Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Batman’ negeert Man United en gaat voor jaarsalaris van 2,7 miljoen euro

Laatste update:

Samir Handanovic lijkt toch bij Internazionale te blijven. De doelman heeft een wisselvallig seizoen achter de rug, maar werd desondanks als mogelijke versterking genoemd bij clubs als Manchester United en Paris Saint-Germain en leek dan ook op weg naar de uitgang van het Giuseppe Meazza. De Sloveen staat nu echter op het punt om zijn contract te verlengen.

/

Dat zegt Federico Pastorello, de zaakwaarnemer van Batman, in de Italiaanse media: “De interesse van andere clubs is vleiend, maar Samir wil prijzen winnen met Internazionale en de onderhandelingen met de club bevinden zich in de afrondende fase. Misschien is negentig procent iets te optimistisch, maar de kans dat hij blijft is zeker groot. Hij is gelukkig bij de club en zou zijn carrière zelfs bij Inter kunnen afsluiten.”

Louis van Gaal zag in Handanovic naar verluidt een potentiële opvolger voor David de Gea, maar kan de dertigjarige international dus vergeten. Pastorello zegt overigens niet bekend te zijn met de belangstelling van United voor zijn cliënt: “Ik heb nooit met United gesproken en sluit dan ook uit dat Samir naar Old Trafford gaat. Het zijn slechts geruchten.” Handanovic gaat bij zijn nieuwe contract naar verluidt op jaarbasis 2,7 miljoen euro exclusief bonussen verdienen.

Zou Samir Handanovic een goede opvolger voor David de Gea zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 juni 2015 om 22:11

Waarom batman is geen persoon maar een ideaal

8 juni 2015 om 22:20

Is ook leuk om Batman te noemen maar vervolgens niet even uitleggen waarom die Batman wordt genoemd.

8 juni 2015 om 23:05

@ Maldini

Precies ik zat ook al het artikel een paar keer na te lezen, had ook nog nooit van de bijnaam gehoord.

9 juni 2015 om 07:13

Ik moest eerlijk gezegd direct aan Aubameyang denken met zijn gekke maskers waarmee hij af en toe een doelpunt viert.

Zou een goede keeper zijn. Al zou ik gewoon Valdes neerzetten en Cillessen halen. Die kun je dan de tijd geven om te acclimatiseren en na een half jaartje inpassen

8 juni 2015 om 22:14

Waarom Cillessen niet gewoon kopen, in de basis zetten en wedstrijden proberen te winnen? Wat gaat dat half jaar ácclimatiseren met hem doen? gaat hij daarna penaltys stoppen?

8 juni 2015 om 22:35

Maar volgensmij is handanovic stukken beter dan valdez en cilessen.

Natuurlijk gewoon een hartstikke goede keeper, heeft alleen een aantal keer minder gekeept. Zoiets gebeurd elke keeper. Hopelijk tekent hij lang bij en kan Inter ook eindelijk weer is meedoen bovenin. En natuurlijk in Europa.

Wat een titels weer zeg. "Negeert United" om vervolgens in het artikel wel de zaakwaarnemer te quoten waarin hij zegt dat United zich niet eens heeft gemeld bij hem voor Handanovic.

Maar goed, mooi nieuws voor Inter dit. Is een hele goede keeper en als Inter weer terug wil naar de top, dan is het van belang dat ze zulke sterkhouders weten te behouden.

8 juni 2015 om 22:13

Pff inderdaad, flinke sensatie weer bij de reactie van Vz.
Ben in ieder geval blij dat het slechts geruchten waren, want Handanovic vind ik persoonlijk geen keeper van het allerhoogste niveau.

8 juni 2015 om 22:27

Waarom niet? Is toch samen met Buffon de beste keeper in de Serie A. Ik schat hem hoger in dan Hart en Lloris. Zonder hem was Inter geen 8ste maar 12de geworden.

8 juni 2015 om 22:36

Ik schat hem ook hoger dan Hart maar niet dan lloris die is toch wel een klasse beter

8 juni 2015 om 23:04

Ik persoonlijk vind lopez beter, maar zijn beide uitmunende keepers

beetje niveau diego alves, een hele goede keeper die soms gewoon alle ballen tegenhoudt maar ook zo nu en dan een balletje los laat...

weet niet of dit nou een keeper is voor een absolute topclub.

Ik vind Valdes gewoon een degelijke keeper voor in het eerste mits de Gea weg gaat. Ik weet niet hoeveel hij moet kosten, maar het lijkt me dat van Gaal zich beter op andere posities kan versterken

8 juni 2015 om 22:43

Muah Valdes weet ik niet hoor. Heeft het met zijn lengte (1,83) soms last bij hoge ballen en corners. Dat heeft Barcelona wel slim gedaan opzich, ik weet niet als dat de reden is waarom ze afwisselen van keepers, maar Bravo (1,84) speelt in de competitie, omdat in Spanje minder lange spelers spelen dan in de Champions League. Ter Stegen is daarom volgens mij in de Champions League gezet (1,87). Die paar centimeters maakt toch het verschil. Is een beetje raar om een ervaren keeper af te wisselen met een talent, die nog niks heeft bewezen.

Yes gelukkig blijft hij bij Inter. Inter moet een nieuwe weg inslaan. Goed dat hij blijft. Icardi heeft ook al bijgetekend get gaat de goeie kant op.

Hadanovic is niet de keeper die Inter wilt maar die keeper die Inter verdient. Hij is Batman !

Zijn naam wordt ook veelvuldig genoemd bij Fenerbahçe... Mede door de nieuwe Italiaanse sportief directeur die oud-doelman is

9 juni 2015 om 08:44

Naar Fenerbahce zou hij sowieso niet gaan. Als hij gelinkt wordt aan Manchester United, PSG en nog meer topclubs, lijkt het me sterk dat hij dan voor Fenerbahce zal kiezen.

9 juni 2015 om 14:32

Klopt, maar ik kan me niet voorstellen dat PSG en Man Utd hem willen. Dat klinkt als een zaakwaarnemer die een dik contract in de wacht probeert te slepen.

Is wel een goede keeper. Inter moet er juist alles aan doen om hem te behouden. Mocht De Gea vertrekken bij Manchester kunnen ze makkelijk Valdes naar neerzetten, kan nog jaren mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren