Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begeerde Kashia leverde twintig procent van salaris in wegens ‘clubliefde’

Laatste update:

Guram Kashia speelt sinds 2010 voor Vitesse en in de afgelopen jaren is de dertigjarige verdediger uitgegroeid tot icoon van de club. De aanvoerder uit Georgië zegt in gesprek met de Gelderlander dat hij van de club is gaan houden: "Het is mijn club. Ik voel de warmte van de fans, baal van verlies. Ik ben thuis in Arnhem."

"Ik heb in 2015 uit clubliefde uiteindelijk fors aan salaris ingeleverd. Ik ging er bij Vitesse met mijn nieuwe contract meer dan twintig procent op achteruit. Dat is veel geld, hè", aldus de ervaren stopper, die toegeeft dat het bij een dergelijke aanbieding 'wikken en wegen' is. "De club wilde niet van mij af. Het was helemaal geen motie van wantrouwen. Het was bittere noodzaak voor Vitesse om de kosten omlaag te brengen."

Kashia kon de Arnhemmers toen achter zich laten, want er was concrete interesse uit België. "Ik had toen kunnen zeggen: ‘Ik ga weg’. Maar uiteindelijk lag er bij Vitesse voor mij het beste bod. Ik heb gekeken naar de omstandigheden waarin ik zat. Naar de faciliteiten. Het verhaal van Vitesse. Dat was beter dan ik elders kon vinden."

Verwacht jij dat Guram Kashia zijn carrière gaat afsluiten bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wegens clubliefde... en dan staat er in de laatste alinea dat het beste aanbod simpelweg gewoon van Vitesse kwam. Natuurlijk blijf je dan bij Vitesse als zij het meeste geld boden. Komt er een Georgische topclub die hem het dubbele kan betalen pakt hij waarschijnlijk nog het eerste vliegtuig. Beetje onzin dus, daarbij geloof ik wel dat hij het echt naar zijn zin heeft in Arnhem.

25 april 2018 om 10:22

Club liefde is er bijna niet meer maar bij Kaisha geloof ik het zeker!! Mengt zich onder de supporters is vaak te vinden op de korenmarkt waar hij rustig een praatje maakt en wat drinkt met je. Cardio training van de ene brug in Arnhem naar de ander en onderweg altijd tijd voor mensen die hem aanspreken. Dit is wel echt zijn cluppie 👊🏻

25 april 2018 om 11:23

Klopt! Ik zeg ook dat ik echt geloof dat hij het enorm naar zijn zin heeft daar. Met zo veel duels is het ook wel een echte clubman.

25 april 2018 om 10:23

Waar staat er namelijk dat Vitesse meer geld bood?

25 april 2018 om 11:30

We kunnen er toch wel vanuit gaan dat het salaris in Arnhem hoger is of misschien gelijkwaardig, daarbij is hij aanvoerder van Vitesse en heeft zijn familie in Nederland. Clubliefde oke, maar dat is natuurlijk niet de reden waarom hij inlevert. Die man is toevallig in Arnhem beland, hij heeft het gewoon enorm naar zijn zin daar, begrijpelijk ook.

25 april 2018 om 11:35

Dat is een aanname. De top in België verdiend sowieso beter. Of die clubs interesse hadden is natuurlijk gissen.

25 april 2018 om 18:45

Alleen Anderlecht betaald echt meer dan de Nederlandse clubs, daarbij is het gemiddelde salaris in Nederland 278000 en in België 254000.

25 april 2018 om 10:25

Wellicht ten overvloede.. maar je mag deze man onderhand wel een Vitesse icoon noemen. Inmiddels met 150 andere spelers om zich heen gespeeld en toch trouw blijven aan de club.. Bovendien zal hij echt niet misstaan in de Championship... Kan jouw cluppie nog een voorbeeld aan nemen club mannen als Kashia

25 april 2018 om 12:09

150 andere spelers? Overdrijveen is ook een kunst. Vitesse had juist relatief weinig wijzigingen in de beste 15 spelers vergeleken bij de andere eredivisieclubs.

25 april 2018 om 10:26

Er staat 'het beste aanbod kwam van Vitesse', niet financieel het beste aanbod. Hij zal in die beslissing ook een hoop andere dingen meewegen. Oke, ik lever 20% salaris in maar ik en mijn gezin voelen zich thuis in Arnhem, ik heb hier al een huis, ik heb hier vrienden wonen en ik ben van de club Vitesse gaan houden. Dan kan er wel een Belgische club met zijn initiële salaris op de proppen komen maar dan kan ik me goed voorstellen dat hij het voor 80% ook prima vind in zijn vertrouwde omgeving!

25 april 2018 om 10:31

Vind deze gast ook echt een Vitesse-beest. Mooie kerel en het bewijs dat een (beetje) clubliefde gewoon bestaat.

25 april 2018 om 10:30

vitesse bood niet het meeste geld. het bod omving ook om de omstandigheden (leefomstandingheden in Arnhem, waardering van de fans, facaliteiten etc) wat mee hebben gespreeld

25 april 2018 om 10:33

Wat een reactie, doordrenkt van jaloezie... Voor hem lag het beste bod bij Vitesse ? Wie zegt dat dat financieel is ? Hij is gelukkig met zijn gezin in Arnhem en waarschijnlijk is hem al een voorname rol na zijn actieve carriere toegzegd.

Overigens zou je willen dat er zo'n trouwe klasbak rondliep in Nijmegen....

25 april 2018 om 11:34

Misschien heb ik het in de verkeerde context geplaatst. Maar clubliefde oke, maar dat is natuurlijk nooit de reden waarom hij zo veel geld heeft ingeleverd. Wij hebben Wisgerhof, Gentenaar en van Eijden gehad. Twee echte clubmannen en een speler die NEC heel lang gediend heeft. Bij een beter aanbod en een stap omhoog verlaat je dan gewoon de club. Ik vind het een beetje populistisch gebral. Al geloof ik van harte dat die man het enorm naar zijn zin heeft en aanvoerder en echt een publiekslieveling is. Maar jaloezie, nee hoor, ik hoef niks te hebben wat ze bij Vitesse hebben, behalve Eredivisie voetbal

25 april 2018 om 12:23

Ook niet de status van de nummer #1 van Gelderland? Is best prima hoor .

25 april 2018 om 13:40

Een club die zelf de broek niet omhoog kan houden kan geen nummer 1 van Gelderland zijn

25 april 2018 om 13:47

Wel als er maar 1 Gelderse club überhaupt op het hoogste niveau speelt toch?

25 april 2018 om 13:49

Zonder Broekhoorn konden jullie ook de broek niet ophouden...

25 april 2018 om 15:52

Kom dan met bewijzen NUFC... Boekhoorn betaald wel eens een speler en via constructies salarissen. NEC heeft nooit aan de afgrond gestaan, Vitesse bestond waarschijnlijk niet eens meer zonder die overname.

25 april 2018 om 10:51

20% is veel hoor. Guram is een solide verdediger die meer had kunnen verdienen bij een andere club. Niemand kijkt meer naar status, Alleen geld. Dus mooi om te zien dat hij blijft, Ik geloof m wel

25 april 2018 om 12:07

Lees even wat er staat NEC. Er staat dat het overall plaatje van Vitesse het beste was, niet dat het salaris het beste was...

Kashia is een waardig aanvoerder van ons team en uithangbord van onze club.

Geweldig dat een buitenstaander zo happy is bij onze club.

Kashia is niet altijd de beste speler, maar wel een echte leider, die warmte heeft voor de club en de supporters. En die nieuwelingen bij ons op z'n gemak stelt. Wat mij betreft blijft hij nog jaren aan de club verbonden !

Ook als NEC supporter heb ik veel respect voor Kashia. Heeft zich al die jaren dat het een duiventil bij Vitesse was gedragen als een boegbeeld voor de club en is de club steeds trouw gebleven. Daarnaast zal hij altijd voorop in de strijd gaan. Ik geloof echt wel dat hij in al die jaren een soort van clubliefde heeft ontwikkeld ook al is hij buitenlander en zal hij voordat hij werd aangetrokken geen enkel gevoel bij de club hebben gehad. Dit soort spelers zou iedere club graag willen hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren