Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern bijna bekerfinalist: ‘Het aantal fouten moet wel flink omlaag’

Laatste update:

Dinsdag- en woensdag worden de halve finale-duels in het Duitse bekertoernooi gespeeld. Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg knokken eerst om een ticket voor de eindstrijd en woensdag maken Bayern München en Kaiserslautern uit wie de andere finaleplek pakt. Normaal gesproken zou Bayern voor iedereen de topfavoriet zijn, maar der Rekordmeister is niet echt in goeden doen.

/

Bayern werd in april al kampioen, maar won nu slechts één van zijn laatste vijf wedstrijden. Eerst waren er remises tegen TSG Hoffenheim (3-3) en Manchester United (1-1) en daarna werd verloren van FC Augsburg (1-0). Na een zege op United in de return (3-1) werd afgelopen weekend op eigen veld verloren van Borussia Dortmund (0-3), dus Kaiserslautern zal ook wat meer hoop hebben gekregen.

Trainer Josep Guardiola zei dinsdag al dat Bayern van goeden huize moet komen om zich langs Kaiserslautern te spelen en aanvoerder Philipp Lahm denkt er net zo over. “We moeten er echt honderd procent voor gaan, geconcentreerd voetballen en niet zoveel fouten maken als tegen Borussia Dortmund. Het aantal fouten moet flink omlaag.” Hij krijgt bijval van Toni Kroos, die niet denkt dat zijn team te makkelijk denkt over de halve finale.

Kaiserslautern mag dan in de 2. Bundesliga spelen, maar is gewoon een goede ploeg, stipt de middenvelder aan. “Het is en blijft onze plicht te winnen. Maar ja, datzelfde gold in de vorige ronde voor Bayer Leverkusen en die verloren ook. We zullen flink moeten doorpakken”, aldus Kroos. Vorig seizoen schakelde Bayern in dit stadium VfL Wolfsburg met 6-1 uit: in de finale werd VfB Stuttgart met 3-2 geklopt.

Bereikt Bayern München de bekerfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern gaat helemaal niets van ze over laten. De wedstrijden in de bundesliga zijn simpelweg niet meer belangrijk maar natuurlijk doet de verlies tegen BVB pijn. Ze zullen er in de beker gwn staan en in de finale hopelijk een mooie wedstrijd tegen BVB.

Niet in goede doen? Dat gelijkspel en nederlaag was met een B-team. Gelijkspelen bij Manu is geen schande. En tegen dortmund verliezen terwijl de wedstrijd nergens om gaat, tja dat kan ook gebeuren.

15 april 2014 om 21:14

ja dat bayern munchen tegen dortmund had bayern gewoon hun beste spelers opgesteld.(mischien tegen die anderen ok maar dat heb ik niet gezien)

15 april 2014 om 22:16

Tegen Augsburg stond er een B-team, maar tegen Dortmund inderdaad niet. Het ging in principe nergens om, maar je speelt voor eigen publiek tegen de rivaal. Als je je daarvoor niet kan motiveren heb je toch een probleem vind ik. Daarnaast is het B-team van Bayern alsnog beter dan Augsburg en vind ik dat ook niet echt een excuus.

Heel makkelijk, Bayern zou men sieren als de credits naar Dortmund hadden gegeven, die Bayern zoek speelden, Bayenr heeft vaak moeite met Dortmund, zal het daar niet aanliggen? Dortmund heeft ervoor gezorgd dat Bayern niet in hun spel kwamen.

15 april 2014 om 19:57

Nee nee Dortmund won van Bayern B, net als Ajax van barca B won dus is het niet bijzonder... Toch?

15 april 2014 om 20:33

Een B elftal? Nee hoor... Dortmund weet wel vaker van Bayern te winnen, dat is geen toeval meer....

15 april 2014 om 20:58

B elftal? Bayerns speelde gewoonn met Neuer, Rafinha,Martinez, Dante,Alaba ,Lahm,Schweinsteiger,Robben,Gotze,Ribery en mandzukic... ? Weet niet wat jij een b elftal noemt naar dit is zeker geen b elftal.
Neuer werd welliswaarin de 2e helft gewisseld en rafinha kreeg rood maar dan hoort bayern alsnog te winnen van een B- BVB

15 april 2014 om 22:17

Dortmund was veel beter dan Bayern afgelopen weekend. Bayern kon echt geen moment iets creëren. Het is natuurlijk wel zuur voor Dortmund dat ze bij de écht belangrijke wedstrijden niet winnen van Bayern.

Misechien is het snelle kampioenschap van Bayern wel niet zo gunstig. Logisch dat Guardiola wat gaat wisselen en dat de spelers waar minder gemotiveerd zijn in de Bundesliga.
Maar dit gaat misschien wel ten kosten van de wedstrijden die er nog wel toen doen.
Je zag dit al tegen Man Utd thuis.

Weet nog dat Kaiserslautern begin jaren 90 kampioen werd in de 2e Bundesliga en meteen kampioen werd in de Bundesliga .

Als Bayern dit niet wint, moet Pep zich kapot schamen. Het gaat bij deze wedstrijd puur om het feit of hij ze weer kan motiveren. Van Dortmund kan je verliezen, dat is een fantastische ploeg, maar Kaiserslautern moet eenvoudig verslagen kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren