Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München weigert 60 miljoen te betalen; droomtransfer voorlopig utopie’

Laatste update:

João Palhinha hoeft niet te rekenen op een winterse overstap richting Bayern München, zo weet de Duitse tak van Sky Sports vrijdag te melden. De grootmacht uit Zuid-Duitsland weigert voorlopig te voldoen aan de vraagprijs van 60 miljoen euro die Fulham hanteert voor de 28-jarige Portugese middenvelder.

Fulham is voorlopig niet bereid om de vraagprijs te laten zakken, waardoor Bayern geen zaken wil doen met de Londense club. Palhinha bereikte al wel een akkoord met der Rekordmeister, maar dat heeft dus niet geleid tot het ondertekenen van contracten.

Palhinha hoopt volgens Sky nog wel steeds op een transfer richting zijn 'droomclub' Bayern. Arsenal en Liverpool, eveneens in verband gebracht met de Portugees, zijn momenteel geen serieuze opties voor de spelmaker van Fulham, waar zijn contract doorloopt tot medio 2028. The Cottagers hebben daarnaast de optie om de samenwerking met een jaar te verlengen.

Afgeketste transfer
Bayern was vorig jaar zomer nog heel dicht bij de komst van Palhinha. De Portugees vloog al naar München, doorstond de medische keuring en rondde alle mediaverplichtingen af, maar Bayern wist de middenvelder niet voor de Duitse transferdeadline in te schrijven. Hierdoor ging de transfer van 65 miljoen euro niet door.

Fulham wilde Palhinha namelijk niet kwijtraken zonder dat het een vervanger wist te strikken. De Londenaren trachtten op het allerlaatste moment nog Scott McTominay weg te plukken bij Manchester United, maar dat bleek tevergeefs.

Palhinha bleef dus bij Fulham, waar hij in 20 duels tot dusver 2 keer wist te scoren. Daarnaast stelde hij een ploeggenoot eenmalig in staat om te scoren. Palhinha scoorde vorig jaar augustus tegen Arsenal, waardoor Fulham in de slotfase alsnog een punt uit het vuur sleepte (2-2).

De spelmaker uit Portugal blijft ondertussen hopen op een akkoord tussen Fulham en Bayern. Palhinha is vrijdagavond overigens bankzitter in de thuiswedstrijd tegen Rotherham United in de derde ronde van de FA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slim van Bayern imo. Zoals ik eerder al zei zou ik Tuchel hier zijn zin niet in geven. Dan krijgt ie ofwel de kleedkamer tegen zich, ofwel doet ie Kimmich vertrekken om vervolgens wellicht alsnog de kleedkamer tegen zich te krijgen.

5 januari 2024 om 22:08

Waarom zou Kimmich vertrekken? Palhinha is juist de speler die perfect naast hem zou passen.

6 januari 2024 om 00:24

Omdat Tuchel Kimmich geen goede 6 wil en een andere speler wil op zijn plek. Dan zal Kimmich vast nog spelen maar niet op zijn favoriete plek.

6 januari 2024 om 08:51

fout om vast te stellen dat Kimmich niet op middenveld kan spelen. Kimmich is eerder een controlerende middenvelder die op z'n best is naast een echte defensieve middenvelder die voor de nodige balans en dekking zorgt tussen middenveld en verdediging. Kimmich is overwpowered en overbelast in de rol als verdedigende middenvelder

5 januari 2024 om 23:12

Denk juist dat ie m moet gaan aflossen, Tuchel ziet Kimmich namelijk liever op rechtsback.
Problematiek zit m meer in zijn 28 jaar icm de 60 miljoen denk ik..

6 januari 2024 om 00:10

Waarom niet? Kane koste minimaal 90 mil en was al 29 jaar. Daarnaast is Palhinha een klasse speler, die Bayern zeker naar een hoger niveau zou kunnen brengen, net als Kane was/is.

Lijkt me qua business case onhaalbaar gezien leeftijd. 60mln zal an sich niet het probleem zijn. Afschrijving is enorm en toegevoegde waarde dan toch te weinig

Shoppen in de PL kost bakken met geld, en dat geldt ook voor Bayern Munchen. Ga maar lekker in de BL goedkoop en transfervrij concurrenten leeg kopen. In de PL buigen ze niet zo snel voor je goedkope euro's.

8 januari 2024 om 00:49

Nou nou, op welke plek heeft Bayern jou pijn gedaan?

8 januari 2024 om 01:58

Het is een schijnheilige club die de competitie leegrooft en kapot concurreert dmv macht en geld. Daarnaast moet je de link tussen Bayern en massa moordenaar Kissinger maar eens opzoeken als je mijn haat voor deze walgelijke club wilt begrijpen.

Ik zie het ook niet zitten om hem nog binnen te halen. De kans is er nog altijd. maar veel zal afhangen van Martin Zubimendi die technisch beter is. Indien Zubimendi haalbaar zou zijn, kan Bayern het seizoen overleven met Pavlovic.

6 januari 2024 om 18:06

Zubimendi is absoluut een topper voor Bayern Munchen en in mijn ogen een betere versterking van Palhinha. Zubimendi had dacht een clausule van 60m en dat zou een koopje zijn. Zubimendi is ook nog eens heel jong, waardoor je er op lange termijn meer aan hebt.

Neuer
Mazraoui
De Ligt
Kim
Davies
Zubimendi
Kimmich
Sane
Musiala
Coman
Kane

Een middenveld met Kimmich, Paulinha en Musiala is wel echt bizar goed. Gewoon aftikken Bayern. Dan nog een echt goeie trainer voor de groep (die vent van girona?) en het is smullen geblazen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren