Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begeerde Barça-speler blijft ondanks samenzweringen ‘1000 procent zeker’

Laatste update:

Ousmane Dembélé gaat geen transfer maken deze zomer. De aanvaller van Barcelona, die onlangs wederom geblesseerd raakte, werd in verband gebracht met een vertrek uit het Camp Nou, aangezien hij nimmer voor langere tijd heeft weten te imponeren. Zaakwaarnemer Moussa Sissoko laat in een statement weten dat Dembélé nergens naartoe gaat.

"Ik wil in heldere bewoordingen de situatie van Ousmane Dembélé duidelijk maken. In tegenstelling tot de berichtgeving en speculaties in de media heeft Ousmane geen enkele seconde de intentie gehad om Barcelona te verlaten. Dat is al een aantal maanden zo en er is niets veranderd in onze visie. Ousmane voelt zich perfect bij de club en blijft vastberaden om er op de lange termijn te slagen."

"Ondanks het feit dat diverse grote Europese clubs hem hebben benaderd, is Ousmane ervan overtuigd dat hij deel uitmaakt van de allergrootste club en dat er alles bij de club aanwezig is voor hem om te kunnen excelleren. Ousmane is zich bewust van de dingen die hij moet doen om te slagen. Jammer genoeg heeft zijn blessure roet in het eten gegooid. De gretigheid was er, aangezien hij zich een week eerder dan gewenst had gemeld in de voorbereiding van Barcelona."

"Hij is er alles aan gelegen om zo snel mogelijk terug te keren om te kunnen reageren op de ongefundeerde samenzweringen die op oneerlijke wijze zijn imago beschadigen. Zijn vastberadenheid wordt op geen enkele wijze bedreigd door wat mensen zeggen over mogelijke transfers. (...) Ousmane is een man van Barcelona en zal dat duizend procent zeker blijven. Mét het verlangen om de clubkleuren te blijven eren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi zo ! Hopen dat hij snel weer fit wordt en gewoon weer lekker kan gaan voetballen. Gun het deze jongen van harte, echg een pracht voetballer.

20 augustus 2019 om 22:01

Kan heel goed voetballen maar je hebt er niks aan als je steeds geblesseerd bent. Weet niet waar het aan ligt maar maar hij speelt maximaal 2 maanden en hij ligt er weer uit. Echt wel een miskoop.

20 augustus 2019 om 23:15

heb anders weinig prachtige dingen van hem geziena afgelopen 2 jaar.

Dit wordt die nieuwe held van Barça, als hij zijn mentaliteit verbetert. Deze speler heeft alles: snelheid, techniek, goed schot en is ook nog 2 benig.

20 augustus 2019 om 22:02

Ja daar ben ik het mee eens. Maar als deze blessures blijven gaat dat nooit lukken.

20 augustus 2019 om 22:03

Dat klopt. Laten we hopen dat dit geen structureel probleem gaat worden

20 augustus 2019 om 22:20

De nieuwe held die nog geen bal kan aannemen? Als een paard met oogkleppen op de sprint inzet? Deze jongen is zo overschat en blessuregevoelig. Ik zie hem niet slagen bij Barca.

20 augustus 2019 om 22:31

Dembele en techniek? Blind renpaard is het.

Nu nog een andere trainer die het potentieel eruit kan halen!

ik denk dat er iets mis gaat in de warming up hoe kan hij dan zo vaak geblesseerd raken aan zijn hamstring.
voor de rest een mooie gozer.

20 augustus 2019 om 23:18

In de warming up? je maakt een grapje zeker.
Het kan aan zijn dieet liggen of zijn spieren kunnen het gewoon niet aan.

Messi had een soortgelijk probleem als tiener 17-19 jarig leeftijd.
Hij pakte het probleem aan door zijn dieet te veranderen en onder guardiola's strenge toezicht werden alle frisdrank automaten de club uitgegooid.
En dat was een wereld van verschil.

Dus of Dembele is niet proffesioneel genoeg om als een topsporter te eten of zijn lichaam kan het simpelweg niet aan.
Beide zijn geen goed nieuws

Ik vind deze gozer zo enorm wisselvallig, komt op mij te vaak veel te onbezonnen over.

Laat vaker het niet zien dan wel.. snap wel waarom Barca hem niet meer wil na 2 seizoenen..

Huh, moussa Sissoko is toch die middenvelder van Tottenham

On: hij heeft echt een te gekke chemistry met de jong op het veld. En die gaat alleen maar beter worden! Goed dat hij blijft, snel weer fit worden en genieten van die 2.

Verkoop deze jongen toch. Dit gaat hem niet worden. Laat regelmatig leuke dingen zien maar gewoon te weinig voor wat vereist wordt. Heeft Barca vorig jaar gewoon de CL gekost door zo slap om te gaan met die laatste kans in Camp Nou. Veel te weinig overzicht en de blessuregevoeligheid helpt ook niet mee. Is meer gebaat bij een team dat meer ruimte krijgt. Wisselen voor Neymar wanneer dat kan!

Lijkt me dat Neymar dan definitief niet komt deze zomer. Barcelona heeft niet het geld om ook nog Neymar aan te trekken, zonder spelers weg te doen.

20 augustus 2019 om 23:58

Huurdeal kan nog. Anders heeft barca inderdaad te weinig geld.

21 augustus 2019 om 01:11

Volgens de betrouwbare bronnen heeft PSG een huurdeal geweigerd, aangezien ze zelf ook veel geld willen hebben om Neymar dan te vervangen. Zonder dat geld kunnen ze dat niet.

21 augustus 2019 om 01:16

Als PsG onrealistische verwachtingen blijft houden dan gaat niemand neymar halen.
Zitten ze lekker met een speler die weg wil

Natuurlijk wilt die niet weg, waarom weg gaan als je toch niet zo ambitieus bent over je voetbalcarrière en tegelijkertijd miljoenen kan verdienen door halve seizoen lekker op de bank Fortnite te spelen omdat je geblesseerd bent. Hij moet eens wat begeleiding krijgen en wellicht zijn voedingspatroon aanpassen als dat eventuele impact heeft op zijn blessures. Sommige spelers houden daar niet veel rekening mee.

21 augustus 2019 om 04:11

Hou toch eens op met iedereen na praten. Dembele was de eerste die terug was van zijn vakantie om op tijd fit te raken. Het is een introvert persoon, fransman. Die spreken de talen niet dus lijkt het meestal of de beste man een ongeintresseerde houding heeft. Robben was ook een topatleet, misschien kunnen zijn spieren het gewoon niet aan.

Robben 2.0 met een kapot slechte instelling...
meld blessures niet, speelt Fifa tot middernacht...gaat hem niet worden deze gast!
Heeft alle kwaliteiten en problemen in huis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren