Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona bereikt akkoord met houder van indrukwekkend Turks record’

Laatste update:

Barcelona staat op het punt om Emre Demir binnen te halen, zo meldt het Turkse TRT Spor. De Spaanse topclub heeft een principeakkoord bereikt met de zeventienjarige middenvelder van Kayserispor, die in Turkije te boek staat als een groot talent. Barcelona moet er nog wel uitkomen met Kayserispor en heeft een eerste bod van twee miljoen euro gedaan.

De Turkse Emre Demir is geen familie van Yusuf Demir, het achttienjarige Oostenrijkse talent met Turkse roots dat deze zomer de overstap maakte van Rapid Wien naar Barcelona. Eerstgenoemde heeft het record in handen van jongste doelpuntenmaker ooit in de Süper Lig. Emre Demir was pas 15 jaar en 299 dagen oud toen hij in 2019 scoorde tegen Gençlerbirligi. In totaal staat de aanvallende middenvelder nu al op een indrukwekkend aantal van 31 officiële duels voor Kayserispor, waarin hij 3 keer scoorde en 1 assist gaf. In tien van die wedstrijden begon Demir in de basis.

Demir kan kan pas op 15 januari, op zijn achttiende verjaardag, de overstap naar Barcelona maken. Het is ook mogelijk dat Barça ervoor kiest om de middenvelder het seizoen af te laten maken in Turkije. In het Camp Nou ligt een vijfjarig contract klaar voor Demir, die op twaalfjarige leeftijd ook al eens op stage was bij Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken hem niet. Kan iemand me iets over hem vertellen? Zou dit een goede zet zijn en met wie is hij te vergelijken?

11 augustus 2021 om 19:59

Zeker nog niet op niveau van Barca A. Hij wordt hoogstwaarschijnlijk gehaald voor de B team om hem rustig te brengen. Aanvallende middenvelder die ook op rechts kan. Zeer technisch en linkerbenig. Moet wel wat werken aan zijn fysiek, veel te slapjes. Heeft een leuke, frivole speelstijl en is zelfvertrouwd en volwassen voor zijn leeftijd. Is zeker een gokje waard, met de juiste begeleiding kan hij een heel leuke speler worden voor Barca. Denk wel niet dat hij meteen hetzelfde zal brengen als een Yusuf Demir, Fati, Puig etc.

Als ie net zo goed voetbalt als de andere Demir vind ik het helemaal Prima.

Ik begrijp niet helemaal hoe Barcelona zich nog op het aantrekken van nieuwe spelers kan richten momenteel, als je niet eens spelers van het eerste elftal kan inschrijven vanwege financiële problemen.

11 augustus 2021 om 18:49

Dat is niet vanwege financiële problemen op zich maar vanwege opgelegde financiële restricties. Compleet andere dingen. Neemt niet weg dat ze inderdaad flinke financiële problemen hebben maar zonder juiste en slim te investeren los je dat zeker niet op. Deze jongen nu oppikken is geen slecht idee. Maakt hij zijn belofte enigszins waar heb je een selectie- of zelfs basisspeler voor 2 miljoen gehaald i.p.v. 20 miljoen. Met wat mazzel kan je een andere speler op zijn positie met flink salaris en prijskaartje voor een mooie som verkopen over 3 jaar wanneer je deze jongen doorschuift of kan je demir zelf met winst verkopen na een aantal optredens in het eerste

11 augustus 2021 om 19:05

Goed verhaal hoor. Maar als je geen geld hebt zou het gewoon niet mogelijk moeten zijn.

11 augustus 2021 om 18:54

Volgens mij begrijpen sommigen het nog steeds niet helemaal. Dat heeft niks met financiele problemen te maken, maar met nieuwe regels.

11 augustus 2021 om 19:02

Nieuwe regels waardoor nieuwe spelers niet ingeschreven konden worden. Dat kan niet met Depay, Garcia maar wel met deze Demir

11 augustus 2021 om 19:03

Uiteraard heeft het wel met de financiële problemen te maken. Indien men nu een miljard inkomsten had, dan was de nieuwe regel namelijk geen probleem. Deze jongen valt vermoedelijk onder barca B en zal dus geen probleem veroorzaken.

11 augustus 2021 om 19:48

Die regels zijn er toch omdat Barca in de financiële problemen zit? Als deze jongen slim is blijf je sowieso het komend seizoen nog in Turkije zodat je speeltijd hebt.

11 augustus 2021 om 20:26

@soccerfan, laat je nou niks wijs maken. Die regels zouden geen enkel probleem zijn als Barcelona geen zware financiële problemen had. Barcelona geeft veel teveel geld uit ten opzichte van de inkomsten. Dan kan je niet de regels de schuld geven.

11 augustus 2021 om 19:06

Bongiorno wordt deze speler niet aangetrokken door Barca B? Mogelijk tellen de salarissen van dat team niet mee.

11 augustus 2021 om 19:12

Dat kan helemaal en in dat geval is het een aparte loophole, maar dan zouden ze dus niet, zoals real8 hier boven aangeeft, hem met enig oog op de nabije toekomst kunnen halen

11 augustus 2021 om 20:14

Het lijkt me in dit geval wel duidelijk dat hij in eerste instantie voor Barca B wordt gekocht. Werd 'ie namelijk voor het eerste elftal gehaald, had hij de Turkse competitie al wel aan flarden geschoten. Bovendien is die jongen 17 jaar.

Ze kunnen depay schijnbaar niet inschrijven maar wel 2 miljoen vinden om deze demir te halen???

11 augustus 2021 om 18:43

Zal wel een huur met een optie op koop worden. Zoals in het geval van zijn landgenoot.

11 augustus 2021 om 20:28

En zo graaft Barcelona zijn eigen graf nog een beetje dieper. Het is echt ongelooflijk. Laat ze nou eerst dat salarisplafond halen. En dan pas weer nieuwe spelers halen.

Toet toet boing boing, Demir en Demir! Die gaat ondanks zn leeftijd van koeman wel wat minuutjes krijgen dit seizoen!

Ik ken hem niet maar de strategie om jonge talenten binnen te halen is wel een logische in deze oververhitte markt. Na een deal als die van Pedri heb je ook wel marge om wat fouten te maken omdat je daar op papier al zoveel op hebt verdiend.

11 augustus 2021 om 18:51

Haha momenteel heel raar om Barca en verdiend in 1 zin te zien momenteel...

11 augustus 2021 om 19:07

Zeker. Er is gelukkig ook licht in de duisternis. Met Fati, Pedri en ook Demir hebben we al 2 golden boys in onze gelederen en 3 van de grootste talenten.

11 augustus 2021 om 19:56

Er staat geen Barca en verdiend in 1 zin…. Momenteel

Wie weet heeft Barca in januari wel weer de financiële ruimte om talentjes te kopen, maar op dit moment is dat toch niet waar ik als club mee bezig zou zijn.. Je bent net de allerbeste speler ooit kwijtgeraakt door financieel wanbeleid en complete financiële wanorde, dan vind ik het niet echt getuigen van gezond verstand dat je alweer aan de toekomst denkt..

11 augustus 2021 om 18:55

Aan de toekomst denken is nooit echt ongezond natuurlijk. Geld uitgeven als je een gigantisch verlies gaat lijden wel. Ze lijken bij Barcelona de pijnlijke beslissingen niet te willen nemen met al hun aankopen (al zijn ze transfervrij).

11 augustus 2021 om 19:09

Zo lastig is dat toch niet. Het idee is de oudjes te vervangen door talentvolle en goedkope jongeren. Nu nog even Coutinho en Umtiti zien te verhuren.

11 augustus 2021 om 19:15

Ja dat is wel een nogal stevige “even”. Ze kunnen ook wachten met transfers te doen tot die spelers verkocht zijn, maar dat doen ze niet.

11 augustus 2021 om 19:42

@ViscaCatalunya, ik vind dat een beetje redeneren op het niveau van “ik koop vandaag een BMW, want ik win morgen vast de Staatsloterij”…

11 augustus 2021 om 20:30

Dat is een idee. Als je dat idee kan uitvoeren, is het een goed idee. Als dat echter niet lukt, dan is je financiële gat weer een stuk groter geworden. En zo komen clubs in de problemen.

Natuurlijk is t afwachten wat zulke jongens kunnen beteken voor barca. Genoeg talenten gezien van sergi samper tot halilovic. Maar de filmpjes die ik heb gezien van deze jongen daar gaat mijn voetbalhart sneller van kloppen. Sublieme first touch en daarnaast oog voor zn teamgenoten. Time will tell of dit een gevalletje halilovic wordt of een gevalletje pedri.

Emre Demir zie ik niet doorbreken bij barcelona. Hij is een veelbelovend talent, maar zie hem niet de europese top halen. Heb hem best wel gevolgd, vooral omdat hij als jongste doelpuntenmaker de boeken in ging. Maar hij valt in veel wedstrijden heel erg door de mand. Dan komen natuurlijk de argumenten dat hij jong is bla bla bla, maar in 31 wedstrijden heeft die in geen van de wedstrijden een zodanig indruk gemaakt waarvan IK denk wow, maar kan er natuurlijk naast zitten.

11 augustus 2021 om 20:20

Inderdaad. Snap ook niet zo goed hoe Barcelona ineens bij hem uitkomt. Denk dat ze daar na Yusuf Demir dachten: we kopen ze allemaal met de naam Demir haha. Het kan wel een leuke speler worden voor Barca, dat geloof ik echt, maar deze jongen moet echt nog veel stappen maken. Zit niet op het niveau van talent dat Barca nastreeft zoals Fati-Pedri etc. Toch hoop ik wel dat hij slaagt, zou leuk zijn om een Turks talentje te zien ‘doorbreken’ bij Barca, er vanuit gaande dat hij eerst nog een paar jaar bij Barca B speelt.

Nieuwe speler aantrekken terwijl andere nieuw aangetrokken spelers wegens de financiële toestanden bij Barcelona nog niet eens zijn ingeschreven. Het wordt met de dag gekker.

Duidelijk dat Barca pas op- de plaats maakt en zich nu richt op jonkies. Deze zijn betaalbaar en de toekomst. Het huis wordt volledig gesloopt en er komt een nieuw huis. Altijd beter dan weer een likje verf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren