Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona kan niet aan vraagprijs van Ajax voldoen

Laatste update:
/
Internazionale bereidt een bod voor op Rodrigo De Paul van Udinese. De aanvallende middenvelder lijkt in de zomer te gaan vertrekken en moet ongeveer twintig miljoen euro kosten. (Tuttosport)
/
Naast Frank de Boer en Peter Bosz is er nog een Nederlandse trainer in beeld bij Anderlecht. John van den Brom vertrekt aan het einde van het seizoen bij AZ en heeft gesolliciteerd bij de Belgische topclub, waar hij eerder al werkte. (Het Nieuwsblad)
/
Barcelona kan niet aan de vraagprijs van Ajax voor Frenkie de Jong voldoen. De Catalanen geven bovendien de voorkeur aan de komst van Matthijs de Ligt boven de komst van de middenvelder, die 75 miljoen euro moet kosten. (TV3)
/
Arsenal wil Cristian Pavón in januari graag overnemen van Boca Juniors. De vraagprijs van de Argentijnse topclub, circa 45 miljoen euro, heeft the Gunners echter aan het twijfelen gebracht. (The Sun)
/
Manchester United heeft een optie in het contract van Anthony Martial gelicht, waardoor hij een jaar langer vastligt. Dat betekent niet dat de toekomst van de Fransman bij the Red Devils ligt, want hij wil nog steeds op korte termijn vertrekken. (Daily Mail)
/
Na een halfjaar in het eerste elftal van Málaga kan Jack Harper al de overstap naar LaLiga maken. De Spaans Schotse spits staat in de belangstelling van Getafe, dat een bod van 1,2 miljoen euro geweigerd zag worden. (Daily Record)
Is Barcelona de beste club voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 december 2018 om 09:18

Nee. Als hij zich wil ontwikkelen moet hij regelmatig tegen goede spitsen spelen, en in de Eredivisie zijn die vrij schaars. In alle 4 de grote competities zal hij veel vaker getest, en dus beter, worden.

18 december 2018 om 09:45

Of door de mand vallen, wat mij betreft koffiedik kijken.
In de CL vaak opvallend vanwege zijn fysieke gesteldheid, maar op slimmigheden ook wel eens afgetroefd. Ik hoop voor het Nederlands elftal op een Italiaanse club (voorkeur Juventus).

18 december 2018 om 10:52

Ik zou frenkie graag naar Dortmund zien gaan, vraag me niet waarom maar Duitsland voor 2 á 3 jaartjes zou hem helemaal niet misstaan!

Barca kan of wil niet aan de vraagprijs voldoen. Ik denk dat het meer een kwestie van willen is namelijk.

18 december 2018 om 11:07

Nee hoor, het is kunnen. Ook Barcelona moet aan FFP voldoen en Barcelona heeft nu eenmaal een extreem dure salaris huishouding. Geloof dat Messi binnenkort richting de zestig miljoen euro per jaar gaat verdienen.

18 december 2018 om 12:01

Denk dat het aantal clubs dat in staat zal zijn om Frenkie de Jong aan te trekken echt heel gering is. Minder dan een handvol. Het blijft gewoon een hele boel geld, linksom of rechtsom. Waarbij ik wel een slag om de arm houdt voor de hoogte van dat bedrag. Dat bedrag is genoemd door De Telegraaf, maar er is nog geen enkele bron die dit vanuit PSG heeft kunnen bevestigen. En zelf hebben ze dat bedrag steevast ontkent.

Maar ik denk dus dat het uiteindelijk om twee clubs gaat. PSG of City.

18 december 2018 om 12:46

Lekiam,

Ben het 100 procent met je eens, ze hebben het geld er niet voor over, jammer dan en niet blijven doorzeuren.

De tijd van voor een dubbeltje op de eerste rang is voorbij voor Barca, bedragen over 100 miljoen vliegen je om de oren bij Barca prima, maak dan gewoon een keuze en neem je verlies.

makavelli1996,
Zie dat jij ook al een dergelijke reactie gegeven had, Barca begint af en toe op een ouwe zeur club te lijken.

18 december 2018 om 13:20

Lijkt mij niet alleen een kwestie van willen. Je moet eens in de jaarcijfers van Barcelona gaan kijken; hun salarishuis is enorm en zover ik weet nog steeds het hoogst in de voetbalwereld. Ze kunnen niet zomaar 200 miljoen uitgeven zoals andere clubs dat wel kunnen. Persoonlijk hoop ik dat De Ligt, nu Mourinho vertrokken is, naar United komt.

Kan er niet aan voldoen.. xD zelf strijken ze 220 miljoen op voor Neymar en willen gewoon voor een duppie op de eerste rij zitten.. ze denken gewoon dat iedereen hemaal gek word als Barca interesse heeft en dat ze daardoor wel korting krijgen.. je moet gewoon betalen en anders vanaf de kant toekijken hoe een ander er met deze talenten vandoor gaat.

Misschien gewoon samen neet Man Utd gaan met een nieuwe trainer. Een absolute topclub die ze samen opnieuw naar de top kunnen brengen. Zou toch prachtig zijn. Ik denk dat Frenkie-Pogba ook een mooi duo is met een echte 6 erbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren