Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München doet deur Erik ten Hag voorlopig dicht

Laatste update:

Bayern München wil nog geen afscheid nemen van Hansi Flick. De interim-trainer boekte zaterdagavond ten koste van Borussia Dortmund (4-0) zijn tweede overwinning in evenveel wedstrijden na het congé van Niko Kovac. De Duitse topclub stapte afgelopen week in het Champions League-duel met Olympiacos (2-0) eveneens als winnaar van het veld.

“We zullen tot nader order met hem doorgaan. Hij heeft het heel goed gedaan. We zijn erg tevreden”, zei bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge na de overwinning in de Allianz Arena. Met Flick was afgesproken dat hij tijdens de interlandperiode plaatsmaakt voor een oefenmeester die het seizoen moet afmaken in Beieren.

Rummenigge sloot echter niet meer uit dat Flick over twee weken ook op de bank zit, als de competitiewedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf op het programma staat. “Daar kan men van uitgaan.” Volgens Flick zelf is er nog geen overeenkomst over een langer dienstverband. “Ik ga zo met mijn vrouw van een mooie fles rode wijn genieten.”

“Dan klopt het helemaal, dan ben ik tevreden. Mijn spelers hebben net laten zien dat ze van voetbal kunnen genieten. Ze hebben hun plicht gedaan. Ze deden het goed.” Flick, 54 jaar, lijkt zodoende mogelijk het vertrouwen over een langere periode te gaan genieten. Namen als Erik ten Hag en Arsène Wenger werden genoemd als mogelijke opvolgers van Kovac, maar voorlopig houdt der Rekordmeister vast aan Flick.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern die voorlopig de deur voor ten Hag dicht doen.helaas voor Bayern heeft diezelfde ten Hag van de week zelf gezegd niet tussentijds over te stappen.hieruit kunnen we dus opmaken dat ten Hag van de zomer in München zit.

9 november 2019 om 22:25

Dat zegt natuurlijk niks he. Ten Hag zei precies hetzelfde toen die bij Utrecht zat. En iedereen weet waar die een week later zat.

Morgen zal Wenger waarschijnlijk zich onbeschikbaar stellen vanwege alle roddels. Het is nu Ajax en ten Hag overtuigen of het seizoen afmaken met Flick.

Dus een interim voor het komende seizoen. Zodat ze hierna voor ten Hag of Tuchel kunnen gaan. Had alleen Wenger eigenlijk wel verwacht dat hij binnenkort erin zou stappen.

Een goede keuze om Flick vertrouwen te geven voor dit seizoen. Voor volgend seizoen komt hopelijk Erik ten Hag met Flick aan zijn zijde.

10 november 2019 om 07:36

En stel Flick doet het goed waarom die man dan niet het vertrouwen blijven geven volgend seizoen?

Prima, Bayern verder met Herr Flick en Ajax/ten Hag klaar met dat gezeur over Bayern.

Tot ze weer twee keer verliezen dan komen de geruchten wel weer op gang.

Is denk ik vrij duidelijk dat ETH zijn seizoen zal afmaken en bayern serieus interesse zal tonen in de winter maar het tot een zomer transfer zal komen

Als Flick het goed doet hebben ze ten Hag niet meer nodig....

Prima toch. Alle partijen blij. Gewoon lekker deze Flick een eerlijke kans geven tot het einde van het seizoen. Tegen die tijd heeft bayern meerdere keuzes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren