Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München moet hoofdprijs betalen: ‘Anders gaat de transfer niet door’

Laatste update:

Dat Mats Hummels gaat vertrekken bij Borussia Dortmund lijkt vast te staan. Bayern München heeft interesse getoond en Hummels zelf lijkt een transfer naar Zuid-Duitsland ook wel te zien zitten. Onderhandelingen over de prijs van Hummels zijn in ieder geval niet mogelijk, zo laat directeur Hans-Joachim Watzke van Borussia Dortmund weten.

/

Hummels heeft bij Borussia Dortmund een contract voor nog een jaar, maar Borussia Dortmund vraagt naar verluidt veertig miljoen euro. “We hebben een afkoopsom genoemd die niet onderhandelbaar is. Er moet honderd procent betaald worden, anders gaat de transfer niet door”, laat Watzke optekenen in de Süddeutschen Zeitung.

Ondertussen hebben ook de fans door dat Hummels vermoedelijk naar Bayern München verhuist en dat valt allesbehalve goed bij de supporters. De mandekker wordt zelfs uitgefloten, tot woede van Watzke. “Wie Mats uitfluit heeft het recht verspeeld om bij ons te horen. Zo is Borussia Dortmund niet. Wie Mats uitfluit, hoort niet bij ons.”

Denk je dat Mats Hummels naar Bayern München gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hummels ontkrachte zelf de geruchten maar nu is er dit bericht weer. Weet niet wat ik moet geloven. Wat ik wel een goede zaak vind dat bvb hun poot stijf houden qua transfer som, volle bak betalen of anders niet.

2 mei 2016 om 11:48

dormtund vind het niet erg dat de spelers na bayern gaan want bayern had hun in crises geholpen toen ze bijna faillet gingen

2 mei 2016 om 12:44

2003(of 4), ze leende volgens mij toen geld aan Dortmund met als reden dat anders de competitie zou afzwakken.

2 mei 2016 om 12:44

Bayern München heeft borussia in de jaren negentig 2 miljoen euro geleend, dat ze in juni 2005 moesten terug betalen. Het was niet heel veel als je bedenkt dat de totale schuld 200 miljoen was. Maar ze konden er wel de salarissen van betalen.

2 mei 2016 om 13:38

Hij ontkende volgens mij alleen dat hij zelf bayern benaderd heeft, maar niet dat hij naar bayern wil.

Zou super mooi zijn als hij naar Bayern gaat! Zou fantastisch zijn. Dan hebben we een hele goede verdediging. Ons team kan dan als volgt : Douglas Costa - Lewandowski - Sanchez (hopelijk wordt hij gekocht l) - Muller - Vidal - Alonso - Alaba - Boateng - Hummels - Lahm.

2 mei 2016 om 12:06

Waarom zet je Thiago er niet in? Die is een klasse beter dan Alonso.

2 mei 2016 om 12:09

K zou voor pjanic gaan ipv alonso en hem als back up gebruiken verwacht dat thiago naar city vertrekt

2 mei 2016 om 14:00

Leuk hè je concurrent verzwakken zodat je weer de competitie kan winnen. Echt heel leuk dat Bayern zo wilt winnen door de topspelers van BVB weg te kopen

2 mei 2016 om 17:56

Is het verboden dan? Ten eerste ja Mats is een bovengemiddelde CV. Ten tweede kent hij de Duitse competitie als z'n eigen broekzak. Ten derde hij is een kind van de club Bayern en hij zal Bayern versterken. Overigens zit Bayern erg dun in de spoeling als het om de achterhoede gaat. Ik hoop voor Badstuber dat hij ooit zijn potentie nog zal waarmaken en ik verwacht ergens dat Benatia vertrekt (zou heel zonde zijn).

2 mei 2016 om 20:52

Bayern heeft al bewezen sterker te zijn dan Dortmund zonder spelers van Dortmund over te nemen.

Benatia plus een zak geld(miljoentje of 25/30) lijkt me prima. Dortmund heeft een puike vervanger mits in goede vorm en bayern hummels. Iedereen tevreden

2 mei 2016 om 11:58

Zak geld van 15-20 miljoen ipv 25-30

3 mei 2016 om 00:13

Benatia? Alsjeblieft zeg, neem dan maar een knul van de A1 die wel zijn man kan dekken. Ik vind die jongen wel zo dramatisch, traag en opbouwend slecht.

En als ze niet betalen gaat hij volgend seizoen transfervrij naar Bayern

2 mei 2016 om 13:10

Hummels is vgm wel een speler die als hij niet verkocht wordt voor 1 jaar bij zal tekenen om BVB te helpen.

Als Bayern en Dortmund niet overeenkomen zal Hummels transfervrij naar Bayern verkassen zoals Lewandowski destijds
Ik vind het leuker dat Dortmund met lege handen achterblijft dan dat een speler van Dortmund naar Bayern gaat.

2 mei 2016 om 19:45

Je vindt het leuker als dortmund met lege handen achter blijft dan dat een speler van dortmund naar bayern gaat? Onduidelijk

2 mei 2016 om 20:49

Met lege handen bedoel ik geen transfervgoedingen. Ik zie liever spelers van Dortmund transfervrij gaan naar Bayern dan dat Bayern daarvoor een te hoge transfervergoeding betaalt.
Watzke maakt weer dezelfde fout als destijds met Lewandowski.

3 mei 2016 om 00:18

Is geen fout geweest.
Zonder lewy hadden we de plaatsing voor de cl waarschijnlijk niet gehaald direct, hij werd namelijk competitietopscorer dat laatste jaar. Inkomsten uit de CL zijn vele malen hoger dan het bedrag wat Bayern wilde betalen voor lewandowski het jaar ervoor.
Hetzelfde geldt nu voor Hummels, die 40 miljoen zijn een verzekering tegen het missen van directe plaatsing voor de CL, als dat niet betaald wordt gaat het niet door en voetbalt Hummels nog een jaar bij ons. Dat maakt de kans weer groter dat we direct de CL halen en daaruit de 'verloren' inkomsten compenseren. En trouwens, ik zou die laatste optie ook beter vinden. Wanneer Hummels namelijk nog een jaar bij ons blijft is hij bijna 29 als hij naar die Bauern gaat, dan begint hij langzaam op zijn retour te raken en dat is gunstig voor ons, aangezien hij al niet de snelste is en niet ongevoelig voor blessures is.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren