Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça zwicht voor wel heel bijzonder Engels voorstel en gaat Fati verkopen’

Laatste update:

Ansu Fati is volgens Sport op weg naar de uitgang bij Barcelona. Het Spaanse medium schrijft dat de Catalanen een bod van 33 miljoen euro plus Rúben Neves van Wolverhampton Wanderers hebben geaccepteerd. Neves, een centrale middenvelder uit Portugal, stond al een tijdje op de wensenlijst bij Barça en door deze ruildeal zou Frenkie de Jong er een concurrent bij kunnen krijgen.

Het was eigenlijk niet de bedoeling om Fati te verkopen, maar het bod van Wolves op de aanvaller wordt als te interessant gezien om te laten liggen. Als de transfer nog voor 30 juni wordt afgerond, kan de transfersom daarnaast ook nog eens worden meegenomen in de jaarcijfers van het huidige seizoen en ziet het financiële eindresultaat er een stuk rooskleuriger uit. Sport meent dan ook te weten dat Barcelona akkoord heeft gegeven en dat de bal nu bij het kamp-Fati ligt.

De vleugelspeler, die wordt vertegenwoordigd door Jorge Mendes, zou naar verluidt zelf het liefst bij Barcelona blijven. Zijn omgeving denkt echter dat een transfer naar Wolves heel goed zou zijn voor de ontwikkeling van Fati, daar die door blessureleed de afgelopen tijd tot stilstand is gekomen. Dit jaar heeft trainer Xavi meestal geen basisplaats over voor de speler die na het vertrek van Lionel Messi het rugnummer 10 mocht overnemen. Fati zou in de Premier League weer wekelijks aan spelen toe kunnen komen en vervolgens naar een andere topclub kunnen gaan.

Xavi ziet de ontwikkelingen ondertussen met lede ogen aan. Hij is geen voorstander van de komst van Neves, maar weet dat de clubleiding wel gecharmeerd is van de Portugees én dat de inkomsten hard nodig zijn. Neves kwam dit seizoen in 38 wedstrijden in actie voor Wolves en kwam daarin tot zes doelpunten en een assist. De Engelsen namen hem in 2017 nog voor bijna achttien miljoen euro over van FC Porto en zouden dus, mocht de transfer rondkomen, een verdubbeling van dat bedrag én Ansu Fati voor hem terug kunnen krijgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verkoopt Fati voor 50mil en haal gratis dan Amrabat op. Is een veel betere deal.

Wilt het zeggen dat Kessie verkocht wordt?

7 mei 2023 om 15:22

Amrabat vind ik niet passen bij een club als Barca. Die moeten een speler op die positie hebben die beter is aan de bal, Neves is daar een uitstekende optie voor. Snap alleen niet waarom Barca niet gewoon Frenkie daar neerzet en dan een speler die kan rouleren met Gavi en Pedri.

7 mei 2023 om 15:27

Amrabat? Die is ten eerste niet goed genoeg aan de bal en ten tweede hebben ze Kessie al. Dan kunnen ze net zo goed hem behouden.

7 mei 2023 om 16:24

Kessie moet weg. Stond op dat lijstje van 5 samen met Ferran , fati , García en nog iemand

7 mei 2023 om 16:53

Daarom lijkt het me sterk dat Amrabat dan wel komt. Die moet ook geld kosten. Kessie is namelijk verdedigend niet zozeer minder en is bovendien dynamischer. Bovendien kan Kessie ook centraal op het middenveld spelen.

7 mei 2023 om 18:24

Niet goed genoeg? Beste middenvelder van het afgelopen WK. Barcelona moet power hebben op het middenveld. Met Frenkie, Busquets en Pedri ga je de oorlog niet winnen.Onder Xavi kan Amrabat veel beter worden aan de bal. Mocht hij dat onder de knie krijgen, is het gewoon een van de beste balveroveraars van de wereld. In Italië is hij wellicht de beste.

7 mei 2023 om 18:36

Amrabat is 26 jaar. Die wordt niet meer veel beter aan de bal. Bovendien behoort Amrabat betreft statistieken niet eens bij de 5 beste middenvelders van de Serie A. Ik vind je wel erg subjectief.

Met Kessie hebben ze de benodigde power al en die is ook nog eens beter aan de bal. Bovendien is Kessie dynamischer. Als Kessie dus mag vertrekken, heeft het totaal geen zin om Amrabat ervoor in de plaats te halen.

7 mei 2023 om 19:51

Sirius ,ik vind amrabat zeker dynamischer en sneller en is zeker iemand die barca kan gebruiken naast frenkie de jong ,een echte strijder .

7 mei 2023 om 20:21

Maar wat voegt Amrabat toe aan Barcelona wat Kessie niet ook zou kunnen?

7 mei 2023 om 21:49

Dat heb je afgelopen WK wel kunnen zien denk ik. Amrabat is Kante 2.0

7 mei 2023 om 21:53

Volgens statistieken speelt Dybala een beter seizoen dan Kvaraskhelia, totale onzin dus. Vergeet ook niet dat Amrabat bij Fiorentina speelt. Bij een topper was hij veel sneller opgevallen.

7 mei 2023 om 23:43

Jij beweert dat hij misschien wel de beste middenvelder van de competitie is. Het is alleen nergens op gebaseerd. Je impliceert eerst iets en gebruikt mijn argument om het vervolgens weer te ontkrachten omdat het resultaat je niet bevalt. Zoals ik al stelde: Ik vind je in deze erg subjectief.

8 mei 2023 om 01:34

Amrabat is een andere type spele dan kessi ,een echte bal afpakker.

Ahahha deze gast schrijft ook alleen maar onzin. 1. Ansu wil niet weg 2. Xavi wil Neves niet 3. Is al heel snel weer gezegd dat het niet doorgaat. Maar toch even een artikel schrijven voor de interacties. Reageer er zelf ook gwn op maar moest dit even zeggen.

Voetbalzone, alsjeblieft verwijder dit artikel. Het is echt volstrekte onzin en al door iedereen ontkracht. Dat zouden jullie als “nieuwspagina” toch moeten weten of niet, Guy Habets?

7 mei 2023 om 18:55

Ik begrijp het ook niet meer. Is al uitgekomen dat Xavi heeft gezegd dat er geen plek is voor Neves en de deal dus blniet doorgaat. Maarja, clicks.

Dit artikel kan worden verwijderd. Is niks van waar en door meerdere al ontkracht.

Klopt echt niks van dit artikel. Conclusie ook dat ze en 30 miljoen en Fati gaan vangen is natuurlijk ook verkeerd geconcludeerd. Hilarisch dat dit geschreven wordt terwijl het overal ontkracht wordt.

Ik snap wel dat Barcalona, Ansu Fati weg wilt doen. Die heeft hele zware blessures gehad en ik denk dat hij nooit meer de absolute topniveau met een versleten lichaam, voor een langere periode vol kan houden.
Het is een geweldige talent maar zo gaat het in de voetbal.

"het Spaanse medium schrijft dat de Catalanen een bod van 33 miljoen euro plus Rúben Neves van Wolverhampton Wanderers hebben geaccepteerd."

"de Engelsen namen hem in 2017 nog voor bijna achttien miljoen euro over van FC Porto en zouden dus, mocht de transfer rondkomen, een verdubbeling van dat bedrag én Ansu Fati voor hem terug kunnen krijgen."

Een van de 2 klopt niet. Hopelijk weten de clubs zelf wel wie ook nog even de portemonnee moet trekken...

Ik zou het als Barca zijnde niet doen, en als ik Fati was zou ik het ook niet doen.

Wilde waarschijnlijk rugnummer 10 niet meer inleveren aan Messi en wordt verkocht :D (just kidding)

Fati is te blessuregevoelig. Erg slim van Barca en Wolves nemen een enorm risico.

Als dit klopt is Wolves toch niet bijzonder slim.

Ansu Fati spreekt geen en is geen Portugees dus kan niet waar zijn.

Ik vind het maar een domme deal mbt fati zelf . Fati kan naar veel betere clubs en er was ook interesse in januari. Wolves daar ga je toch geen prijzen mee winnen of Europees spelen. Staan nu 13de en stonden zelfs lager. Voor je het weet speelt hij de komende jaren om degradatie te voorkomen. Daarnaast wil Xavi dol graag amrabat. Stond deze dagen ook nog hier op vz. Hij zit al vanaf het wk achter amrabat aan. De club heeft liever neves. Ik zou als club toch echt Xavi zijn eigen team laten samen stellen. Die weet echt wel wat hij wil

Terecht dat hij in de etalage is gezet. Natuurlijk, het is nog een ‘talent’ gezien zijn leeftijd. Maar zijn ‘supertalent’ is er al lang van af sinds zijn eerste langdurige blessure. Vervolgens nog met een tal van andere blessure gekampt. Anno nu is hij eigenlijk geen schim meer van de Ansu Fati die hij in zijn debuutseizoen was. Wat een uitzonderlijk hoog niveau liet hij toen zien zeg! Hopelijk bloeit hij weer op bij een andere club.

Echt een schande hoe de meeste praten hier. Ansu is niks meer ansu talent is weg ansu is blessure gevoelig. Ansu krijgt geen wedstrijden achter mekaar. Geef die jongen zijn vertrouwen terug door hem te blijven opstellen en je zult zien. Die jongen z’n hoofd zit helemaal vol. Hij denkt ik moet zo invallen dus ik moet me bewijzen en als je zo gaat denken gaat het nooit lukken. Zijn hoofd moet eerst vrij zijn en dat is het zeker niet. Zijn vader heeft daar ook bij geholpen met z’n lompe interview. Het is nog een jonge jongen waar super veel van wordt verwacht alleen moet je hem wel vertrouwen. Ik ben super fan van Xavi als trainer alleen vind ik het wel minder van hem dat hij Ferran bleef opstellen vorig jaar na al zijn waardeloze wedstrijden. Geef ansu gewoon zijn wedstrijden en laat hem al die wedstrijden basis beginnen. Wat moet je verwachten van een kwartiertje of half uurtje. Dit zijn jongens waar het om draaide en ineens is er alleen maar kritiek op die jongen en ja ik ben het ermee eens dat het er niet uitkomt maar hij heeft al laten zien wat hij kan en ik ben er zeker van dat die jongen nog veel gaat laten zien. Een blessure gehad waardoor hij een heel seizoen eruit lag maar daarna zijn er toch geen blessures meer gekomen? Men roept snel blessuregevoelig. Als Barcelona hem verkoopt zullen ze spijt krijgen van hun leven.

7 mei 2023 om 23:29

Allereerst over de blessuregevoeligheid, Ansu heeft zowat heel 20/21 gemist, en daarnaast in het seizoen 21/22 ook nog eens meer dan 30 wedstrijden gemist.
Ook heeft Fati bij het herstel van z'n knie gekozen voor een behandeling die vaak in de toekomst problemen op gaat leveren, zoals ook bij bv Umtiti gebeurde. Van blessuregevoeligheid is (mede door deze vorm van herstel) zeker wel sprake, en het is eerder 2 seizoenen die die heeft gemist dan het ene seizoen waar jij het over hebt.

Ik ben het ermee eens dat het probleem vooral in z'n hoofd lijkt te zitten. Hij is nog steeds langzamer dan drie jaar terug, en heet vaak last van momenten waarop die erg egoïstisch is of bij balverlies niet fatsoenlijk mee terugloopt. Niet zo gek dat die het mentaal loodzwaar heeft met zulke blessures en de druk vanuit de fans, en nog het nummer 10 shirt, maar dan is het toch lastig om hem telkens een basisplaats te geven. Zeker omdat die in de laatste wedstrijden heel weinig heeft laten zien.

Ferrari vorig seizoen verdiende het ook niet, maar het verschil is wel dat Xavi nu met de 442 een goed alternatief heeft gevonden, waar Fati niet in past.0

7 mei 2023 om 23:33

Ik hoop oprecht dat z'n ongelofelijk talent er nog uitkomt. Maar bij Raphinha zie je dat die altijd hard werkt etc, waardoor die na mindere wedstrijden wat krediet heeft van Xavi. Fati combineert slechte wedstrijd met weinig verdedigend werk, en egoïstische momenten. Waarschijnlijk door de enorme druk die op hem ligt, maar toch. Barca zat niet echt in de positie om spelers erin te zetten in de hoop dat ze een paar wedstrijden wel presteren.

Ik zou zelf een verhuur van Fati een mooie deal vinden,, in de hoop dat het er dan wel uitkomt en die daarna fris en volwassen bij Barca terug kan keren. Gezien de financiën zal dat echter niet zo snel gebeuren,, waardoor een verkoop ook niet onlogisch zou zijn vanuit Barca gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren