wordt gezien op rechts door zo veel mensen blijft me verbazen

Ik vind het onbegrijpelijk dat Boetius liever een seizoen zonder club zit, dan dat hij een stapje terug doet en een jaar bij Sparta gaat spelen.

Mensah en riedewald psv versterken zou mooi zijn

Brenet is wel topclub waardig, ik hoop dat Ajax hem oppikt dan is hun back probleem gelijk opgelost. Hij heeft op CL niveau gespeeld , kan op links en rechts spelen en sinds zijn komst bij Twente draait de club boven in mee. Hij is zonder twijfel de moter van Twente.
Ik heb hem altijd een goeie back gevonden.

23 februari 2024 om 23:56

Nou je mag hem hebben

24 februari 2024 om 03:34

Ben je nu cynisch? Brenet is aanvallend prima, maar verdedigend zwak. Vorig seizoen werden zijn verdedigende blunders ruim gecompenseerd door zijn aanvallende bijdragen, maar dit seizoen is het ook aanvallend niet bijzonder wat hij laat zien. Ik zou Brenet graag in willen ruilen voor Sambo.

Ajax moet Hateboer en Klaassen halen. Fosuh Mensah zou ook interessant zijn. Dan heb je een solide defensie. Klaassen was echt perfecte schakel tussen middenveld en aanval. Achter Brobbey ideale man.

Even een beetje off-topic, maar: ik vind het een beetje eng om Klaassen met zo'n volle haardos te zien. Wie is die man?!

Maar goed, wat deze lijst betreft, zou ik Babadi wel bij Ajax willen zien. Voor de rest zou Ajax wat mij betreft niet moeten gaan, in de meeste gevallen vanwege de combi leeftijd en restwaarde. Natuurlijk hebben sommige spelers ook directe waarde vanwege hun kwaliteit, maar dan denk ik eigenlijk alleen aan De Roon op wiens plek Henderson nu staat. Daarbij komt dat Ajax vanwege het salarishuis sowieso eerst zal moeten verkopen voordat ze kunnen denken aan bijvoorbeeld Hateboer (beter dan Gaaei en Rensch).

23 februari 2024 om 21:46

Eens met je punt over Babadi. Hij lijkt mij beter op 10 dan de spelers die er nu staan.
Van de andere namen zou ik Brenet of Hateboer graag zien komen. Die kunnen nog zeker 2-3 seizoenen mee als rechtsback. Dat geeft Ajax de kans om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe rechtsback, of er kan een talent rustig worden gebracht.

25 februari 2024 om 02:54

Let wel op Unuvar komt ook weer terug en vind ik niet perse minder dan Babadi. Daarnaast heb je met Hlynnson al een talent lopen en ben je meer gebaad bij “senioriteit” in je club.

Een middenveld met: Henderson - Boomen en Klaassen is niet heel sprankelend, maar wel zeer ervaren en solide! Met flitsende buitenspelers en een Brobbey die ballen vast houd zou dat zomaar interessant kunnen worden icm een goede coach.

25 februari 2024 om 13:59

Ik vind Unuvar op dit moment minder dan Babadi. In de jeugd liet Unuvar het meer zien, maar helaas komt hij voor de senioren nog tekort. Babadi heeft de pech met Saibari en Tillman voor zich en het feit dat hij niet wil verlengen werkt ook niet in z'n voordeel gelet op speelminuten.
In het middenveld dat jij schets zit weinig snelheid en niemand met een echte actie. Zie dan liever Eriksen komen i.p.v. Klaassen, maar alsnog heeft Babadi mijn voorkeur.
Een goede coach is zeker nodig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren