Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basacikoglu benadrukt: ‘Die mondjes gaan we donderdag even snoeren’

Laatste update:

Bilal Basacikoglu is als Galatasaray-fan klaar voor de clash met Fenerbahçe. Het Europa League-duel van Feyenoord in Istanbul is voor de aanvaller extra speciaal: er is geen mooier podium om Turkse voetballiefhebbers te laten zien dat hij in Nederland voor een topclub uitkomt en wellicht een plek in de Turkse selectie verdient.

/

Basacikoglu is zijn hele leven al supporter van Galatasaray. "Een paar vrienden van me zijn voor Fenerbahçe. Die weten zeker dat Feyenoord gaat verliezen. Dus die mondjes gaan we even snoeren…", zo stelt de aanvaller met een knipoog, in gesprek met De Telegraaf. De complete familie van de aanvaller en bijna al zijn vrienden zijn voor Galatasaray. "Iedereen gaat kijken donderdag. Het is de eerste wedstrijd die ze van mij met Feyenoord in Istanbul gaan zien."

Turkse voetballiefhebbers vinden het volgens Basacikoglu geweldig dat een landgenoot voor Feyenoord speelt. "Maar van die trots en vriendelijkheid zal je weinig zien als ik donderdag ook maar één assist geef waaruit Feyenoord scoort. Dan gaat het in het hele stadion de verkeerde kant op."

Basacikoglu zal Giovanni van Bronckhorst dankbaar zijn voor elke minuut tegen Fenerbahçe. Al weet hij bij voorbaat dat de status van Dirk Kuyt vele malen groter is. "Let op, zijn naam gaat gescandeerd worden daar. Dirk keert morgen terug in een stad waar hij beroemd is."

Wat doet Feyenoord donderdag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord kan zich met een overwinning al zo'n beetje plaatsen voor de volgende ronde. Dan heb je aan 3 of 4 punten tegen Zorya Luhansk genoeg en mag je in de return op eigen veld van Fenerbahce verliezen.
Maar we gaan het zien, Turkse clubs met veel ervaring vinden het fijn om tegen naïeve Nederlandse clubs te spelen, dus het gaat zeker lastig worden. Maar als je United en PSV kan verslaan, doe je niet onder voor Fenerbache en moet je gewoon winnen.

27 september 2016 om 08:09

Dan moet je die punten tegen Zorya nog wel pakken. Is een stugge ploeg, staat niet voor niets 2e in Oekraïne momenteel. Bovendien, het hoger aangeslagen Fenerbahce kon met mazzel net een puntje sprokkelen.. Zoals je het schrijft komt het in elk geval over alsof je zegt 'ff 4 puntjes pakken tegen Zorya', alsof het dus een makkie is... Weet niet of je het ook zo bedoelt, maar Zorya is misschien wel de lastigste tegenstander in de groep.

27 september 2016 om 08:23

Je moet er gewoon naar streven in eigen huis 9 punten te pakken nu. Dan kom je al een heel eind. Alles wat je uit mee pakt is mooi meegenomen.

27 september 2016 om 11:31

Juist FRjules. Thuis 9 punten maken en dan nog ergens gelijkspelen en je bent gewoon door. Een gelijkspel zou prima zijn donderdag.

27 september 2016 om 08:29

Denk dat Feyenoord de minst naïeve speelstijl heeft op dot moment dus die gaan echt wel volle bak. Op een Europese manier

Ik denk eerlijk gezegd dat Fenerbahçe gaat winnen van Feyenoord, maar ik zie graag mijn ongelijk!
Verder heb ik niet echt een hele hoge pet op van het niveau van het Turkse voetbal, maar ik zie het voorlopig toch echt niet gebeuren dat ze Bilal gaan oproepen voor het nationale elftal..
Zo slecht zijn ze nou ook weer niet.

27 september 2016 om 07:59

Ik verwacht het ook. Vooral omdat je niet in eigen huis speelt. Maar schijnbaar boycotten de aanhang van Fenerbache de wedstrijd, in verband met de hoge prijzen. Dus je speelt dan niet zo zeer in een heksenketel.

Ik verwacht dat Feyenoord niet gaat winnen, maar we zullen zien. Dat dachten we van United-thuis ook.

27 september 2016 om 08:10

Ben er vorig jaar geweest met Ajax. Die zogenaamde heksenketel valt echt ontzettend mee/tegen. Misschien tussen de 10 en 15 keer heel veel geschreeuw, duurt niet langer dan een minuut elke keer. Voor de rest weinig herrie..
Zou mooi zijn als Feyenoord punten pakt!

Nog steeds vind ik dat hij bij Feyenoord te weinig laat zien. Tuurlijk hij is nog jong, maar plaats in het Turkse elftal vind ik vooralsnog te hoog gegrepen. Wel mooi dat ie zichzelf doelen blijft stellen. Laat hem eerst maar vaste waarde worden in het basiselftal daarna kan ie zijn volgende droom proberen te verwezenlijken.

Laten we het hopen! Feyenoord steekt in goede vorm en Fener nog niet. Een punt is reëel toch?!

Geen woorden maar daden Bilal. Laat het eerst maar zien.

27 september 2016 om 08:01

Ik vind hem laatst toch wel redelijke invalbeurten hebben weer. Met zijn snelheid en diepgang toch gevaarlijk. Hopen dat hij dit weet vast te houden. Niet vergeten dat die jongen pas 20 is.

27 september 2016 om 08:14

Het klopt dat het de laatste tijd beter gaat met hem maar werd dat niet een keer tijd? Hij heeft onderhand al 2 jaar de tijd gehad om zich aan te passen. Laten we hopen dat hij deze lijn doortrekt en de verwachtingen eindelijk waar kan maken.

27 september 2016 om 08:27

Tornado je hebt enigszins gelijk maar wat hierboven ook wordt gezegd deze jongen is pas 20 en geen top talent. Hij begint nu een beetje stabieler/minder speelser te worden. Afgelopen weken genoten van zijn doelgerichtheid. Bijna al zijn ballen gaan wel richting 16 meter of zijn tussen de palen gericht. Dat tikkie terug hoeft van mij niet.

27 september 2016 om 10:13

Sommige spelers hebben wat meer tijd nodig zich te ontwikkelen. Niet ieder talent staat er op vroege leeftijd.

Wat moet Gio straks als Elia weer fit is ?

27 september 2016 om 08:40

Elia linksbuiten, Toornstra naar rechts en Berghuis op de bank?

27 september 2016 om 09:25

Of Toornstra op 10 en Kuijt op de bank

27 september 2016 om 10:56

Berghuis is duidelijk niet in vorm. Die mag gewoon iedere wedstrijd invallen voor Elia vanaf de 60e minuut. Toornstra speelt heel goed en mag blijven staan. Kuyt is belangrijk met zijn ervaring en zal de belangrijkste wedstrijden spelen. Door het drukke programma is Kuyt, Toornstra, Berghuis, Elia en Bilal echt niet erg voor 3 posities.

Vaak als ik Bilal zie invallen, begrijp ik zijn taak niet. Ene moment staat ie op links en komt ie naar binnen dan staat ie op rechts en komt ie ook regelmatig naar binnen.

Ik zou graag zien dat Feyenoord zijn kwaliteiten eens goed gaat benutten. Dat vind ik zijn diepgang, individuele actie, snelheid en toch ook voor zijn voorzet.

In mijn optiek moet hij altijd op rechts spelen, zijn mannetje opzoeken en een voorzet geven. De 4-0 tegen Roda JC is daar een perfect voorbeeld van. Prachtige voorzet, schitterend afgemaakt. Dat zou ik graag vaker zien.

Wordt een hele zware wedstrijd voor Feyenoord. Hoop natuurlijk dat ze winnen, maar uit bij Fenerbache is pittig. Vol het publiek erachter en de supporters zullen 90 minuten lang proberen Feyenoord uit zijn spel te laten.
En Fenerbache heeft ook een goed team staan, ook al zijn ze de competitie misschien wisselvallig begonnen.
Ben heel benieuwd wat Feyenoord kan in Istanbul en hoop op een mooi onthaal voor Dirk!
Bilal speelt de afgelopen wedstrijden ook best goed, hopen dat het hem een beetje vertrouwen geeft, want tot nu toe heeft hij nog veel te weinig laten zien bij Feyenoord.

Dat is best een grote mond voor een reserve speler.
Laat eerst je voeten maar spreken en die grote mond bewaar je maar voor in je App groepje!
Dit soort uitspraken kan je alleen maar op afgerekend worden. Hebben die jongens nou nog niet door dat voetbal een grote mannen sport is en geen real life internetwereld?

28 september 2016 om 11:48

Hij zegt het toch met een knipoog. Is gewoon speels bedoeld, daar moet je niet zo zwaar aan tillen.

Bilal je bent niet eens een vaste basisspeler en je onderschat zelf Fener.

Het gaat in iedergeval een mooie wedstrijd worden en wij moeten eigenlijk winnen om door te gaan, helaas missen we Volkan Sen een van onze beste en dreigende spelers aan de linkerflank dan maar Stoch de kans geven en geen Sow daar a.u.b!

Voorlopig heeft die nog niemand de mond gesnoerd en speelt die dramatisch. Snap ook niet dat Gio hem nog laat invallen, keer op keer slechte passing, balverlies etc etc. Van mij mag die per direct vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren