Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BBC: Recordtransfer van 39 miljoen euro lonkt voor Marko Arnautovic

Laatste update:

Marko Arnautovic is mogelijk bezig aan zijn laatste weken als speler van West Ham United. Zowel de BBC als Sky Sports meldt woensdagavond namelijk dat de Londense club een bod van 39 miljoen van een nog onbekende Chinese club heeft ontvangen op de Oostenrijkse aanvaller.

Een vertrek van Arnautovic zou een hard gelag betekenen voor West Ham. De 29-jarige Oostenrijker is een van de smaakmakers bij de huidige nummer tien van de Premier League en was dit seizoen in vijftien competitieduels al goed voor zeven doelpunten en twee assists. Manager Manuel Pellegrini heeft bij West Ham voorin de keuze uit spelers als Andy Carroll, Lucas Pérez en Javier Hernández, maar Arnautovic is in principe de aanvalsleider van de Chileen.

West Ham is naar verluidt dan ook niet voornemens mee te werken aan een winters vertrek van de ex-speler van onder meer FC Twente: Sky Sports meldt dat het bod direct naar de prullenmand is verwezen. Arnautovic heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij the Hammers, die de spits tweeënhalf jaar geleden voor circa 22 miljoen euro wegplukte bij Stoke City. Hij speelde sindsdien 52 officiële wedstrijden voor de Londenaren, waarin hij 19 doelpunten en 10 assists wist aan te tekenen.

West Ham ontving overigens nooit meer dan 30 miljoen euro voor de verkoop van een speler: Dimitri Payet geldt met een transfersom van 29,3 miljoen euro nog altijd als de duurste uitgaande speler ooit in de clubhistorie. De Franse middenvelder verliet West Ham in januari 2017 voor dat bedrag voor een dienstverband bij Olympique Marseille.

Denk jij dat Marko Arnautovic West Ham United deze transferperiode verlaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Damn, dit vind ik zo jammer!!! Was echt opweg om een topspits te worden en genoot al interesse van o.m. Chelsea en ik geloof ook Man Utd. Doodzonde.

9 januari 2019 om 20:09

Chelsea heeft nooit interesse gehad in hem, gelukkig maar. Niet elke speler sie een paar maamde goed speelt is opweg om een topspits te worden. Geen spwler voor een top club en gaat dat ook niet meer worden.

9 januari 2019 om 21:18

Ja hoor, deze egocentrische speler van 29 jaar die in zijn hele carriere nog nooit meer dan 11 doelpunten in een seizoen gemaakt heeft en ongeveer 19 doelpunten meer gescoord heeft dan kaarten was op weg topspits te worden. Gewoon een overschatte speler die nooit zijn talent of belofte heeft ingelost en ook nooit gaat inlossen.

Twee jaar geleden zou je zeggen, 39 miljoen gelijk doen maar zie maar eens in deze gestoorde markt voor 39 miljoen een spits te halen die er meteen staat.

9 januari 2019 om 21:21

Deze speler heeft er in zijn hele carriere nooit gestaan. Daarom heeft hij vooral bij middenmoters gespeeld, die hij ook nooit naar de subtop of ook maar het linkerrijtje heeft weten te brengen.

10 januari 2019 om 00:51

Gestoord of niet, maar dit is gewoon marktwerking.

Gaat niet om geld voor West Ham. Belangrijkste speler. Is tevreden bij West Ham. Lijkt me niet weg te gaan in de winter.

Iemand een link of een goede bron met de transfergeruchten op het moment?

on: Arnautovic vind ik een bijzondere speler. Doet het de laatste jaren bij West Ham heel goed en is een van de belangrijkste spelers daar. 39 miljoen klinkt veel, maar is met deze transfermarkt eigenlijk weer totaal niet duur.

lijkt met zijn 29 jaar iets te ''laat'' te pieken. eerste spits bij een topclub zal hij niet worden, hoewel ik er van overtuigd ben dat hij als 2e spits/ vaste invaller wel zeker goed genoeg is voor clubs als chelsea en liverpool.

normaal ben ik persoonlijk geen fan van dit soort transfers naar china gezien de grote sportieve achteruitgang, maar in dit geval zou ik zeggen: doen. lekker zoveel mogelijk cash binnen halen in een paar jaartjes tijd.

9 januari 2019 om 20:54

Chelsea had toch interesse in hem. Blijf het allemaal heel apart vinden maar heb hem dan ook niet gevolgd de laatste jaren.

9 januari 2019 om 21:33

Je hebt zoiets als laatbloeiers. Spelers als Wright, Solskjaer, Drogba, Klose, Di Natale, Toni en Prso waren op hun 25e alles behalve toppers. Natuurlijk zit hij nog niet op dat niveau, maar het is wel mogelijk dat hij dat haalt.

Had gehoop dat het om Chelsea ging. Lijkt me de perfecte vervanger voor Morata! Had nog een keer tegen hem geracet op de Duitse autobahn! Geweldige vent die Marko!

9 januari 2019 om 21:15

Jaman dat was onvergetelijk. Met Elia in de back op de linkerbaan 190 boeken. Goeie tijden.

Hopelijk blijft hij mooi voetballen bij West Ham. Lijkt eindelijk zijn belofte in te lossen nu hij ouder is en speelt daar goed. Chelsea lijkt me niet zo'n slim plan, die moeten hoger mikken. Higuain, Icardi of Benzema, dat soort namen.

Wat ontzettend zonde zou dit zijn. Ik zou hem graag in de Engelse top zien. In mijn ogen heeft hij er het talent voor. Hij zou er niet doorslaggevend zijn, maar hij zou meekunnen. Dan is China geen mooie stap, buiten het geld. Meer voor iemand als Pellè, die voor de absolute top te kort komt

9 januari 2019 om 23:09

Pellè had, buiten het geld, ook niet moeten gaan. Gooide zijn glazen in met zijn ruzie met de bondscoach, maar hij had in Europa echt nog wel een aardige carriere kunnen hebben. Totaal buiten beeld als je daar heen vertrekt...maar inderdaad, in Europa zou hij geen 11 miljoen per jaar verdienen. Toch jammer, een type spits waar Italië er niet bijster veel van heeft.

9 januari 2019 om 23:40

Ben het echt volledig met je eens, maar ik weet hoe Pellè in Rotterdam graag zijn leventje leefde: in luxe. Die had nooit meer verwacht dat hij nog grof geld zou gaan verdienen, voor 2013. Nu harkt hij nog even en dan ligt hij de rest van zijn leven met vrouwlief op een boot. Ik hoop dat Arnautovic gewoon in Engeland blijft, zou hem het liefst bij Manchester United zien. Hij is lang niet zo goed, maar hij heeft een opvliegend karakter als Zlatan en Cantona

Een vertrek van Arnautovic zou een hard gelag betekenen voor West Ham. Of word er hard gelachen met 39M in the pocket voor Jan Modaal Arnautovic. Met goed scouten haal je voor 10M een vervanger, de rest kan in de club gestopt worden om verder te groeien

9 januari 2019 om 23:43

Ik vind Arnautovic toch echt wel ruim boven modaal. Je wordt niet voor niks gelinkt aan Chelsea en Manchester United. Ik vind het een geweldige speler die in de Engelse top leuke dingen kan laten zien

Had hem graag bij Ajax gezien. vind het een typische Ajax spits wellicht voor de toekomst.
wat er nu loopt hebben we niks aan daar win je de oorlog niet mee hebben te veel kansen nodig (dolberg,huntelaar)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren