Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bas Dost schittert met twee doelpunten en assist bij debuut van Keizer

Laatste update:

Marcel Keizer is zijn avontuur bij Sporting Portugal met een overwinning gestart. Os Leões boekten zaterdag in de Taça de Portugal een 1-4 overwinning op Lusitano, een club die uitkomt op het derde niveau van Portugal. Bas Dost was met twee doelpunten en een assist de grote man aan de kant van Sporting.

De Nederlander opende drie minuten voor rust met een intikker de score en na 71 minuten zette hij de 1-3 op het scorebord. Na een voorzet vanaf de linkerflank volleerde de voormalig international van het Nederlands elftal de bal met de binnenkant van zijn voet binnen.

Dost had eerder de assist bij de 1-2 van Bruno Fernandes verzorgd en Diogo Braz had de gelijkmaker voor zijn rekening genomen namens Lusitano. Na 72 minuten bepaalde Abdoulay Diaby de eindstand op 1-4. Dost deed 90 minuten mee en Nemanja Gudelj werd na 85 minuten vervangen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dat hij niet meer Oranje wil uitkomen. Blijft een speler met enorme kwaliteiten.

24 november 2018 om 18:20

Alleen wel een waar je je spel teveel op moet aanpassen. Hij heeft zijn kansen bij Oranje gehad en liet eigenlijk zelden iets zien. De enige goede wedstrijd die ik van hem kan herinneren was Zweden uit (waar hij bestolen werd, dat infameuze afgekeurde doelpunt). Misschien dat hij nu beter zou renderen, nu de aanval van Oranje ook weer beter loopt, maar ja. Echt missen doen we hem niet.

24 november 2018 om 18:25

Ik ben het met je eens dat we Dost niet missen. Maar we hebben wel een echte spits nodig. Depay doet het momenteel goed, maar een echte spits is het niet.

24 november 2018 om 18:30

Depay is geen echte spits nee, maar die ''echte'' spits moet wel wat toevoegen. Depay doet dat wel degelijk. Dost heeft dat in het verleden niet gedaan en ik durf ook nu wel te stellen dat hij dat in het huidige Oranje ook niet zou doen. Niet meer dan een Luuk of Wout Weghorst, die je ook nog kan inbrengen als stormram. Als echte spits is Dost gewoon te beperkt. Als je je aanval niet op hem afstemt krijg je er weinig voor terug. Depay voetbalt mee, zakt in om het middenveld te helpen etc. Daar heb je in het huidige voetbal meer aan.

24 november 2018 om 18:23

Omdat Dost niet word gebruikt naar zijn kwaliteiten. Die heeft voorzetten vanag de zijkanten nodig die hij niet tot zelden krijgt bij het NL elftal. Prima spits op de velden van Portugal.

24 november 2018 om 18:39

Hoef die man niet zo nodig meer te zien anders hoor. Tuurlijk kunnen we zijn kwaliteiten goed gebruiken, maar als back-up. Als hij geen trots voelt voor zijn land, dan mag die thuis op de bank blijven zitten ipv bij Nederland. De reden waarom de aanval nu zo goed loopt is door het type spelers wat we nu hebben, niet de kwaliteit er van. Laten we wel wezen, jongens als Babel, Memphis, Bergwijn, Promes, maar zelfs Frenkie en Gini op de linie er achter, zijn stuk voor stuk degelijke spelers, maar ver van wereldtop, ze presteren goed omdat ze elkaar aanvullen en aanvoelen. Dat zag je direct ook toen LdJ (die voetballend miss nog wel beter is dan Dost) inviel. Er was direct was miscommunicatie en foute balletjes van oa Memphis, simpelweg omdat hij rekening houd met een ander type (meer beweegelijke) speler.

Je zag een beetje hetzelfde aan het begin van afgelopen seizoen toen PSV (ja ik trek die vergelijking meer, maar dat is omdat het een goede vergelijking is) begon met Lozano, Loca, Bergwijn en Pereiro. Bij vlagen speelden die echt alles kapot. Helaas waren die niet consistent genoeg en kwam LdJ er in. Vanaf dat punt is het voetbal weer minder geworden. Zelfde effect zou je bij Oranje krijgen met LdJ, maar dubbel met Dost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren