Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona sprak en onderhandelde dinsdag met Arda Turan’

Laatste update:

De Spaanse media blijven sterke vermoedens koesteren dat Arda Turan zich deze zomer zal verbinden aan Barcelona. Op 15 juni werd AC Milan nog genoemd als belangrijke kandidaat voor de Turkse middenvelder, maar nadien wordt de naam van Barcelona onophoudelijk genoemd. Vrijdag meldde El Mundo Deportivo dat Arda de troef is van Josep María Bartomeu en daarna werd Joan Laporta ook publiekelijk gevraagd naar de middenvelder van Atlético.

/

“Arda? Als Atlético daadwerkelijk tot verkoop wil overgaan, zou ik aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. Maar ik denk niet dat ze hem willen verkopen”, zei de presidentskandidaat tegen Cadena COPE. Nu meldt Catalunya Ràdio dat er dinsdagavond een gesprek is geweest tussen de 28-jarige Arda en de regerend kampioen van Spanje. Het onderhoud zou enkele uren geduurd hebben en er zou ook onderhandeld zijn.

Arda heeft voor zichzelf besloten dat hij Madrid na vier seizoenen wil verlaten en dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Er werd aanvankelijk van uitgegaan dat hij mikte op een andere competitie, maar misschien is hij toch te porren voor een binnenlandse overstap. Als de berichtgeving van Catalunya Ràdio correct is wil huidig voorzitter Bartomeu nog graag de sier maken met Arda. Op 18 juli zijn de presidentsverkiezingen, maar Barcelona mag geen spelers kopen en opstellen tot januari 2016.

Denk jij dat Barcelona en Arda Turan echt met elkaar gesproken hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht dat Arda niet naar een andere Spaanse club zou gaan? Zie hem eerder naar Engeland gaan.

30 juni 2015 om 22:48

Arda gaat niet naar een Spaanse club. Hij gaat lekker naar Chelsea of United, denk ik.

30 juni 2015 om 22:48

Dat zegt hij zelf ook dat hij naar Engeland wilt

30 juni 2015 om 23:26

Ik zie hem ook niet gaan naar barca, daar heeft barca helemaal geen plaats voor. Met midden velders als iniesta, busquets, rafinha, (straks) pogba en rakitic heeft barca al een heel sterke middenveld. Misschien is hij een goede vervanger voor iniesta straks maar zie liever rafinha daar staan, en arda zelf is ook b.est al op leeftijd. Enige wat barca echt nodig heeft is een pogba of veratti en een sterke cv, zoals een Otamendi, ooh wat zie ik hem heeel graag bij barca. Dit is de opstelling straks die ik verwacht.

Ter Stegen
Aleix Vidal
Pique
Mascherano
Jordi Alba
Pogba
Busquets
Iniesta
Messi
Suarez
Neymar
1 juli 2015 om 05:59

Ziet er goed uit, maar waar ga je Rakitic plaatsen?

Met wie heeft Arda dan gesproken? Met de technisch directeur die zonder leidinggevende zit of met 1 van de presidents kandidaten?

Beetje onduidelijk maar voorlopig is er op de transfer strategie van Barcelona geen pijl te trekken, puur omdat je niet zeker weet wie de nieuwe president wordt.

Het is niet te hopen dat dit waar is.

Het is een leuke, behendige voetballer die ook nog loopvermogen heeft. Prima, maar niet dé speler die Barcelona op dit moment nodig heeft. Hij is erg offensief ingesteld. Ook hemelen de Turkse mensen hem op dit forum enorm op. Die doen alsof het een soort God is, en dat is hij natuurlijk niet.

Koke, Gundogan, Pogba en Verratti, ze zijn allemaal gelinkt aan Barcelona en die opties zijn best wel realistisch.

30 juni 2015 om 22:44

Hij kan prima op het middenveld in plaats van Ä°niesta bijvoorbeeld.

30 juni 2015 om 23:24

Toch is Iniesta vele klasse beter nog steeds. Ik denk ongeveer van het niveau Rakatic

30 juni 2015 om 22:46

Koke, Gundogan, en Verratti zijn helemaal niet realistisch.
Zeggen dat hij een ''leuke'' voetballer is en niet de speler die Barca nodig is onzin. Rakitic was zeker ook een leuke voetballer die niet nodig was.

Turan is een cashcow voor elke club. Of hij naar Barca, City of Liverpool(bij wijze van spreken), er zullen zoveel Turken een shirt met zijn naam kopen. Zelfde verhaal met die Japanner die naar Chelsea is gegaan onlangs, al zal die verder geen toegevoegde waarde hebben en Turan is voor topclubs een fijne 12e of 13e man.

30 juni 2015 om 22:46

Wie is dan goed genoeg voor barca depay?

30 juni 2015 om 22:47

Die Japanner is niet naar Chelsea gegaan hij is naar Mainz in de bundesliga..

30 juni 2015 om 22:48

Laatste zin volledig niet mee eens! Ik zal een aantal clubs noemen waar hij makkelijk basis speelt. Manchester United, Liverpool, Eventueel Chelsea( ipv cuadrado ), Inter, Ac Milan, Dortmund, City

Enkel bij Barca Real en Bayern zie k hem niet basis spelen.

30 juni 2015 om 23:09

Inter en AC zijn Europees gezien middenmotors en Dortmund en Liverpool iets daarboven denk ik.

Hoe dan ook denk ik dat zijn commerciële waarde door zijn nationaliteit verhoudingsgewijs erg hoog ligt. Welke club wordt momenteel gesponsord door Turkish Airlines? Fijn uithangbord..

Ga aub niet naar Barcelona, op welke positie ziet hij zichzelf dan voetballen? Zijn positie is daar al bezet door Neymar. Sowieso moet hij naar een club waar hij de ''vedette'' is en zijn rugnummer 10 kan pakken. Dit soort spelers presteren beter onder druk denk ik! Ga lekker naar Liverpool ofzoof blijf gewoon bij A.madrid.

30 juni 2015 om 22:53

Hij gaat na manu

Mensen denken hier veel te weten over privelevens van spelers ahum maar ontopic

Arda turan met luis suarez zou ht een topduo vinden haha vooral doen

Zou Arda graagvxien bij Barca en zoubdaar ook prima passen. Beste Turkse speler ooit vind ik, howel de meesten voor Hakan Sukur zullen kiezen. Deze Arda heeft iets magisch.

1 juli 2015 om 04:09

Beter dan Bastürk zelfs? Sukur is wat mij betreft de beste, Arda mooi 3e. Is ook goed.

1 juli 2015 om 06:43

Nihat kahveci en tugay kerimoglu heb ik ook heel erg hoog staan... Samen met arda en hakan sukur toch wel de top wat mij betreft! Maar Arda houdt het al heel lang vol op heel erg hoog niveau. Mocht hij een europese prijs pakken zou het zomaar eens de beste ooit kunnen worden idd...

kan me deze transfer eerlijk gezegd niet zo goed voorstellen, omdat Barcelona Arda Turan niet nodig heeft, ook al is het wel een goede speler. Dan zou hij al snel voor de breedte gehaald worden denk ik en zeker niet voor de basis.

Wat moet Barca nu weer met Arda Turan? Lijkt me daar totaal niet passen en dan kun je het geld beter in een andere speler investeren. Volgens mij heeft Arda ook aangegeven dat hij graag eens in de Premier League wil spelen.

mensen op voetbalzone hebben echt geen verstand van voetbal arda is een topspeler die bij elke topclub kan spelen , hij kapt zo 2 3 man zeer dreigend , als neymar of Suarez geblesseerd raken wie gaat dan spelen , Pedro ? Noem 1 speler , arda. Is zo iezo beter dan elke bank speler bij barca ,ik denk ook om neymar en Suarez scherp te houden moet je een top speler hebben op de bank zoals arda , hebben ze concurrentie. hij is ook smaakmaker van Madrid en iedereen in Spanje kent arda dat zegt al genoeg over een speler

Doe mij dan maar liever Pogba, ook al is hij veel duurder. Arda is een prima speler en heeft Atletico genoeg geholpen maar ik zie hem gewoon niet bij Barcelona spelen. Arda wilde volgens mij juist graag naar Engeland en daar een nieuwe uitdaging aangaan, niet in de competitie waar hij al jaren speelt. Liverpool, Arsenal, prima teams voor Arda.

Volgens zijn zaakwaarnemer wil hij naar de PL komen en zal het naar alle waarschijnlijkheid tussen Chelsea en United gaan. Denk niet dat Arda tot januari zal willen wachten om voor Barca te kunnen uitkomen, de beste man is al 28 jaar oud.

Arda is wel een goede voetballer maar toch zou ik liever Pastore zien komen. Simpelweg omdat hij jonger is , minstens even talentvol en hij kent Messi van de nationale ploeg. Bovendien heeft Javier Pastore een fenomenale techniek , is goed in combinatiespel en kan strooien met mooie passes. Terwijl Arda soms wel eens domme overtredingen maakt, ouder is (28) en toch een ander soort voetbal gewend is met Atleti. Ik twijfel of dit een succesverhaal zou worden tussen Arda en Barça. Arda zelf zie ik wel kiezen voor Barça als het er op aankomt want het is volgens mij een kinderdroom van hem om voor de Catalanen te spelen. Dat heb ik ooit eens gelezen, een tijd geleden.

Goede speler ! Maar s echt niet nodig , hij zal zeker Rakitic er niet uit spelen zoals hij dit seizoen heeft gespeeld , beter nog een CV en Verrati ....

Arda heeft qua uiterlijk meer weg van Cesc Fabregas. Hij is niet echt de type speler die Barca nodig heeft. Barca zou Sergi Samper en Rafinha serieus een kans moeten geven en daarnaast Mascherano weer als cdm laten spelen en Pedro verkopen voor 22-28 miljoen en Sandro erin. Mascherano en Iniësta vaak rouleren, nieuwe centrale verdediger kopen en Vermalen verhuren aan AC Milan met optie tot koop. Volgend seizoen 2016/17 versterking halen op het middenveld.

Deze zou mijn gewenste formatie zijn.

T. Steg/Brav
D. Alves/A.V
Pique
New CV/Bartr
J. Alba/Math
Rakitic/Rafi
Masch/Sergio
Iniesta/Samp
Messi
Suarez
Neymar/Sandr

Arda gaat naar barca en word verhuurd aan Galatasaray tot Januari 2016

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren