Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München wil ‘speler van grote klasse’ Mazraoui niet verkopen

Laatste update:

Hasan Salihamidzic geeft zaterdag een hoopvol signaal af richting Noussair Mazraoui. De technisch directeur van Bayern München geeft na de 6-0 zege op Schalke 04 aan dat er geen plannen zijn om de rechtsback deze zomer te verkopen. Mazraoui beleefde onder Julian Nagelsmann een moeilijke periode in Zuid-Duitsland, maar komt onder diens opvolger Thomas Tuchel steeds vaker aan spelen toe. De voormalig Ajacied tekende deze zaterdag voor de zesde goal van de koploper in de Bundesliga.

"Mazraoui blijft bij ons", verklaart een tevreden Salihamidzic zaterdag in een reactie aan Sport1. "Hij heeft de laatste weken erg goed gespeeld en duidelijk het vertrouwen van de trainer terugbetaald. En vandaag wist hij zelfs te scoren. Als je ziet hoe het er op de transfermarkt aan toegaat wat betreft backs, dan kunnen we alleen maar blij zijn met zijn aanwezigheid. Het is een speler van grote klasse." De vorig jaar van Ajax overgekomen international van Marokko beschikt bij Bayern over een doorlopend contract tot medio 2026.

Mazraoui was dit seizoen enige tijd basisspeler bij de club uit München. Na de winterstop kwam hij door een ontstoken hartzakje lange tijd niet in actie. Toen hij daarvan hersteld was, kwam hij nog maar sporadisch tot speelminuten, tot onvrede van de rechtsback. "Ik moet helemaal opnieuw beginnen om krediet af te dwingen en speelminuten te krijgen”, zei Mazraoui daar onlangs over in de Duitse media. "Terwijl ik bij de vorige trainer (Nagelsmann, red.) had laten zien wat ze hier van me kunnen verwachten. Inmiddels ben ik de vierde keuze als rechtsback... Ik ben 25 jaar, heb hier een goede periode gehad dit seizoen en een sterk WK gespeeld. Dan wil je gewoon spelen en niet als zoveelste keuze op de bank zitten." De geruchten over een voortijdig vertrek bij Bayern staken al snel de kop op, met Sport dat hem aan Barcelona linkte.

De uitspraken zorgden voor enige irritatie bij Tuchel. "Ik wil ook dat hij meer speelt. Als hij speelt, dan betekent dat dat hij de beste rechts- of linksback in de selectie is. Uiteindelijk stel je jezelf op. Het ligt alleen aan hem. Iedereen krijgt van ons de maximale ondersteuning en iedereen wordt uitgedaagd. Bij Bayern is de standaard zeer hoog. Als je maar vijf minuten krijgt, dan moet je in die vijf minuten leveren. Dat is simpelweg de standaard bij deze club. Want je moet altijd en dan ook altijd een topprestatie leveren. Dan stel je jezelf op. Iets wensen is één, het werk daarvoor leveren is twee”, maakte de oefenmeester eind april duidelijk. Sindsdien kreeg Mazraoui drie keer op rij een basisplaats toebedeeld van zijn trainer.

Zie jij Noussair Mazraoui volgend seizoen bij Bayern München spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou ook werkelijk waar belachelijk zijn om als Bayern zijnde mazraoui na 1 jaar al te verkopen. Er ontstaat zoveel voetbal aan de rechterkant wanneer Mazraoui opgesteld staat.

Mazraoui had ook gewoon gelijk. In de huidige selectie hoort hij sowieso basisspeler te zijn. Ik hoop dat Tuchel hem ook gewoon blijft opstellen. Ik vind het nog altijd jammer dat hij niet naar Barca is gekomen.

“Mazraoui beleefde onder Julian Nagelsmann een moeilijke periode in Zuid-Duitsland, maar komt onder diens opvolger Thomas Tuchel steeds vaker aan spelen toe.”

Volgens mij was hij voor zijn nare blessure juist onder Nagelsmann basisspeler en toen Tuchel kwam leek het alsof Tuchel hem niet kende en door nood wegens blessures bij spelers hem ging opstellen. Daardoor heeft Mazraoui de laatste wedstrijden gespeeld en doet het nu gelukkig ook goed.

13 mei 2023 om 20:05

Wou net zeggen haha. Onder Nagelsmann was die basisspeler en toen Tuchel kwam zat die op de bank voordat Davies een blessure kreeg.

Ze gaan zoveel plezier beleven aan Nous.
Hij heeft 3/4 jaar bij ons alleen maar gezeik gehad, en kosten wat kost wou hij slagen, ik zie het bij bayern niet anders gaan.
Nous is een werker met een aanvallende drang, laten ze nou net van arbeit houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren