Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona plaatst jeugdexponent in salarisschaal onder Lionel Messi’

Laatste update:

Sergio Busquets zal spoedig beter worden beloond voor zijn verrichtingen in het tenue van Barcelona. Spaanse media verzekeren maandag dat beide partijen komende maand voor een laatste keer aan de onderhandelingstafel zullen plaatsnemen inzake een salarisverhoging. De duur van de contractuele samenwerking blijft onveranderd, tot minimaal medio 2021.

De vorige maand dertig jaar geworden Busquets werd bij zijn laatste contractverlenging, twee jaar geleden, beloofd dat hij in 2018 een salarisverhoging tegemoet kon zien. Zaakwaarnemer Josep Maria Orobitg zat na het einde van het afgelopen seizoen voor het eerst met de directie van Barcelona om de tafel en het contact is sindsdien uitstekend verlopen.

Busquets zal onder de nieuwe voorwaarden in principe in de salarisschaal onder grootverdiener Lionel Messi terechtkomen. Als tegenprestatie word de transferclausule in de verbintenis verhoogd naar vijfhonderd miljoen euro; driehonderd miljoen euro hoger dan nu. Twee jaar geleden kwamen beide partijen al overeen dat Busquets automatisch een nieuw contract voor een jaar zal krijgen als hij in 2020/21 en 2021/22 een minimaal aantal duels in actie zal komen.

Busquets, tweede captain van Barcelona, doorliep de jeugdopleiding van Barcelona en maakte in juli 2008, onder leiding van Josep Guardiola, zijn debuut in de hoofdmacht. De middenvelder speelde sindsdien 484 duels, maakte 13 doelpunten en won liefst 28 prijzen met de Catalaanse grootmacht.

Denk jij dat Sergio Busquets zijn loopbaan bij Barcelona afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient et wel. Is na messi ook de belangrijkste speler in het team. Barca heeft door het verkoop van al die matige spelers toch aardig ingekort op het salaris kosten

20 augustus 2018 om 08:55

100% mee eens. Busquets is echt heel belangrijk voor het spel van Barcelona. Hij is eigenlijk zo sloom maar compenseert dat met het beste inzicht wat je kunt hebben. Verder is zijn passing ook uitstekend. Ik vind het altijd een genot om naar hem te kijken. Jammer dat hij alweer 30 jaar is.. La Masia wordt steeds minder en minder helaas.. Messi Busquets en Pique hebben we nog over.

20 augustus 2018 om 09:18

Ik geniet ook echt van Busquets. Zijn passing en spelinzicht is ongeëvenaard.

Wat ik niet helemaal snap is je opmerking over La Masia. Riqui Puig, Carles Aleña, Miranda kloppen op de voordeur van het 1e team en in Europa lopen zat La Masia producten zoals Thiago etc. Door in 1 lichting meerdere van wereldklasse niveau La Masia spelers te hebben is/was gewoon uniek. Als je kijkt hoe pover La Fabrica levert dan knijp ik in mijn handen.

20 augustus 2018 om 17:41

Voetbalzone maakt een klein foutje hier. Transferclausule van Busquets blijft gewoon staan op 200 miljoen en dat van Sergi Roberto is wel verhoogd naar 500 miljoen. Busquets is die olie van het team en Messi de motor.

20 augustus 2018 om 17:46

Ik vind wel jammer dat mensen hem nu pas echt waarderen terwijl busquets al de tijden van guardiola een speler was van een andere level. De rust die hij uitstraalt is gewoon niet normaal, alsof er geen tegenstanders tegenover hem staan. Hoe hij met 1 simpele beweging 2-3 man de mist in stuurt echt ik geniet al jaren van deze man. Zijn probleem was dat liggen en kaarten aan naaien dat was het probleem dat zijn kwaliteiten in een schaduw kwamen te staan voor de mensen die alleen daarop gingen letten dan. Meer dan de helft probeert een ander een kaart aan te smeren alleen ja sommige doen dat op een manier dat je denkt van waarom doe je dat. Kort en krachtig, Busquets is de aller aller beste speler op zijm positie.

En groot gelijk, want deze man is een van de grote factoren achter de successen van Barcelona. Wordt echt pittig om een vervanger te vinden die zijn functie kan overnemen. Ik vrees echt voor over 2-3 seizoenen als Messi en deze kanjer het moeilijker krijgen.

Groot gelijk. Dit is een geweldige voetballer en ontzettend belangrijk voor Barcelona. Bijna alles gaat via hem. Hij is het schakelstation. Daarnaast een echte jongen van de club. Vind hem echt uniek in zijn combinatie van inzicht, techniek, fysiek en passing. Er is werkelijk geen middenvelder waar je hem mee kan vergelijken wat betreft die combinatie. Zowel verdedigend als aanvallend sterk en ik hoop dan ook dat hij nog vele jaren voor Barcelona speelt.

20 augustus 2018 om 11:22

Ik ben het met je eens dat je Busquets met niemand kunt vergelijken, maar fysiek heeft hij niet echt in mijn ogen. Als het op fysiek aankomt verliest hij namelijk heel vaak het duel. Dat gebeurt echter niet vaak, omdat hij vanwege zijn andere uitzonderlijke kwaliteiten juist wegblijft uit de fysieke duels. Ik ben benieuwd hoe Barca het gaat doen wanneer Busquets en Messi gestopt zijn.. Dan zul je toch een iets andere speelstijl moeten adopteren denk ik, omdat er simpelweg nog geen speler is die net als Busquets speelt en nog geen speler die de kwaliteiten van Messi bezit..

20 augustus 2018 om 12:13

Nee ik bedoelde met zijn fysiek meer dat hij relatief lang is, maar absoluut niet slungelig oogt en ook nog best wat snelheid heeft en snel laag bij de grond is als hij een sliding inzet. Hij vermijdt de meeste fysieke duels inderdaad. En als Messi en Busquets, maar ook Alba en Piqué stoppen, moet Barcelona inderdaad anders gaan spelen denk ik want daar zijn geen vervangers voor te vinden. Voor Piqué en Alba nog wel voor een deel maar niet zoals deze twee jongens van de club, Spanjaarden en die zo goed in het team passen.

Nu weten jullie natuurlijk dat ik groot fan ben van Busquets. Maar los van of dit terecht is of niet, deze man is zon icoon geworden voor Barcelona. Kan het me nog herinneren dat hij debuteerde als die zoon van de oud doelman, nooit wetende dat hij zo goed zou worden. Voor mij staat hij op zijn positie tussen de beste allertijden.

volledig terecht natuurlijk hij woord zo onderschat in zijn rol, mag van mijn wel eens meer waardering krijgen voor mij de beste op zijn positie

het is alleen we vreemd dat VZ schrijft dat zijn contract loopt tot 2021 terwijl de Spaanse media zeggen tot 2023

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren