Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München komt met slecht nieuws voor Duitse voetbalbond

Laatste update:

Hansi Flick wordt niet de nieuwe bondscoach van de Duitse nationale ploeg. Althans, als het aan Bayern München ligt. De oefenmeester wordt veelvuldig genoemd als opvolger van de vertrekkende Joachim Löw, maar Bayern is niet bereid om mee te werken aan een vroegtijdig vertrek van de trainer. Naast Flick zingen ook de namen van Jürgen Klopp en Julian Nagelsmann rond in Duitsland. Löw heeft aangegeven na het komende EK te zullen vertrekken als bondscoach van de Duits ploeg.

Karl-Heinz Rummenigge werd door Die Welt gevraagd naar de toekomst van Flick bij Bayern. "Dat heeft niets met waarschijnlijkheid te maken. Dat is een feit", liet de voorzitter zonder twijfel weten. Flick wordt door de Duitse media gezien als topkandidaat om de functie van bondscoach in te vullen na het EK van komende zomer. Flick gaat momenteel met Bayern aan kop in de Bundesliga en strijdt nog op alle fronten mee. Hij nam vorig seizoen het stokje over van de ontslagen Niko Kovac en won met der Rekordmeister alles wat er te winnen viel. Zijn contract loopt bij Bayern nog door tot de zomer van 2023.

De geruchten rond een mogelijk bondscoachschap van Flick werden aangewakkerd door een interne ruzie bij Bayern. De trainer zou niet op één lijn zitten met technisch directeur Hasan Salihamidzic, zo meldde BILD eerder. "Bayern is een grote familie", zei Rummenigge over die kwestie. Volgens de Bayern-preses is alles inmiddels bekoeld en staat de situatie bij Bayern los van de vacature bij de Duitse bond. "Alles wat binnen een familie gebeurt, moet binnen de familie opgelost worden. Dat is gebeurd. Ik ben blij dat ze er met elkaar uit zijn gekomen. Zo doen we dat bij Bayern München."

Nu Bayern heeft laten weten geen enkele medewerking te zullen verlenen aan een vertrek van Flick, zal de Duitse bond moeten doorschakelen naar andere namen. Die van Klopp en Nagelsmann staan hoog op het lijstje, weten Duitse media. Klopp maakt een uitermate teleurstellend seizoen door bij Liverpool, dat zesde staat in de Premier League en moet vrezen voor deelname aan de Champions League voor volgend seizoen. Nagelsmann doet het in de Bundesliga stukken beter en staat tweede met RB Leipzig, op vier punten achterstand van koploper Bayern.

Wie denk jij dat de nieuwe bondscoach wordt van Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geef hem groot gelijk. Als je zo een team hebt bij Bayern, wil je toch nergens anders heen?

21 maart 2021 om 13:29

Flick heeft niet gereageerd en volgens mij bepaalt hij zelf zijn toekomst, toch? Daarnaast is Bayern een club en bondscoach worden van je land is het ultieme wat je kan bereiken als coach.

21 maart 2021 om 15:34

Hoezo bepaalt Flick zelf zijn toekomst? Hij heeft een contract getekend bij Bayern tot 2023 en het is hun goed recht Flick daaraan te houden.

21 maart 2021 om 16:19

Hoezo? Het is Bayern hun goed recht, maar als Flick echt wilt, dan gaat ie... je hebt niets aan een ontevreden trainer. Zover zou het niet komen, maar Flick brpaalt zijn eigen toekomst. En Bayern weet ook wel dat trainer van een land het hoogst haalbaar is. Daarnaast, dit zeggen ze bij Bayern. Wie heeft de mening van Flick gevraagd? Juist, niemand... dus het is gissen.

Dat de Duitse voetbalbond maar hun eigen problemen eerst oplost alvorens het leven van de voetbalclubs zuur te maken. De schandalen van de voorbije jaren zijn ook het goede te veel.

21 maart 2021 om 13:33

Heb ik iets gemist? Welke schandalen zijn er aan het licht gekomen bij de Duitse voetbalbond?

21 maart 2021 om 13:45

Dit kan u terugvinden bij de Duitse artikels. Gewoon volgende namen ingeven:
Wolfgang Niersbach (affaire WK 2006)
Reinhard Grindel (belastingontduiking luxushorloge uit Zwitserland)
Fritz Keller (vervalsen van vertrouwelijke documenten)

Vorig jaar was er reeds een huiszoekingsbevel in de hoofdzetel te Frankfurt am Main. Het gaat om belastingontduiking.

21 maart 2021 om 13:46

Ik denk dat hij het heeft over dat Ozil geval en dat low weigerde Boateng, Muller op te nemen voor die Mannschaft

21 maart 2021 om 15:56

Neen daar heb ik het niet over. Dit staat los van de problemen bij de Duitse voetbalbond.

22 maart 2021 om 21:58

Dat heb ik volledig gemist. En ik maar denken dat de Knvb al een groot drama was! Is het natuurlijk ook, maar dan op een andere manier.

Nagelsmann is vast een goede trainer maar vind wel dat hij extreem gehypet wordt als new kid on the block.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren