Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona kan het schudden: 'Ik wil mijn contract hier uitdienen'

Laatste update:

David Silva werd de afgelopen jaren meermaals gelinkt aan Barcelona, maar een terugkeer in Spanje lijkt er voorlopig niet in te zitten. Het contract van de technisch begaafde spelmaker bij Manchester City loopt nog vier jaar door en Silva ziet geen reden om voortijdig afscheid te nemen. “Ik wil mijn contract hier uitdienen”, zegt hij op de website van de club.

/

Tegen die tijd is de Spaans international 33 jaar en zullen zijn beste jaren normaal gesproken achter hem liggen. ‘Waarschijnlijk een van de beste middenvelders van City ooit’, zoals hij wordt omschreven, is ook dit seizoen weer goed begonnen. In het eerste duel met West Bromwich Albion vond hij meteen het net, al ging de treffer in eerste instantie naar Yaya Touré. De FA corrigeerde dat later.

“Ik zag Yaya juichen en vond het prima. Het maakt mij niet uit of ik scoor, zolang het team maar goed presteert”, zegt Silva, die vorige week (uiteraard) ook deel uitmaakte van het elftal dat landskampioen Chelsea met 3-0 klein kreeg. Voor dit weekend ligt de focus op Everton. “We verwachten niks minder dan een zware wedstrijd. Everton is goed aan het jaar begonnen. We gaan het niet cadeau krijgen daar”, besluit hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor wat ga je Silva halen? Barca had niet zon grote belangstelling in Silva

22 augustus 2015 om 15:17

Niet alleen zijn techniek, inzicht en oelala die heerlijke steekpass zijn perfect maar wat ik echt mooi vind aan Silva is zijn enthousiame als iemand anders scoort.... Zo blij en zo normaal down to earth echt een teamplayer!!! Hij zou elk team sterker maken, ook barca! Hij staat er nagenoeg altijd in nooit blessures ofzo.. Zou hem en aguero wel bij barca willen, mogen ze neymar wegdoen ipv aguero, ook weer zo een weergaloze speler! Ben fan van neymar, supertechnisch maar aguero is voor mij completer en doeltreffender.

David Silva wat een geweldenaar hij en Aguero zijn eigenlijk veel te goed voor City. Kan makkelijk bij een Bayern, Real , Barca.

22 augustus 2015 om 11:49

Yaya Toure ook

22 augustus 2015 om 11:54

Yaya Toure kwam ook van Barcelona, vond m 1 van de beste spelers van Barcelona toen hij daar nog speelde, herinner mij nog een classico tegen Real Madrid waarin hij de man of the match was. Voor mij zijn Yaya Toure, Aguero en David Silva de dragende spelers van Man City, zonder deze 3 spelers zou het een middelmatige ploeg geweest zijn.

22 augustus 2015 om 14:50

Aanvoerder Kompany mag er ook zijn...

Kan makkelijk bij bayern barca en real me. Met Man City is de kans op de CL te winnen alleen kleiner!

22 augustus 2015 om 11:57

#Mee

22 augustus 2015 om 12:17

Silva is gelukkig met zijn megacontract. Hij is het mannetje bij city waarom zou hij weg willen gaan.. Ik snap em wel hoor. Al kan ie bayern real of barca ook wel aan daar durf ik mijn geld wel op te zetten. Slimme speler die met betere spelers altijd een hoger niveau haalt denk ik

Silva heeft laatst afgegeven dat hij zijn contract wilt uitdienen en vervolgens de laatste dagen te spelen voor Las Palmas. Dat is de enige Spaanse club waar hij voor wilt spelen. Het is al een tijdje een discussie wie nou de beste speler is aller tijden van City. Aguero of Silva. Ik hoop dat Silva nog vele goede jaren kent en als een echte legende eindigt bij City. Heerlijke speler.

Uhuh, en gras is groen, water is nat etc. Het is gewoon weer zo'n standaard antwoord. Zou me niks verbazen als die hele uitspraak rechtstreeks uit de duim van de persvoorlichter gezogen is. We hebben het wel vaker meegemaakt dat een speler A roept, en nog geen week later B roept, of dat de speler in kwestie ineens wel weg wil als club C concreet wordt etc.

Fantastische speler natuurlijk, maar niet degene die Barcelona nodig heeft. Met Andrés Iniesta, Arda Turan (vanaf januari), Rafinha en vanaf volgende zomer Denis Suárez heeft Enrique al genoeg aanvallend ingestelde middenvelders tot zijn beschikking. Een talentvolle centrale verdediger en een vervanger voor Pedro zijn logischerwijs de twee posities die versterkt moeten worden. Wellicht dat er nog gekeken moet worden naar een linksback, maar Alejandro Grimaldo verdient in eerste instantie een kans. Zeer talentvolle jongen die op dit moment al beter op zijn positie is dan wat Adriano en Mathieu daar hebben laten zien.

Heerlijke speler is Silva. Een complete voetballer in mijn ogen,die moeiteloos op het niveau van Barcelona zou mee kunnen.

Naar mijn mening de beste aanvallende middenvelder op dit moment.

Jammer silva is egt enorm goed. Maar we hebben turan al, dus niet echt meer nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren