Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli werkt niet mee aan experiment en probeert drone neer te halen

Laatste update:

Cristian Brocchi nam pas een paar dagen geleden de taken van Sinisa Mihajlovic over als hoofdcoach van AC Milan, maar de Italiaan heeft al wel meteen kennis gemaakt met de kuren van Mario Balotelli. Het leek de nieuwbakken coach een goed idee om de training vast te leggen met een drone. Dat viel echter niet zo goed bij de Liverpool-huurling.

/

Brocchi wilde met de drone de bewegingen van zijn verdediging in kaart brengen, maar de eerste vlucht van het apparaat werd ook meteen bijna de laatste; volgens Corriere della Sera probeerde Balotelli het vliegtuigje meerdere malen met een bal uit de lucht te schieten.

Of het hem ook echt gelukt is wordt niet helemaal duidelijk uit de berichtgeving, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat het experiment Brocchi mooie beelden heeft opgeleverd.

Lijkt het je een goed idee om een drone in te zetten bij de training?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt weer Balo. Die gast leert het niet af.

Mbt de poll: elk middel om je spelers te analyseren is goed maar kan me wel voorstellen dat het de concentratie vd spelers tijdens de training verminderd. Ik zou het iig irritant vinden.

15 april 2016 om 19:44

De meeste drone's zijn op een bepaalde hoogte vrijwel niet te horen.. Daarbij kunnen ze heel mooi stil blijven hangen. Denk niet dat ik me er druk om zou maken.

15 april 2016 om 19:44

Dan vraag ik me af, waarom een drone? Ze kunnen toch ook gewoon een camera ergens hoog plaatsen? Lijdt ten minste niet af

15 april 2016 om 20:29

Een drone kan echt recht van boven filmen, dat wordt met een camera heeeeel erg moeilijk, daarom kan ik dit experiment me best inbeelden. Jammer dat Balotelli weer roet in t eten moet gooien...

15 april 2016 om 21:23

Waarom geen drone? Kost tegenwoordig toch niet meer zo veel? En een camera ergens hoog ophangen zorgt voor slechtere beelden. Vergelijk het met buitenspel controleren. Dat gaat perfect met een drone recht er boven, niet met een hoge camera.

Is dit trouwens geen optie voor de scheidsrechter te helpen met bv buitenspel?

15 april 2016 om 19:44

Hoezo irritant. Heb je helemaal geen last van. Het is geen helikopter die boven je hoofd vliegt. Als die op 30 meter hoog zit hoor je het niet eens. Beetje overdreven. Die balotelli kunnen ze beter een enkeltje gesticht geven. Dorpsgek

15 april 2016 om 20:22

Als ze een drone al lastig vinden hoe moeten ze dan in een vol stadion spelen.

16 april 2016 om 13:17

Nou milan speelt de afgelopen tijd veel minder ja. Maar de wedstrijden dat san siro een vol stadion had.. knalde ze lieten ze mooi voetbal zien. En vochten ze. Dat doen ze niet vaak helaas..

Dan is Brocchi bij Milan de enige die blij is met het feit dat Balotelli een gemankeerde voetballer is, anders had die drone natuurlijk op de grond gelegen.

Walgelijk figuur. Dat er toch weer elke keer een club in trapt. Hetzelfde geldt voor Kazim. Ook daar denkt toch weer elke keer een club dat zij voor de ommekeer kunnen zorgen..

15 april 2016 om 20:22

Balo walgelijk noemen zegt meer over jezelf.

15 april 2016 om 20:33

Het is helemaal niet zo lastig Balotelli een walgelijk mens te noemen, hoewel veel streken kwajongens streken zijn, waren er ook bij die dat ontstegen en wel walgelijk waren.

16 april 2016 om 01:14

Heb je het nou over de mens of de voetballer Balotelli? Mocht je het over de mens hebben, dan ben ik benieuwd naar je bronnen om hem een walgelijk mens te noemen. Hopelijk weet je dat de media zulke personen onder een vergrootglas legt en eenzijdig belicht.

16 april 2016 om 11:49

Hij is toch echt bestraft voor het gooien van dartpijltjes naar kinderen, noem dat maar niet walgelijk, hij heeft mijn zijn stomme hoofd zo'n beetje zijn hele badkamer opgeblazen ach en zo zijn er vast nog meer akkevietjes te vinden.
De voetballer Balotelli haalt niet het uiterste uit zijn loopbaan , dat is gewoon triest. Met meer inzet en wat serieuzer gedrag had het een hele grote kunnen worden.

15 april 2016 om 21:36

Ik ben ook geen Kazim fan laat ik dat vooropstellen maar om Kazim te vergelijken met Balotelli gaat me te ver. Kazim gaat inderdaad net als Balotelli weleens over de streep. Alleen bij Kazim is dat vooral omdat hij wil winnen of ontevreden is met zijn rol binnen het team. Kazim geeft echter wel alles om te winnen.

15 april 2016 om 23:49

Balotelli met Kazim vergelijken haha. ja, het zijn allebei lastige jongens, maar een Balotelli schiet er gewoon 30 in als hij in de Eredivisie speelt hoor.

Balotelli echt een speler naar mijn hart, brengt tenminste wat lol in de voetballerij.

15 april 2016 om 20:08

Amen, van die Ja-knikkers hebben we er al genoeg!

Ja hij staat redelijk vaak in het nieuws, voor het laatst toch echt een poos geleden. Maar men onthoud alleen de negatieve dingen. Zij zijn vergeten dat hij een jongetje langs de straat heeft opgepikt die gepest werd, hij is toen met die jongen naar school gegaan waar hij niet heen durfde om ervoor te zorgen dat dit stopte. Zij zijn ook vergeten dat hij voor iedereen die bij de benzinepomp stonden te tanken dat hij voor hun betaalde. Verschrikkelijk makkelijk al die kortzichtige reacties.

Feit blijft wel dat het er nu echt een keer op het veld uit moet gaan komen, talent heeft hij zeker.

Wat zijn er hier soms een stelletje azijnzeikers! Als bijvoorbeeld Vardy dit had gedaan was het grappig geweest.
Mario balotelli is soms niet helemaal 100, maar dit soort berichten zijn toch leuker dan continue horen dat Gareth Bale 100 miljoen per dag verdiend .. ik denk als iemand de kans krijgt om dat ding uit de lucht te schieten je het op ze minst probeert.. en ach als ie hem raakt staat die iig in de basis vanwege ze precisie en is dat drone'tje kapot.
Balotelli betaalt de rekening wel met zijn salaris.

15 april 2016 om 20:28

Precies, of als Ibrahimovic dit zou hebben gedaan was het prachtig. Natuurlijk, er is een verschil qua gedrag met die twee, maar hier kan ik bv best om lachen

15 april 2016 om 21:08

Ik vind het ook prachtig of het nou ibra, ballo of desnoods Messi is blijft het grappig. Overigens vind ik wel dat hij hem had kunnen raken😉

15 april 2016 om 23:13

Nee hoor helemaal niet. Zlatan heeft ook genoeg kritiek en "haters". Neem bijvoorbeeld de oud bondsarts en de rookbom die is gegooid tijdens zijn commercial.

Ook Vardy is weleens negatief in het nieuws gekomen. Hij moest namelijk diep door het stof vanwege beelden waarop te horen is dat hij racistisch bezig was.

Balotelli is goed bezig om zijn carriere the verpesten "for the lulz".

16 april 2016 om 00:26

Ach er zijn er zoveel die hun carriere flink verneuken door stonmiteiten..bijv;; nigel de jong met ze rare haantjes gedrag die continue de grens opzoekt d.m.v zich meer als een K1 fighter te gedragen dan als voetballeren binnen de lijnen.
Zo zijn er wel meer die zich binnen en buiten het veld zich niet kunnen gedragen, maar goh als balotelli zich een keer laat gaan staat het in alle kranten. Tuurlijk had hij meer uit ze carriere kunnen halen maar ach laat hem lekker doen wat hij wilt zonder dat hij meteen veroordeelt word.

16 april 2016 om 15:23

Balotelli komt vaak negatief in het nieuws buiten het veld. Dat kan je dus onmogelijk met Nigel de Jong vergelijken en alle andere harde spelers. Er zijn genoeg video's te vinden op Youtube waar ook Balotelli op het veld zich niet kan gedragen.

Nigel speelt niet als een klein jongetje met vuurwerk binnenshuis zodat er brand ontstaat en hij gooit ook geen dartpijlen naar jeugdspelers om maar een paar voorbeelden op te noemen.

Die haat op Balo is gwn overdreven als een andere speler dit had gdn was er niks aan de hand. En het is miss genees gebeurd, er word er alleen er over gespeculeerd, en de media vertelt vaker onzin.

15 april 2016 om 21:18

Mee eens. Ik denk zelfs dat als het Zlatan geweest was, iedereen het een bazenactie vond.

Ach dit is dezelfde Balotelli waar 9 v/d 10 mensen nog zo om moesten lachen enkele tijd terug, wat toen grappig was word nu moeilijk over gedaan, erg makkelijk zo. Zoals hierboven al aangegeven heeft hij ook een aantal goede dingen gedaan wat je andere spelers weer niet zien doet, maar dat heeft geen waarde op het moment dat hij weer wat 'fout' doet.

De jonge was het gewoon niet eens met een idee van de coach en liet dat Balotelli-stijl weten, snap best dat mensen hier niet blij mee zijn en dat is hun goed recht, net zoals het mijn goed recht is om hier wel om te kunnen lachen. Moet wel zeggen dat hij meer in zijn recht zou staan als hij ook daadwerkelijk goed speelde, voetballend gezien is het al jaren een natte krant.

Jammer dat Balotelli niet 100% (en zelfs geen 50%) voor de sport leeft. Hij was groot sterk snel en redelijk lenig. Hij had echt de nieuwe Ibrahimovic kunnen worden maar hij heeft helaas de mentaliteit niet.

Offtopic: het voordeel van het feit dat hij zich niet ontwikkeld heeft is dat hij de drone waarschijnlijk toch nooit zou raken

Balo is en blijft een kleinkind. Volgens heeft die gewoon psychische problemen. Maar goed daarom zal hij nooit een topper worden. Hij heeft het talent, maar daar stopt het. Moest hij beseffen hoeveel andere bij de clubs, waar hij allemaal al is geweest hadden willen spelen. Maar ja idioot eerste klas

Haha Balo Baas. Misschien neemt hij al die technologie niet serieus en wil hij gewoon voetballen. En denkt ie oh een drone? Haal ik even neer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren