Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern moet genoegen nemen met derde keus: ‘Toen kreeg hij voorkeur’

Laatste update:

Bayern München staat tot het einde van het seizoen nog onder gezag van Jupp Heynckes, maar de ervaren trainer besloot af te zien van een aanbieding van der Rekordmeister om ook na de zomer nog de touwtjes in handen te hebben in de Allianz Arena. De Duitse kampioen moest vervolgens op zoek naar een opvolger en die zoektocht verliep niet zonder problemen.

“Het werd neergezet als een wanhopige zoektocht. Wij allebei, Hasan Salihamidzic (technisch directeur, red.) en ik, hebben lang, heel lang, geprobeerd om Jupp over te halen”, legde voorzitter Uli Hoeness uit aan verslaggevers. “Toen we ons in een laatste gesprek realiseerden dat hij het niet wilde doen, gingen we in gesprek met een coach die beschikbaar was, Thomas Tuchel. Hij vertelde ons echter dat hij al besloten had.”

“Dat was jammer, maar het kwam niet als een schok voor ons. We hebben hem ook geen contractaanbieding gedaan, maar hem gevraagd of hij met ons allebei in gesprek wilde gaan, Hasan had hij al eerder ontmoet”, gaat Hoeness verder over de afgelopen weken hardnekkig met Paris Saint-Germain in verband gebrachte Tuchel. Bayern besloot na die tegenslagen zijn pijlen te richten op Niko Kovac, nu nog werkzaam bij Eintracht Frankfurt en vanaf volgend seizoen actief in Beieren.

“Een paar dagen later kwamen we intern weer bij elkaar en besloten we dat onze voorkeurskandidaat nu Kovac was. Dat is hoe het is gebeurd.” De handelswijze van Bayern leidde vervolgens weer tot irritatie bij die Adler, maar daar kan Hoeness niet zoveel mee: “We zijn een beetje verward. We hebben overlegd hoe we de mensen bij Frankfurt het best op de hoogte konden brengen. Nu meteen, of na het seizoen, wat ook had gekund. Maar toen zeiden we: ‘Als wij in die situatie hadden gezeten, zouden we ook zo snel mogelijk willen weten dat onze coach vertrekt.’”

Denk jij dat Niko Kovac een goede coach zal worden voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan is dat verhaal over Tuchel toch waar, naar Psg. Want die had die baan bij Bayern ook vast graag willen hebben.

16 april 2018 om 13:14

Of naar een andere club he. Kans is groot dat het PSG wordt natuurlijk, maar dat is geen 100% zekerheid hierdoor.

16 april 2018 om 13:27

Snap niet waarom PSG zo nodig een nieuwe trainer moet hebben. Emery doet het helemaal niet slecht. Is kampioen geworden en ging er in de CL uit tegen Real Madrid wat absoluut geen schande is. Kan me ook moeilijk voorstellen dat de eigenaren van PSG meteen na de komst van Neymar en Mbappe verwachten de CL te winnen.

16 april 2018 om 13:49

Ze waren kansloos in de enige wedstrijden van het seizoen die er echt toe deden. Verloren ook kansloos in Bayern. Het moet volgend seizoen echt beter. Ik begrijp het wel.

16 april 2018 om 14:04

Dat soort clubs hebben geen beleid of visie voor de lange termijn en kijken alleen naar de korte termijn en de theoretische feiten. Zij denken; Kampioen worden is een verplichting, laatste 16 uitgeschakeld in de Champions League, maar wel de beschikking over twee extra spelers die samen meer dan een half miljard hebben gekost/gaan kosten. Geld is de drijfveer voor de resultaten en daar kun je de trainer niet op afrekenen.

16 april 2018 om 14:04

Ze waren echt niet kansloos tegen Madrid hoor. Met een beetje geluk konden ze zelfs winnen in het Bernabeu. Het is dat Zidane goed ingreep op het uur.

Thuis tegen Bayern waren ze zelf oppermachtig en in Bayern hadden de Duitsers echt wel wat geluk. 3-1 was erg geflatteerd, PSG kon daar gewoon winnen met meer balbezit, meer schoten en dubbel zoveel schoten op doel. Het was dat Neuer in vorm was en Bayern 3 goals maakt uit 4 schoten op doel...

Heb je de wedstrijden uberhaupt gezien?

De enige wedstrijd waar ik psg kansloos vond ogen was in Parijs tegen Madrid. Dat was zonder Neymar en het was duidelijk dat ze niet bekomen waren van de mentale klap in het Bernabeu. Ze oogden erg gelaten en hadden schijnbaar geen enkel geloof meer in een resultaat.

16 april 2018 om 14:48

Bayern kwam zakelijk 2-0 voor, dan werd het 2-1 en scoorde Bayern de 3-1 in de 69ste minuut en speelde de wedstrijd simpel uit. Het was nooit echt spannend zoals je beweert. Real maakte nog 2 late goals, maar die tellen ook. Na die 3-1 was het kalf al verdronken en is het nooit meer spannend geweest in de terugmatch.

Daarvoor stel je niet de duurste ploeg ter wereld samen, er moet natuurlijk meer mee gedaan worden.

Beetje onnodig om te roepen dat de trainer die gaat komen eigenlijk pas derde keus was. Zal vast ook lekker motiverend zijn voor Kovac.

16 april 2018 om 14:00

Waarom? Zo werkt het toch.. En met alle respect, maar Kovac kan zelf ook wel bedenken dat hij geen eerste keus was..

Lol tjah. Eigenlijk 2e gezien Heynckes al zou stoppen. Vind Kovac ook meer bij Bayern passen dan die Tuchel. Wel vreemd om zoiets te roepen in de media van Hoeness.

Ik moet een beetje lachen als ik het woord tegenslag in dat artikel lees.
Het feit dat de nieuwe trainer pas eind vorige week bekendgemaakt wordt, lag in het feit dat het bestuur en Hoeness alles geprobeerd hebben Heynckes te overtuigen om langer aan te blijven. Verder was er lang twijfel in Tuchel omwille van het verleden bij Dortmund. Daarmee bedoel ik de problemen die zich hadden afgespeeld tussen hem, Watzke en enkele spelers. Moest deze twijfel er niet zijn, zou er geen enkel probleem geweest zijn om met Tuchel samen te werken.
Voor Kovac wordt dit een echte test, want Bayern is een ander niveau dan Frankfurt. Hopelijk lukt het voor hem om met sterspelers om te gaan. Bij Kroatië liep dit namelijk niet helemaal van een leien dakje.
Wel zijn er pro's om de broers Kovac binnen te halen. Hij kent de Duitse mentaliteit, Duits voetbal, Bayern München en beheerst de Duitse taal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren