Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli kan zéér verrassende terugkeer op Engelse velden maken

Laatste update:

Mario Balotelli vervolgt zijn loopbaan wellicht bij Barnsley. Sky Sports meldt woensdagochtend namelijk dat de huidige nummer zestien in de Championship voorzichtig navraag heeft gedaan bij het management van de Italiaanse aanvaller. Balotelli is transfervrij op te halen door clubs nadat hij afgelopen zomer ondanks een doorlopend contract vertrok bij het uit de Serie A gedegradeerde Brescia.

De BBC heeft inmiddels bevestigd dat er een eerste gesprek is geweest tussen de clubleiding van Barnsley en zaakwaarnemer Mino Raiola. Balotelli heeft the Tykes, zoals de bijnaam van de Engelse club luidt, nog niet definitief afgewezen, zo klinkt het in verschillende Engelse media. De inmiddels dertigjarige spits is recentelijk ook al in verband gebracht met Vasco da Gama, al is het onzeker of hij zijn carrière wenst voort te zetten in de Braziliaanse competitie.

Ook Fiorentina lijkt in de markt te zijn voor Balotelli, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Bij laatstgenoemde club is Cesare Prandelli de trainer. Hij kent Balotelli nog van zijn ambtstermijn bij de Italiaanse nationale ploeg. Onder zijn leiding bereikte la Squadra Azzurra de finale van het EK in 2012. De voormalig aanvaller van onder meer Olympique Marseille en AC Milan houdt in afwachting van verdere ontwikkelingen momenteel zijn conditie op peil bij het bescheiden Franciacorta.

Balotelli is bepaald geen onbekende in de Engelse voetbalwerereld. Hij stond enkele jaren onder contract bij Manchester City, met de landstitel in 2012 als absoluut hoogtepunt van zijn periode aldaar. Kort daarna volgde nog een minder succesvol avontuur bij Liverpool. Balotelli kwam verder in zijn loopbaan uit voor Internazionale en OGC Nice.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 november 2020 om 10:24

Valt toch wel mee was meer geblesseerd dan dat ie meedeed

18 november 2020 om 10:26

Nee, in Frankrijk was Balotelli gewoon echt weer goed, bij zowel Nice als Marseille.

18 november 2020 om 10:43

Was ie zo goed dat ie na Marseille naar Brescia ging?

18 november 2020 om 11:03

@recoba19, misschien even research doen voor je reageert. Brescia was net gepromoveerd en hij wou de club helpen omdat hij daar is opgegroeid en zijn adoptieouders daar vandaan komen. Zij wonen er nog steeds en het was ook voor hun een droom om Mario voor Brescia te zien spelen. Hij heeft ook veel te danken aan de stad en wou wat terug doen voor de mensen daar. Daarom is het ook zo jammer dat hij de club via de achterdeur moest verlaten.

Man wat had deze man toch een potentie zeg. Sterk, snel, scorend vermogen, stoïcijns, noem het maar op. Helaas is het er nergens uitgekomen, wat vooral zijn eigen schuld is.

18 november 2020 om 10:33

Vraag ik me steeds af of hij eigenlijk wel zo goed was? Want men heeft het steeds over hoe goed hij zogezegd wel niet was maar hij heeft het, op enkele uitzonderingen, nergens laten zien en is ondertussen 30 jaar.

18 november 2020 om 10:36

Naja ik zeg ook niet dat hij super goed was ofzo, hij had weldegelijk de potentie om zó goed te worden, het is er inderdaad alleen nooit uitgekomen.

18 november 2020 om 10:50

Balotelli was immens goed. Had alles voor een complete spits. In die halve finale op het EK zag waar Balotelli potentie lag als die serieus ermee omging. Doodzonde.

18 november 2020 om 11:46

Denk wel dat hij heel goed was want hij liet dat op momenten zien. Alleen had hij niet de motivatie en drang om te slagen zoals een Ronaldo of Robben.
En dat hoeft niet. Zonde voor hem maar hij heeft alsnog genoeg verdiend ermee en bij wat leuke clubs gespeeld.

18 november 2020 om 12:42

Snel, sterk, goed met het hoofd, links en rechtsvoetig. Kon een vrijschop nemen.
Ja, hij kon 1 van de beste spitsen worden. Daar komt ooit wel nog eens een boek ( of twee, drie ) van uit wat hij allemaal heeft uitgestoken..

Loopt Raiola nog steeds met de jongen te leuren? Dat vind ik eigenlijk wel zielig worden.

Kon redelijk meekomen destijds maar heeft het nooit gepresteerd om meer dan 3 wedstrijden op rij te presteren.
Is altijd ongelooflijk overschat geweest. Zelfs zo erg dat mensen jaaaaren, tegen beter weten in, hebben verkondigd (of gehoopt) dat het er toch uit zo komen.
Maar goed...wat er gewoon niet in zat, kon er natuurlijk ook niet uitkomen. Nog afgezien van zijn gedrag...

18 november 2020 om 16:10

Als stand-in moet je Balotelli al helemaal niet willen, denk ik. Die jongen is alleen goed voor een ploeg als die echt de motivatie heeft en in goede vorm is. Beetje open deur natuurlijk, maar je hebt natuurlijk ook spelers die 'perfecte wissels' zijn alleen al vanwege hun karakter. Dat is Balotelli absoluut niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren