Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begeerde aanvaller hakt knoop door: ‘Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf’

Laatste update:

Steven Bergwijn is gewild. De aanvaller van PSV zou volgens verschillende media, waaronder De Telegraaf, op de radar staan van onder meer Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur. Daarnaast zou er ook interesse zijn vanuit de Bundesliga, Serie A en Ligue 1. Bergwijn laat aan Voetbal International echter weten dat hij komend seizoen bij de landskampioen blijft.

Bergwijn geeft aan dat hij uitgerust en topfit uit de vakantie is gekomen en de ambitie heeft om met PSV wederom de landstitel te pakken. "Ik snap dat de mensen nu nog meer van me verwachten en dat mag ook. Ik verwacht namelijk ook heel veel van mezelf in het nieuwe seizoen. Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf bij PSV. Van mij mag de competitie morgen beginnen."

De twintigjarige buitenspeler annex spits, die nog tot medio 2021 vastligt in het Philips Stadion, zag Phillip Cocu onlangs vertrekken naar Fenerbahçe. De voormalig trainer van de Eindhovenaren werd opgevolgd door Mark van Bommel. Bergwijn geeft aan dat er onder Van Bommel nieuwe trainingsvormen worden gegeven, waardoor de afwisseling 'prettig' is.

"Je merkt het ook aan het plezier tijdens de oefeningen. We trainen best lang en zwaar, maar ook heel veel met de bal. Kleine, korte, felle partijtjes, daar houdt iedereen wel van. En ik hoor nu bij 'Oud' en ik ben pas twintig jaar, haha. Die wedstrijdjes tegen elkaar zijn geweldig, dan zie je hoe fanatiek iedereen is. Alles winnen, daar hamert de trainer voortdurend op."

Verwacht jij dat PSV komend seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heeft dit al een keer eerder gezegd

Verstandige jongen! Blij dat hij blijft.

18 juli 2018 om 14:35

En daarom komt hij hopelijk verder dan de meeste jongens. Talent is belangrijk, maar een beetje hersens is net zo belangrijk.

18 juli 2018 om 15:30

Mee eens, mooi gesproken.

18 juli 2018 om 20:36

"mooi gesproken"

Heeft een erg sterk seizoen gedraaid bij PSV, dacht eerst altijd dat het niks zou worden met hem, maar je ziet steeds meer goede dingen van hem en hij wordt steeds belangrijker voor het team. Hier gaan ze bij PSV veel geld aan verdienen. Verwacht dat hij volgend jaar nog meer gaat schitteren, want er zijn er maar weinig die zo balvast zijn als Stevie. Die is vaak niet van de bal te krijgen.

18 juli 2018 om 14:34

Denk idd dat psv volgende zomer echt gaat cashen. Stel je doet et weer goed in Europa en je word kampioen dan kan je voor lozano 50 mil vragen en bergwijn tegen de 30. Deze 2 moeten natuurlijk het ook wel laten zien maar daar heb ik zeker wel vertrouwen in. Verder verwacht ik dat spelers als Pereiro de jong en Hendirx volgende zomer ook weg zijn.

18 juli 2018 om 14:40

Hendrix zie ik zomaar nog 3 jaar blijven.

18 juli 2018 om 15:09

hopelijk kunnen ze zelfs nog meer vangen voor die 2 aangezien de prijzen van aanvallers weer zullen stijgen mocht real Hazard kopen.

Betreft Hendrix verwacht ik dat die nog wel minimaal 2 jaar blijft. De jong dit jaar aanvoerder maar het jaar erna zal Hendrix zeker aanvoerder zijn. als meest ervaren speler dan maar ook omdat hij hetzelfde type speler is als van bommel was.

18 juli 2018 om 16:19

Ik denk dat deze jongen ook zijn debuut voor oranje gaat maken en zo zijn prijs omhoog schiet dus leuk voor jullie dat die blijft

Slimme jongen, hoop dat hij de lijn van de 2de seizoenshelft door kan zetten en dat hij nog beslissender kan zijn net als Depay in zijn laatste seizoen voor PSV, zou mooi zijn dat Lozano dan ook blijft, hoop het echt. Lozano-Romero (als hij zijn verwachtingen en zijn bedrag waard blijkt te zijn)-Bergwijn is dan toch wel een aanval waar je als PSV’er blij van kan worden. Nog een jaar blijven en dan volgend jaar lekker 40 miljoen vragen als hij het goed doet.

18 juli 2018 om 14:43

Een slimme keuze maakt nog geen slimme jongen... Verder met je eens. Als die Romero echt doorbreekt heeft PSV in mijn ogen de sterkste aanval van de eredivisie.

18 juli 2018 om 14:52

Die van Ajax is ook heel erg sterk, hoewel ik niet echt onder de indruk ben van de spitsen. Wordt in ieder geval een leuk seizoen!

18 juli 2018 om 14:58

De genoemde aanval van PSV is inderdaad sterker. Maar Dolberg is, naar mijn mening, gewoon een erg goede spits die én verkeerd gebruikt wordt door Ten Hag en die teruggeworpen is door zijn blessures. Als Dolberg zijn vorm hervindt is hij een perfect eindstation voor Neres, Tadic (en hopelijk Ziyech), die bovendien ook gewoon uitstekend kan meevoetballen. Sterk in de kaats, kan kort wegdraaien en is gewoon slim in zijn loopacties.

Ik ben overigens heel erg benieuwd naar die Romero, maar ook met De Jong heeft PSV een uitstekende spits staan. Wordt een leuk seizoen.

18 juli 2018 om 15:14

inderdaad over de aanval hoeft psv zich geen zorgen te maken want die is dik in orde met lozano,romero,dejong,bergwijn en dan daarschter nog piroe,malen,gakpo,gudmonsen.

maar we moeten eingelijk nog wel echt een goede cv en cm aantrekken want anders gaan we een zwaar jaar krijgen zeker op het middenveld is de keuze valen malen minder groot als de aanval.

18 juli 2018 om 16:02

4 aanvallers van PSV tegenover 4 van Ajax is toch voor eredivisiebegrippen echt goed aankomend seizoen!

Lozano-Romero-Bergwijn en daarachter Gaston Pereiro.

Tadic-Dolberg-Neres en daarachter Hakim Ziyech is wel gruwelijk hoor bij beide teams!

En dan ook nog spelers als Hendrix, Blind, tagliafico, De Ligt en Angelino

18 juli 2018 om 16:04

Nou hij heeft vorig seizoen toch aangetoond totaal niet aan het spel mee te doen, dus uitstekend meevoetballen valt ook wel mee want hij kon geen bal vasthouden. Daarnaast werd hij niet verkeerd gebruikt want de opstelling was bijna hetzelfde als vorig seizoen. Hij was gewoon erg slecht en zijn blessures of het systeem is geen excuus want dit was het hele seizoen zo.

18 juli 2018 om 16:15

Kasper was anders wel ruim 3 maanden geblesseerd, dat is echt niet niks. Maar de discussie hier gaat volgens mij over "in theorie" de beste voorhoede, waarbij ook Romero (die nog minder heeft laten zien dan Dolberg) wordt genoemd. Je reactie heeft vergeleken met de rest van de discussie een onnodig zure ondertoon.

18 juli 2018 om 17:47

Ja dat is inderdaad niet niks. Maar van te voren maakte hij ook geen enkele indruk en toen was er toch al een half seizoen voorbij. De tijd zal het uitwijzen of hij z’n oude vorm terug kan vinden maar als hij nog een half seizoen zo doorgaat heb ik geen vertrouwen meer in hem.

Hij is sinds Januari pas "echt" doorgebroken. Prima om nog een heel seizoen bij PSV in de basis te staan voordat hij de stap maakt. Ik denk trouwens wel dat hij de potentie heeft om een leuke speler te worden. Hij heeft een goede techniek, gebruikt zijn lichaam goed en zijn scorend vermogen wordt ook steeds beter.

Maar hoezo begeerd? Nog nergens voorbij gekomen dat een team geïnformeerd zou hebben, laat staan al een bod uitgebracht.

Zal eerde nu de keuze maken om te blijven omdat ook hij weet dat als er nu een team komt hij voor het 2e plan gehaald wordt.

Maar hoezo begeerd? Nog nergens voorbij gekomen dat een team geïnformeerd zou hebben, laat staan al een bod uitgebracht.

Zal eerde nu de keuze maken om te blijven omdat ook hij weet dat als er nu een team komt hij voor het 2e plan gehaald wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren