Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisklant tegen Arsenal sluit vertrek bij PSV niet uit: ‘Houd alle opties open’

Laatste update:

Yorbe Vertessen bewees dinsdag zijn waarde voor PSV met een treffer tegen Arsenal (1-1). De Belgische flankspeler komt door de blessures bij Hirving Lozano en Noa Lang regelmatig aan spelen toe, maar weet dat de wereld er heel anders uit kan zien zodra de sterspelers terugkeren.

Vertessen werd door een gebrek aan speeltijd vorig seizoen verhuurd aan Union Sint-Gillis en ook dit seizoen kwam de Belg weinig aan spelen toe. Door de afwezigheid van Lozano en Lang de laatste tijd heeft Vertessen zijn waarde kunnen bewijzen, met een goal tegen Arsenal, maar ook met een cruciale assist op de winnende 2-3 van Ricardo Pepi tegen Sevilla in de vorige speelronde. Daarnaast speelde hij een enorme rol bij het eigen doelpunt (2-2) van Nemanja Gudelj in diezelfde wedstrijd tegen de Andalusiërs.

Vertessen schoot dinsdag tegen Arsenal knap raak via de binnenkant van de paal en voorkwam daarmee dat PSV met een nederlaag van het veld stapte. Na afloop stond de vleugelspeler voor de camera van RTL 7. De journalist in kwestie vraagt Vertessen naar een mogelijke nieuwe verhuurperiode. "Dat weet ik nu nog niet", antwoordt hij. "Daar kan ik weinig over zeggen."

"Ik focus me voor nu op hier en op de wedstrijden hier, maar ik houd het wel gewoon nog open." Vertessen verschijnt ook voor de camera van Ziggo Sport, waar verslaggever Bas van Veenendaal hem confronteert met het feit dat Lang en Lozano binnenkort weer terugkeren. "En dan?", vraagt Van Veenendaal. "Geen idee", antwoordt Vertessen lachend. "Daar kan ik niks over kwijt. We gaan het zien, hè? Wat er gaat gebeuren. Daar kan ik moeilijk antwoord op geven. De trainer (Peter Bosz, red.) moet een keuze maken."

Vertessen blikt bij Ziggo Sport ook terug op de wedstrijd. "Ik denk dat we wel hadden kunnen winnen, maar in de laatste minuut hadden we het ook kunnen weggeven. Beetje mixed feelings. We hadden aardig wat kansen in de eerste helft, dus het was jammer dat we onszelf niet beloonden."

De grootste kans in het eerste bedrijf was voor Pepi, die zijn inzet voor een leeg doel gekeerd zag worden door Gabriel. Ook Johan Bakayoko was ongelukkig in de afronding. De buitenspeler schoot rakelings naast. Vertessen kopte daarnaast nog tegen de paal.

"Het is jammer dat we zelf niet de 1-0 hebben gemaakt." Arsenal bleek een stuk effectiever. Nadat Mohamed Elneny na een half uur spelen de buitenkant van de paal had geraakt, was Eddie Nketiah wel trefzeker. De aanvaller werd bediend door Reiss Nelson en schoot met links raak via de binnenkant van de paal: 0-1. Walter Benítez stond aan de grond genageld. Vertessen zorgde vlak na rust alsnog voor een punt voor de Eindhovenaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waardevolle kracht maar gaat bij geen enkele topploeg basisspeler worden. Heeft specifieke kwaliteiten die alleen waardevol zijn bij een club die veel de bal heeft, of vaak op de counter speelt.

12 december 2023 om 22:27

Dat is toch precies een tegenstelling? Een ploeg die weinig de bal heeft en vanuit een verdediging moet spelen, spelen vaak vanuit de counter. En ploegen de aanvallend druk zetten spelen doorgaans met balbezit. Dus dan kan je hem vrij breed inzetten? Of bedoel je wat anders

12 december 2023 om 22:28

Ik denk dat hij heel goed zou kunnen zijn voor een AZ of Twente. Is nog jong en maakt toch gemakkelijk goals.

12 december 2023 om 22:34

Vraag me af of je dat als Vertessen moet willen. Hij kan namelijk best op een hoger niveau spelen.

12 december 2023 om 23:04

Ook in de basis? Ik vond hem tegen ons echt bar slecht eerlijk gezegd. Door zn snelheid is ie altijd dreigend, maar moet zich wel flink ontwikkelen om in de top van Nederland basis te staan, laat staan erbuiten.

12 december 2023 om 23:16

Hier in Nederland is hij voor de Nederlandse top als basisspeler niet goed genoeg hoor. Maar ik denk dat hij bij een middenmoter / laagvlieger in de Bundesliga prima mee kan om maar wat te noemen. Misschien is er in de Belgische top een club die hem goed kan gebruiken.

13 december 2023 om 01:01

Als hij bij de Nederlandse top niet mee kan, dan ook niet bij de Belgische.
Aardige speler, zonder meer.

13 december 2023 om 08:50

De Belgische top is veel breder, zitten echt wel clubs tussen die voorin minder goed voorzien zijn.

Wat een aandeel heeft hij, verdiende basisplaats samen met Pepi. Hoop dat hij blijft, PSV heeft het voorin geweldig voor elkaar. Hoezo zouden ze hem verhuren. Hij kan het zelf misschien wel willen, maar zou het niet doen. Nieuwe CV erbij en een backup voor Schouten.

12 december 2023 om 22:29

ik vind Benitez vaker erg matig als de tegenstander bv een vrije trap neemt. half uitkomen, toch inhouden, zowat garantie op grote kansen voor de tegenpartij

13 december 2023 om 10:41

Ok, dus dan zet je Luuk de jong (de topscorer), lozano en Lang op de bank? Dat kan toch niet? Al zou dat de competitie weer wat spannender maken natuurlijk

Ik weet niet hoe realistisch het is, maar ik zou hem heel graag bij AZ zien.

Is goed, maar wel de minste van de 6 voorhoede spelers. Als hij blijft zeuren kan dat de samenhang in het team ten slechte komen. Als ik PSV was zou ik hem lekker verkopen en een vervanger halen zoals Saihbari van Heerenveen ofzo

13 december 2023 om 19:42

Saibari speelt al bij PSV. Ik gok dat je Sahraoui bedoelt?

Hij is 22 en moet gewoon minuten maken… een verhuur in de winter zou niet gek voor hem zijn aangezien Lozano en Lang voor hem staan in de pikorde. Als PSV niet wil meewerken hebben ze straks een scheef gezicht in de selectie en dat kan invloed hebben op de sfeer.

Ja die jongen heeft natuurlijk ook zijn ambities, misschien als hij nog een paar belangrijke goaltjes meepakt dat je nog een leuk bedrag aan die jongen kunt overhouden. Ik zie hem graag blijven maar voor de basis komt hij net wat finesse tekort, hij zal dat zelf ook doorhebben en de stap willen maken naar een club waar hij wel in de basis zal staan.

Deze jongen is het best als hij erin gewisseld wordt, dan komen zijn kwaliteiten namelijk nog meer tot zijn recht met een iets uitgeputte tegenstander. Maar een club als PSV zal hem nooit als vaste linksbuiten nemen. Zullen altijd een echte topper op die plek willen die het verschil maakt. Als je kijkt wie daar de laatste jaren hebben gestaan: Gakpo, Simons, Bergwijn en nu Lang dan val je daar als Vertessen altijd achter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren