Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça ‘weigerde’ sensatie: ‘Zijn vader zei dat hij naast Messi wilde staan’

Laatste update:

Barcelona had in de zomer van 2017 Kylian Mbappé in huis kunnen halen, zo claimt Josep Maria Minguella. De voormalig zaakwaarnemer, die nauwe banden onderhoudt met de Catalaanse topclub, zegt in het programma La Porteria dat Barcelona ruim een jaar geleden geweigerd heeft om de huidige aanvaller van Paris Saint-Germain te strikken.

“Op 5 augustus heb ik Mbappé aangeboden bij Barcelona. Een reactie bleef uit. Ik ben van mening dat ze een fout hebben begaan die Barcelona voor de komende tien jaar gaat beïnvloeden”, aldus Minguella, die ook in nauw contact stond met de jonge wereldkampioen. De Spanjaard vertelt dat Mbappé graag naar Barcelona was gegaan.

“Zijn vader heeft mij verteld dat Kylian heel graag naast Lionel Messi op het veld had willen staan”, aldus Minguella. Het verhaal van de voormalig belangenbehartiger staat niet op zichzelf, want in oktober 2017 berichtte Cadena COPE al dat Barcelona Mbappé had geweigerd en besloten had om Ousmane Dembélé weg te plukken bij Borussia Dortmund.

Mbappé wilde naar een club waar hij zoveel mogelijk kans op speeltijd had, claimde de radiozender. Bij het eveneens geïnteresseerde Real Madrid vreesde hij door de aanwezigheid van onder anderen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Karim Benzema voor een reserverol. Ook PSG zou hij aanvankelijk niet hebben zien zitten. Mbappé heeft zelf eerder aangegeven dat hij de stap naar de Franse topclub altijd al ambieerde.

Verwacht jij dat Kylian Mbappé ooit nog bij Barcelona of Real Madrid gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit bestuur ban Barca heeft veel fouten gemaakt, veel miskopen, en spelers die ze moesten halen hebben ze niet gehaald.
Snap niet dat ze voor Dembele hebben gekozen inpl ban Mbappe.

15 november 2018 om 16:03

Zijn vader wilde dat hij naar een club zou gaan,waar hij zeker speelde,dus zij kozen bewust voor psg, is niet de schuld van Barcelona...

15 november 2018 om 16:25

Er staat toch duidelijk in de tekst, dat een reactie van barca uit bleef.
Neymar was toen net weg, maar Barca ging voor Dembele en niet Mbappe.

Heb het gevoel dat hij nog wel bij Barca terecht komt, ondanks de permanente links met Real. Over 2 jaar komt ie Suarez vervangen als spits, met Coutinho en Dembele langs hem. Zou die laatste ook goed doen, gezien hun vriendschap. Dan zal hij wel moeten accepteren dat de jongere Mbappe de ster is en hij moet werken voor zijn plaats en centen

15 november 2018 om 16:06

Ja want jij denkt dat de rijkste club can de wereld een van de meest getalenteerde spelers ooit zal laten gaan.

15 november 2018 om 17:01

En jij denkt dat mbappe na 100 ligue 1 trofeeën en 0 CL nog steeds daar speeltt

15 november 2018 om 17:52

Of PSG de rijkste club is betwijf ik maar dat is een andere discussie.
Alles is te koop voor de juiste prijs. PSG moest afgelopen zomer spelers verkopen om aan ffp te voldoen. Stel ze halen een nieuwe ster binnen, en er word een nog to refuse bod op hem gedaan, en daardoor voldoen aan ffp plus extra budget voor versterking.
Daarnaast is de speler ook een spil. Als die nog 2jarig contract heeft en niet wilt verlengen, dan zullen ze hem echt wel van de hand doen.
Zelfde geld ook voor Neymar.

15 november 2018 om 16:40

Hij is fan van beide spelers, zowel Cristiano als Messi is zijn idool.

Als Mbappe straks alle nationale prijzen een paar keer heeft gewonnen en de CL nog op zijn CV ontbreekt (ervanuit gaande dat PSG de komende jaren niet de Champions League wint), zal hij naar een andere Europese topclub willen verhuizen, mogelijk Barca of Real

15 november 2018 om 17:58

Met de huidige beleidsbepalers bij beide clubs, zie ik Real hem eerder aantrekken. Misschien wel samen met Neymar. PSG zal het spel tegenover Barca veel harder spelen na alle uitlatingen vanuit Barca na dat Neymar zijn contract afkocht.

PSG is een kreeft met gulden scharen, wat ze vast hebben en vast willen houden laten ze nooit meer los. Mbappe en Neymar zijn hun 2 sterren.. Maar daarvoor kon Barca dus kiezen tussen Mbappe of Dembele? En dan Dembele kiezen? - jongens jongens als dit waar zou zijn heeft Barca Roberto Fernã¡ndez verdiend de laan uitgestuurd. Abidal had wel zeker Mbappe gekozen

Nou zelfs 4 jaar geleden, in de jeugd kon een blinde zien dat deze jongen gewoon een uitzonderlijk talent is, onbegrijpelijk dat Barca er niet voor gegaan is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren