Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona biedt eerder aan Ajax en PSV gelinkt talent aan bij FC Utrecht’

Laatste update:

Juan Miranda hoeft bij Barcelona niet te rekenen op een basisplaats komend seizoen en de Catalaanse grootmacht werkt derhalve aan een oplossing voor de jeugdexponent. De negentienjarige linksback, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, is volgens Mundo Deportivo aangeboden bij FC Utrecht. Zijn contract in Barcelona loopt nog twee seizoenen door.

De Spaanse sportkrant wist onlangs te melden dat Barcelona en FC Utrecht in gesprek zijn over een samenwerkingsverband, wat een eventuele overgang van Miranda naar de Domstad verklaart. De multifunctionele vleugelverdediger verscheen begin juni op de radar van zowel Ajax als PSV, al bleven concrete aanbiedingen vanuit Nederland destijds uit. Ook Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en Sampdoria werden onlangs met de Spanjaard in verband gebracht.

Miranda wordt in eigen land momenteel gelinkt aan Real Betis, Real Mallorca en Granada, terwijl in een eerder stadium Atlético Madrid, Real Sociedad, Celta de Vigo en Real Valladolid als potentiële nieuwe werkgevers werden genoemd. De linksback, met naar verluidt een afkoopclausule van tweehonderd miljoen euro in zijn verbintenis, moet bij Barcelona Jordi Alba voor zich dulden. Daarnaast is technisch directeur Éric Abidal volgens Mundo Deportivo nadrukkelijk op zoek naar defensieve versterkingen.

Real Betis wil Miranda wellicht betrekken in een deal met Junior Firpo, die naar verluidt op het lijstje van Abidal staat. Volgens berichten heeft de verdediger een afkoopclausule van zestig miljoen euro in zijn contract staan. Ook David Alaba (Bayern München), Matteo Darmian (Manchester United) en Philipp Max (FC Augsburg) zijn op de radar van de Spaanse kampioen verschenen.

Zou jij Juan Miranda een goede aanwinst vinden voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou ik echt toe juichen. Als back up van het centrale duo, misschien wurmt die zich wel in de basis.

30 juli 2019 om 14:25

Kun je niet lezen? Miranda is een linksback.

30 juli 2019 om 14:36

De 19 jarige back die ook als centrale verdediger uit de voeten kan. Dit is een zinnetje uit de eerste alinea, over niet kunnen lezen gesproken 🙈

30 juli 2019 om 14:37

"De negentienjarige linksback, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan". 🤔

30 juli 2019 om 14:59

ik denk eerder dat ie Guwara uit de basis speelt en mocht Janssen of Bergstrom een keer niet kunnen spelen ivm blessure/schorsing dat hij dan naar het centrum doorschuift en Guwara weer op de plak van Miranda komt te staan..

Ken heel deze speler niet maar als ik de laatste van geïnteresseerde clubs zie, dan denk ik dat hij potentie heeft maar als ze dan allemaal niet concreet geworden zijn, dan denk ik weer dat ze twijfelen aan zijn talent (potentie). Hoop iig wel voor Utrecht dat het een goede back zal zijn. Utrecht krijgt zo wel erg leuk team.

30 juli 2019 om 13:47

Het kan ook gewoon zijn dat zijn zaakwaarnemer hem bij al die clubs aan heeft geboden, dus dat ze niet eens geïnteresseerd waren. Je weet het nooit met dit soort berichten.

30 juli 2019 om 14:44

Is een van de grotere talenten op verdedigend gebied. Alleen nog niet klaar voor Barca 1 natuurlijk. Maar speelde vorig jaar bijv. Nog 90 min tegen Tottenham in de cl

Zou een prima oplossing kunnen zijn voor meerdere problemen die Zuidam al in een veel eerder stadium opgelost had moeten hebben. Met Guwara is maar 1 linksback beschikbaar en die is in de verste verte niet goed genoeg voor een ploeg met top-5 Eredivisie ambities.

Hiernaast hebben we dankzij Zuidam ook een gebrek aan centrale verdedigers en al helemaal aan linksbenige centrale verdedigers. Met de eventuele komst van deze jongen zou je twee vliegen met 1 klap kunnen slaan. Maar goed. Eerst maar eens zien of die samenwerking er überhaupt komt.

30 juli 2019 om 14:23

Vz der staat Juan Miranda dat moet Juan Mata zijn.eerlijk Gibson alle punten die verbeterd moesten worden die worden nu wel gezien door zuidam.als dit lukt heeft ie toch een prima selectie neergezet

30 juli 2019 om 15:37

Prima selectie als dit lukt? Daar ben ik het niet mee eens. Het is een bijeengeraapt zooitje.

We hebben met kunstgrasspits Dalmau (18/1 ratio goals op kunstgras vs echt gras), miskoop Bahebeck, pechvogel Makienok en talent Venema nu vier spitsen voor 1 plek. Niet 1 zekerheidje... De enige linksbenige linksbuiten die we hebben is Cerny, een 21-jarig jochie met vrijwel alleen KKD divisie ervaring en een zware knieblessurehistorie, die bovendien vooral als rechtsbuiten heeft gespeeld.... We hebben drie rechtsbenige rechtsbuitens met Kerk, Joosten en de -voor mij onbegrijpelijke redenen- gehuurde Abbas. We hebben met Emanuelson, Overeem, Strieder, Lonwijk, van der Streek, Maher, Gustafson en Boussaid liefst 8 dure opties op het middenveld....en slechts 3 plekken te vergeven in van den Brom's prehistorische 4-3-3. Al deze middenvelders hebben bovendien allemaal exact hetzelfde karakter: er zit niet 1 vechtjas of fysieke powerhouse tussen. Er is geen ervaren reservekeeper, alleen twee jochies van 19 en 20.

Wat wij hebben is een voor ons peperdure selectie die totaal niet in balans is, waarbij voor ons al even peperdure aankopen van vorig jaar (denk bijvoorbeeld aan flops Bahebeck en Overeem bijvoorbeeld) op de bank belanden en kapitaal vernietigen en grote talenten als Venema het wel kunnen schudden.

30 juli 2019 om 15:57

Joosten is van origine een linksbuiten. Dus naast Cerny heb je nog Joosten op de linksbuiten positie. En in het uiterste geval kun je Bahebeck en Emanuelson ook nog op die plek laten spelen.

Overeem een flop noemen. Wil soms best dingen van je aannemen maar dit slaat echt nergens op. Vind dit juist een speler die bij Fc Utrecht goed past en speelt.

30 juli 2019 om 16:23

v overeem is ook een hele goede middenvelder, alleen denk ik dat vd brom met simon en maher gaat spelen en dan denk ik niet dat er dan nog een plekje voor v overeem over is

30 juli 2019 om 16:32

Castanza 30 juli 2019 om 15:57

Leuk, dat Joosten van origine een linksbuiten is, maar heb het natuurlijk met een reden over linksbenige linkerbuitenspelers. Dat is uiteraard omdat die afdraaiende voorzetten kunnen geven en de achterlijn kunnen halen, i.p.v. extreem voorspelbaar naar binnen kappen. Voorzetten die spitsen als Dalmau nodig hebben om uberhaupt tot goals te kunnen kopen. En Emanuelson linksbuiten...? Come on zeg. Wat volgt? Maarten Paes die we uiterste gevallen ook wel in de spits kunnen opstellen?

En uiteraard is een speler waar een clubje als Utrecht een miljoen voor betaald heeft een jaar later vervangen te worden door Maher een enorme flop. Je kunt dit toch niet een succes noemen? We komen hier potdorie jaarlijks 3-5 miljoen tekort! Dan kun je je dit soort peperdure bankspelers die net niet goed genoeg zijn niet veroorloven. Overeem rot straks weg op de bank, tezamen met zijn marktwaarde. Zuidam maakt veel teveel dure fouten en neemt onverantwoordelijke gokken met de spaarzame centjes die we kunnen uitgeven.

30 juli 2019 om 16:37

@t jochie 30 juli 2019 om 16:23

Natuurlijk niet! je hebt helemaal gelijk. Want wat is Overeem eigenlijk voor een middenvelder? Vorig seizoen speelde hij op 6 en daarin was hij zonder bal nog wel acceptabel, maar aan de bal in opbouw ronduit onvoldoende. Als rechtsmidden is hij al even beperkt, omdat zijn passing ronduit slecht is, hij de fysiek niet heeft om een 4-3-3 te belopen en ook scorend vermogen mist. Dat concludeerde van den Brom overigens zelf ook bij AZ, die hem daar uiteraard met goede reden op de bank posteerde.

Van Overeem is een soort Velpon alles-lijm. Kan alles een beetje, maar is nergens echt heel erg goed in. Een rendementsloos grijs hobbelaartje voor het niveau 8-14 Eredivisie, bij sterke voorkeur op een viermansmiddenveld.

Weggegooid geld van Zuidam.

30 juli 2019 om 19:30

dat we te veel middenvelders hebben ben ik met je eens, maar om nou te zeggen dat v overeem vorig seizoen niet goed was vind ik overdreven.
hij won niets voor niets

31 juli 2019 om 17:04

Ben jij ooit wel is positief?

Blijft een raar fenomeen dat ze niet bij Feyenoord zo’n jongen aanbieden... daar krijgt hij veel meer te maken met de druk van een topclub en leert hij mijn inziens sneller daar mee om te gaan en als hij centraal kan voetballen kan Feyenoord hem erg goed gebruiken.

30 juli 2019 om 17:29

En aansluitend berghuis verkopen en bas dost voor 10 miljoen ophalen in Portugal dan ben je volgens mij aardig op de rit?

30 juli 2019 om 17:48

Barcelona heeft niets met Feyenoord

En bij Ajax is het te druk, daar krijgt hij geen speeltijd

Utrecht is een prima niveau

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren