Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona zet Manchester United nog even in de wachtkamer’

Laatste update:

De kans is aanwezig dat Pedro van Barcelona naar Manchester United verhuist. De aanvaller mag echter pas na het duel om de Europese Super Cup vertrekken uit Catalonië, zo bericht sportkrant Marca. De wedstrijd tussen Champions League-winnaar Barcelona en Europa League-winnaar Sevilla wordt op 11 augustus gespeeld.

/

Trainer Luis Enrique van Barcelona had aanvankelijk helemaal geen oren naar een vertrek van Pedro, maar de oefenmeester heeft inmiddels geaccepteerd dat de international van Spanje per se meer speelminuten wil. Pedro heeft nog wel een contract tot medio 2019, waardoor Manchester United een flink bedrag op tafel zal moeten leggen. Voor de handtekening van Pedro is circa dertig miljoen euro benodigd.

Dat Pedro pas na 11 augustus mag vertrekken is een streep door de rekening van Manchester United-manager Louis van Gaal. De coach wil Pedro het liefst zo snel mogelijk na het aanstaande vertrek van Ángel Di María aantrekken. Bovendien mist Pedro zo belangrijke dagen van de voorbereiding en ook het openingsduel in de Premier League: op 8 augustus tegen Tottenham Hotspur.

Pedro is een uitstekende speler voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zouden ze de Supercup in godsnaam willen afwachten? Of je wil hem verkopen of je wil het niet. Het is ook geen sterspeler die ze per se nodig hebben om die prijs te pakken ofzo...

31 juli 2015 om 09:57

Omdat Messi en Neymar net terug zijn van hun vakantie misschien? Dat die beide nog niet de volle 90 min kunnen spelen en Barca wel voor alle 6 de hoofdprijzen wil gaan.

Ik vind het sowieso wel een risico om hem te verkopen terwijl je geen back up hebt die echt van Barca niveau is.

31 juli 2015 om 10:02

Aleix Vidal kan ook op rechtsbuiten natuurlijk en aangezien Alves heeft bijgetekend, kan hij daar best wat wedstrijden gaan spelen.

31 juli 2015 om 10:05

Ja toch niet in het eerste half jaar?? En dan denk ik eerder dat ze Turan daar neerzetten dan Vidal, maar ja die zit ook nog een half jaar in de wachtkamer.

31 juli 2015 om 10:24

Alhoewel ik wil dat pedro blijft, zou dit ook een goed teken kunnen zijn. Misschien ontpopt sandro ramirez zich dan in het eerste half jaar.

31 juli 2015 om 10:40

Misschien gaat barca inderdaad eindelijk weer eens een jong talent doorschuiven

31 juli 2015 om 11:50

Snap het niet zo goed, hij heeft toch een vaste transfersom gekregen? Als man united dat bied, kan Barcelona toch niks meer verplichten? Als ze er dan uitkomen met Pedro is de deal toch rond?

1 augustus 2015 om 00:04

Denk dat Manu misschien probeert om hem voor zo weinig mogelijk te halen,
zijn transferwaarde wordt geschat op 20 miljoen, maar iedereen weet dat hij meer waard is éénmaal hij een basisspeler zou zijn bij Barça. Barça wil 30 miljoen dus waarschijnlijk liggen ze nu daar tussenin en heeft Barça misschien een bemiddeling uitgesteld tot na de Supercup. Al vind ik dat Barça hem maar mag verkopen voor die 30 miljoen en geen miljoen minder, zou zonde zijn.

Ik voorspel dat hij dit seizoen meer minuten zal maken bij Barça want vorig seizoen verliep alles uitstekend bij Neymar, geen blessures meegemaakt, enkel Suarez die 3 maanden geschorst was maar dat werd ook weer tijdelijk opgevuld met Messi in de spits te laten en Munir die een aantal wedstrijden succesvol speelde.
Zou mij dus verwonderen dat Neymar, Messi en Suarez niet een tijdje langs de kant staan of een vormdip meemaken, mocht het toch allemaal tegenvallen zou Pedro volgend seizoen nog een laatste kans krijgen om voor een topclub te gaan spelen want dan is hij nog steeds 28 of 29 en kan Barça hem nog steeds verkopen voor een bedrag tussen 20 en 30 miljoen.

Vind Pedro niet de type speler voor Man Utd. Zie hem liever bij Arsenal ballen gezien hun spel opvatting. Niettemin is hij een aanwinst voor elk topclub.

Waarom nou pedro willen halen? Die jongen voegt niks toe. Veel te duur voor een speler die nog nooit een basis plaats voor langere tijd heeft gehad, en hij is daarnaast niet eens echt goed. Is een leuke jongen voor de bank en in mijn ogen ook niet meer waard dan 15 miljoen. Het meest positieve wat je over zijn carrière kan zeggen is dat hij veel heeft gewonnen, maarja dan moet je je ook afvragen hoeveel hij met het succes van zijn land en club te maken had, en dat was toch bar weinig. Ik zie dan liever young, depay en januzaj op de vleugel aangevuld meet een speler uit de jeugd. Want pedro gaat het verschil niet maken.

31 juli 2015 om 09:57

Jij kent Pedro niet, denk ik? Check z'n statistieken en dat voor iemand in jou 'ogen' nooit een basisplaats heeft gehad voor langere tijd.
Dit is zeker een aanwinst voor Man U en hij gaat zeker wel het verschil maken. Denk nog eerder dan Depay en al helemaal dan Young en Januzaj.

31 juli 2015 om 10:39

statistieken? waarom is iedereen toch statistieken geil tegenwoordig? maar ik heb heem vaak zat zien spelen maar sorry ik heb er nooit iets speciaals in gezien. en ik kan me ook echt niet heugen dat hij zondr blessures of schorsingen ooit echt eerste keus is geweest op een positie.

31 juli 2015 om 10:50

Omdat statistieken een bevestiging is wat hij kan? Maar ik heb geen statistieken nodig om te zien dat Pedro van toegevoegde waarde gaat zijn voor Man United.
Jij hebt hem blijkbaar alleen gezien in die enkele CL wedstrijd op tv? Je moet de Spaanse competitie volgen, dan zie je genoeg en draai je je mening wel bij...
Ik heb het overigens niet over het afgelopen seizoen, omdat hij een trio voor zich had waar je moeilijk tussen kan komen. Maar voorgaande seizoenen heeft hij in vrijwel alle wedstrijden mee gedaan. En hij is wel een aantal seizoenen basis geweest, dat had je moeten weten??

Maar het is je mening en dat is goed, maar deze Pedro is zeker beter dan Young en Januzaj en met Depay qua niveau absoluut hetzelfde en misschien zelfs nog beter....
Daarnaast moet je je afvragen of Depay het wel gaat maken?

31 juli 2015 om 11:15

omdat statistieken naar mijn mening bar weinig zeggen over hoe iemand speelt op het veld en wat zijn speel stijl is. ik volg ook gewoon de de spaanse competitie in iedergeval de top 5 ploegen kijken kijk ik zeer regelmatig en barcelona en madrid zeker om de anderse week. maar ik heb het vermoeden dat jij januzaj en young een beetje onderschat. januzaj is een geweldig groot talent en hij lijkt met deze voorbereiding eindelijk zijn vorm dip achter zich gelaten te hebben en young is een zeer nuttige spelere die van tijd tot tijd iets ongelooflijks laat zien . maarja ik denk toch niet dat wij het hierover niet eens gaan worden en dat hoeft gelukkig ook niet. maar ik ben gewoon zeer van mening dat je voor een stuk mindergeld vergelijkbare spelers kan halen als pedro die ook nog minder salaris kosten en nog meer potentie hebben om door te groeien.

31 juli 2015 om 12:08

Wat zit jij slap te zeveren zeg! Jij hebt helemaal geen Spaans voetbal gevolgd anders had je deze onzin niet uitgekraamd...

31 juli 2015 om 12:15

Ik onderschat Januzaj en Young zeker niet, alleen Januzaj is op dit moment niet de speler die veel gaat toevoegen. Het doel van Man U is kampioen worden en wat dat betreft heeft Pedro zich bewezen met z'n spel en doelpunten en is meer ervaren dan Januzaj, Young en Depay. Young is ook een goede speler, maar niet van het kaliber Pedro.
Ik kijk niet de prijzen, maar naar zijn spel en daarnaast speelt Pedro nu 6 seizoenen in het eerste van Barca, daarin totaal 196 competitiewedstrijden, gemiddeld 32/ 33 wedstrijden per seizoen. In 6 seizoenen 58 goals gemaakt. Geen slecht gemiddelde voor een velugelspeler en ( nog steeds in jou ogen) reservespeler.
Als ik Young en Januzaj onderschat, dan weet ik niet wat jij met Pedro doet??
Ik denk dat elke topclub in de PL eerder voor een Pedro gaat, dan Young en Januzaj, maar dit terzijde. Ook is de vraag hoe Depay het gaat doen.

Maar vooralsnog is het de vraag of Pedro gaat komen en als ie komt, dan spreek ik je graag over enkele maanden

31 juli 2015 om 12:15

Jij gaat je woorden nog terugnemen. Ik begrijp figuren als jou niet. Als je van 4 leden hoort dat je onzin praat, dan begin je er zelf ook wel aan te twijfelen neem ik aan? Zoveel bagger in een post. Hoe oud ben je eigenlijk?

OT: Sanchez viel bij Barca ook niet echt op, maar kijk nu eens bij Arsenal. Tussen al dat middelmaat aan aanvallers bij United gaat Pedro meer dan zeker positief opvallen. En noemde je nou echt Young? Young mag nieteens de veters van Pedro strikken.

31 juli 2015 om 15:46

Lol in de tijd van Guardiola was hij altijd verzekerd van een basisplaats en dat was niet zomaar. Scoorde redelijk veel en gaf ook veel assists. Heeft veel belangrijke goals gemaakt en is zeker van waarde geweest voor Barca en haar successen. Pedro zou het goed doen in BPL. Nu moet hij MSN voor zich dulden en dat is natuurlijk ook logisch.

31 juli 2015 om 10:00

Heb jij het voetbal wel gevolgd voor 2014? Pedro was essentieel in misschien wel het beste Barca aller tijden! DE man heeft enorm goede looplijnen, goede techniek, is snel en werkt hard. Hij scoorde ook altijd belangrijke goals, kijk anders de 5-0 tegen Madrid of de CL finale tegen Man U nog even terug, om maar 2 voorbeelden te noemen.

31 juli 2015 om 10:42

ik heb het voetbal wel gevolgd wees maar niet bang hoor.ja hij heeft wel wat kwaliteiten maar niet de benodigde kwaliteiten om in een top team het naar een hoger niveau te tillen hij zal naar mijn mening nooit meer zijn dan een veredelde bank speler. die veel heeft gewonnen omdat hij bij de goede club op het goede moment zat. jij noem 2 wedstrijden op maar zo kun je over vrijwel elke speler zoiets zeggen en dan lijkt iedereen goed. ik heb hem door de jaren veel gezien en in mijn ogen is hij niks speciaals, allen wat jij zegt positioneel vind ik hem wel uitermate sterk maar daarnaast niks speciaals.

31 juli 2015 om 10:56

15 miljoen, kerel ga voetbal kijken. Comprende ?

31 juli 2015 om 11:00

Mab man man.. Jou kunnen we dus niet serieus nemen! Stop gewoon met liegen en zeg dat je buiten samenvattingen pedro nooit echt hebt zien spelen. Hij is altijd belangrijk geweest voor Barca. Heeft voor Neymar en Suarez altijd gwn basis gespeeld. Hij is zelfs beter dan eender wie er nu bij United rondloopt. Eens hij bij United speelt ga jij je schamen voor de onwetende onzin die je nu uitkraamt vriend.

31 juli 2015 om 13:34

Niemand kan je serieus nemen.
Je mag een mening hebben natuurlijk.
Maar Pedro zou in bijna elk elftal een toevoeging zijn in de voorhoede. Snel, werkt hard, scoort redelijk makkelijk, niet zelfzuchtig. Kan op beide flanken uit de voeten.

31 juli 2015 om 10:27

een gezonde en in vorm verkerende pedro die tussen de linies aangespeeld wordt is een dodelijke speler , hij is tweebenig kan in alle aanvallende posities gezet worden en speelt altijd ijverig en verdedigt goed mee ! een waardevolle speler voor elk team en je zou verschieten als hij kiest om in een ander competitie te spelen, bij barca valt hij niet op maar dat doen zeer weinig spelers maar dat zegt niets over zijn werkelijke waarde voor de team, busquets valt ook niet op !

31 juli 2015 om 10:59

Jij snapt het. Deed het altijd uitstekent maar kan gezien de concurrentie geen basisplaats krijgen. Als een speler dat vertrouwen heeft kan die nog beter gaan presteren. Daarnaast valt hij inderdaad minder op omdat je meerdere geweldenaren om je heen hebt.

31 juli 2015 om 12:19

@ mastaaban

Ik weet niet waar ik moet beginnen om je reactie onderuit te halen. Pedro is een jongen die het spel perfect leest, goed loopt en vaak op de goede plaats staat, heeft snelheid en killerinstinct. Hij speelt al jaren met de beste voetballers samen en heeft een belangrijk aandeel in de successen van barcelona (en Spanje). Heel aanwezig, belangrijke assists en goals. Ik zal je de voorbeelden besparen. Een echte professional.

Dat hij nog niet weg is voor (slechts) 30 miljoen verwondert mij. Ik lees hier veel hogere bedragen voor mindere spelers. Als je waarlijk denkt dat Young, Depay en Januzaj van hetzelfde niveau zijn, kan je beter een andere sport gaan volgen.

Dat hij een aanpassingsperiode zou nodig hebben in Engeland en dat het niet 100% zeker is dat hij de pannen van het dak zou spelen, is een andere zaak. Maar dat Pedro tot de top behoort, is crystal clear!

31 juli 2015 om 13:36

Komop jullie moeten ook gwn eerlijk zijn dat pedro geen absolute top is. Hij is goed maar niet de speler waarmee je de cl gaat winnen. Ik zal eerlijk toegeven dat ik hem niet elke wedstrijd zie spelen maar ik las net iemand schrijven dat hij in 6 seizoenen 58 goals heeft gescoord.... dat is relatief weinig. Als ik het goed heb heeft neymar dit aantal in 2 seizoenen bijna behaald waarbij zijn eerste seizoen niet super goed was. En ja neymar is een hele bijzondere speler, maar dit is echter wel het type speler waarmee je moet concurreren als united zijnde. Zoals ik al vaker heb gezegd zie ik reus veel liever komen.

31 juli 2015 om 14:00

Neymar heeft er in La Liga op twee seizoenen 31 ingeschoten, en Pedro 58 op 6 seizoenen. Neymar zal wel nog (minstens) een volledig seizoen nodig hebben om aan het aantal van Pedro te geraken. Met in het achterhoofd dat Pedro de laatste twee seizoenen zo goed als altijd de basisplaats aan Neymar moest laten. Uiteraard staat Neymar een trapje boven Pedro, maar dat het niveauverschil zooo groot is, zou ik niet durven beweren. Het gaat ook niet enkel om doelpunten.
En ja, hij zal wel niet het speerpunt zijn van een topclub, maar wel gewoon een bijzonder nuttige speler. Mastaaban zegt hierboven dat hij niets toevoegt en dat is gewoon pertinent onwaar.

United kan wel wat creativiteit gebruiken afgaande op de wedstrijd tegen Psg. Ben benieuwd als het zover is of Pedro potten kan breken in de PL. Voorbeeldige speler, die het toekomt om basisspeler te zijn. Heeft zich lang genoeg ondergeschikt gemaakt aan Msn. Lijkt me een speler bij uitstek voor La Liga. Bij Sevilla of Valencia zou hij niet misstaan.

Bij een club als Man.utd hoort wel een betere flankspeler te spelen dan Ashley Young. Hopelijk halen ze Pedro op bij Barcelona, geld hebben ze toch genoeg. Met met Depay - Mata - Pedro achter Rooney heb je wel een leuke voorhoede staan.

Ik denk dat Pedro het niet gaat maken bij united, die is het engels voetbal ook totaal niet gewend, als je toch een club als man.utd bent en je kunt bakken met geld uitgeven, zou je beter voor gareth bale kunnen gaan.

Antionne Griezman is natuurlijk ook een groot talent, alleen ook van hem weet ik niet of die in de PL kan slagen

31 juli 2015 om 10:19

Hoezo gaat Pedro niet slagen? Er zijn meerdere Spaanse spelers die nooit in PL hebben gespeeld en gewend en ook z'n geslaagd... Waarom Bale halen voor misschien wel 100 miljoen of meer terwijl je Pedro voor 30 kan ophalen??

31 juli 2015 om 13:39

Bij barca krijg je die geniale passen, maar bij andere teams loopt vaak geen iniesta of xavi rond. Zelfde geld voor messi, ik zie hem in een andere competitie niet zoveel scoren grotendeels om het feit dat die combinaties lastig zullen zijn bij een andere ploeg.

31 juli 2015 om 13:49

@bruh, je hebt gelijk dat hij bij Barcelona in een perfect ingespeeld team speelt en hij bij andere ploegen misschien niet die 'geniale' passen krijgt. Maar Pedro is wel een speler met een actie en scorend vermogen. Op dit moment denk ik dat het een welkome aanvulling is voor Man U, meer dan op dit moment de spelers die Man U nu heeft....

omdat je weet dat bale gaat slagen, omdat je hem eerder aan het werk hebt gezien in de PL. Met pedro erbij ga je gewoon een gok nemen of die t wel goed gaat doen.

31 juli 2015 om 10:43

Glazen bol dat je weet dat Bale al gaat slagen? En ook al weet dat Pedro het niet gaat maken? Knap man....
Ik weet niet of jij vaak wedstrijden van Barcelona hebt bekeken, maar als je beetje voetbalkennis hebt dan weet je dat Pedro bovengetalenteerd is en voor Man U zeker van toegevoegde waarde gaat zijn. En als je tussen de 80 en de 100 miljoen kan besparen op Bale, dan handelt Man U in mijn ogen juist goed. Overigens slagen veel spelers uit de Spaanse competitie in de PL.

31 juli 2015 om 12:23

Alsof Bale is geslaagd! Voor 100 miljoen zou hij de sterren van de hemel moeten spelen. Na 2 seizoenen is dat nogsteeds niet gebeurd!!!

31 juli 2015 om 13:25

Dat komt misschien omdat Bale een linksbuiten is die als rechtsbuiten wordt gebruikt. Zijn eerste seizoen was prima. Vorig seizoen ging het iets minder. ON: Pedro zal een goeie aankoop voor Man Utd zijn. Hij speelde altijd prima bij Barca. Pedro is zo'n speler die niet opvalt, maar wel heel belangrijk kan zijn.

Ik dacht dat er een clausule was voor dertig miljoen? Schijnbaar niet, als Barça dit kan afwachten

Ik zou echt heel blij zijn met deze transfer zijn. Ik denk dat hij qua spellopvatting van LvG beter in het elftal past. Di Maria probeerde het vaak via de dribbel terwijl Pedro denk ik vaker de combinatie opzoekt.

Dit zou in mijn ogen de ideale opstelling zijn. De controlerende posities op het middenveld kunnen nog anders ingevuld worden maar dat wordt een hele moeilijke keus voor van Gaal.

De Gea
Darmian
Smalling
Jones
Shaw
Schneiderlin
Herrera
Pedro
Mata
Depay
Rooney

Waarom geen reus halen

31 juli 2015 om 13:26

Omdat Reus harstikke duur is en op links speelt. Pedro speelt op rechts.

30 miljoen is een koopje!!!!

Ik hoop dat Pedro gaat en ook een basisplaats bemachtigt. Als wisselspeler heeft hij al mooie statistieken op zijn naam, laat staan als een vaste basisspeler! Het is een rappe, slimme en explosieve voetballer met goede loopacties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren