Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça heeft meeste interesse getoond, ik heb al met ze gesproken’

Laatste update:

Anthony ‘Choco’ Lozano lijkt te gaan verkassen naar Barcelona. De 24-jarige aanvaller, die de afgelopen twee seizoenen door het Hondurese Olimpia werd verhuurd aan Tenerife, heeft indruk gemaakt op de beleidsbepalers van de Catalanen. De international van Honduras wordt hevig gelinkt met een transfer naar de Spaanse grootmacht en Lozano zelf bevestigt dat er gepraat wordt.

“Barcelona is de club die het meeste interesse in mij heeft getoond”, zegt Lozano in gesprek met AS. “De geruchten die spelen kan ik bij deze bevestigen.” De aanvaller speelde de afgelopen twee jaar bij Tenerife, waar hij 66 wedstrijden heeft gespeeld en 20 goals wist te maken. De club wist dit seizoen niet te promoveren naar de hoogste Spaanse klasse, nadat Getafe in een onderlinge confrontatie te sterk bleek.

“Ik heb al gesproken met vertegenwoordigers van Barcelona”, vervolgt Lozano. Ook Getafe en Leganés zouden de aanvaller graag in hun gelederen zien, maar die lijken naast het net te vissen. Als het daadwerkelijk tot een transfer komt naar Barcelona, dan gaat Lozano waarschijnlijk eerst in het tweede elftal spelen, voordat hij in aanmerking komt voor een plek bij de hoofdmacht. Lozano hoopt in ieder geval op een langer verblijf in Spanje. “Maar ik moet nu wachten wat de clubs gaan beslissen.”

Denk jij dat Anthony Lozano in het geval van een transfer het eerste van Barcelona gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We gaan nog wel van deze voetballer horen. Een toptalent! Ik vraag me echter wel af of hij meteen met de hoofdmacht mee kan. De meeste talenten aangekocht door FC Barcelona hebben koud-water-vrees. Ik ben daarom erg benieuwd naar zijn aanpassingsvermogen.

4 juli 2017 om 15:39

Een toptalent? Wanneer je 24 bent en al 2 seizoenen voor Tenerife speelt op het 2e niveau van Spanje kun je toch niet spreken van een toptalent?

4 juli 2017 om 15:41

Het is net welke maatstaven je gebruikt.

4 juli 2017 om 15:49

Ja een de ene kant snap ik de comments van is dit wat barca moet halen is al 24 bla bla maar je hebt gewoon laatbloeiers. Ik bedoel Kante werd op zijn 24ste van Caen (2de divisie frankrijk) overgekocht en dat heeft niet slecht uitgepakt.

Aan de ene kant zeiken we over clubs die 40 miljoen voor een talent neerleggen en dan is het ook weer niet goed als een topclub iemand van 24 oppikt bij een lagere club. Kortom even afwachten

4 juli 2017 om 16:29

24jaar is geen talent. 24 - 29 is, over het algemeen, prime time. Als je op 24 jarige leeftijd speelt in de 2e divisie dan mag het woordje top ook weglaten. Dat betekent dat er van toptalent niks meer overblijft. Dat is precies zijn toegevoegde waarde bij Barcelona, niks

4 juli 2017 om 17:37

Drogba speelde op zijn 25ste nog bij het anonieme Guingamp en hij heeft het er nog aardig van afgebracht. Zeg nooit nooit.

Voor Barça B misschien een goede aanwinst en wie weet speelt hij de pannen van het dak!

Die mag zich dan wel heel erg stormachtig vaan ontwikkelen als hij in de basis bij het eerste terecht wil komen.

Weinig verrassend dat de club na de promotie van Barcelona B gaat kijken naar versterkingen om zich te handhaven op het tweede niveau in Spanje. Na de geruchten over de mogelijke komst van Brandon Thomas Llamas van Real Mallorca en nu dus Anthony Lozano lijkt de club dus op zoek te zijn naar een doelpuntenmaker. Op zich is dat niet opvallend, Barcelona B is doorgaans op het tweede niveau afhankelijk van hun doelpuntenmakers en krijgt vaak relatief veel doelpunten om de oren. En laten we eerlijk zijn, dit B-elftal heeft versterking nodig willen ze zich handhaven volgend seizoen. Vitinho lijkt volgend seizoen op huurbasis (met optie tot koop van 15 miljoen euro) voor Barcelona B te spelen, wat hopelijk een flinke verbetering is ten opzichte van Fali.

Waar ik me wel aan stoor is het feit dat er zoveel aanvallend talent rondloopt in de jeugdelftallen, maar eigenlijk niet worden doorgeschoven naar het tweede elftal. Weet dat de club bezig is met Barcelona C om die jongens op het derde niveau in Spanje te laten spelen, maar het is nogal vreemd om flinke bedragen neer te tellen voor dit soort 24-jarige spelers (die waarschijnlijk toch geen waarde zullen hebben voor het eerste elftal in de toekomst) terwijl je zelf al talentvolle aanvallers hebt. Dan denk ik bijvoorbeeld aan Seung-Woo Lee, Abel Ruiz, Marc Cardona en zelfs de op dit moment geblesseerde Rafa Mujica.

Overigens ben ik benieuwd wanneer het schandaal rondom Seient Lliure op VZ wordt uitgelicht. Blijkbaar heeft dit huidige bestuur seizoenskaarthouders opgelicht bij het verkopen van de wedstrijdtickets in wedstrijden waarin die seizoenskaarthouders niet naar de wedstrijd zouden gaan. Seient Lliure zou dan een deel van de prijs van het wedstrijdkaartje terugstorten op de rekening van de seizoenskaarthouder, maar door een VIP-package aan te bieden heeft de club veel meer verdiend (ruim 17 miljoen volgens de jaarrekeningen) zonder die verdiensten naar verhouding te delen met de seizoenskaarthouder. Schandalig natuurlijk, gewoon geld verdienen over de rug van de seizoenskaarthouders. Ben benieuwd of dit een schandaal is dat het bestuur eindelijk doet wankelen.

4 juli 2017 om 17:26

Thomas brandon llamas gaat waarschijnlijk naar Stade Rennes, maar hoop dat hij in Spanje blijft. is een goede spler. te goed voor Rcdm. zeker nu ze in de segunda B gaan spelen.

hoop toch dat Lozano verstandig ia en gewoon bij Tenerife blijft. dan speel je nog voor een echte lcub met als doel promotie. barca B is voor de talenten van Barca zelf vind ik. daar leid je ze toch voor op ipv van andere clubs kopen. heel vreemd.

Een 24-jarige aanvaller die in Spaanse 2e klasse net geen 1 op 3 loopt. Waar is Barca mee bezig? Die jongen gaat nooit voor het eerste spelen. Dan kun je hem wel voor het 2e halen maar is er dan niemand in de jeugd die die plek bij Barca B kan innemen? En zo niet, koop dan een talent van 21 of jonger, waar je misschien nog wat aan hebt later

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het hele Barcelona B visie niet begrijp. Dit is toch om aanstormend talent wat speelminuten aan te bieden zodat ze doorstromen naar een eerste elftal. Als ze zich daar bewijzen stromen ze door naar het eerste. Dit soort aankopen, 24 jaar uit de 2de divisie begrijp ik dan niet. Overigens moet ik wel toegeven dat ik geen enkele wedstrijd van deze jongen gezien heb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren